Kuzum hem patates hem bulgur yapmasaydın keşkeKızlar merhaba menümü vereyim dünde veremedim hala gribim
Sabah domatesli zeytınli sandviç
Öğle 3 4 yk kabak
3 4 yk makarna
3 kaşık yoğurt
Ara bi avuç fıstık
Akşam 3 yk patatesli et yemeği 3 yk bulgur az salata
Yiyemeden zaten de olmasa olcaktıKuzum hem patates hem bulgur yapmasaydın keşke
Sen nerde yaşıyodun? Istersen yollarım bak burdan. Bence dünyadaki kimse bozasız kalmamalı :)Ben boza icmeyeli cok uzun yillarolduhep yazin giduyoruz ya ondan galibaaklima gelmiyor. Eskiden severdim tadini. Ama cok kalorili tabiki hakliain.
Yani bi şans verilmeli bencebilmiyorum bi denemek gerek ama tadı hala ağzımda sevebilirmiyim bilmiyorum o yüzden ama denerim yine de
10.30
4 parmak büyüklüğünde kaşar peynir
10 siyah zeytin
1 büyük boy havuç
1 haşlanmış yumurta
16.00 ara
2 yk yulaf ezmesi, yarım yk chia tohumu, 3 yk yoğurtlu öğün
20.00
2 kase ezogelin çorbası
2 çatal tavuk göğsünden tırtıklandı
Şimdilik 1 buçuk, yatana kadar 2 lt olur su
Spor 6000 adım
Ama cok kalın değildi. Yani büyüktü ama inceydiKusum o kahvaltı tamamen yağ. Naptın? 4 parmak kaşar peyniri demek en az 500 kalori demek başlı başına.
4. Takima geldigim kilom 87.5 ti canim 92 ile basladim 87.5 te buraya geldim 82 ile izne ayrildim izinde geri aldimListede ne zamandır vardın sen benle birlikte geldiğin kilonu yaz
Sagol canim 2.5 yasinda bir kizim var o yuzden yat uyu bol bol kismini ne kadar cok istesem de yapamiyorum patron izin vermiyo insallah bir gun diyelimGünaydın kızlar
Ben de grip oldum sinüzit var. Allahbsifa versin canım kıyamam yat uyu bol bol
Sana da geçmiş olsun nesi var oğlunun. Salgın varmış
Ay evet ya cumaya denk gelince cok fena oluyoÇok geçmiş olsun.benim de regl kapıda cuma gelmese bari
Cok tesekkurler canimAllaaah herkes dokulmus canim cok gecmis olsun
Ya kesinlikle haklisin izne ayrildigim kilonun uzerindeyim bir an once veriyim diye ugrasiyorumSabah ve öğle menün harika. Akşam çok hafif geldi bana ama yulaf ezmesi sütlü olunca acayip tok tutuyo onu da biliyorum. Yine de ne bileyim akşam sıcak yemek yemeyince olmuyo sanki :) afiyet olsun
Sagol canim benim.Sen nerde yaşıyodun? Istersen yollarım bak burdan. Bence dünyadaki kimse bozasız kalmamalı :)
Evet canım içimi yumuşak seversin bence:)Aromalı diyosun yani... Bak deneyebilirim bunu, kulağa da hoş geliyo. Ayyy valla çok sağol matildacım
150 kalori civarı çok faydalı özellikle kabızlığa iyi geliyor.Ah boza canım bozaAlıcam ama çok korkuyorum. Boza görünce gözüm dönüyo. Ne güzel küçük bi kaseyle sınırlandırabilmişsin....
Sıcak bende sevmiyorum Soğuk tarçınlı ve leblebi ile denemelisin canım harika oluyor:)Ben içemedim onu yaaaa nedenki
İnşallah düzelir canımkizlar hepinize cok tesekkur ederim, kalici dis idi. bakalim iki hafta sonra gorecegiz ne olacak
Çok sevindim canımMerhaba kızlar
sağol canım denedim gerçekten açıldı genzim
Güzel.menü afiyet olsun canım.
Ben de sevemedim. Ne tatlı ne tuzlu
Afiyet olsun protein olmuş. Acıkmadın mi az geldi bana
kahvaltıda kaşar yemişsin ama menün bütünü iyi.bence gün içinde yediklerini dengelemek önemli.sen de dengelemişsin.sonuçta hayat boyu kaşar yemicek değilsin. bugün bi diyetisyenin yazısını okudum diyet parmak izi gibi size özel olmalı diyordu.ceza verir gibi herşeyden mahrum kalarak diyet olmaz önemli olan dengeleme diyordu.sürdürülebilir bir diyet en makbul olanıymış:)Ama cok kalın değildi. Yani büyüktü ama inceydiya ben senin gibi yağsız yemeyi beceremiyorum ya. Sağlıklı diye yediğim herşeyin içinde yağ var. Offff bunaldım ben
Neyseki cumaya denk gelmedi ama umarım gerçek rakamı görebilirim çok iyi gidiyordu beklemediğim bi sonuç çıkarsa çok üzülürüm4. Takima geldigim kilom 87.5 ti canim 92 ile basladim 87.5 te buraya geldim 82 ile izne ayrildim izinde geri aldimonca zorlukla veriyorum isik hiziyla geri aliyorum cok sinir bozucu ya
Sagol canim 2.5 yasinda bir kizim var o yuzden yat uyu bol bol kismini ne kadar cok istesem de yapamiyorum patron izin vermiyo insallah bir gun diyelim
Ay evet ya cumaya denk gelince cok fena oluyo
Cok tesekkurler canim
Ya kesinlikle haklisin izne ayrildigim kilonun uzerindeyim bir an once veriyim diye ugrasiyorum
İnşallah bi an önce sağlıkla verirsin. Biz ne zaman hedeflerimize ulaşıcaz ya4. Takima geldigim kilom 87.5 ti canim 92 ile basladim 87.5 te buraya geldim 82 ile izne ayrildim izinde geri aldimonca zorlukla veriyorum isik hiziyla geri aliyorum cok sinir bozucu ya
Sagol canim 2.5 yasinda bir kizim var o yuzden yat uyu bol bol kismini ne kadar cok istesem de yapamiyorum patron izin vermiyo insallah bir gun diyelim
Ay evet ya cumaya denk gelince cok fena oluyo
Cok tesekkurler canim
Ya kesinlikle haklisin izne ayrildigim kilonun uzerindeyim bir an once veriyim diye ugrasiyorum
Doğru gerçi. Uzun süre içmeyince hatırlamazsın pek :) Polonya he... Alışmışız Almanya'ya, İngiltere'ye. Polonya deyince kulağıma pek hoş geldi :)Sagol canim benim.
Ins seneye geldigimde icerim. Aklima da gelmiyor gorneyince sen yazinca aklimda geldi.
Polonyada yasiyorum.
Aaa 150 kalori çok değilmiş kız. Ay ama ne kadarı 150 kalori bi de o varEvet canım içimi yumuşak seversin bence:)
150 kalori civarı çok faydalı özellikle kabızlığa iyi geliyor.
Sıcak bende sevmiyorum Soğuk tarçınlı ve leblebi ile denemelisin canım harika oluyor:)
İnşallah düzelir canım
Çok sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?