Saol sibalcimSuper canim
Ohhhh beeee moralim yerine geldi hastalığım geçtiGeçen hafta 55,6
Bugün 55,0
Fark 0,60
Yüzde 1,79
geçen hafta bir kilo gitti her hafta aynı şekilde gitmez senin emeğin belli o yüzden sıkma canınıKizlar bekledim ama aciktim artiyi atiyim dedim ama olmadi,
Gecen hafta: 72.6
Bu hafta: 72.7
Fark: +100g ( %0.14)
Çok güzel temizlik bitmiştir artık tam eskisi gibi katılım bekliyorum senden cancağzım ufak ufak 60 oldu kızzzzzzGünaydın kizlar bugün öğle komşular gelecek ben kiloyu birakimEki Görüntüle 2202410 geçen hafta 62,9 fark, 0,6
Ben hâlâ hastayııımmmOhhhh beeee moralim yerine geldi hastalığım geçti
Gercekten oyle canim. Ben gerci khyi kesince cok guzel kilo vermistim ama surdurebilecegim bir diyet olmadigindan tekrar geri dondum. Dedigin gibi diyet aslinda saglikli yeme aliskanligi olmalikahvaltıda kaşar yemişsin ama menün bütünü iyi.bence gün içinde yediklerini dengelemek önemli.sen de dengelemişsin.sonuçta hayat boyu kaşar yemicek değilsin. bugün bi diyetisyenin yazısını okudum diyet parmak izi gibi size özel olmalı diyordu.ceza verir gibi herşeyden mahrum kalarak diyet olmaz önemli olan dengeleme diyordu.sürdürülebilir bir diyet en makbul olanıymış:)
Gecmis olsun canim. Uzun surmus rahatsizligin. Ins kisa surede sagligina kavusursun.Ben hâlâ hastayııımmm
Ama moralim çok iyi oh
Tebrikler canim. Cok guzelEki Görüntüle 2202439
Yüzdeyi birazdan yazsam -800
Burda cok turk yok canim. Ondan cok bilinmiyor dedigin gibiDoğru gerçi. Uzun süre içmeyince hatırlamazsın pek :) Polonya he... Alışmışız Almanya'ya, İngiltere'ye. Polonya deyince kulağıma pek hoş geldi :)
Olsun canim en azindan eksisin.Geçen hafta 52.8 -100 bunu bbir klemiyofum çünkü bir haftadır kabızım
Saol canımGecmis olsun canim. Uzun surmus rahatsizligin. Ins kisa surede sagligina kavusursun.
Tebrikler canim. Harikasin.Günaydın kizlar bugün öğle komşular gelecek ben kiloyu birakimEki Görüntüle 2202410 geçen hafta 62,9 fark, 0,6
Git bakalim ne diyecek canim. Gecmis oksun tekrarSaol canım
Bugün doktora gideceğim artık evdeki bilindik ilaçlarla bitki çaylarıyla olmadı boğazım beyaz beyaz olmuş antibiyotik lazım galiba hayırlısı
Super canim. TebriklerGeçen hafta 55,6
Bugün 55,0
Fark 0,60
Yüzde 1,79
Sağol kaptan. BüyüksünDenerim o zaman
Ben beğendim güzel zeytin doğal yağ sonuç olarak diğer öğünlerde güzel
e sen hani yöntem değiştirdim diyordun ya senin kan grubun ne cano bu ara kan grubuna göre beslenmeye taktım kafayı
Bunu o listeye yazarmısın kuşummm
Güzellllll
Süper menü
sanki biraz karbon olmuş
[/QUOTE]***4. Takım 594.Etap***
Sibal57(72.6/72.7/+0.1/-%0.14)
DeryaOnDiet(65.7/65.9/+0.2/-%0.30)
Tomrs (62.9/62,3/0,6/%0,95)
Saksi_Degilim_Ben(55,6/55,0/0,6/%1,79)
stitch(68.0/68.0//%) aynı
hega8286(64.6///%)
Semurcan(49.5///%)
matilda34(78.8///%)
4. Takım ortalaması %
Aslında küçücük bir gafının benSağol kaptan. Büyüksün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?