Gaptanım benimBenim harbi takımdaşım işte yaaaaaaa yerim seni tek lokmada
Cancağzım olumlu düşünüyoruz önce tamam mı bak nasipse olacak kendini yemek Yok sakin kafayla önce kendin için sonra inşallah doğacak bebeğin için tamam mı30 gün içinde eriyip bitmem lazım kızlar aralıkta yeni tedaviye başlayacağız. İğneler haplar hem iştah açıyor hem de şişiriyor. kiloyu düşürüp alacağım ilaç dozunu da azaltmak istiyorum. Daha kocaman birisi olmadan anne olmak istiyorum.
Ben seni getiririm gaza sorun yok bu hafta olacak olacakkkkkkkkkkkkkkkkk hepsi olacakGaptanım benimGeçen hafta ağlandım ağlandım 57yi gördüm. Bu haftada gaza gelip 56yı görsem. Of ne güzel olur. Sonra zaten gramlarla dans ederiz...
Tebrik ederim inşallah haftaya onu da göreceksinAh yaa regl i olmucaktım belki 1 e tamamlardım 77 yi de görürdüm neyse bu hafta 76 için yarışıyorum o zaman :)ben kaçtım misafirim gelcek herkesi şimdiden tebrik ederim.
Ay hadi inşallah. Içim kıpır kıpır oldu şimdiBen seni getiririm gaza sorun yok bu hafta olacak olacakkkkkkkkkkkkkkkkk hepsi olacak
İnsallah canim ya ben iki ileri bi geri gitmekten cok sıkıldım artik bu sefer hedefe ulasip bitirmek istiyorum bu isi kizim 2.5 yasina geldi ben hala kilo veremedim ya ayip banaİnşallah bi an önce sağlıkla verirsin. Biz ne zaman hedeflerimize ulaşıcaz ya
Bu başlangıç bu defa tam anlamıyla adaptasyon istiyorum senden bak tatiline gittin geldin herşey tamamEki Görüntüle 2202480
İzinden sonraki ilk bildirimim.
Haftaya hedef 85 insallah
İzne 82 ile ayrilmistim sanirim son mesajlarimdan kontrol edicem kaptan @tuzsuz_ruh
81.3 ile 576. Etapta ayrilmisim kaptanBu başlangıç bu defa tam anlamıyla adaptasyon istiyorum senden bak tatiline gittin geldin herşey tamam
Hadi inşallahhhhh81.3 ile 576. Etapta ayrilmisim kaptan
Evet kaptanim kesinlikle haklisin bu sefer hem kendime hem takima soz veriyorum hedefe ulasmadan birakmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?