Cumayi unutmak olmaz kaptanimCuma’yı unutmayalım mümkün olan o kızlar
Ben buradayım canım hadi gel de bende varım biliyorsunKaptan yeni bi program belirledim. Yarın başlıyorum çok ciddi. Ama desteğine ihtiyacım var psikolojik olarak
Ne yapıyoruz canikom var olan listeye ekliyoruz bekliyorum artık dönüş gerçekleştiğine göre lütfen menü verelim millet menü görsün@tuzsuz_ruh başlangıç kilom ve tarihim sanırım,83.1. 20 şubattı,eve döneyim eklerim ben de
Bendemi ekliyceğim kızlarNe yapıyoruz canikom var olan listeye ekliyoruz bekliyorum artık dönüş gerçekleştiğine göre lütfen menü verelim millet menü görsün
Evet benim de internetten baktığım kadarıyla bademcik taşıKız o bbademcik taşı olmasın. Çıkarmaya çalış zor oluyor ama egee bademcik taşı ise ağız kokusu da yapar maalesef
Unuttum ama yarından itibaren yapayım. Çok sağol...Bébém beni tagle bugün bi bakayım menüne
Yulaf kepeği tavsiye ederim ben. Fiyat için yorum yapamayacağım yurt dısında yasıyorum keza
Kaptanım buraya katılim tarihi dimi?Ne yapıyoruz canikom var olan listeye ekliyoruz bekliyorum artık dönüş gerçekleştiğine göre lütfen menü verelim millet menü görsün
Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.Soğuk algınlığı kuzu
Çok uzun süredir böyle hasta olmamıştım.
Nefes almaya çalışırken yoruluyorum
Çokonnat olmasaymış iyiymiş. 4 saat naptın?İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 2yk yulaf+1 yk chia 1 kase süt + 1 kupa filtre kahve
Ara Haşlanmış lahana suyu
Öğlen küçük kase salata
Ara yarım cokonat
Akşam 100 gr makarna 200.cc ayran + 1 köfte 1 yk lor peynir
2000 cc su
4 saat ev temizliği (2 saat tempoludur herhalde )
Bebeğin pek küçükmüş. Allah bağışlasın. Emziriyor musun?Merhaba hanimlar bende katılmak istiyorum iki aylık bebegim var kilom 85 boy 1.57 ama ben tam olarak ne yapıcaz anlayamadım Lutfen beni de alınnnnnn.
Dursun şurada.isim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi
Sibal57 72.6
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 62.9
Saksi_Degilim_Ben 55,6
stitch 68.0
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8
IcimdekiSonsuzDeniz
Papillon_
kızlar ilk sayfadaki listeyi düzenliyorum lütfen herkes başlangıç kilosunu ve tarihini yazsın yukarıda ismi olmayanlar da kendini eklesin en yakın zamanda listeyi düzenliycem
ve bugun bir spor yarışması başlıyor ip atlama yarışı yapıyoruz tam 3 günlük bugun başlar carşamba öğle saat 12 de biter beş ip bir puan en çok puanı toplayana kilo verdiği bir hafta kullanmak üzere bir porsiyon kaçamak hakkı verilecek hadi bakalımmmmmmm atlansın iplerrrrr
Allah gönlüne göre versin.Günaydın kızlar..
Her kese güzel haftalar..
Nasılsınız??
Kaç gündür doğru düzgün uğrayamıyorum, kaptanımla konuşmuştum, hamilelik şüphem vardı, ama değilmişim.. Günlerdir halsizim, toparlandım çok şükür..
Harika. Koru lütfen..Kizlar gunaydin herkese -300 gramdayim
inşallahCuma günü 62.7 dim, bugün 62..
Çok şükür gidiyor, İnşaAllah çabucak 60tan kurtulurum..
Kizlar anlamıyorum bu sabah tartısı 50.4
tamam canımGünaydın kızlar. Pazartesi kilo bildirimi.
Eki Görüntüle 2201479 67.1
azmışPazartesi tartisi: +100gr. Haftasonu dikkat ettim ama 100 gr almisim. Bugunku kilo: 65.8
İnan senin bünyeni çözemedim daha ben
Aynı ben ben pazartesi bildirimini bilmiyordumyedim içtim ben de
@tuzsuz_ruh 3 mil Leslie yaptım, 270 adet de karın çalıştım.
tamam canımKızlar benimde sabah tartı sabitti
Su çook azmışKızlar bugün çok geç uyandık. Uyanınca tartıldım ama yazmayı unuttum. Hala 58.6yım
Sabah
Yumurtalı patates
Yarım kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 havuç
1 çay kaşığı bal
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kase kısır
3 kaşık yoğurt
1 buçk litre su
semurcan
Evet. Yalan oldu o 2 buçuk litrelerim. Ama hiç içmek istemiyorum, çok üşütüyo su beniGeçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Çokonnat olmasaymış iyiymiş. 4 saat naptın?
Bebeğin pek küçükmüş. Allah bağışlasın. Emziriyor musun?
Dursun şurada.
Allah gönlüne göre versin.
Harika. Koru lütfen..
inşallah
benim tepkim böyle
tamam canım
azmış
tamam canım
Su çook azmış
Saol kelebekçimGeçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Supersin canim masallah
Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Dursun şurada.
Harika. Koru lütfen..
inşallah
benim tepkim böyle
tamam canım
azmış
tamam canım
Su çook azmış
Amin Tesekkur ederim evet emzırıyorum.Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Dursun şurada.
Harika. Koru lütfen..
inşallah
benim tepkim böyle
tamam canım
azmış
tamam canım
Su çook azmış
Vallahi ben de bilmiyorum hiç oturmasını bile 12:55 di saat mutfaktan çıktım 18:00 da ay yorgunluktan oluyorum diye kendimi kanepeye attım. Toplama toz alma süpürme silme silkeleme vs.Geçmiş olsun canım. Havalar hasta olmaya çok müsait. Dikkat et kendine. Dr gittin mi? Bitki çayı ilaç gibi gelir.
Dursun şurada.
Harika. Koru lütfen..
inşallah
benim tepkim böyle
tamam canım
azmış
tamam canım
Su çook azmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?