Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menü
Sabah 1 yumurta
2dilim ekmek
1çay k tahmin pekmez
Yeşil soğan
Peynir zeytin

Öğle:
Bulgur köfteli yoğurtlu sulu yemek 1tabak

Ara:1ceviz

Akşam: islim kebabı , 2kş bulgur pilavı, salata yoğurt

Ara: 2adet muşmula, 5adet fındık

Spor:30dk tempolu yürüyüş + mekik

Güzel menü. Afiyet olsun. Sadece aksamdan sonraki ara öğün de süt mu olsaydı dedim

Amin canım.fotoğraf gerçekten çok hoş.eskiden stüdyoda arkası fon veriyoDuk bu pozları:))
Düğün albümü böyle oldu ama ben de nişanda kullandım stüdyo çekimini. Onun havası çok başka be matildacım :) Annemlerin fotoğraflarına bakarken hep özenmiştim, sırf o yüzden üstümde gece elbisesi, elimde gitar, arkası gece bi fotoğrafım var gerçi hala albüme baktığımızda gitarın elime neden tutuşturulduğunu sorguluyoruz ama

Maşallah çok güzel bi menü, afiyet olsun. Bi tek suyu yazmamışsın. Bu arada geçen haftasonu vücuttaki zehri atabildiğini ve içindeki kalsiyum oranını öğrenince ben de bir çay kaşığı tahini bir parça ekmeğe sürüp yedim. Tadı da tahmin ettiğim gibi kötü değilmiş :)

Beklenen regl geldi neyseki cumaya kalmadı ama yarın ödem bombası olurum ben.etkili bi tavsiyeniz varsa ödem için çok iyi olur kızlar :)
Benim yaptığım tek şey su içmek oluyo :) kürlere sadık kalamıyorum. He bi de yeşilçay içiyorum ama. Yani nasıl içiyorum bana sor

Ben evlenirken dış çekim diye bişey yoktu zaten seçme şansım olsaydı isterdim tabii.Gitar da değişik bi fikirmiş:))

Benim yaptığım tek şey su içmek oluyo :) kürlere sadık kalamıyorum. He bi de yeşilçay içiyorum ama. Yani nasıl içiyorum bana sor
O zaman sana bir Yeşilçay önerisinde bulunayım zira sade bende içemiyorum.Doğadan yeşilçay zencefil limon var harika ve bana her anlamda çok iyi geliyor hele de gripken

benim bu günkü menüm
sabah 1 kase yogurt içine 2 yk chia
öğlen 1kepçe sehriye çorbası+ 4 yk yeşil fasülye 1 kaşık karnıbahar
ara: 1 kaseden daha az salata
Akşam yumurtalı ıspanak +salata + havuç tarator
Su 2000 cc

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim Tte 1 tk bal domates yeşillik
Öğle 1 küçük kase boza az leblebi
Ara 1 muz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 2 kaşık fasulye 3 kaşık entegre makarna 1 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt

Bugünkü menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
9 zeytin
1 havuç
Tel peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbasi
1 tabak yeşil fasülye
Küçük 1 parça tavuk göğsü

Ara 21.30
1 küçük boy havuç

2 litre su
10.000 adım

Menün çok güzel bence inanılmaz dengeli gidiyosun, tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…