- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Hosgeldin canmKullanıcı Adı : konuş dinliyorum
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: resepsiyonist
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 bebeğim 20 aylık ve 7 aylık
Yaşadığınız şehir: İngiltere
Boyunuz : 1.70
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz : doğumlar,2 yıl hergün kullandığım iğneler.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Aynaya baktığımda kendimi görmek istiyorum. Şuan bu ben değilim. Ve tabiki sağlık.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Ay kaptan beni eskiye doğru götürdun çok şükür iyiyim, menuler gelecek insCanım adet döneminde olur öyle sen bol su içmeye devam et 3. Gün fıs diye inersin
Papillon geldi artık merak etme bu hafta eşleşme gelecek zaten listeyi düzenleyip eşleştirme yapıcam
Şimdi düşündüm sana ceza versem mi dedim istikrarından dolayı vazgeçtim ama bu hafta hergün menü verilecek bunun haricinde bi kaçamak görürsem ceza gelecek
hele bi çıkkkkkkk o raydan
Dussuz bunu beğendi
geçmiş olsun canım
ödülünü sevsinler senin başka ödül Yok yoksa o gülen yüzümün altından sopalı bir davşan çıkabilir
Direk ekmek çok olmadı derya hemde kilo verememişken bu kadar ekmek hemde yattığın yerden
Nerde ilk geldiğinde beni sıkmayın ben yerim diyen tomrs nerde şimdiki tomrs
Güzel olmuş lakin saatleri de yazarsak yorumumuz tam olur canım afiyet olsun
canım o sorun değil iki kere gelsen birinde menü verip birinde arkadaşların menüsünü yorumlasan yeter Cuma tartı günümüz o gün kesin tartı resmi atılmalı Pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz resim zorunlu değil sadece kilom şu demek yeterli hergün yediklerimizi suyumuzu sporumuzu paylaşıyoruz saatleriyle beraber o kadar inşallah hedefine ulaşacaksın sende buradakilere hem örnek olacaksın hemde yediklerinden örnek alacaksın
Hoşbuldum:)Hosgeldin canm
özlemi göremiyorum ne zamandır canım yoksa güzel eşleşmeYÜRÜYÜŞ YARIŞMASI
Kural: herkes tek. En çook yürüyen kazanır.
Sınır: günde 3000 adım mecburi
Süre: bu hafta (Pazar, Pazartesi, salı' çarşamba. Perşembe öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak.
Not: ceza sayılmıyor biliyorsunuz.
Yapmayanın cezası: 500 mekik. (Şimdiden belirteyim.)
HAFTANIN EŞLEŞTİRMELERİ
Kural: Herkes rakip. En çok kilo veren kazanır.
semurcan &
Sibal57
DeryaOnDiet
Muaf
tomrs &
Saksi_Degilim_Ben
stitch &
@hega8286
matilda34
Muaf
@AKovser
&
@Ozlem35volkan
dtcf
muaf
@tuzsuz_ruh &Papillon_
@Konus dinliyorum & I inkpin
Yazılmayan varsa eklermisin birde beğenmediğin eşleşme varsa düzeltir misin @tuzsuz_ruh
en iyisi çünkü ben ilk diyetimde tamamen bıraktım ekmeği çok güzel vermiştim sonra yarısını geri aldım Türk milletiyiz ekmeksiz yapamıyoruz malesefBen ekmegi hayatimdan cikarmayi dusurmuyorum kaptanim, ama dedigin cok dogru aksama yemeyim. Sadece sabah ve oglen yiyeyim.
Ben daha once khyi minimuma indirip diyet yaptim, cok guzel verdim ama anladimki ben ekmeksiz yapamam. Ekmege geri donunce tabi hepsini almadim ama 3kg kadarini geri aldim kisa surede. O yuzdensimdi ekmek yiyerek hayat bpyuyapabilecegim birdiyet yapmak istiyorum.
Bu menüye kendin ver cezanı bence senKizlar dunku menum:
Sabah 08:30 iki küçük dilim koy ekmegi, domates soslu kiyma, sekersiz cay
12:00 bir dilim ekmek, bir porsiyon doner
15:30 sekersiz cay, bir küçük dilim borek
19:30 bir tabak ezogelin corbasi, iki adet kofte, bir adet haslanmis patates
Su çok icemedim
Spor yapamadim ama 10bin adimi tamamladim dün, 1 saat yuruyus yaptim
Ne com yemisim, buraya menu yazmadikca gormuyorum sonra bos bos düşünüyorum niye kilo veremiyorum:/
Kelebegim K klbk33 ceza listesini hala tutuyorum ve yapicam ama kizim çok huzursuz hicbirsey yaptirmiyorancak hava yagmurlu olmazsa yuruyuse cikiyorum, bugun de çok yagmurlu yine :/
Son ceza/spor listem soyle
550 jumping jack
6 mil leslie
650 squat
3850 ip atlama (150 yapildi)
10 dk plank
Twester 600 adet
Bölgesel hareketler 2300 adet
450 mekik (50 adet yapildi)
6dk duvar squatı
350 duvar şınavı
3 saat yürüyüş (2 saat yapildi)
Güzelll afiyet olsun örnek olsun inşallahBende menümü yazayım.
Sabah,
Menemen 1 dilim ekmek 3 zeytin çay.
Öğlen,
1 çupra (fırında)
Salata ve 1 kaşık patlıcan közleme.
Öğle yemeğim 16:30’da yaptım.
Çok acıkırsam 1 muz eklerim.
Günlük 2 öğün benim bu şekilde.
Başta zor oldu alışması ama alıştım.
Hamilelikten kalan çok yeme isteğim kırıldı sonunda
2 saat sonra egzersiz yaparım.
Gece çocuklar uykuya geçince babaları gelince eğer çok yorgun olmazsam koşmayı düşünüyorum amin
gayet güzel benceGunaydinlar herkese dünkü menüyü yazmayı unutmuşum hemen geçiyorum
Sabah 8:00 1 kase süt +2 yk yulaf +1 yk chia +yeşil çay
Ara 11:00 1 avuç leblebi
Öğlen : 13:30 çeyrek simit +su
Akşam 19:00 4 kaşık etli yeşil fasulye +çeyrek simit
Su2000 cc
8300 adım
Hoşgeldin canım şok olacak bişey Yok aslında çok kolay herşey hergün menü su spor Cuma asıl tartı resmi Pazartesi kontrol tartısı ve spor yarışmaları rica etsem ilk sayfadaki formun başındaki ve sonundaki yazıları silip doldurup buraya atar mısınHerkese selamdöndüm dolastim kürkçü dükkanıma geldim yıllar önce tatile diye gittim şimdi geliyorum beni kabul ederseniz 74le gitmiştim şimdi 78im bu süreçte çok nahoş şeyler yaşadım malesef.. Yine de toparlanmaya hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum.. Yukarıda bazı kurallar okudum da şok oldum bayağı değişmiş buralar yine de uymaya çalışırım..
Hoşgeldin.Kullanıcı Adı : selinbs
İsim (İsteğe Bağlı ): Selin
Mesleginiz: Yiyecek ve İçecek sorumlusu
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Londra
Boyunuz : 178
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : Hiçbir zaman çok zayıf biri olmadım. En son yeni işimde çalışmaya başlayınca hızlıca kilo aldım çünkü işim gereği bütün gün otelde yemeklerin arasında oluyorum. 80 kiloyu görünce tartıda bir dur demek istedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı bir yaşam sürmek ve hayal ettiğim dış görünüşe kavuşmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır.
Hoş bulduk canımHoşgeldin.
Bende yeniyim
Aynı ülkede yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?