Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok güzel temizlik bitmiştir artık tam eskisi gibi katılım bekliyorum senden cancağzım ufak ufak 60 oldu kızzzzzz
İns kaptan katılacağım biraz ara verdim gibi oldu,duvar cam kapı raf temizliğim var,havalarda güzel katılırım ins, artık bende istiyorum, bi 60 olsaydım

***4. Takım 594.Etap***

Sibal57(72.6/72.7/+0.1/-%0.14)
DeryaOnDiet(65.7/65.9/+0.2/-%0.30)
Tomrs (62.9/62,3/0,6/%0,95)
Saksi_Degilim_Ben(55,6/55,0/0,6/%1,79)
stitch(68.0/68.0//%)sabit
hega8286(64.6///%)bildirimde bulunmadı
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.8/78/0.8/%1.01)

dtcf(59.5/57.6/1.9/0.32)587.etapta 3 kez bildirimsiz hastalık sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 10 a bölündü

bu liste üzerine konuşmaya gerek yok sadece buranın kuralları var hanımlar ve cuma gunu bildirim yapılmalı yapılmak zorunda yüzdesi yüksek olan arkadaşlar sayesinde bugun ceza almaktan kurtulduk ama onlar olmasaydı ne olacaktı ne kadar çabalarsam sanırım değişmeyecek acil bir durumda bir mesaj sadece giremiyorum demek zor olmamalı bu kadar ki siteye giren girmeyen görünüyor bu sadece kilo veren emek veren yapmaya çalışan kişilere saygıdan dolayı zorunlu sadece bence başka da bişey diyemiyorum

4. Takım ortalaması %0.403

Geçen benim de olmuştu. Ama ben doktora gitmedim. Kendi kendine sanırım 4 günde geçti. Çok geçmiş olsun...
Valla çok kötü olmuş antibiyotiksiz geçmezdi zaten dedi doktor iyiki gitmişim. Saolasın
Maşallah o kadar güzel gidiyosun ki. Tebrikler...
Aman kaşıyım biyerlerimi
Saol kuzu
Çok güzel tebrikler canm

Geçmiş olsun canm
Saol canım benim teşekkür ederim

Olmadı deryammmm olmadıııı en son sopalayarak zayıflatıcam sizi[/QUOTE]
Takili kaldim 65 lere kaptanim. Off yattigim yerden de cok zor. Bilemedim ne yapsam.

İnsallah canim ya ben iki ileri bi geri gitmekten cok sıkıldım artik bu sefer hedefe ulasip bitirmek istiyorum bu isi kizim 2.5 yasina geldi ben hala kilo veremedim ya ayip bana
O iki ileri bir geri yoruyo zaten insanı. Millet 2 ayda 10 kilo veriyo. Hep de veriyo. Ben anlamıyorum bi bizim herhalde takılıyo kilolarımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…