manülerinizi bildiriniz. ve bu gün kaç kg geldiniz. bildiriniz.
GÜNCELLEME
YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI
Kural: herkes tek. En çook yürüyen kazanır.
Sınır: günde 3000 adım mecburi
Süre: bu hafta (Pazar, Pazartesi, salı' çarşamba. Perşembe öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak.
Not: ceza sayılmıyor biliyorsunuz.
Yapmayanın cezası: 500 mekik. (Şimdiden belirteyim.)
HAFTANIN EŞLEŞTİRMELERİ
Kural: Herkes rakip. En çok kilo veren kazanır.
@semurcan &
@Sibal57
2side pazar menü bildirmedi.
DeryaOnDiet
Muaf pazar menü+
@tomrs &
Saksi_Degilim_Ben
saksı menü+ / tomrs -
stitch &
@hega8286
2si de menü bildirmedi
matilda34
Muaf pazar menü -
@AKovser
&glsmhmt
kovser pz menü - / glsmhmt pazar menü +
dtcf
muaf
pz menü -
@tuzsuz_ruh & @Papillon_
tuzsuz - / papi + (pz menüsü)
@Konus dinliyorum & I inkpin
@Konus dinliyorum
pz menüsü konuş + / inkpin +
@selinbs & @Harpy
pz menüsü selin + / harpy +
Yazılmayan varsa eklermisin birde beğenmediğin eşleşme varsa düzeltir misin @tuzsuz_ruh
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
evet ama yürürken telefonu üstümde mi taşımam lazım:) koşu bandının kenarına koyuyordum ben onu yaw
cuma 77.1 di -400 gr olmuşselam kızlar pazartesi kontrol tartısını ancak yazabiliyorum 76,7
Ohoo maşallah eşin ezdirmiyo seni, maşallah maşallah. Aynen sağlık olsun. İnsanlar kınamayı, ayıplamayı meziyet sanarlar. Övünecekleri bi becerileri ve güvenecekleri bi karakterleri olmayınca kendini üstün göstermek için en yakındakini ezer de ezer. Eşinle sen tamamsan gerisine kulak asma.Çok teşekkür ederim.
Eşim anlayışlıdır çok şükür.
Yani karşılıklı sonuçta.
Görümcem artık aramıyor eşim kızmış bağırmış.
Çünkü ister istemez etkileniyorum.
Görümcem aynı benim gibi üst üste doğurmuş.
Eşimde sen doğurup büyüğünü 9 ay kayınvalidene atmadın mı kızım. Bak benimki ağlıyor kendini yırtıyor ama yine de anne kucağından ayırmıyor. Demiş
Zor biliyorum ama geçecek inşallah.
Sağlık olsun da..
Arada gelip gidiyorlar bana olsun o kadar da
şuan kaç kilosunDuzsuz bugün benim için büyük bir imtihan olucek
Akşama misafir var ben ikram hazırlıyorum yememeyi başarıcam
Başarırırm dimi?
Bende merak ediyorum
Vaaayy hedefe ulaşmışsın aslında maşallah maşallah
50 de olursun inş
Bende hedefi 53 koydum diye kızıyorum kendime 54 deseymişim keşke o kiloda kendimi çok iyi hissediyorum
Hahaha ama bak ben şimdiden heyecanlandım. Bizim şartlar baya eşit yalnız. Ben de diyetisyen kontrolünde ilerliyorum. Ben de zumba falan yapıyorum. Bakalım sonuç ne olacak@tuzsuz_ruh canım diyetisyeni dinleme mi diyorsun yanineyse zaten 2 hafta sonra beni listeye alırsınız o zamana kadarki gidişattan memnun kalmazsak bi ziyaret yaparım diyetisyene
selinbs benden korkmana gerek yok canım pz menüsü ne demek?
Hoşbulduk :)
Yürüyüş bandında yürüyorsan Km bazında yazarsan da olur bence aşağı yukarı 1 mt 1 adıma denk gelir ortalama boyda bir insan için..
Tamam bi bakayim hemenHoşgeldin canım ilk sayfadaki formu doldururmusun rica etsem sonra buraya at olur mu
Evet tuzsuzum, burada sizinle daha uzun olmak güzel de, istedigim kiloya inip korumak için kalsam daha iyi tabikiBu nasıl menü stitch neyse herkes iki iki kilo verir mezun olur kepini taşırken sen olduğun yerde 3 dilim ekmek 5 kaşık pilav der durursun napalım
gayet iyi inşallah devamı gelir Cuma’ya kadar sorun değil canım
İlk sayfadaki formu doldurup buraya atar mısınBen de geleyim mi kızlar bir zamanlar 100 kilodan 67 ye düşmüş bir insanım doğuma 90 kiloyla girip şimdi 78,5 kiloyum grup ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
Pazar menüsünün kısaltması@tuzsuz_ruh canım diyetisyeni dinleme mi diyorsun yanineyse zaten 2 hafta sonra beni listeye alırsınız o zamana kadarki gidişattan memnun kalmazsak bi ziyaret yaparım diyetisyene
selinbs benden korkmana gerek yok canım pz menüsü ne demek?
