- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Tebrikler kızlar..
Evet, canım, kendim sayarak anladım yalnış olduğunu, çok fazla takılıyordu bir de..
Bilmiyorum ki, ben de arıyordum ama şimdilik ihtiyacım kalmadı..
Geçmiş olsun,neden kaynaklandı enfeksiyon,geçer üzülme,iyiyim ben de,işlerim vardı toparladım epey,şimdi diyetime daha iyi motive olacağım inşallahAman canim ya yeni is degirtirdim ya. 10 gun gidebildim. Ayagimda enfeksiyon oldu. Simdi de raporluyum. Haftada 2 3 burda birozel klinige gidip care ariyoruz
Ins duzelecek.
Sen nasilsin?
Sağ ol kaptan. Akşam köye gidiyorum net imkanı olmazsa salı günü görüşürüz. Herkese güzel hafta sonları..kilo veren herkesi tebrik ederim @hega8286 haftaya senden tam katılım bekliyorum herşey güzel olacak moral bozmak yok 200 gram hiç bişey değil
güle güle canommmmSağ ol kaptan. Akşam köye gidiyorum net imkanı olmazsa salı günü görüşürüz. Herkese güzel hafta sonları..
Tamam canım teşekkürler
***4. Takım 593.Etap***
Sibal57(73.6/72.6/1/%1.36)
DeryaOnDiet(66.2/65.7/0.5/%0.75)
Tomrs (63.1/62.9/0.2/%0.32)
Saksi_Degilim_Ben(56,0/55,6/0,40/%0,71)
stitch(68.2/68.0/0.2/%0.29)
hega8286(64,4/64.6/+0.2/%-0.30)
Semurcan(49.7/49.5/0.2/%0.40)
matilda34(79.5/78.8/0.7/%0.88) 551. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye ekstrem a2 kuralına göre geri döndü yüzdesi 42 ye bölündü 3 temmuz bıraktığı kilo 75 başladığı kilo 80
4. Takım ortalaması %0.444
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
Özlem35volkan
glsmhmt(53.5/52.7/0.8/1.49)
Yani tabi. 1 buçuk ayı geçmişti belki herşeyi eşim yapıyodu. Ne zaman buraya döndüm yavaş yavaş temizlik yemek yapmaya başladım. Dışarda yürüş desen bu hafta başladı. Haklı olabilirsin. Yok ya kızdım falan ama geçti şimdi. Olucak gelecek hafta :) bu arada ben bugün kontrole gittim. Doktor; kadın şınavı çekmemi (dizlerin yerde olduğu) ve plank yapmamı söyledi (yani tarif ettiği şey planktı :)) tabi planka 10 saniyeyle başlamı, her hafta 5 saniye arttırmamı söyledi. Bel ve karın kaslarımı güçlendirmem gerekiyomuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Yani kaslarımı güçlendirmem gerektiğine değil, kendimi hissettiğim kadar belimin de sağlıklı olmasına çok sevindim :)Canim yurumedin ya uzun sure acaba yurumeye baslayinca kas donusu filan mi oldu da arti geldinki. Olabilir bence. Sen menulerini bozma eminim haftaya 58i gore eksin.
Doğru. Ben kendi yaptığım yemeği yemeyi sevmiyorum :) ama vitaminsiz kalmış olmam muhtemel. Zira "sağlıksız olmasın ama biseyler yiyivereyim"tarzı besleniyorum. Bu hafta bi çeki düzen vereyim. Sağolasın :)Evet hatta konuşmadık mı dikkat et vitaminsiz kalma diye yedikleri de değiştirebilirsin mesela yediklerinin alternatiflerini deneyebilirsin
Ben buraya mayıs ya da haziranda geldim. Ama diyetim nisanda başladı. Fakat o arada rahatsızlığımdan ötürü yoktum ortalıkta. 2 hafta oldu buraya tekrar geleli. Bilemiyorum ki. Ben genelde 56da çakılır kalırdım aylarca. Acaba bünyem kendi kendine takıldıği kiloyu mu değiştirdi anlamadım. Hayırlısı bakalım. Ama bu hafta yediklerimi, hatta öğün saatlerimi değiştirmeyi denicem. 57yi görmek istiyorum artıkne kadar zamandır diyettesiniz ? menulerinizi takip ediyorum gerçekten çok güzel ancak uzun zamandır diyette olduğunuz için belki olabilir.
Anladım. Bakınayım bakalım ben bi...Tebrikler kızlar..
