Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim. Muzlu sutun icine tarcin atarsan cok daha uzun sure tok tutuyor.

Bébém beni tagle bugün bi bakayım menüne

Selam kızlar
Bugün 1 kg yulaf ezmesi aldım. Metro marketten 13 lira. Fiyatı nasıl sizce.
Siz nerden ne kadara alıyorsunuz.
Bu beni 1 sene götürür :))'

Yulaf kepeği tavsiye ederim ben. Fiyat için yorum yapamayacağım yurt dısında yasıyorum keza

İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 2yk yulaf+1 yk chia 1 kase süt + 1 kupa filtre kahve
Ara Haşlanmış lahana suyu
Öğlen küçük kase salata
Ara yarım cokonat
Akşam 100 gr makarna 200.cc ayran + 1 köfte 1 yk lor peynir
2000 cc su
4 saat ev temizliği (2 saat tempoludur herhalde )

Merhaba hanimlar bende katılmak istiyorum iki aylık bebegim var kilom 85 boy 1.57 ama ben tam olarak ne yapıcaz anlayamadım Lutfen beni de alınnnnnn.
Hoşgeldin canım şimdi en başta ilk sayfada bir form var onu doldururmusun ve buraya atacaksın sonra hergün menü veriyoruz su ve sporla birlikte kısaca birbirimizi eleştire eleştire doğru beslenme biçimine geçiyoruz hep beraber spor yapıyoruz yarışma düzenliyoruz birbirimize destek olup gaz vererek kilo veriyoruz

isim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi

Sibal57 72.6
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 62.9
Saksi_Degilim_Ben 55,6
stitch 68.0
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8

@DenizinYosunKokusu
Papillon_

kızlar ilk sayfadaki listeyi düzenliyorum lütfen herkes başlangıç kilosunu ve tarihini yazsın yukarıda ismi olmayanlar da kendini eklesin en yakın zamanda listeyi düzenliycem

ve bugun bir spor yarışması başlıyor ip atlama yarışı yapıyoruz tam 3 günlük bugun başlar carşamba öğle saat 12 de biter beş ip bir puan en çok puanı toplayana kilo verdiği bir hafta kullanmak üzere bir porsiyon kaçamak hakkı verilecek hadi bakalımmmmmmm atlansın iplerrrrr

Günaydın kızlar..
Her kese güzel haftalar..
Nasılsınız??
Kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum, kaptanımla konuşmuştum, hamilelik şüphem vardı, ama değilmişim.. Günlerdir halsizim, toparlandım çok şükür..

isim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi

Sibal57 83/ 72.6/ 12.05.2018
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 62.9
Saksi_Degilim_Ben 55,6
stitch 68.0
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8

@DenizinYosunKokusu
Papillon_

kızlar ilk sayfadaki listeyi düzenliyorum lütfen herkes başlangıç kilosunu ve tarihini yazsın yukarıda ismi olmayanlar da kendini eklesin en yakın zamanda listeyi düzenliycem

ve bugun bir spor yarışması başlıyor ip atlama yarışı yapıyoruz tam 3 günlük bugun başlar carşamba öğle saat 12 de biter beş ip bir puan en çok puanı toplayana kilo verdiği bir hafta kullanmak üzere bir porsiyon kaçamak hakkı verilecek hadi bakalımmmmmmm atlansın iplerrrrr

İsim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi

Sibal57 83/ 72.6/ 12.05.2018
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 62.9
Saksi_Degilim_Ben 55,6
stitch 68.0
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8

@DenizinYosunKokusu
Papillon_
Dahlia_ 65 - 62 - 24 nisan

Kaptanım, ara sıra git gellerle birlikte 24 nidandan buradayım :)
Kilomu tam bilmiyorum ama hatırlıyorum 65 olunca takıma gelmiştim.. Küsüratı vardıysa da hatırlamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…