Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah boza canım boza Alıcam ama çok korkuyorum. Boza görünce gözüm dönüyo. Ne güzel küçük bi kaseyle sınırlandırabilmişsin....

Yavrum bi hayır yap ihtiyacı olanlara geçmiş olsun çok bu kaçıncı Allah beterinden korusun

Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.kalıcı dişmiydi hasar gören diş

Gunaydin kizlar
semurcan cok gecmis olsun bitanem cok uzuldum kaza iste,bencede bi hayir yap canim.
@tuzsuz_ruh kaptanim 1500 ip atladim

Okurken tüylerim diken diken oldu. Çok geçmiş olsun. Çok şaşırdım gerçekten, hiç yoktan yere ne gelmiş başınıza. Allah beterinden korusun...

Çok geçmiş olsun ..

kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak

Merhaba kızlar
İşte onun için sinüzit oluyor canım akmıyor enfeksiyon oluyor arkayı temizlemesi için o yöntem :)
sağol canım denedim gerçekten açıldı genzim

Güzel.menü afiyet olsun canım.

Ben içemedim onu yaaaa nedenki
Ben de sevemedim. Ne tatlı ne tuzlu

kizlar dunun menusunu geciyorum

sabah: yarim hellimli panini - kahve
ogle: tavuk doner ekmeksiz
aksam: 170 gr yagsiz yogurt
Afiyet olsun protein olmuş. Acıkmadın mi az geldi bana

Kızlar dün ablamın evini temizliğe gittik. İnşaat temizliği yaptım. Fayanslardaki kireçlerdi dökme işi beni mahvetti.

Gelelim menüye
Sabah 1 sb süt
1 elma
3yk yulaf

Öğle 2 kase tarhana çorbası bol karabiberli

Aksam temizlik yaparken çok yoruldum ara verince bir anda kendimi elimde küçük

1 bardak fanta ve 2 dilim börek yerken buldum.

Eve gelince birşey demedim, yatarken süt içtim.

Sabah kosa koşa tartıldım şükür eksideyim

Canim ne iciyorsun? Once yesilcay sandim amadegil galiba.

Canim ne iciyorsun? Once yesilcay sandim amadegil galiba.
Yok canım. Kışın vazgeçilmezi, hem tatlı hem sahlep gibi can dostu, minnoş mu minnoş boza Ama bu sene daha almadık. Geçen kış her akşam kaşık kaşık yiyodum/içiyodum. Bu sene de öyle olur, kontrolü sağlayamam diye korkudan sokmadım eve. Ama canım nasıl istiyo bi bilsen...

Ben boza icmeyeli cok uzun yillaroldu hep yazin giduyoruz ya ondan galibaaklima gelmiyor. Eskiden severdim tadini. Ama cok kalorili tabiki hakliain.

bilmiyorum bi denemek gerek ama tadı hala ağzımda sevebilirmiyim bilmiyorum o yüzden ama denerim yine de

Kızlar merhaba menümü vereyim dünde veremedim hala gribim
Sabah domatesli zeytınli sandviç
Öğle 3 4 yk kabak
3 4 yk makarna
3 kaşık yoğurt
Ara bi avuç fıstık
Akşam 3 yk patatesli et yemeği 3 yk bulgur az salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…