Ah boza canım bozaMenü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 2 dilim Tte 1 tk bal domates yeşillik
Öğle 1 küçük kase boza az leblebi
Ara 1 muz 1 fincan sütlü kahve
Akşam 2 kaşık fasulye 3 kaşık entegre makarna 1 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt
Ben içemedim onu yaaaa nedenkiAh boza canım bozaAlıcam ama çok korkuyorum. Boza görünce gözüm dönüyo. Ne güzel küçük bi kaseyle sınırlandırabilmişsin....
Yavrum bi hayır yap ihtiyacı olanlara geçmiş olsun çok bu kaçıncı Allah beterinden korusun
Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.kalıcı dişmiydi hasar gören diş
Gunaydin kizlar
semurcan cok gecmis olsun bitanem cok uzuldum kaza iste,bencede bi hayir yap canim.
@tuzsuz_ruh kaptanim 1500 ip atladim
Okurken tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım gerçekten, hiç yoktan yere ne gelmiş başınıza. Allah beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun ..
sağol canım denedim gerçekten açıldı genzimİşte onun için sinüzit oluyor canım akmıyor enfeksiyon oluyor arkayı temizlemesi için o yöntem :)
Güzel.menü afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
9 zeytin
1 havuç
Tel peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.30
1 kase ezogelin çorbasi
1 tabak yeşil fasülye
Küçük 1 parça tavuk göğsü
Ara 21.30
1 küçük boy havuç
2 litre su
10.000 adım
Ben de sevemedim. Ne tatlı ne tuzluBen içemedim onu yaaaa nedenki
Afiyet olsun protein olmuş. Acıkmadın mi az geldi banakizlar dunun menusunu geciyorum
sabah: yarim hellimli panini - kahve
ogle: tavuk doner ekmeksiz
aksam: 170 gr yagsiz yogurt
Gecmis olsun cok, inşallah aksilikler hastaliklar bitmiyor artik sizin aile için, ne çok oldu ustustekizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak
Ben de önyargılıydım ama çok sevdim. Belki bi talihsizlik olmuştur lezzetiyle ilgili. Güvendiğin bi yerde, üzerine tarçın serpip tekrar tadına bakabilirsin ama öyle aman aman da bi kitlesi yok zaten. Hafif ekşimsi olunca pek sevilmiyo :)Ben içemedim onu yaaaa nedenki
Allah kolaylık versinkizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak
Cok gecmis olsun canim. Sukurker olsun ki daha kotu birsey olmamis yavruna.kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak
Canim ne iciyorsun? Once yesilcay sandim amadegil galiba.Ben de önyargılıydım ama çok sevdim. Belki bi talihsizlik olmuştur lezzetiyle ilgili. Güvendiğin bi yerde, üzerine tarçın serpip tekrar tadına bakabilirsin ama öyle aman aman da bi kitlesi yok zaten. Hafif ekşimsi olunca pek sevilmiyo :)
Yok canım. Kışın vazgeçilmezi, hem tatlı hem sahlep gibi can dostu, minnoş mu minnoş bozaCanim ne iciyorsun? Once yesilcay sandim amadegil galiba.
Ben boza icmeyeli cok uzun yillarolduYok canım. Kışın vazgeçilmezi, hem tatlı hem sahlep gibi can dostu, minnoş mu minnoş bozaAma bu sene daha almadık. Geçen kış her akşam kaşık kaşık yiyodum/içiyodum. Bu sene de öyle olur, kontrolü sağlayamam diye korkudan sokmadım eve. Ama canım nasıl istiyo bi bilsen...
Gecmis olsun cok, inşallah aksilikler hastaliklar bitmiyor artik sizin aile için, ne çok oldu ustuste
Allah kolaylık versininşallah güzel bi çözüm bulunur...
Cok gecmis olsun canim. Sukurker olsun ki daha kotu birsey olmamis yavruna.
bilmiyorum bi denemek gerek ama tadı hala ağzımda sevebilirmiyim bilmiyorum o yüzden ama denerim yine deBen de önyargılıydım ama çok sevdim. Belki bi talihsizlik olmuştur lezzetiyle ilgili. Güvendiğin bi yerde, üzerine tarçın serpip tekrar tadına bakabilirsin ama öyle aman aman da bi kitlesi yok zaten. Hafif ekşimsi olunca pek sevilmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?