Soğuk algınlığı kuzu
Çok uzun süredir böyle hasta olmamıştım.
Nefes almaya çalışırken yoruluyorum
İyi akşamlar arkadaşlar
Sabah 2yk yulaf+1 yk chia 1 kase süt + 1 kupa filtre kahve
Ara Haşlanmış lahana suyu
Öğlen küçük kase salata
Ara yarım cokonat
Akşam 100 gr makarna 200.cc ayran + 1 köfte 1 yk lor peynir
2000 cc su
4 saat ev temizliği (2 saat tempoludur herhalde )
Gunaydin canim ,toparlandigin iyi olmus havalarda etki ediyo
Bugunku menum
Sabah: 09:00_ 3 yk yulaf, 50ml kadar sut, 2 yk kakao ve 1 muz karistirdim.
12:00_ 1 dilim tt ekmek, 120gr firinda hindi.
14:00_ 1 elma, 2 mandalina.
16:30_ 100gr hindi eti, 1 dilim ekmek, 1 buyuk tabak yogurtlu kereviz salatadi, 1 bardak taze sikilmis karisik sebze meyve suyu(1 kirmizi pancar, ceyrek limon, ceyrek elma)
Su: 2lt
Çok haklısınKeşke çokonat, makarna olmasaydı..
Supersin canim masallahCuma günü 62.7 dim, bugün 62..
Çok şükür gidiyor, İnşaAllah çabucak 60tan kurtulurum..
Hos buldum Tesekkur ederim. Ya soyle bı sorun var ben aksam once size yazdım belki cevap gelmez diye Baska grubada yazdım ordada varım aynı anda iki yerde olmak sorun olurmu?? Birde formu gordum ama nasıl dolduruluyor Ustune tıkladım ama olmuyorHoşgeldin canım şimdi en başta ilk sayfada bir form var onu doldururmusun ve buraya atacaksın sonra hergün menü veriyoruz su ve sporla birlikte kısaca birbirimizi eleştire eleştire doğru beslenme biçimine geçiyoruz hep beraber spor yapıyoruz yarışma düzenliyoruz birbirimize destek olup gaz vererek kilo veriyoruz
Yok güzelim iki yerde birden olamazsın malesef hangisinde olmak istersen oraya devam et altta cevapla kısmına tıklayıp başındaki ve sonundaki tüm yazıları silecek öyle dolduracaksınHos buldum Tesekkur ederim. Ya soyle bı sorun var ben aksam once size yazdım belki cevap gelmez diye Baska grubada yazdım ordada varım aynı anda iki yerde olmak sorun olurmu?? Birde formu gordum ama nasıl dolduruluyor Ustune tıkladım ama olmuyor
İnan senin bünyeni çözemedim daha benKizlar anlamıyorum bu sabah tartısı 50.4
İnan senin bünyeni çözemedim daha ben
Aynı ben ben pazartesi bildirimini bilmiyordum
Cuma’yı unutmayalım mümkün olan o kızlarAynı ben ben pazartesi bildirimini bilmiyordumyedim içtim ben de
Ohhh canım bol bol yağ yaksın gerçi yakacak yağ da kalmadı ya@tuzsuz_ruh 3 mil Leslie yaptım, 270 adet de karın çalıştım.
Ohhh canım bol bol yağ yaksın gerçi yakacak yağ da kalmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?