Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar
Sabah 1 kupa Lİmonlu su

Kahvaltı 9.30
Klasik karatay kahvaltısı
(2 yumurta, avuç ici peynir, 5 büyük zeytin, biraz kuruyemiş, 2 gün kurusu, 1 havuç, 1 domates)

Ara 16.00
3 bardak ayran

Akşam
2kepçe tarhana çorbası
Ciğer sote doyana kadar
Salata
Çay

Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş

Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim de 1.5 yaşında oğlum var, nasıl oldu tam olarak. Ben de korkuyorum böyle şeylerden çünkü korumasizlar. Anlık şeyler bunlar.
Allah beterinden korusun

Simit, pilav, cennet elması, makarna
No no nooooo

Oyyy geçmiş olsun nasıl kötü olmuş

Çok geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun Allah korusun

Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim de 1.5 yaşında oğlum var, nasıl oldu tam olarak. Ben de korkuyorum böyle şeylerden çünkü korumasizlar. Anlık şeyler bunlar.
Allah beterinden korusun

İyi geceler kizlar nasilsiniz?

@semurcan cok gecmis olsun okurken icim fena oldu insallah cabucak iyilesir oglun

Sağ olun kızlar

Bugunku menum
Sabah bir dlm cavdar ekmegi zeytin peynir 1 haslanmis yumurta sekersiz cay
Ogle mantarli hindi sote ve cacik
Aksam tarcinli sutlu yulaf ezmesi
Su 3 lt
Spor 60 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh

Kaptancim bi de baslangic kilosunu falan sormussun ama ilk yarismaya katildigimiz kilo mu yaziliyor eger oyleyse inan hatirlamiyorum 4 yil olacak neredeyse araya dogum falan girince uzadi benimki

Yavrum bi hayır yap ihtiyacı olanlara geçmiş olsun çok bu kaçıncı Allah beterinden korusun

Listede ne zamandır vardın sen benle birlikte geldiğin kilonu yaz

Günaydın kızlar
Ben de hem regl oldum hem grip oldum her yerim agriyo dokuluyorum valla
Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol

Kızlar günaydın hiç yazamadım dün menüde veremedim benim oğlum rahatsızdıda onunla ilgilendim hep kusuruma bakmayın artık
Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış

Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.kalıcı dişmiydi hasar gören diş

Günaydın kızlar

Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol

Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış
Geçmiş olsun ben ne çektim geçen sene o sinüzitten antibiyotik olmadan geçmiyor tuzlu karbonatlı su çek burnuna oda rahatlatır canım

Canim meyveyi 1 tane ye bence gunluk,aksamki makarna yerine yogurdu fazlalastirsaydin keske yada salata sebze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…