Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün çok geç uyandık. Uyanınca tartıldım ama yazmayı unuttum. Hala 58.6yım

Sabah
Yumurtalı patates
Yarım kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 havuç
1 çay kaşığı bal

Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kase kısır
3 kaşık yoğurt

1 buçk litre su
semurcan

Kız o bbademcik taşı olmasın. Çıkarmaya çalış zor oluyor ama egee bademcik taşı ise ağız kokusu da yapar maalesef
Evet benim de internetten baktığım kadarıyla bademcik taşı ağız kokusu yapıyomuş o yüzden saat başı sirkeyle, tuzlu suyla veya naneli gargarayla gargara yapıyorum. Durup durup diş fırçalıyorum. Eşime söyledim nefesin kokmuyo diyo ama bilmiyorum. Bugün beyazlıklar baya baya azaldı. Sadece yutkunurken acıyo şuan. Geçicek inşallah beni doktorluk etmeden :)

Soğuk algınlığı kuzu
Çok uzun süredir böyle hasta olmamıştım.
Nefes almaya çalışırken yoruluyorum
Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Çokonnat olmasaymış iyiymiş. 4 saat naptın?
Merhaba hanimlar bende katılmak istiyorum iki aylık bebegim var kilom 85 boy 1.57 ama ben tam olarak ne yapıcaz anlayamadım Lutfen beni de alınnnnnn.
Bebeğin pek küçükmüş. Allah bağışlasın. Emziriyor musun?
Dursun şurada.
Allah gönlüne göre versin.

Kizlar gunaydin herkese -300 gramdayim
Harika. Koru lütfen..
Cuma günü 62.7 dim, bugün 62..
Çok şükür gidiyor, İnşaAllah çabucak 60tan kurtulurum..
inşallah

Kizlar anlamıyorum bu sabah tartısı 50.4
benim tepkim böyle
Günaydın kızlar. Pazartesi kilo bildirimi.
Eki Görüntüle 2201479 67.1
tamam canım
Pazartesi tartisi: +100gr. Haftasonu dikkat ettim ama 100 gr almisim. Bugunku kilo: 65.8
azmış

İnan senin bünyeni çözemedim daha ben

Saol canım

@tuzsuz_ruh ben pazartesi tartusını unuttum yedim içtim :/

Aynı ben ben pazartesi bildirimini bilmiyordum yedim içtim ben de

@tuzsuz_ruh 3 mil Leslie yaptım, 270 adet de karın çalıştım.

Kızlar benimde sabah tartı sabitti
tamam canım
Su çook azmış

Evet. Yalan oldu o 2 buçuk litrelerim. Ama hiç içmek istemiyorum, çok üşütüyo su beni

Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Saol kelebekçim
Doktora gitmedim de bildik ilaçları veriyorlar zaten onlardan içiyorum. Bitki çayları da çok içiyorum.
Burun için fısfıs var onu kulkanıyorım arada. O zaman açılıyorum ama onda da korkuyorum çünkü daha önce bağımlı olmuşum farkında olmadan meğer onlar beş günden fazla kullanılmıyormuş ben çok uzun kullanmıştım. Doktor burun etlerin büyümüş çok kulkanmışsın demişti

Supersin canim masallah

Teşekkür ederim :)

Çok sağol canım..

Amin Tesekkur ederim evet emzırıyorum.

Bu gün menü sabah 1 kase su içinde 2 yk yulaf 1 yk chia +2..salatalık 1 bardak kekik çayı
Arada tarcinli yarim muzlu süt
Öğlen yarım bardak haşlanmış buğday +eksi yogurt + kavurmali yumurta ( yarım porsiyon)
Arada 1 elma
Akşam bişey yemedim
Arada yarım armut Çay vs .
1.5 litre su
2300 adım

Vallahi ben de bilmiyorum hiç oturmasını bile 12:55 di saat mutfaktan çıktım 18:00 da ay yorgunluktan oluyorum diye kendimi kanepeye attım. Toplama toz alma süpürme silme silkeleme vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…