Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekleme yapmak isterim.
2 bebeğimde ufak.
2. Bebeğim ek gıdaya geçiş dönemi.
Diğer bebeğim tuvalet eğitimleri derken..
Gün içinde bilemiyorum mutlaka siteye girmeye özen göstermeye çalışacağım.
Gündüz giremezsem bile gün sonu mutlaka girerirm.
Türkiye ile aramızda 3 saat oldu..
Biz 3 saat geriden geliyoruz.
Hergün mutlaka egzersiz yaparım ben.
Bebeğimi bırakamadığım için yürüyüşe çıkamıyorum.
Bebeğim beni çok zorluyor sürekli ağlak v.s
Ben tek başıma elimden gelen gayreti veriyorum.
Çok güzel kilo da verdim.
Sonra buraya dikkat edince bende katılayım diye düşündüm.
Daha iyi motive olur diye düşünüyorum.

Ben 2017-2018’de 2 Doğum yaptım.
87 ile Doğum yaptım 80 kiloda kaldım.
Düzenli beslenme egzersiz şuan 67’idim.
Regl oldum 68 olmuşum niye böyle oldu anlamadım ama neyse
Canım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersin
Ayy şöyle bi bakayım dedim listeye de en kilolu benim70 lerde bi @Sibal57 var.şöyle kilosu yakın olanlar aralarında yarışsa mı hedef belirleyerek
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcam
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecek
İstikrarli olmak cok onemli canim benim de en zayif yonum o zaten iki gun gaxa geliyorum ucuncu gun biraz raydan cikinca hemen birakiyorum kendimi ama bu kez farkli olacak bu kez basaricam biliyorum oyle hissediyorum:)
hele bi çıkkkkkkk o raydan

Cuma menum
Sabah haslanmis yumurta peynir yarim dlm ekmek 3 zeytin
Ogle tarcinli sutlu yulaf lapasi
Aksam tarcinli sutlu yulaf lapasi
Su 2 lt
Spor 50 dj yuruyus
@tuzsuz_ruh
Dussuz bunu beğendi
Çok üzgünüm kaptan , bazı sağlık sorunları oldu dışardaydım daha yeni oturdum . kilom kaç onu da bilmiyorum . k bakmayın . imkanım olmadı ya. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
geçmiş olsun canım

ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilir

Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerden
Afiyet olsun canm menün güzel ama ekmek çok olmuş gibi q
Nerde ilk geldiğinde beni sıkmayın ben yerim diyen tomrs nerde şimdiki tomrs
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsun

canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksın

Ekmegi kesip metabolizmami yavaslatmak istemedim. Ama 3 ten 2 dilime indireyim kaptanim ekmegi. Cunku dilimler cok kucuk zaten.

Hosgeldin canim. Insallah beraber saglikli bir sekilde kilo verecegiz.

Afiyet olsun canim. Lahana sarmalari kucukse ve aksam yemegini erken yediysen bence cok olmamis cuma gunu icin.

Afiyet olsun canim. Bence eger odul niyetine birsey yemek istiyorsan daha erken saate cekebilirsin. Mesela sabah veya oglen saatlerine.

Ben 2017-2018’de 2 Doğum yaptım.
87 ile Doğum yaptım 80 kiloda kaldım.
Düzenli beslenme egzersiz şuan 67’idim.
Regl oldum 68 olmuşum niye böyle oldu anlamadım ama neyse
Doguma gitme kilolarimiz cok benzer canim. Ben 85 ile doguma gitmistim. Simdi 65lerdeyim ve suanda bile cok fazla kilom.

Canim kadayifli muhallebi haric ben begendim menunu. Afiyet olsun.

Ekmegi kesip metabolizmami yavaslatmak istemedim. Ama 3 ten 2 dilime indireyim kaptanim ekmegi. Cunku dilimler cok kucuk zaten.
Şöyle bişey var aksine bir başlar bir bırakırsan o durum yaşanıyor hepsini bırakma tamamen bırakma düşüncen yoksa sadece sabah öğle akşam olmasın sabah öğle olsun ama akşamı sadece yemek salata yoğurtla geçir

Ben ekmegi hayatimdan cikarmayi dusurmuyorum kaptanim, ama dedigin cok dogru aksama yemeyim. Sadece sabah ve oglen yiyeyim.
Ben daha once khyi minimuma indirip diyet yaptim, cok guzel verdim ama anladimki ben ekmeksiz yapamam. Ekmege geri donunce tabi hepsini almadim ama 3kg kadarini geri aldim kisa surede. O yuzdensimdi ekmek yiyerek hayat bpyuyapabilecegim birdiyet yapmak istiyorum.

Kizlar dunku menum:
Sabah 08:30 iki küçük dilim koy ekmegi, domates soslu kiyma, sekersiz cay
12:00 bir dilim ekmek, bir porsiyon doner
15:30 sekersiz cay, bir küçük dilim borek
19:30 bir tabak ezogelin corbasi, iki adet kofte, bir adet haslanmis patates
Su çok icemedim
Spor yapamadim ama 10bin adimi tamamladim dün, 1 saat yuruyus yaptim
Ne com yemisim, buraya menu yazmadikca gormuyorum sonra bos bos düşünüyorum niye kilo veremiyorum:/
Kelebegim K klbk33 ceza listesini hala tutuyorum ve yapicam ama kizim çok huzursuz hicbirsey yaptirmiyor ancak hava yagmurlu olmazsa yuruyuse cikiyorum, bugun de çok yagmurlu yine :/
Son ceza/spor listem soyle
550 jumping jack
6 mil leslie
650 squat
3850 ip atlama (150 yapildi)
10 dk plank
Twester 600 adet
Bölgesel hareketler 2300 adet
450 mekik (50 adet yapildi)
6dk duvar squatı
350 duvar şınavı
3 saat yürüyüş (2 saat yapildi)

Yok yok bitti ödülcüğüm

Doguma gitme kilolarimiz cok benzer canim. Ben 85 ile doguma gitmistim. Simdi 65lerdeyim ve suanda bile cok fazla kilom.
Benimde öyle maalesef ..
En önce yüzümden kilo alır en son yüzümden veririm. Nefret ediyorum bu durumdan.
Göbeğim çok kalmıştı benim.
Egzersizler çok işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…