Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. Takım 593.Etap***

Sibal57(73.6/72.6/1/%1.36)
DeryaOnDiet(66.2/65.7/0.5/%0.75)
Tomrs (63.1/62.9/0.2/%0.32)
Saksi_Degilim_Ben(56,0/55,6/0,40/%0,71)
stitch(68.2/68.0/0.2/%0.29)
hega8286(64,4/64.6/+0.2/%-0.30)
Semurcan(49.7/49.5/0.2/%0.40)
matilda34(79.5/78.8/0.7/%0.88) 551. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye ekstrem a2 kuralına göre geri döndü yüzdesi 42 ye bölündü 3 temmuz bıraktığı kilo 75 başladığı kilo 80

4. Takım ortalaması %0.444

AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
Özlem35volkan
glsmhmt(53.5/52.7/0.8/1.49)

Aman canim ya yeni is degirtirdim ya. 10 gun gidebildim. Ayagimda enfeksiyon oldu. Simdi de raporluyum. Haftada 2 3 burda birozel klinige gidip care ariyoruz
Ins duzelecek.
Sen nasilsin?
Geçmiş olsun,neden kaynaklandı enfeksiyon,geçer üzülme,iyiyim ben de,işlerim vardı toparladım epey,şimdi diyetime daha iyi motive olacağım inşallah

Tamam canım teşekkürler

Canim yurumedin ya uzun sure acaba yurumeye baslayinca kas donusu filan mi oldu da arti geldinki. Olabilir bence. Sen menulerini bozma eminim haftaya 58i gore eksin.
Yani tabi. 1 buçuk ayı geçmişti belki herşeyi eşim yapıyodu. Ne zaman buraya döndüm yavaş yavaş temizlik yemek yapmaya başladım. Dışarda yürüş desen bu hafta başladı. Haklı olabilirsin. Yok ya kızdım falan ama geçti şimdi. Olucak gelecek hafta :) bu arada ben bugün kontrole gittim. Doktor; kadın şınavı çekmemi (dizlerin yerde olduğu) ve plank yapmamı söyledi (yani tarif ettiği şey planktı :)) tabi planka 10 saniyeyle başlamı, her hafta 5 saniye arttırmamı söyledi. Bel ve karın kaslarımı güçlendirmem gerekiyomuş. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Yani kaslarımı güçlendirmem gerektiğine değil, kendimi hissettiğim kadar belimin de sağlıklı olmasına çok sevindim :)

Evet hatta konuşmadık mı dikkat et vitaminsiz kalma diye yedikleri de değiştirebilirsin mesela yediklerinin alternatiflerini deneyebilirsin
Doğru. Ben kendi yaptığım yemeği yemeyi sevmiyorum :) ama vitaminsiz kalmış olmam muhtemel. Zira "sağlıksız olmasın ama biseyler yiyivereyim"tarzı besleniyorum. Bu hafta bi çeki düzen vereyim. Sağolasın :)

ne kadar zamandır diyettesiniz ? menulerinizi takip ediyorum gerçekten çok güzel ancak uzun zamandır diyette olduğunuz için belki olabilir.
Ben buraya mayıs ya da haziranda geldim. Ama diyetim nisanda başladı. Fakat o arada rahatsızlığımdan ötürü yoktum ortalıkta. 2 hafta oldu buraya tekrar geleli. Bilemiyorum ki. Ben genelde 56da çakılır kalırdım aylarca. Acaba bünyem kendi kendine takıldıği kiloyu mu değiştirdi anlamadım. Hayırlısı bakalım. Ama bu hafta yediklerimi, hatta öğün saatlerimi değiştirmeyi denicem. 57yi görmek istiyorum artık

5 kilo canim cok degil bozma moralini verirsin insallah

Merhaba. Tatilin nasıldı? Baya kilo almışsın. Hallederiz. Kaptan da uğraşıyo bu aralar. Menülerini paylaş yine

kaç defa etiket yapmıştım ama insan bi gelir selam verir bi tatil koca yaz sürdü yahuuuu çok değil 5 kilo hemen gider inşallah

güzellll afiyet olsun

Sagolun kizlar hosbuldum insallah hemen veririm 5 kiloyu da takima geri donerim bir an once :) kaptan hic etiket uyarisi gelmedi ya gorsem bakardim vallahi kilo alinca gelmeye yuzum tutmadi vallahi :) yoksa tatil falan bahane iki hafta biseydi o ama butun dengemi bozdu bi kilo almaya basladi mi gerisi geldi yine bir de annem rahatsizlandi onunla ugrastik falan derken sonuc yine artiyim iste neyse moral bozmayalim vericem hemen insallah

Bugunku menumu vereyim hemen
Sabah iki dilim cavdar ekmegi arasina yesillik domates peynir
Ogle sutlu yukaf ezmesi tarcinli
Ara İki ceviZ
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi
Su 2 lt
Spor 40 dk eliptik

Geçmiş olsun,neden kaynaklandı enfeksiyon,geçer üzülme,iyiyim ben de,işlerim vardı toparladım epey,şimdi diyetime daha iyi motive olacağım inşallah
Sebebi kucuk bir yara canim. Biraz zaman alacak ama gececek ins
Off evde otururken diyet yapmasi da cok zor.
Nasil kilo durumun canim? Kilo almadiysan cok iyu

İnsallah 57 yi görürsünüz bu hafta

Yutkunurken boğazıma bişey takılıyomuş gibi hissediyodum. Bademciklerim şişti sandım. Bi baktım bembeyaz olmuşlar. Sirkeyle suyu karıştırıp gargara yaptım ama galiba pek işe yaramadı. Bu işi ilaçsız nasıl çözebilirim? Var mı başına gelen?

Benim menü
Sabah 1 kupa filtre kahve +bir kk peynir +yarım simit
Ara 10 fındık
Öğle yemeği için fırsat olmadı
Arada yarım simit
Akşam 1kase+ yoğurt haşlanmış lahana +karışık salata
2000 cc su
7000 adım yürüyüş

Alelacele tartıldım sabah.. Resim çekemedim.
62.7 çıktı..
Geçen hafta 63dü
Ne kadar veriyorum her hafta yazıcam, almaya başlayınca sesim çıkmayacak
@tuzsuz_ruh
Hadi inşallahhhh
Bir dünya mesajımın içinden bulamayacağım şimdi ama nerdesin tatil kaç ay sürecek daha diye etiket yapmıştım olsun iyi yaptın bir an önce ver hemen listeye
Bugunku menumu vereyim hemen
Sabah iki dilim cavdar ekmegi arasina yesillik domates peynir
Ogle sutlu yukaf ezmesi tarcinli
Ara İki ceviZ
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi
Su 2 lt
Spor 40 dk eliptik
Afiyet olsun
Adaçayı gargarası
afiyet olsun lahana yağ yakar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…