Kesinlikle ona ben de katılıyorum. Sonuçta hayatımıza uygulayabileceğimiz bi yeme tarzımız olmalı ki sürgit devam edebilelim. "Diyetim bitti" demeyelim. Ama kafama takılan şu oldu, yani bu konuda bilgim yok. Kaşar normal peynirden daha mı yağlı?kahvaltıda kaşar yemişsin ama menün bütünü iyi.bence gün içinde yediklerini dengelemek önemli.sen de dengelemişsin.sonuçta hayat boyu kaşar yemicek değilsin. bugün bi diyetisyenin yazısını okudum diyet parmak izi gibi size özel olmalı diyordu.ceza verir gibi herşeyden mahrum kalarak diyet olmaz önemli olan dengeleme diyordu.sürdürülebilir bir diyet en makbul olanıymış:)
Denerim o zamanYani bi şans verilmeli bence
Ben beğendim güzel zeytin doğal yağ sonuç olarak diğer öğünlerde güzel10.30
4 parmak büyüklüğünde kaşar peynir
10 siyah zeytin
1 büyük boy havuç
1 haşlanmış yumurta
16.00 ara
2 yk yulaf ezmesi, yarım yk chia tohumu, 3 yk yoğurtlu öğün
20.00
2 kase ezogelin çorbası
2 çatal tavuk göğsünden tırtıklandı
Şimdilik 1 buçuk, yatana kadar 2 lt olur su
Spor 6000 adım
e sen hani yöntem değiştirdim diyordun ya senin kan grubun ne cano bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım kafayıSabah: 6-7 yumurta beyazı ve 1 slide dilim emmantel ile omlet - 2 çeri domates
Ara: 1 yumurta büyüklüğünde kabak keki (şekersiz)
Öğle: 200 gr kıyma, yarım yeşil elma ve yağsız yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam: 200 gr kıyma, yağsız yoğurt
Su: 1.5 litre
Bunu o listeye yazarmısın kuşummm4. Takima geldigim kilom 87.5 ti canim 92 ile basladim 87.5 te buraya geldim 82 ile izne ayrildim izinde geri aldimonca zorlukla veriyorum isik hiziyla geri aliyorum cok sinir bozucu ya
Sagol canim 2.5 yasinda bir kizim var o yuzden yat uyu bol bol kismini ne kadar cok istesem de yapamiyorum patron izin vermiyo insallah bir gun diyelim
Ay evet ya cumaya denk gelince cok fena oluyo
Cok tesekkurler canim
Ya kesinlikle haklisin izne ayrildigim kilonun uzerindeyim bir an once veriyim diye ugrasiyorum
GüzellllllPersembe menum
Sabah bir dilim cavdar ekmegi yumurta peynir
Ogle 3 kofte cacik
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi
Su 3 lt
Spor 60 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Süper menüBugün sabah 1 kase yoğurt 2 tattli kaşığı chia
Ara 1 mandalina
Öğlen 1 kase domates çorbası + 4 kaşık kapuska
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 5-6 lahana sarması
Şu1500 cc
7000 adım
sanki biraz karbon olmuşMenü
Sabah 1 yumurta 1 dilim tt.ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çk bal
Öğle 1 dilim tt ekmeği üzeri Salça 2 ince dilim peynir
Ara 1 muz 5 fındık 3 badem sade kahve
Akşam hindi sote salata
Su 2 lt 1 maden suyu
Geçen hafta 52.8 -100 bunu bbir klemiyofum çünkü bir haftadır kabızımEki Görüntüle 2202402 Günaydın benim tartım
O şekilde beslenirsen pilav makarna kabız olmaman imkansız canımGeçen hafta 52.8 -100 bunu bbir klemiyofum çünkü bir haftadır kabızım
tamam canım inşallah@tuzsuz_ruh kaptanim biraz daha bekleyim bildirim yapicam ,insallah herkes guzel vermistir bu hafta
Bakın listeye girdiniz daha çok hırslanıp daha çok kilo vermek için uğraşmanız bireysel derece için analizlerde sıralamaya girebilmek için çabalamanız gerekiyor bence burası sadece buradaki 10 kişiden ibaret değil ki canım bi sonuç listelerine girip bakmanızı rica ediyorum hepimizdenKaptanim benim kilom ayni, bu hafta daha duzenli gelicem ve haftaya kesin eksi olucak
Cok guzel canimGünaydın kizlar bugün öğle komşular gelecek ben kiloyu birakimEki Görüntüle 2202410 geçen hafta 62,9 fark, 0,6
Super canimGeçen hafta 55,6
Bugün 55,0
Fark 0,60
Yüzde 1,79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?