Bir tek bana sorarsan salatan eksik öğle yemeğinde. Onun dışında dengeli olmuş.menü
sabah:
omlet.peynir,zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,salatalık,2 dilim ekmek
öğle: 5-6 yaprak sarma,1 kase yoğurt
ara: şekersiz kahve
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak pırasa,yoğurt,salata
su:2 lt
spor:5000 adım. + mekik
Kaçamaksın ve dengeli bir menü olmuş. TebriklerMenüm
Sabah lor peynirli 1 beyaz 1 tam yumurtadan omlet
3 zeytin
2yk lor
2dlm denge
Roka
Öğlen
3yk maş fasülyesi
2 yk lor
Yeşil salata
300 ml ayran
2dlm denge
Ara yok malesef öğleni geç yedim
Akşam
Bamya çorbası
Buharda brokoli
Salata
2yk yoğurt
Ara 1 kestane
Yoğurt keten tohumu pul biber yicem..
Spor: 1 saat zumba
3700 adım
Bol su
3yeşil çay
Cok tesekkurler :)maşallah maşallah çok güzel
Hosgeldin aramiza canim masallah allah bagislasin cocuklarini uc cocuk dile kolay ben bir tanesi ile basedemiyorum daha :) umarim hedef kilona ulasirsin bir an onceKullanıcı Adı : BeyazOrkidem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: kendıme ait özel şirkette çalışıyorum
Yaşınız : 43
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 evladım var
Yaşları 19-16-12
Yaşadığınız şehir: yurtdışı
Boyunuz : 1.60
Kilonuz:69
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : stres sıkıntı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Belim ve dizlerim agrıyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hoşgeldin takıma
hoşbuldummHosgeldin canim.
Ay teşekkürler
1 orta boy kabağı rendeledim
Teşekkür ederim şekerim.. Arada meyvem vardı ama vaktim olmadıKaçamaksın ve dengeli bir menü olmuş. Tebrikler
Sagol canim. Biraz yagli bir et biliyorum ama evde o olunca yedim.ördek butu mu
afiyet olsun cnm
Menun guzel olmus canim. Afiyet olsun.menü
sabah:
omlet.peynir,zeytin,1 tatlı kaşığı tahin pekmez,salatalık,2 dilim ekmek
öğle: 5-6 yaprak sarma,1 kase yoğurt
ara: şekersiz kahve
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak pırasa,yoğurt,salata
su:2 lt
spor:5000 adım. + mekik
Tamam canim. Leslie olur mu yürüyüş icinO zaman yürüyüş yarışmasına dahilsin bebeğim Perşembe’ye kadar yürü kelebeği etiketle birinci ol eskiden alışıksın sen yarışmalara
Afiyet olsun canim. Hafta sonu meyve yemen iyi olmus bence bunyen sasirir bu hafta cumaya cok guzel eksiyle gelirsin.Kizlar menum,hafta sonu gezmeye gittik cok meyve yedim,doymuyorum simdi kizlar pek iiydim
10.00 1 dilim ekmek( kizlar tohumlardan yapilmis ,karbonhidat orani cok dusuk)
2 yunurta,yarim avokado,pastirma
14.30 20 badem 1 dilim peynir ekmek
18.00 1dilim ekmek ,4-5 kasik taze fasulye,ceyrek elma
2 litre su
Afiyet olsun canim.Pazartesi menu
Sabah bir dlm cavdar ekmegi yumurta peynir
Ogle yogurtlu brokoli
Ara sekersiz sutlu neskafe
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi
Su 3 lt
Spor 40 dk eliptik
70 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh
Manti gunde iki kere diyecektim ki toplamda sadece 4yk oldugunu gordum ve demiyorumIyı akşamlar arkadaşlar
Sabah 8:00 3 zeytin 1/4 simit 2-3 dilim domates salatalık+ 1 kibrit kutusu kadar peynir
Ara naneli yeşil çay
Öğle 12:00 1 kepçe tarhana çorbası+ 4 kaşık ıspanak +2 kaşık mantı 1 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 18:30 4 kaşık etli yeşil fasulye ( porsiyon küçülünce kurtulamadık bi türlü) +2 kaşık mantı +1 kase cacık
Şimdi : 1 mandalina
Su 2200 cc
3600 adım
25 dk Leslie
Öğlen ve akşam yemeği için 3 ayrı seçeceğim var. Ona göre değişiyor. Bazı seçeneklerde öğle ve akşam için de ekmek var.Ay şimdi anladım ben de az miktarda normal spagetti yedin sandımdiyetisyen sana günde 1 dlm ekmek mi veriyor
Teşekkür ederim şekerim.. Arada meyvem vardı ama vaktim olmadıo da olsa daha güzel olacaktı..
Sagol canım ınsAllahCok tesekkurler :)
Hosgeldin aramiza canim masallah allah bagislasin cocuklarini uc cocuk dile kolay ben bir tanesi ile basedemiyorum daha :) umarim hedef kilona ulasirsin bir an once
Kızlar bugün kötü bi gün geçirdim. Aslında daha kötülerini de görmüştüm. Durun düzelteyim, kötü değil de düzensiz bi gün oldu. Kahvaltı edemeden evden çıktım, yarım saate dönerim dediğim yerden eve gelmem 4 saati buldu. Gelince kahvaltı ettim. Yarın misafirim gelicek diye evi temizleyim dedim ama salon ve mutfaktan sonra pert oldum bıraktım. Akşam yemek yicektik fakat gelen nahoş bi telefon bizi alt üst edince iştahımız kaçtı ve eşimle beraber işaret dili kursuna yazılmıştık, bu akşam 6da onun dersine geçtik. Eve yeni geldik. Evde yemek yok ne yalan söyleyim :) bi makarna var. Eşim de çiğköfte ve midye aldı. Bi de tuzlu fıstık. Ben bu saatte ne yesem sıkıntı olmaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?