Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım çıkarmak çok zor. Telefonun flaşıni tutup parmağınla çıkarabilirsin. Ama kusma dikkatli ol :))))

Evet bagımlılık yapıyor o fısfıs birde araba kullanma eğer kullanıyorsan onu alkollu olduğu inçin sınırı geçiriyor o fısfıs
Aaaa bilmiyordum bak onu

Herkese selam
Dünle bugün beyim evdeydi öğünlerin saatleri şaştı. Şimdi temizlik yapıyorum spordan sayıcam bunu. Kop kop koppp

Aaaa bilmiyordum bak onu

Herkese selam
Dünle bugün beyim evdeydi öğünlerin saatleri şaştı. Şimdi temizlik yapıyorum spordan sayıcam bunu. Kop kop koppp
Bil öğren haberlerde çıktı biri fısfıs sıkmış trafiğe çıkmış polis çeviriyor 100 promil alkol çıkmış adam ben içmedim diyormuş ehliyetini almışlar elinden adam hastanede test yaptırmış dava açmış zorla almış ehliyeti

Kızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek

Canm çok geçmiş olsun, ay nasıl içim sızladı sen anlatırken kuzum benim, Allahım korusun

Oyyy geçmiş olsun nasıl kötü olmuş

Çok geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…