Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10.30
4 parmak büyüklüğünde kaşar peynir
10 siyah zeytin
1 büyük boy havuç
1 haşlanmış yumurta

16.00 ara
2 yk yulaf ezmesi, yarım yk chia tohumu, 3 yk yoğurtlu öğün

20.00
2 kase ezogelin çorbası
2 çatal tavuk göğsünden tırtıklandı

Şimdilik 1 buçuk, yatana kadar 2 lt olur su
Spor 6000 adım

Kusum o kahvaltı tamamen yağ. Naptın? 4 parmak kaşar peyniri demek en az 500 kalori demek başlı başına.

Sabah: 6-7 yumurta beyazı ve 1 slide dilim emmantel ile omlet - 2 çeri domates

Ara: 1 yumurta büyüklüğünde kabak keki (şekersiz)

Öğle: 200 gr kıyma, yarım yeşil elma ve yağsız yoğurt

Ara: 2 hurma

Akşam: 200 gr kıyma, yağsız yoğurt

Su: 1.5 litre

Kusum o kahvaltı tamamen yağ. Naptın? 4 parmak kaşar peyniri demek en az 500 kalori demek başlı başına.
Ama cok kalın değildi. Yani büyüktü ama inceydi ya ben senin gibi yağsız yemeyi beceremiyorum ya. Sağlıklı diye yediğim herşeyin içinde yağ var. Offff bunaldım ben

Listede ne zamandır vardın sen benle birlikte geldiğin kilonu yaz
4. Takima geldigim kilom 87.5 ti canim 92 ile basladim 87.5 te buraya geldim 82 ile izne ayrildim izinde geri aldim onca zorlukla veriyorum isik hiziyla geri aliyorum cok sinir bozucu ya
Günaydın kızlar

Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol

Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış
Sagol canim 2.5 yasinda bir kizim var o yuzden yat uyu bol bol kismini ne kadar cok istesem de yapamiyorum patron izin vermiyo insallah bir gun diyelim
Çok geçmiş olsun.benim de regl kapıda cuma gelmese bari
Ay evet ya cumaya denk gelince cok fena oluyo
Allaaah herkes dokulmus canim cok gecmis olsun
Cok tesekkurler canim
Sabah ve öğle menün harika. Akşam çok hafif geldi bana ama yulaf ezmesi sütlü olunca acayip tok tutuyo onu da biliyorum. Yine de ne bileyim akşam sıcak yemek yemeyince olmuyo sanki :) afiyet olsun
Ya kesinlikle haklisin izne ayrildigim kilonun uzerindeyim bir an once veriyim diye ugrasiyorum

Bugün sabah 1 kase yoğurt 2 tattli kaşığı chia
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 kase domates çorbası + 4 kaşık kapuska
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 5-6 lahana sarması
Şu1500 cc
7000 adım

Aromalı diyosun yani... Bak deneyebilirim bunu, kulağa da hoş geliyo. Ayyy valla çok sağol matildacım
Evet canım içimi yumuşak seversin bence:)
Ah boza canım boza Alıcam ama çok korkuyorum. Boza görünce gözüm dönüyo. Ne güzel küçük bi kaseyle sınırlandırabilmişsin....
150 kalori civarı çok faydalı özellikle kabızlığa iyi geliyor.
Ben içemedim onu yaaaa nedenki
Sıcak bende sevmiyorum Soğuk tarçınlı ve leblebi ile denemelisin canım harika oluyor:)
kizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak
İnşallah düzelir canım
Merhaba kızlar

sağol canım denedim gerçekten açıldı genzim

Güzel.menü afiyet olsun canım.

Ben de sevemedim. Ne tatlı ne tuzlu

Afiyet olsun protein olmuş. Acıkmadın mi az geldi bana
Çok sevindim canım

Ama cok kalın değildi. Yani büyüktü ama inceydi ya ben senin gibi yağsız yemeyi beceremiyorum ya. Sağlıklı diye yediğim herşeyin içinde yağ var. Offff bunaldım ben
kahvaltıda kaşar yemişsin ama menün bütünü iyi.bence gün içinde yediklerini dengelemek önemli.sen de dengelemişsin.sonuçta hayat boyu kaşar yemicek değilsin. bugün bi diyetisyenin yazısını okudum diyet parmak izi gibi size özel olmalı diyordu.ceza verir gibi herşeyden mahrum kalarak diyet olmaz önemli olan dengeleme diyordu.sürdürülebilir bir diyet en makbul olanıymış:)

Neyseki cumaya denk gelmedi ama umarım gerçek rakamı görebilirim çok iyi gidiyordu beklemediğim bi sonuç çıkarsa çok üzülürüm

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tt.ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çk bal
Öğle 1 dilim tt ekmeği üzeri Salça 2 ince dilim peynir
Ara 1 muz 5 fındık 3 badem sade kahve
Akşam hindi sote salata
Su 2 lt 1 maden suyu

İnşallah bi an önce sağlıkla verirsin. Biz ne zaman hedeflerimize ulaşıcaz ya

Aaa 150 kalori çok değilmiş kız. Ay ama ne kadarı 150 kalori bi de o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…