Sen bizim canımız ciğerimizsin, minicik de olsan omzumuzda taşırırız seniAslında küçücük bir gafının ben
Harikasın tebriklerEki Görüntüle 2202439
Yüzdeyi birazdan yazsam -800
Cancağzım sen izne ayrılmadan kaç kiloydunGeçen hafta: 58.6
Bu hafta: 57.6
Fark: -1
Yüzde: 1.7
Gelecek hafta için hedef kilo: 57.0
Haftalık mesaj sayısı: +30
Hahahahahhahah taşıyamazsınız miniğim ama yanlara doğru geniş bir minikSen bizim canımız ciğerimizsin, minicik de olsan omzumuzda taşırırız seni
Geçen benim de olmuştu. Ama ben doktora gitmedim. Kendi kendine sanırım 4 günde geçti. Çok geçmiş olsun...Saol canım
Bugün doktora gideceğim artık evdeki bilindik ilaçlarla bitki çaylarıyla olmadı boğazım beyaz beyaz olmuş antibiyotik lazım galiba hayırlısı
Kesinlikle. Ben de buna katılıyorum...Gercekten oyle canim. Ben gerci khyi kesince cok guzel kilo vermistim ama surdurebilecegim bir diyet olmadigindan tekrar geri dondum. Dedigin gibi diyet aslinda saglikli yeme aliskanligi olmali
Maşallah o kadar güzel gidiyosun ki. Tebrikler...Geçen hafta 55,6
Bugün 55,0
Fark 0,60
Yüzde 1,79
Olsun canım benim. Ben de geçen hafta +100 düm, bu hafta -1000 oldum :)Kizlar bekledim ama aciktim artiyi atiyim dedim ama olmadi,
Gecen hafta: 72.6
Bu hafta: 72.7
Fark: +100g ( %0.14)
58.8 dim kaptanım. Ayrıca aramızda kalsın ama benim de güzel yanlarım var kaptanım. Seni oralara oturtup taşıcamCancağzım sen izne ayrılmadan kaç kiloydun
Hahahahahhahah taşıyamazsınız miniğim ama yanlara doğru geniş bir minik
Değil 59.5 muşsun 3 kere bildirimsiz 587. Etapta izne ayrılmışsın sanırım bugun yine listeye gireceksin58.8 dim kaptanım. Ayrıca aramızda kalsın ama benim de güzel yanlarım var kaptanım. Seni oralara oturtup taşıcam
58.8 dim kaptanım. Ayrıca aramızda kalsın ama benim de güzel yanlarım var kaptanım. Seni oralara oturtup taşıcam
Anladım. Kusura bakmayın ben telefonumdaki en son tartı fotoğrafına göre 58.8 diyodum yanılmışım. Çok şükür liste, cağnım liste, inşallah listeDeğil 59.5 muşsun 3 kere bildirimsiz 587. Etapta izne ayrılmışsın sanırım bugun yine listeye gireceksin
Yaa çok tatlısın kaptanım ya. Ben en sonunda dayanamayıp görmeye gelicem galiba seniO kiloyla dayamaz çökersin
Ben sonuç listelerine baktım tekrar bakarımAnladım. Kusura bakmayın ben telefonumdaki en son tartı fotoğrafına göre 58.8 diyodum yanılmışım. Çok şükür liste, cağnım liste, inşallah liste
Ahahahahhaha canımsın gel gel tabi sonra şişko kaptanYaa çok tatlısın kaptanım ya. Ben en sonunda dayanamayıp görmeye gelicem galiba seni
Allahım parçalıcam şimdi yaaa... Ben seni sadece eteğinden "beni sev" diye çekiştiririm. Biz de yamuk olmaz. Delikanlı şişmanız bizAhahahahhaha canımsın gel gel tabi sonra şişko kaptandiye çekiştirirsin beni takımda
EnfestooooEki Görüntüle 2202464
Geçen hafta :78,2
Eki Görüntüle 2202465
Bu hafta :77.1
Aradaki fark:1100 gr
%1.4.
WuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuEki Görüntüle 2202464
Geçen hafta :78,2
Eki Görüntüle 2202465
Bu hafta :77.1
Aradaki fark:1100 gr
%1.4.
Allahım parçalıcam şimdi yaaa... Ben seni sadece eteğinden "beni sev" diye çekiştiririm. Biz de yamuk olmaz. Delikanlı şişmanız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?