Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@tuzsuz_ruh canım diyetisyeni dinleme mi diyorsun yani neyse zaten 2 hafta sonra beni listeye alırsınız o zamana kadarki gidişattan memnun kalmazsak bi ziyaret yaparım diyetisyene

selinbs benden korkmana gerek yok canım pz menüsü ne demek?

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Hoşbulduk :)

evet ama yürürken telefonu üstümde mi taşımam lazım:) koşu bandının kenarına koyuyordum ben onu yaw

Yürüyüş bandında yürüyorsan Km bazında yazarsan da olur bence aşağı yukarı 1 mt 1 adıma denk gelir ortalama boyda bir insan için..

Kullanıcı Adı : BeyazOrkidem
İsim (İsteğe Bağlı ):

Mesleginiz: kendıme ait özel şirkette çalışıyorum
Yaşınız : 43
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 evladım var
Yaşları 19-16-12

Yaşadığınız şehir: yurtdışı
Boyunuz : 1.60
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : stres sıkıntı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Belim ve dizlerim agrıyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Ben de geleyim mi kızlar bir zamanlar 100 kilodan 67 ye düşmüş bir insanım doğuma 90 kiloyla girip şimdi 78,5 kiloyum grup ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim

Ohoo maşallah eşin ezdirmiyo seni, maşallah maşallah. Aynen sağlık olsun. İnsanlar kınamayı, ayıplamayı meziyet sanarlar. Övünecekleri bi becerileri ve güvenecekleri bi karakterleri olmayınca kendini üstün göstermek için en yakındakini ezer de ezer. Eşinle sen tamamsan gerisine kulak asma.

şuan kaç kilosun

Hahaha ama bak ben şimdiden heyecanlandım. Bizim şartlar baya eşit yalnız. Ben de diyetisyen kontrolünde ilerliyorum. Ben de zumba falan yapıyorum. Bakalım sonuç ne olacak

Kullanıcı Adı : imzaben
İsim (İsteğe Bağlı ): Nuray
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 (3yasinda kizim var)
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 72.50
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : dogum kilosu hala veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fazla kilo insana yuk hamallik ediyorum resmen
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir katilmadim bu ilk :)

Oldumu :)

Evet tuzsuzum, burada sizinle daha uzun olmak güzel de, istedigim kiloya inip korumak için kalsam daha iyi tabiki

Ben de geleyim mi kızlar bir zamanlar 100 kilodan 67 ye düşmüş bir insanım doğuma 90 kiloyla girip şimdi 78,5 kiloyum grup ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
İlk sayfadaki formu doldurup buraya atar mısın

Pazar menüsünün kısaltması
Ben de daha ne kısaltmalar var bir bilseniz

şuan kaç kilosun
55

Hoşgeldin n
Gözümden kaçanlar varsa onlarda hoşgelmiş
Ne güzel yeni arkadaşlar geliyor

Tamam kaptanim yogurt kurunu yapayim aksamlari.

Hoşgeldin takıma

2 gündür mide bağırsak sistemim altüst bugün biraz daha iyiyim ilaç dokunuyor sanırım alışamadım bi türlü
Menü
Sabah yarım dilim ekmek 1 dilim peynir 2 yumurta 5 zeytin
Ara 1 elma
Akşam pancar yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim uno denge lıght ekmek
1 mandalina
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…