Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok guzel menun canim afiyet olsun

Canım çıkarmak çok zor. Telefonun flaşıni tutup parmağınla çıkarabilirsin. Ama kusma dikkatli ol :))))
Denemedim çıkarmayı. Daha doğrusu bir iki denedim ama hafif kanayınca bıraktım. Ama geçmiş zaten :) dün baktım bademciklerim normale dönmüş. Hem şaşırdım hem sevindim :)

Dün menü bildiremedim kusura bakmayın.

Dünkü menü
Sabah 12.00
1 havuç
1 dilim tam buğday ekmeği
Tel peynir

Akşam 17.30
1 tabak Yeşil fasülye
1 tabak bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
1 mandalina
Yarım elma

Gece 22.30
1 bardak ıhlamur

2 litre su (çok şükür:))
Spor yok bel ağrım vardı, bugüne inşallah...

Enfes bi menü. Hayatta aç kalmazsın bununla. Afiyet olsun...

Sabah ve öğle menün harika. Akşam çok hafif geldi bana ama yulaf ezmesi sütlü olunca acayip tok tutuyo onu da biliyorum. Yine de ne bileyim akşam sıcak yemek yemeyince olmuyo sanki :) afiyet olsun

Güzel olmuş canım afiyet olsın. Bulgur pilavini haftada 1 den fazla yememeye çalış

Okurken tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım gerçekten, hiç yoktan yere ne gelmiş başınıza. Allah beterinden korusun...

Canım inanamazsin sabah 800 gr gitmişti. Tabiki bu ödem ama çok mutlu oldum. Yasasın karatay dedim :).
Hey maşallah. Harikasın. Ödem falan deme valla misler gibi hafiflemişsin insallah. Çok imrendim şimdi sana :) Allah daim etsin ve bi an önce hedefine sağlıkla kavuş inşallah...

Ay masallah sen çok guzelsin. Çok yakismissiniz. Allah daim etsin mutlulugunuzu. Foto da süper. Yabancı bir film den alınmış gibi olmuş. Bayıldım.
Yaaa çok teşekkür ederim çok tatlısın :) Allah razı olsun. Allah evlilerin ağız tadını bozmasın, bekarlara da hayırlı eş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…