- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Kızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Simit, pilav, cennet elması, makarnaSabah 1/4 simit küçük bir parça peynir domates + çay
Öğle 1 kepçe sehriye çorba + 4 kaşık fasulye yemeği +2 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 mandalina
Ara 1 cennet hurması
Akşam 4 köfte + 1 kase yoğurt + 5 kaşık makarna
Oyyy geçmiş olsun nasıl kötü olmuş
Çok geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun Allah korusun
Geçmiş olsun Allah şifa versin.
Benim de 1.5 yaşında oğlum var, nasıl oldu tam olarak. Ben de korkuyorum böyle şeylerden çünkü korumasizlar. Anlık şeyler bunlar.
Allah beterinden korusun
İyi geceler kizlar nasilsiniz?
@semurcan cok gecmis olsun okurken icim fena oldu insallah cabucak iyilesir oglun
Yavrum bi hayır yap ihtiyacı olanlara geçmiş olsun çok bu kaçıncı Allah beterinden korusunKızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Listede ne zamandır vardın sen benle birlikte geldiğin kilonu yazBugunku menum
Sabah bir dlm cavdar ekmegi zeytin peynir 1 haslanmis yumurta sekersiz cay
Ogle mantarli hindi sote ve cacik
Aksam tarcinli sutlu yulaf ezmesi
Su 3 lt
Spor 60 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Kaptancim bi de baslangic kilosunu falan sormussun ama ilk yarismaya katildigimiz kilo mu yaziliyor eger oyleyse inan hatirlamiyorum 4 yil olacak neredeyse araya dogum falan girince uzadi benimki
Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bolBen de hem regl oldum hem grip oldum her yerim agriyo dokuluyorum valla
Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmışKızlar günaydın hiç yazamadım dün menüde veremedim benim oğlum rahatsızdıda onunla ilgilendim hep kusuruma bakmayın artık
Simit, pilav, cennet elması, makarna
No no nooooo
Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.kalıcı dişmiydi hasar gören dişKızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Çok geçmiş olsun.benim de regl kapıda cuma gelmese bariBen de hem regl oldum hem grip oldum her yerim agriyo dokuluyorum valla
Sizde geçmiş olsun canım ama şu dönem hasta olmayan yok önemli bişi değildir umarımKızlar günaydın hiç yazamadım dün menüde veremedim benim oğlum rahatsızdıda onunla ilgilendim hep kusuruma bakmayın artık
Geçmiş olsun ben ne çektim geçen sene o sinüzitten antibiyotik olmadan geçmiyor tuzlu karbonatlı su çek burnuna oda rahatlatır canımGünaydın kızlar
Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol
Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış
Allaaah herkes dokulmus canim cok gecmis olsunBen de hem regl oldum hem grip oldum her yerim agriyo dokuluyorum valla
Canim meyveyi 1 tane ye bence gunluk,aksamki makarna yerine yogurdu fazlalastirsaydin keske yada salata sebze....Sabah 1/4 simit küçük bir parça peynir domates + çay
Öğle 1 kepçe sehriye çorba + 4 kaşık fasulye yemeği +2 kaşık pirinç pilavı
Ara 1 mandalina
Ara 1 cennet hurması
Akşam 4 köfte + 1 kase yoğurt + 5 kaşık makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?