Ben 2017-2018’de 2 Doğum yaptım.
87 ile Doğum yaptım 80 kiloda kaldım.
Düzenli beslenme egzersiz şuan 67’idim.
Regl oldum 68 olmuşum niye böyle oldu anlamadım ama neyse
Merhaba katılma işine kaptanımız karar verir @tuzsuz_ruhMerhaba hanımlar.
BEnde aranıza katılmak istiyorum.
Çok mesaj var bakmadım.
Özetle her Cuma bildirim yapmak gerekiyor sanırım?
Teşekkür ederim.Merhaba katılma işine kaptanımız karar verir @tuzsuz_ruh
Regl de 1-2 kilo farkediyo ödem yüzünden 3. Günden sonra normale döner
Insallah canim. Cok guzel gidiyorsun.Çok şükür, geçen haftanınki de bu hafta gitti galiba :) inşallah haftaya da bi 600 gr gider...
İstikrarli olmak cok onemli canim benim de en zayif yonum o zaten iki gun gaxa geliyorum ucuncu gun biraz raydan cikinca hemen birakiyorum kendimi ama bu kez farkli olacak bu kez basaricam biliyorum oyle hissediyorum:)O iki ileri bir geri yoruyo zaten insanı. Millet 2 ayda 10 kilo veriyo. Hep de veriyo. Ben anlamıyorum bi bizim herhalde takılıyo kilolarımız...
Yok yok burda aktif olduğun sürece bırakmıyosun kendini ama bu kez vücut sana oyun oynuyo. Mesela ben geçen hafta çok dikkat ettim, cuma +100düm. Bu hafta yine aynı oranda dikkat ettim 1 kilo birden gitti. Ben buna gıcık oluyorum işte. Stabil olsun benim olsunİstikrarli olmak cok onemli canim benim de en zayif yonum o zaten iki gun gaxa geliyorum ucuncu gun biraz raydan cikinca hemen birakiyorum kendimi ama bu kez farkli olacak bu kez basaricam biliyorum oyle hissediyorum:)
Sabah 11.00
1 ince dilim kaşar
1 büyük boy havuç
7 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.00
1 tabak kabak yemeği
1 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt
1 tane kuruvasan (ödül niyetine)
2 litre su
4000 adım
30 sn plank
Hoşgeldin tatlımmm ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem sendenTeşekkür ederim.
Haber bekliyorum öyleyse.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canm menün güzel, spor da güzel
Olsun canim ya gec olsun guc olmasinYok yok burda aktif olduğun sürece bırakmıyosun kendini ama bu kez vücut sana oyun oynuyo. Mesela ben geçen hafta çok dikkat ettim, cuma +100düm. Bu hafta yine aynı oranda dikkat ettim 1 kilo birden gitti. Ben buna gıcık oluyorum işte. Stabil olsun benim olsun
Haklisin canim birakmamak lazim. Off uzun zamandir takili kaldim 65eOlsun canim ya gec olsun guc olmasinbi hafta dirense oteki hafta teslim oluyor nasil olsa biz birakmayalim yeter ki
Afiyet olsun canm menün güzel ama ekmek çok olmuş gibi qBugunku menum
Sabah 08:30 _ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 buyuk yesil etli biber, 5 tane cherry domates
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, sekersiz yulafli findikli kurabiye
12:00_ 1 dilim ekmegin disi, 200 gr kadar hindi eti, 1 avuc kabak cekirdegi
15:30 _ 1 dilim ekmegin disi, 100 gr dana eti, 50 gr peynir.
16:00 _ 1 bardak taze sikma meyve ve sebze karisik suyu ( kirmizi pancar, elma, zencefil, limon)
Su: 3 lt
Aynen öyle. Bu kilo verme işi çelik gibi sinir istiyo vesselam. 45-50 kilo verenlere hayran kalıyorum bu yüzden...Olsun canim ya gec olsun guc olmasinbi hafta dirense oteki hafta teslim oluyor nasil olsa biz birakmayalim yeter ki
Kullanıcı Adı : konuş dinliyorumHoşgeldin tatlımmm ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?