Ayy bu dua çok iyi geldi amin inşallahAğzından bal damlıyo kız :) inşallah hepimiz bu hafta pat diye 1 kilo veririz.
Adaçayı gargara dene zencefil limon bal dene hatta bunları sıcak suya koy iç bunlar bana yarayanlar:)inşallah sende de işe yararYutkunurken boğazıma bişey takılıyomuş gibi hissediyodum. Bademciklerim şişti sandım. Bi baktım bembeyaz olmuşlar. Sirkeyle suyu karıştırıp gargara yaptım ama galiba pek işe yaramadı. Bu işi ilaçsız nasıl çözebilirim? Var mı başına gelen?
Hep böyle güzel menüler bekliyorum sendenMenü
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir patlıcan közleme domates
Ara 8 badem sütlü nescafe
Ara 1 muz 5 fındık
Akşam 5 köfte salata 2 kaşık yoğurt
2.5 lt su
Beğendimmmmmm gıskanmaaaa çalış seninde olurSlm kizlar, burdan ayrılmamak lazım galiba çok veremez oldum, rakiplerim çatır çatır zayifliyorkiskanmadim caannmmm he he
Menum
Sabah,11 civarı
3yk sögürme kavurması,kk peynir, 6 zeytin,
Öğle 2 civarı
2yk menemen, Kabak reçeli 2 lokma,1 dilim ekmek, 1 adet cennet hurma,
3 civarı
Ceviz,çekirdek ve fıstık yedim
5bucuk
2yk bulgur pilavı ve haşlanmış baget
1 bu
Günaydınnn canımmmmmmm nasılsın iyisin inşallahGünaydın :)
Günaydınnn canımmmmmmm nasılsın iyisin inşallah
Afiyet olsun canim.Menü
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir patlıcan közleme domates
Ara 8 badem sütlü nescafe
Ara 1 muz 5 fındık
Akşam 5 köfte salata 2 kaşık yoğurt
2.5 lt su
Yok kaptan nasil bulacaksin mumkun degil ben haberim yoktu demek istedim :) tesekkurler canim bir an once veriyorum fazlayi bomba gibi donuyorum insallahHadi inşallahhhh
Bir dünya mesajımın içinden bulamayacağım şimdi ama nerdesin tatil kaç ay sürecek daha diye etiket yapmıştım olsun iyi yaptın bir an önce ver hemen listeye
Afiyet olsun
Adaçayı gargarası
afiyet olsun lahana yağ yakar güzel
Afiyet olsin canim. Sen de cok fmguzel ve duzenli verdin veriyorsun canim masallahSlm kizlar, burdan ayrılmamak lazım galiba çok veremez oldum, rakiplerim çatır çatır zayifliyorkiskanmadim caannmmm he he
Menum
Sabah,11 civarı
3yk sögürme kavurması,kk peynir, 6 zeytin,
Öğle 2 civarı
2yk menemen, Kabak reçeli 2 lokma,1 dilim ekmek, 1 adet cennet hurma,
3 civarı
Ceviz,çekirdek ve fıstık yedim
5bucuk
2yk bulgur pilavı ve haşlanmış baget
1 buçuk litre su ve 2 saat yürüyüş
Teşekkür ederim canm bu aralar durakladım sanki hemen hemen hergün yürüyüş yapıyorum 2 saat daha fazla vermeliydim, yinede iyi sayılırAfiyet olsin canim. Sen de cok fmguzel ve duzenli verdin veriyorsun canim masallah
Teşekkurler kaptanim muhakkak denicem..Hadi inşallahhhh
Bir dünya mesajımın içinden bulamayacağım şimdi ama nerdesin tatil kaç ay sürecek daha diye etiket yapmıştım olsun iyi yaptın bir an önce ver hemen listeye
Afiyet olsun
Adaçayı gargarası
afiyet olsun lahana yağ yakar güzel
Bugün herşeyi denicem. İnşallah iyi gelir. Çok teşekkür ederimAdaçayı gargara dene zencefil limon bal dene hatta bunları sıcak suya koy iç bunlar bana yarayanlar:)inşallah sende de işe yarar
Acil sifalar canim. Ins iyi gelir.Bugün herşeyi denicem. İnşallah iyi gelir. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?