- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Canım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersinBen 2017-2018’de 2 Doğum yaptım.
87 ile Doğum yaptım 80 kiloda kaldım.
Düzenli beslenme egzersiz şuan 67’idim.
Regl oldum 68 olmuşum niye böyle oldu anlamadım ama neyse
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcamAyy şöyle bi bakayım dedim listeye de en kilolu benim70 lerde bi @Sibal57 var.şöyle kilosu yakın olanlar aralarında yarışsa mı hedef belirleyerek
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecekSlm kizlar bayadır menü paylaşmıyordum,şimdi yürüyüş deyim, hadi bismillah, cezada yiyebilirim artikin,
Bugün komşular i almıştım çaya düzensiz bişey oldu
Sabah, 9
Biraz cigfistik Biravuc gelmez,1 tane ceviz
Öğle 1 ve 2 arası
Çiğköfte 6 yada 7 sıkım of çok seviyorum 1kase salata,biber eksilemesi, ve ayran
3 civarı
1 dilim kadayıfı muhallebi
4 civar 1cennet hurma
6 gibi 3 lokma mantar biber yumurta kavurma
1 buçuk litre civarı şu
2 saat e yakın yürüyüş olur
hele bi çıkkkkkkk o raydanİstikrarli olmak cok onemli canim benim de en zayif yonum o zaten iki gun gaxa geliyorum ucuncu gun biraz raydan cikinca hemen birakiyorum kendimi ama bu kez farkli olacak bu kez basaricam biliyorum oyle hissediyorum:)
Dussuz bunu beğendiCuma menum
Sabah haslanmis yumurta peynir yarim dlm ekmek 3 zeytin
Ogle tarcinli sutlu yulaf lapasi
Aksam tarcinli sutlu yulaf lapasi
Su 2 lt
Spor 50 dj yuruyus
@tuzsuz_ruh
geçmiş olsun canımÇok üzgünüm kaptan , bazı sağlık sorunları oldu dışardaydım daha yeni oturdum . kilom kaç onu da bilmiyorum . k bakmayın . imkanım olmadı ya. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilirSabah 11.00
1 ince dilim kaşar
1 büyük boy havuç
7 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.00
1 tabak kabak yemeği
1 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt
1 tane kuruvasan (ödül niyetine)
2 litre su
4000 adım
30 sn plank
Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerdenBugunku menum
Sabah 08:30 _ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 buyuk yesil etli biber, 5 tane cherry domates
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, sekersiz yulafli findikli kurabiye
12:00_ 1 dilim ekmegin disi, 200 gr kadar hindi eti, 1 avuc kabak cekirdegi
15:30 _ 1 dilim ekmegin disi, 100 gr dana eti, 50 gr peynir.
16:00 _ 1 bardak taze sikma meyve ve sebze karisik suyu ( kirmizi pancar, elma, zencefil, limon)
Su: 3 lt
Afiyet olsun canm menün güzel ama ekmek çok olmuş gibi q
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsunBu gün benim de biraz yorucu gecti pek menü yapamadım
Sabah peynir ( kibrit kutusundan küçük +domates + yeşil çay
Öğlen 5 tane lahana sarması + 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 5-6 lahana sarması + 1 kaşık yoğurt
1 mandalina yarım elma biraz leblebi
Su 1500 cc
8000 adım yürüyüş
Bugün çok yorucuydu kendime yemek hazırlayamadım.
Kullanıcı Adı : konuş dinliyorum
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: resepsiyonist
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 bebeğim 20 aylık ve 7 aylık
Yaşadığınız şehir: İngiltere
Boyunuz : 1.70
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : doğumlar,2 yıl hergün kullandığım iğneler.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynaya baktığımda kendimi görmek istiyorum. Şuan bu ben değilim. Ve tabiki sağlık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksınEkleme yapmak isterim.
2 bebeğimde ufak.
2. Bebeğim ek gıdaya geçiş dönemi.
Diğer bebeğim tuvalet eğitimleri derken..
Gün içinde bilemiyorum mutlaka siteye girmeye özen göstermeye çalışacağım.
Gündüz giremezsem bile gün sonu mutlaka girerirm.
Türkiye ile aramızda 3 saat oldu..
Biz 3 saat geriden geliyoruz.
Hergün mutlaka egzersiz yaparım ben.
Bebeğimi bırakamadığım için yürüyüşe çıkamıyorum.
Bebeğim beni çok zorluyor sürekli ağlak v.s
Ben tek başıma elimden gelen gayreti veriyorum.
Çok güzel kilo da verdim.
Sonra buraya dikkat edince bende katılayım diye düşündüm.
Daha iyi motive olur diye düşünüyorum.