Evet, canım, kendim sayarak anladım yalnış olduğunu, çok fazla takılıyordu bir de..
Bilmiyorum ki, ben de arıyordum ama şimdilik ihtiyacım kalmadı..
5 kilo canim cok degil bozma moralini verirsin insallah
Merhaba. Tatilin nasıldı? Baya kilo almışsın. Hallederiz. Kaptan da uğraşıyo bu aralar. Menülerini paylaş yine
kaç defa etiket yapmıştım ama insan bi gelir selam verir bi tatil koca yaz sürdü yahuuuuçok değil 5 kilo hemen gider inşallah
güzellll afiyet olsun
Sagolun kizlar hosbuldum insallah hemen veririm 5 kiloyu da takima geri donerim bir an once :) kaptan hic etiket uyarisi gelmedi ya gorsem bakardim vallahi kilo alinca gelmeye yuzum tutmadi vallahi :) yoksa tatil falan bahane iki hafta biseydi o ama butun dengemi bozdu bi kilo almaya basladi mi gerisi geldi yine bir de annem rahatsizlandi onunla ugrastik falan derken sonuc yine artiyim isteBen denedim canım onu, baktım doğru saymıyor sildim..
Hoşgeldiniz :)
Hoşgeldin canım..
Buradan ayrılmak maalesef hiç iyi fikir değil, hemen bırakıyor insan kendini..
Sen de kısa sürede toparlarsın İnşaAllah
Sebebi kucuk bir yara canim. Biraz zaman alacak ama gececek insGeçmiş olsun,neden kaynaklandı enfeksiyon,geçer üzülme,iyiyim ben de,işlerim vardı toparladım epey,şimdi diyetime daha iyi motive olacağım inşallah
İnsallah 57 yi görürsünüz bu haftaBen buraya mayıs ya da haziranda geldim. Ama diyetim nisanda başladı. Fakat o arada rahatsızlığımdan ötürü yoktum ortalıkta. 2 hafta oldu buraya tekrar geleli. Bilemiyorum ki. Ben genelde 56da çakılır kalırdım aylarca. Acaba bünyem kendi kendine takıldıği kiloyu mu değiştirdi anlamadım. Hayırlısı bakalım. Ama bu hafta yediklerimi, hatta öğün saatlerimi değiştirmeyi denicem. 57yi görmek istiyorum artık
Ağzından bal damlıyo kız :) inşallah hepimiz bu hafta pat diye 1 kilo veririz.İnsallah 57 yi görürsünüz bu hafta
Hadi inşallahhhhAlelacele tartıldım sabah.. Resim çekemedim.
62.7 çıktı..
Geçen hafta 63dü
Ne kadar veriyorum her hafta yazıcam, almaya başlayınca sesim çıkmayacak
@tuzsuz_ruh
Bir dünya mesajımın içinden bulamayacağım şimdi ama nerdesin tatil kaç ay sürecek daha diye etiket yapmıştım olsun iyi yaptın bir an önce ver hemen listeyeSagolun kizlar hosbuldum insallah hemen veririm 5 kiloyu da takima geri donerim bir an once :) kaptan hic etiket uyarisi gelmedi ya gorsem bakardim vallahi kilo alinca gelmeye yuzum tutmadi vallahi :) yoksa tatil falan bahane iki hafta biseydi o ama butun dengemi bozdu bi kilo almaya basladi mi gerisi geldi yine bir de annem rahatsizlandi onunla ugrastik falan derken sonuc yine artiyim isteneyse moral bozmayalim vericem hemen insallah
Afiyet olsunBugunku menumu vereyim hemen
Sabah iki dilim cavdar ekmegi arasina yesillik domates peynir
Ogle sutlu yukaf ezmesi tarcinli
Ara İki ceviZ
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi
Su 2 lt
Spor 40 dk eliptik
Adaçayı gargarasıYutkunurken boğazıma bişey takılıyomuş gibi hissediyodum. Bademciklerim şişti sandım. Bi baktım bembeyaz olmuşlar. Sirkeyle suyu karıştırıp gargara yaptım ama galiba pek işe yaramadı. Bu işi ilaçsız nasıl çözebilirim? Var mı başına gelen?
afiyet olsun lahana yağ yakar güzelBenim menü
Sabah 1 kupa filtre kahve +bir kk peynir +yarım simit
Ara 10 fındık
Öğle yemeği için fırsat olmadı
Arada yarım simit
Akşam 1kase+ yoğurt haşlanmış lahana +karışık salata
2000 cc su
7000 adım yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?