Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Adaçayı gargara dene zencefil limon bal dene hatta bunları sıcak suya koy iç bunlar bana yarayanlar:)inşallah sende de işe yarar

Slm kizlar, burdan ayrılmamak lazım galiba çok veremez oldum, rakiplerim çatır çatır zayifliyorkiskanmadim caannmmmhe he
Menum
Sabah,11 civarı
3yk sögürme kavurması,kk peynir, 6 zeytin,
Öğle 2 civarı
2yk menemen, Kabak reçeli 2 lokma,1 dilim ekmek, 1 adet cennet hurma,
3 civarı
Ceviz,çekirdek ve fıstık yedim
5bucuk
2yk bulgur pilavı ve haşlanmış baget
1 buçuk litre su ve 2 saat yürüyüş

Beğendimmmmmm gıskanmaaaa çalış seninde olur

Yok kaptan nasil bulacaksin mumkun degil ben haberim yoktu demek istedim :) tesekkurler canim bir an once veriyorum fazlayi bomba gibi donuyorum insallah

Afiyet olsin canim. Sen de cok fmguzel ve duzenli verdin veriyorsun canim masallah

Teşekkurler kaptanim muhakkak denicem..

Kızlar yürüyüşten geldim. Samsung Health uygulamasının güvenilir olup olmadığını konuşmuştuk geçen. O yüzden bugün bi de Pedometer diye bi uygulama indirdim. İkisinin ölçümü arasında 320 adım kadar fark var. Ama ben bunun sebebini; Samsung Health uygulamasının arka planda calişmasa bile ölçüm yapmasına baglıyorum. Zira Pedometer uygulaması start tuşuna basmadan adım saymaya başlamıyo. Bu da böyle bi anım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…