Hoşbulduk :)
Yürüyüş bandında yürüyorsan Km bazında yazarsan da olur bence aşağı yukarı 1 mt 1 adıma denk gelir ortalama boyda bir insan için..
55şuan kaç kilosun
Hoşgeldin nKullanıcı Adı : imzaben
İsim (İsteğe Bağlı ): Nuray
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (3yasinda kizim var)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.50
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : dogum kilosu hala veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fazla kilo insana yuk hamallik ediyorum resmen
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir katilmadim bu ilk :)
Oldumu :)
Hosbuldumm cok tesekkur ederimm55
Hoşgeldin n
Gözümden kaçanlar varsa onlarda hoşgelmiş
Ne güzel yeni arkadaşlar geliyor
Spor olarak sadece yuruyus mu yapicaz cardio yapsak da olur mu acaba**4 HAZIRAN SPOR LİSTESİ***
K klbk33
@tuzsuz_ruh
@My SouL
@eymosumcum
@drcivanim98
@azimlianne6
@Papillon_
90 dk yuruyus 90 puan
Toplam 90 puan
@DenizinYosunKokusu
[B][COLOR=#b30000]@hawar[/COLOR][/B][/USE
[B][COLOR=#b30000]
[USER=369947]@Patlicanmoru[/COLOR][/B]
@Smile Forever
[USER=885013]@Minikpanda1107[/USER]
@dimaze3800
@gulay133
@AVON52
@AKovser
@Sibal57
[B][I][SIZE=6][COLOR=#ff0000][U]Haydi herkes kendini eklesin !!![/U][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[I][B][COLOR=#ff0000][U]Cevapla kısmına girdikten sonra: mesajın başındaki ve sonundaki QUOTE yazan kısımları siliniz. Daha sonra nickinizin altına sporlarınızı aşağıdaki tabloya gore hesaplayarak yaziniz.[/U][/COLOR][/B][/I]
[COLOR=#000000]
[B][I]Ertesi gün saat 12.00'ye kadar listeye yazılmayan sporlar puanlamaya dahil edilmeyecektir.[/I][/B][/COLOR]
[I][B][COLOR=#8000ff]
Lütfen en son kişinin yazdığı listeden ALINTILAYARAK devam ediniz.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8000ff]NOT: LÜTFEN HERKES DOĞRU LİSTEYİ ALINTILADIĞINDAN EMİN OLSUN!!![/COLOR][/B][/I]
[I][B][URL='https://www.kadinlarkulubu.com/forum/attachments/2109215/']Eki Görüntül[/URL]e[/B][/I][/USER]
Tamam kaptanim yogurt kurunu yapayim aksamlari.Emzirme ve koşturma kucakta çocuk taşımaen önemlisi metabolizma
Afiyetler olsun güzel ötesi
O enişteye sağlam bir ceza lazım çıkamadığında Leslie yap o da yürüyüş
Şu simitten bi vazgeçirmedik seni yaaaaaaaaa ama güzel afiyet olsun
Ama fazla karbon yüklemiş oluyorsun ve tok tutacak balık ekmekten dolayı bir süre sonra açlığa sevk ediyor seni zaten akşam hareket süresi az
Ne yapalım canımo önemli değil menülerle ve haftada 3 yada 4 gün hareketle desteklersek emin ol güzel gider kilolar bugünleri bir daha gelmeyecek evlatlarınızın bırakın işler kalsın yemek yapılmasın sorun yok
Bebişkommmmm naptın yahuu menü istiyorum özellikle bu menüyü yanlış yaptık diye yazmamak olmasın görelim bir daha yapmayalım
O görümcene benden selam söyle başına gelirse aynısı beklemesin kimseden bir yudum su yapsın getirsin o zaman çok biliyorsa tebrik ederim güzel spor hemde çocuklarla Allah kuvvet versin
su çok az hareketle vücuttan su ve tuz atıyorsun atmaman gerekenleri lütfen çoğalt suyu
Süperrrr çok güzel menü
sen sadece burada ol destek her zaman var önce sen unutma kendin için vereceksin ne var ne yoksa
tabiki dahilsin unutmuş zaar kelebek seni asıl şuç bende listeyi doğru yerden almadım ben şimdi aklıma geldi Cuma günü düzeltelim
Güzel beğendim canım afiyet olsun
Bol su elma kürü hatta bangır bangır bağırdım burda adaçayı içiyoruz bir an önce inecek o şişlik
kür yap canım hem elma hem yoğurt kürü 3 kaşık ev yoğurdu bir maden suyu bir çay kaşığı toz zencefil biraz limon suyu 10 gün yapılacak süper duraklama kırıcı aynı anda elmayı da yaparsan canın bişey istemez tok tutar
hadi bakalım kolay gele bir zumbacım vardı @Smile Forever senle iki oldu
@Smile Forever ama özledik çok özledikkkk
Hosgeldin canim.
Hoşgeldin takımaKullanıcı Adı : imzaben
İsim (İsteğe Bağlı ): Nuray
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (3yasinda kizim var)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.50
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : dogum kilosu hala veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fazla kilo insana yuk hamallik ediyorum resmen
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir katilmadim bu ilk :)
Oldumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?