Cok guzel menun canim afiyet olsunİyi geceler kızlar
Sabah 1 kupa Lİmonlu su
Kahvaltı 9.30
Klasik karatay kahvaltısı
(2 yumurta, avuç ici peynir, 5 büyük zeytin, biraz kuruyemiş, 2 gün kurusu, 1 havuç, 1 domates)
Ara 16.00
3 bardak ayran
Akşam
2kepçe tarhana çorbası
Ciğer sote doyana kadar
Salata
Çay
Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Denemedim çıkarmayı. Daha doğrusu bir iki denedim ama hafif kanayınca bıraktım. Ama geçmiş zaten :) dün baktım bademciklerim normale dönmüş. Hem şaşırdım hem sevindim :)Canım çıkarmak çok zor. Telefonun flaşıni tutup parmağınla çıkarabilirsin. Ama kusma dikkatli ol :))))
Enfes bi menü. Hayatta aç kalmazsın bununla. Afiyet olsun...İyi geceler kızlar
Sabah 1 kupa Lİmonlu su
Kahvaltı 9.30
Klasik karatay kahvaltısı
(2 yumurta, avuç ici peynir, 5 büyük zeytin, biraz kuruyemiş, 2 gün kurusu, 1 havuç, 1 domates)
Ara 16.00
3 bardak ayran
Akşam
2kepçe tarhana çorbası
Ciğer sote doyana kadar
Salata
Çay
Su 3 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugunku menum
Sabah bir dlm cavdar ekmegi zeytin peynir 1 haslanmis yumurta sekersiz cay
Ogle mantarli hindi sote ve cacik
Aksam tarcinli sutlu yulaf ezmesi
Su 3 lt
Spor 60 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Kaptancim bi de baslangic kilosunu falan sormussun ama ilk yarismaya katildigimiz kilo mu yaziliyor eger oyleyse inan hatirlamiyorum 4 yil olacak neredeyse araya dogum falan girince uzadi benimki
Herkese toptan geçmiş olsun. Tam havası...Günaydın kızlar
Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol
Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış
Canım inanamazsin sabah 800 gr gitmişti. Tabiki bu ödem ama çok mutlu oldum. Yasasın karatay dedim :).Enfes bi menü. Hayatta aç kalmazsın bununla. Afiyet olsun...
Güzel olmuş canım afiyet olsın. Bulgur pilavini haftada 1 den fazla yememeye çalışDün menü bildiremedim kusura bakmayın.
Dünkü menü
Sabah 12.00
1 havuç
1 dilim tam buğday ekmeği
Tel peynir
Akşam 17.30
1 tabak Yeşil fasülye
1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 mandalina
Yarım elma
Gece 22.30
1 bardak ıhlamur
2 litre su (çok şükür:))
Spor yok bel ağrım vardı, bugüne inşallah...
Burnum tahriş oldu silmekten.hayır birşey de çıkmıyor. :))Geçmiş olsun ben ne çektim geçen sene o sinüzitten antibiyotik olmadan geçmiyor tuzlu karbonatlı su çek burnuna oda rahatlatır canım
Okurken tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım gerçekten, hiç yoktan yere ne gelmiş başınıza. Allah beterinden korusun...Kızlar hastaneden geliyoruz. Kahvaltı burnumuzdan geldi. Arkadaşımın oğlu oğlumu itti. Olgun düştü demire ağzı girdi. Ön dişi yerinden çıktı havaya kalktı. Dişi yandaki dişe telle sabitlediler. İki hafta öyle kalacak, iki hafta yemek yemeyecek
Hey maşallah. Harikasın. Ödem falan deme valla misler gibi hafiflemişsin insallah. Çok imrendim şimdi sana :) Allah daim etsin ve bi an önce hedefine sağlıkla kavuş inşallah...Canım inanamazsin sabah 800 gr gitmişti. Tabiki bu ödem ama çok mutlu oldum. Yasasın karatay dedim :).
Amin canım amin. Profil resmi sen misin bu arada merak ettimHey maşallah. Harikasın. Ödem falan deme valla misler gibi hafiflemişsin insallah. Çok imrendim şimdi sana :) Allah daim etsin ve bi an önce hedefine sağlıkla kavuş inşallah...
Ah bana kalsa hiç yemiyorum da eşim çok istedi, ben de dayanamadım. Ondan önceki gün de kısır yemiştim. Bu aralar hep bulgurdan gidiyorum ya hayırlısı...Güzel olmuş canım afiyet olsın. Bulgur pilavini haftada 1 den fazla yememeye çalış
Evet canım biziz :) kendi resmimAmin canım amin. Profil resmi sen misin bu arada merak ettim
Ay masallah sen çok guzelsin. Çok yakismissiniz. Allah daim etsin mutlulugunuzu. Foto da süper. Yabancı bir film den alınmış gibi olmuş. Bayıldım.Evet canım biziz :) kendi resmim
yalnızca ciddiye alıp sen atlamışsın sanırımGunaydin kizlar
@semurcan cok gecmis olsun bitanem cok uzuldum kaza iste,bencede bi hayir yap canim.
@tuzsuz_ruh kaptanim 1500 ip atladim
Benim ip atlama durumum yok kaptanım. Sağlık sorunları sebebiyle.yalnızca ciddiye alıp sen atlamışsın sanırım
Bugun bitti bir dahaki sefere artıkBenim ip atlama durumum yok kaptanım. Sağlık sorunları sebebiyle.
Ama yürüyüş plates yapabilirim
Yaaa çok teşekkür ederim çok tatlısın :) Allah razı olsun. Allah evlilerin ağız tadını bozmasın, bekarlara da hayırlı eş nasip etsin inşallahAy masallah sen çok guzelsin. Çok yakismissiniz. Allah daim etsin mutlulugunuzu. Foto da süper. Yabancı bir film den alınmış gibi olmuş. Bayıldım.
İşte onun için sinüzit oluyor canım akmıyor enfeksiyon oluyor arkayı temizlemesi için o yöntem :)Burnum tahriş oldu silmekten.hayır birşey de çıkmıyor. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?