Acayip geç bi günaydııııın. Uyku düzenimizi fena bozduk biz :)Günaydın kizlar 
Canım çıkarmak çok zor. Telefonun flaşıni tutup parmağınla çıkarabilirsin. Ama kusma dikkatli ol :))))Evet benim de internetten baktığım kadarıyla bademcik taşıağız kokusu yapıyomuş o yüzden saat başı sirkeyle, tuzlu suyla veya naneli gargarayla gargara yapıyorum. Durup durup diş fırçalıyorum. Eşime söyledim nefesin kokmuyo diyo ama bilmiyorum. Bugün beyazlıklar baya baya azaldı. Sadece yutkunurken acıyo şuan. Geçicek inşallah beni doktorluk etmeden :)
Aaaa bilmiyordum bak onuEvet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfıs
Bil öğren haberlerde çıktı biri fısfıs sıkmış trafiğe çıkmış polis çeviriyor 100 promil alkol çıkmış adam ben içmedim diyormuş ehliyetini almışlar elinden adam hastanede test yaptırmış dava açmış zorla almış ehliyetiAaaa bilmiyordum bak onu
Herkese selam
Dünle bugün beyim evdeydi öğünlerin saatleri şaştı. Şimdi temizlik yapıyorum spordan sayıcam bunu. Kop kop koppp
Maşallah 7 kilo neredeyseIsim başlangıç kilo şuanki kilo başlangıç tarihi
Sibal57 83/ 72.6/ 12.05.2018
DeryaOnDiet 65.7
tomrs 71/ 62.9/ 13.7.2018
Saksi_Degilim_Ben 60 - 55,6 - 17 Ağustos
stitch 70.0/ 68.0/ 08.07.2018
@hega8286 64.6
semurcan 49.5
matilda34 78.8/26 ekim
@DenizinYosunKokusu
Papillon_
Dahlia_ 65 - 62 - 24 nisan
dtcf 60.9-58.8-24 haziran
Ayy teşekkür ederimMaşallah 7 kilo neredeyse
Canm çok geçmiş olsun, ay nasıl içim sızladı sen anlatırken kuzum benim, Allahım korusunKızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Canm çok geçmiş olsun, ay nasıl içim sızladı sen anlatırken kuzum benim, Allahım korusun
Oyyy geçmiş olsun nasıl kötü olmuşKızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Kızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Geçmiş olsun Allah korusunKızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?