Bu gün menü sabah 1 kase su içinde 2 yk yulaf 1 yk chia +2..salatalık 1 bardak kekik çayı
Arada tarcinli yarim muzlu süt
Öğlen yarım bardak haşlanmış buğday +eksi yogurt + kavurmali yumurta ( yarım porsiyon)
Arada 1 elma
Akşam bişey yemedim
Arada yarım armut Çay vs .
1.5 litre su
2300 adım
Kızlar bugün çok geç uyandık. Uyanınca tartıldım ama yazmayı unuttum. Hala 58.6yım
Sabah
Yumurtalı patates
Yarım kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 havuç
1 çay kaşığı bal
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kase kısır
3 kaşık yoğurt
1 buçk litre su
semurcan
günaydın çok yeme semucum. afiyet olsun.Canım günaydın. Biz gene kahvaltıya
iyi iş çıkarmışsındır kendini kaybettiğine göreVallahi ben de bilmiyorum hiç oturmasını bile 12:55 di saat mutfaktan çıktım 18:00 da ay yorgunluktan oluyorum diye kendimi kanepeye attım. Toplama toz alma süpürme silme silkeleme vs.
Evet canım ekle sendeBendemi ekliyceğim kızlar
Afiyet olsun ekmek Yok iyi ara kapanmışKızlar bugün çok geç uyandık. Uyanınca tartıldım ama yazmayı unuttum. Hala 58.6yım
Sabah
Yumurtalı patates
Yarım kibrit kutusu peynir
3 zeytin
1 havuç
1 çay kaşığı bal
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
1 kase kısır
3 kaşık yoğurt
1 buçk litre su
semurcan
Canım o naneli gargarayı çok kullanma alkol var hepsinin içinde tuzlu su ve sirkeli su iyi gelir biraz sabır sadeceEvet benim de internetten baktığım kadarıyla bademcik taşıağız kokusu yapıyomuş o yüzden saat başı sirkeyle, tuzlu suyla veya naneli gargarayla gargara yapıyorum. Durup durup diş fırçalıyorum. Eşime söyledim nefesin kokmuyo diyo ama bilmiyorum. Bugün beyazlıklar baya baya azaldı. Sadece yutkunurken acıyo şuan. Geçicek inşallah beni doktorluk etmeden :)
evet canımKaptanım buraya katılim tarihi dimi?
Temizlikten bayramı unuttuk iyi miYazacak bişey bulamadıklarıma dahürmetler hepinize.. 29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlaraa..
Evet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfısSaol kelebekçim
Doktora gitmedim de bildik ilaçları veriyorlar zaten onlardan içiyorum. Bitki çayları da çok içiyorum.
Burun için fısfıs var onu kulkanıyorım arada. O zaman açılıyorum ama onda da korkuyorum çünkü daha önce bağımlı olmuşum farkında olmadanmeğer onlar beş günden fazla kullanılmıyormuş ben çok uzun kullanmıştım. Doktor burun etlerin büyümüş çok kulkanmışsın demişti
Güzel kız aferin süper menüBu gün menü sabah 1 kase su içinde 2 yk yulaf 1 yk chia +2..salatalık 1 bardak kekik çayı
Arada tarcinli yarim muzlu süt
Öğlen yarım bardak haşlanmış buğday +eksi yogurt + kavurmali yumurta ( yarım porsiyon)
Arada 1 elma
Akşam bişey yemedim
Arada yarım armut Çay vs .
1.5 litre su
2300 adım
günaydın cancağzımmmmmmGünaydın kizlar 
Neyi yazcaz pek anlayamadım.şimdi ben 26 ekim de listeye 78.8 le listeye girmiş oldum önceki kilo hangisini yazcam.izne ayrıldığım kiloyumuIsim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi
Sibal57 83/ 72.6/ 12.05.2018
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 62.9 -71-13.7.2018
Saksi_Degilim_Ben 60 - 55,6 - 17 Ağustos
stitch 70.0/ 68.0/ 08.07.2018
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8
@DenizinYosunKokusu
Papillon_
Dahlia_ 65 - 62 - 24 nisan
Afiyet olsun şifa olsunCanım günaydın. Biz gene kahvaltıya
gururlandım. teşekkür ederim.Evet canım ekle sende
Afiyet olsun ekmek Yok iyi ara kapanmış
Canım o naneli gargarayı çok kullanma alkol var hepsinin içinde tuzlu su ve sirkeli su iyi gelir biraz sabır sadece
evet canım
Temizlikten bayramı unuttuk iyi mi
Evet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfıs
Güzel kız aferin süper menü
günaydın cancağzımmmmmm
Hadi bakalım inşallahGünaydın kızlar, çok yoğun bi haftasonu geçirdim çok yorgunum ama temizlik yapmam lazım.eşimi istanbula yolcu ettim dün gece iş sebebiyle 10 gün yok.Bütün işler bende şimdi oğlumu kursa götürüp ordanda okula bırakcam.dün tartılamadım ama sabah 78.5 çıktım.inşallah cumaya güzel bi sonuçla gelcem.Regl de olcam umarım cumaya denk gelmez
başkangıç kilo katılım tarihi yaz sen yeni girdinNeyi yazcaz pek anlayamadım.şimdi ben 26 ekim de listeye 78.8 le listeye girmiş oldum önceki kilo hangisini yazcam.izne ayrıldığım kiloyumu
Canım nişastalı bişeyler cekti. Akşam poğaça yapar yerim diye korktum sabah patatese dadandım :) sporu şuan sadece yürüyüş olarak yapabiliyorum ama pazar ve pazartesi yapmadım. Bugün de emin değilim belim ağrıyo gibi. Suyu da içemiyorum. Içim üşüyo içtikçeSabah sabah patates ağır bence..
Kısırı hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamam..
Suyun az, spor yapıyor musun
Tamamdır kaptan :) teşekkürler...Evet canım ekle sende
Afiyet olsun ekmek Yok iyi ara kapanmış
Canım o naneli gargarayı çok kullanma alkol var hepsinin içinde tuzlu su ve sirkeli su iyi gelir biraz sabır sadece
evet canım
Temizlikten bayramı unuttuk iyi mi
Evet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfıs
Güzel kız aferin süper menü
günaydın cancağzımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?