Her ogun 1 dilim ekmek yiyorum. Ama aksami kesmeye calisacagim canim 3 dilim cok oluyor galiba.Afiyet olsun canm menün güzel ama ekmek çok olmuş gibi q
Ekmegi kesip metabolizmami yavaslatmak istemedim. Ama 3 ten 2 dilime indireyim kaptanim ekmegi. Cunku dilimler cok kucuk zaten.Canım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersin
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcam
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecek
hele bi çıkkkkkkk o raydan
Dussuz bunu beğendi
geçmiş olsun canım
ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilir
Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerden
Nerde ilk geldiğinde beni sıkmayın ben yerim diyen tomrs nerde şimdiki tomrs
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsun
canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksın
Hosgeldin canim. Insallah beraber saglikli bir sekilde kilo verecegiz.Kullanıcı Adı : konuş dinliyorum
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: resepsiyonist
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 bebeğim 20 aylık ve 7 aylık
Yaşadığınız şehir: İngiltere
Boyunuz : 1.70
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : doğumlar,2 yıl hergün kullandığım iğneler.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynaya baktığımda kendimi görmek istiyorum. Şuan bu ben değilim. Ve tabiki sağlık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Afiyet olsun canim. Lahana sarmalari kucukse ve aksam yemegini erken yediysen bence cok olmamis cuma gunu icin.Bu gün benim de biraz yorucu gecti pek menü yapamadım
Sabah peynir ( kibrit kutusundan küçük +domates + yeşil çay
Öğlen 5 tane lahana sarması + 2 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 5-6 lahana sarması + 1 kaşık yoğurt
1 mandalina yarım elma biraz leblebi
Su 1500 cc
8000 adım yürüyüş
Bugün çok yorucuydu kendime yemek hazırlayamadım.
Afiyet olsun canim. Yulaf lapasini kac yemek kasigi yulafla yapiyorsun?Cuma menum
Sabah haslanmis yumurta peynir yarim dlm ekmek 3 zeytin
Ogle tarcinli sutlu yulaf lapasi
Aksam tarcinli sutlu yulaf lapasi
Su 2 lt
Spor 50 dj yuruyus
@tuzsuz_ruh
Afiyet olsun canim. Bence eger odul niyetine birsey yemek istiyorsan daha erken saate cekebilirsin. Mesela sabah veya oglen saatlerine.Sabah 11.00
1 ince dilim kaşar
1 büyük boy havuç
7 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.00
1 tabak kabak yemeği
1 yk chia, 2 yk yulaf ezmesi, 3 yk yoğurt
1 tane kuruvasan (ödül niyetine)
2 litre su
4000 adım
30 sn plank
Doguma gitme kilolarimiz cok benzer canim. Ben 85 ile doguma gitmistim. Simdi 65lerdeyim ve suanda bile cok fazla kilom.Ben 2017-2018’de 2 Doğum yaptım.
87 ile Doğum yaptım 80 kiloda kaldım.
Düzenli beslenme egzersiz şuan 67’idim.
Regl oldum 68 olmuşum niye böyle oldu anlamadım ama neyse
Canim kadayifli muhallebi haric ben begendim menunu. Afiyet olsun.Slm kizlar bayadır menü paylaşmıyordum,şimdi yürüyüş deyim, hadi bismillah, cezada yiyebilirim artikin,
Bugün komşular i almıştım çaya düzensiz bişey oldu
Sabah, 9
Biraz cigfistik Biravuc gelmez,1 tane ceviz
Öğle 1 ve 2 arası
Çiğköfte 6 yada 7 sıkım of çok seviyorum 1kase salata,biber eksilemesi, ve ayran
3 civarı
1 dilim kadayıfı muhallebi
4 civar 1cennet hurma
6 gibi 3 lokma mantar biber yumurta kavurma
1 buçuk litre civarı şu
2 saat e yakın yürüyüş olur
Dün günüm berabet geçti. Ay başında yoğun oluyor işlerim. Akşam bakarım dedim. Eve gittim elektrikler yoktu tlf şarj edemeyince evden de giremedim..
Şöyle bişey var aksine bir başlar bir bırakırsan o durum yaşanıyor hepsini bırakma tamamen bırakma düşüncen yoksa sadece sabah öğle akşam olmasın sabah öğle olsun ama akşamı sadece yemek salata yoğurtla geçirEkmegi kesip metabolizmami yavaslatmak istemedim. Ama 3 ten 2 dilime indireyim kaptanim ekmegi. Cunku dilimler cok kucuk zaten.
Baktım senden ses çıkmayınca evden çıkmadan hemen paylaştım çıktım canım sorun değilDün günüm berabet geçti. Ay başında yoğun oluyor işlerim. Akşam bakarım dedim. Eve gittim elektrikler yoktu tlf şarj edemeyince evden de giremedim..
Ben ekmegi hayatimdan cikarmayi dusurmuyorum kaptanim, ama dedigin cok dogru aksama yemeyim. Sadece sabah ve oglen yiyeyim.Şöyle bişey var aksine bir başlar bir bırakırsan o durum yaşanıyor hepsini bırakma tamamen bırakma düşüncen yoksa sadece sabah öğle akşam olmasın sabah öğle olsun ama akşamı sadece yemek salata yoğurtla geçir
Yok yok bitti ödülcüğümCanım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersin
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcam
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecek
hele bi çıkkkkkkk o raydan
Dussuz bunu beğendi
geçmiş olsun canım
ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilir
Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerden
Nerde ilk geldiğinde beni sıkmayın ben yerim diyen tomrs nerde şimdiki tomrs
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsun
canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksın
Çok haklısın da bünyeden dolayı galiba. Ben mesela kaçamakları bile sabah canım istemezdi hep akşam yemekten sonra geliyolar banaAfiyet olsun canim. Bence eger odul niyetine birsey yemek istiyorsan daha erken saate cekebilirsin. Mesela sabah veya oglen saatlerine.
Teşekkür ederim inşallahHosgeldin canim. Insallah beraber saglikli bir sekilde kilo verecegiz.
Benimde öyle maalesef ..Doguma gitme kilolarimiz cok benzer canim. Ben 85 ile doguma gitmistim. Simdi 65lerdeyim ve suanda bile cok fazla kilom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?