Amin canım.fotoğraf gerçekten çok hoş.eskiden stüdyoda arkası fon veriyoDuk bu pozları:))Yaaa çok teşekkür ederim çok tatlısın :) Allah razı olsun. Allah evlilerin ağız tadını bozmasın, bekarlara da hayırlı eş nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun ..Sağ olun kızlar
Güzel menü. Afiyet olsun. Sadece aksamdan sonraki ara öğün de süt mu olsaydı dedimDünkü menü
Sabah 1 yumurta
2dilim ekmek
1çay k tahmin pekmez
Yeşil soğan
Peynir zeytin
Öğle:
Bulgur köfteli yoğurtlu sulu yemek 1tabak
Ara:1ceviz
Akşam: islim kebabı , 2kş bulgur pilavı, salata yoğurt
Ara: 2adet muşmula, 5adet fındık
Spor:30dk tempolu yürüyüş + mekik
Düğün albümü böyle oldu ama ben de nişanda kullandım stüdyo çekimini. Onun havası çok başka be matildacım :) Annemlerin fotoğraflarına bakarken hep özenmiştim, sırf o yüzden üstümde gece elbisesi, elimde gitar, arkası gece bi fotoğrafım varAmin canım.fotoğraf gerçekten çok hoş.eskiden stüdyoda arkası fon veriyoDuk bu pozları:))
Evet evet yürüyüş. Atlayamıyorum ben@tuzsuz_ruh yürüyüş yarışması yapalım miiiii... ip atlama olayında fire verenler çok oluyor galiba.
Maşallah çok güzel bi menü, afiyet olsun. Bi tek suyu yazmamışsın. Bu arada geçen haftasonu vücuttaki zehri atabildiğini ve içindeki kalsiyum oranını öğrenince ben de bir çay kaşığı tahini bir parça ekmeğe sürüp yedim. Tadı da tahmin ettiğim gibi kötü değilmiş :)Dünkü menü
Sabah 1 yumurta
2dilim ekmek
1çay k tahmin pekmez
Yeşil soğan
Peynir zeytin
Öğle:
Bulgur köfteli yoğurtlu sulu yemek 1tabak
Ara:1ceviz
Akşam: islim kebabı , 2kş bulgur pilavı, salata yoğurt
Ara: 2adet muşmula, 5adet fındık
Spor:30dk tempolu yürüyüş + mekik
Benim yaptığım tek şey su içmek oluyo :) kürlere sadık kalamıyorum. He bi de yeşilçay içiyorum ama. Yani nasıl içiyorum bana sorBeklenen regl geldi neyseki cumaya kalmadı ama yarın ödem bombası olurum ben.etkili bi tavsiyeniz varsa ödem için çok iyi olur kızlar :)
Ben evlenirken dış çekim diye bişey yoktu zaten seçme şansım olsaydı isterdim tabii.Gitar da değişik bi fikirmiş:))Düğün albümü böyle oldu ama ben de nişanda kullandım stüdyo çekimini. Onun havası çok başka be matildacım :) Annemlerin fotoğraflarına bakarken hep özenmiştim, sırf o yüzden üstümde gece elbisesi, elimde gitar, arkası gece bi fotoğrafım vargerçi hala albüme baktığımızda gitarın elime neden tutuşturulduğunu sorguluyoruz ama
O zaman sana bir Yeşilçay önerisinde bulunayım zira sade bende içemiyorum.Doğadan yeşilçay zencefil limon var harika ve bana her anlamda çok iyi geliyor hele de gripkenBenim yaptığım tek şey su içmek oluyo :) kürlere sadık kalamıyorum. He bi de yeşilçay içiyorum ama. Yani nasıl içiyorum bana sor
Menü hafif ve güzel olmuş canımbenim bu günkü menüm
sabah 1 kase yogurt içine 2 yk chia
öğlen 1kepçe sehriye çorbası+ 4 yk yeşil fasülye 1 kaşık karnıbahar
ara: 1 kaseden daha az salata
Akşam yumurtalı ıspanak +salata + havuç tarator
Su 2000 cc
canım ip atlayamayan yapabildiğini yapsın dedim zaten@tuzsuz_ruh yürüyüş yarışması yapalım miiiii... ip atlama olayında fire verenler çok oluyor galiba.
Aromalı diyosun yani... Bak deneyebilirim bunu, kulağa da hoş geliyo. Ayyy valla çok sağol matildacımO zaman sana bir Yeşilçay önerisinde bulunayım zira sade bende içemiyorum.Doğadan yeşilçay zencefil limon var harika ve bana her anlamda çok iyi geliyor hele de gripken
Menün çok güzel bence inanılmaz dengeli gidiyosun, tebrikler.benim bu günkü menüm
sabah 1 kase yogurt içine 2 yk chia
öğlen 1kepçe sehriye çorbası+ 4 yk yeşil fasülye 1 kaşık karnıbahar
ara: 1 kaseden daha az salata
Akşam yumurtalı ıspanak +salata + havuç tarator
Su 2000 cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?