Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun..
Suyu biraz artır, adım da az olmuş..

Sabah sabah patates ağır bence..
Kısırı hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamam..
Suyun az, spor yapıyor musun

Bendemi ekliyceğim kızlar
Evet canım ekle sende
Afiyet olsun ekmek Yok iyi ara kapanmış
Canım o naneli gargarayı çok kullanma alkol var hepsinin içinde tuzlu su ve sirkeli su iyi gelir biraz sabır sadece
Kaptanım buraya katılim tarihi dimi?
evet canım

Yazacak bişey bulamadıklarıma da hürmetler hepinize.. 29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Nice bayramlaraa..
Temizlikten bayramı unuttuk iyi mi
Evet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfıs
Güzel kız aferin süper menü
Günaydın kizlar 
günaydın cancağzımmmmmm

Günaydın kızlar, çok yoğun bi haftasonu geçirdim çok yorgunum ama temizlik yapmam lazım.eşimi istanbula yolcu ettim dün gece iş sebebiyle 10 gün yok.Bütün işler bende şimdi oğlumu kursa götürüp ordanda okula bırakcam.dün tartılamadım ama sabah 78.5 çıktım.inşallah cumaya güzel bi sonuçla gelcem.Regl de olcam umarım cumaya denk gelmez

gururlandım. teşekkür ederim.

Hadi bakalım inşallah
Neyi yazcaz pek anlayamadım.şimdi ben 26 ekim de listeye 78.8 le listeye girmiş oldum önceki kilo hangisini yazcam.izne ayrıldığım kiloyumu
başkangıç kilo katılım tarihi yaz sen yeni girdin

Sabah sabah patates ağır bence..
Kısırı hiç bilmiyorum o yüzden yorum yapamam..
Suyun az, spor yapıyor musun
Canım nişastalı bişeyler cekti. Akşam poğaça yapar yerim diye korktum sabah patatese dadandım :) sporu şuan sadece yürüyüş olarak yapabiliyorum ama pazar ve pazartesi yapmadım. Bugün de emin değilim belim ağrıyo gibi. Suyu da içemiyorum. Içim üşüyo içtikçe

Tamamdır kaptan :) teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…