Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir tek bana sorarsan salatan eksik öğle yemeğinde. Onun dışında dengeli olmuş.

Kaçamaksın ve dengeli bir menü olmuş. Tebrikler

maşallah maşallah çok güzel
Cok tesekkurler :)
Hosgeldin aramiza canim masallah allah bagislasin cocuklarini uc cocuk dile kolay ben bir tanesi ile basedemiyorum daha :) umarim hedef kilona ulasirsin bir an once

Kizlar menum,hafta sonu gezmeye gittik cok meyve yedim,doymuyorum simdi kizlar pek iiydim

10.00 1 dilim ekmek( kizlar tohumlardan yapilmis ,karbonhidat orani cok dusuk)
2 yunurta,yarim avokado,pastirma

14.30 20 badem 1 dilim peynir ekmek

18.00 1dilim ekmek ,4-5 kasik taze fasulye,ceyrek elma

2 litre su

Pazartesi menu
Sabah bir dlm cavdar ekmegi yumurta peynir
Ogle yogurtlu brokoli
Ara sekersiz sutlu neskafe
Aksam sutlu tarcinli yulaf ezmesi

Su 3 lt
Spor 40 dk eliptik
70 dk yuruyus
@tuzsuz_ruh

Ay teşekkürler
1 orta boy kabağı rendeledim

Ay şimdi anladım ben de az miktarda normal spagetti yedin sandım diyetisyen sana günde 1 dlm ekmek mi veriyor

Kaçamaksın ve dengeli bir menü olmuş. Tebrikler
Teşekkür ederim şekerim.. Arada meyvem vardı ama vaktim olmadı o da olsa daha güzel olacaktı..

Iyı akşamlar arkadaşlar
Sabah 8:00 3 zeytin 1/4 simit 2-3 dilim domates salatalık+ 1 kibrit kutusu kadar peynir
Ara naneli yeşil çay
Öğle 12:00 1 kepçe tarhana çorbası+ 4 kaşık ıspanak +2 kaşık mantı 1 kaşık yoğurt
Ara 1 avuç leblebi
Akşam 18:30 4 kaşık etli yeşil fasulye ( porsiyon küçülünce kurtulamadık bi türlü) +2 kaşık mantı +1 kase cacık
Şimdi : 1 mandalina
Su 2200 cc
3600 adım
25 dk Leslie

Menun guzel olmus canim. Afiyet olsun.

Afiyet olsun canim. Hafta sonu meyve yemen iyi olmus bence bunyen sasirir bu hafta cumaya cok guzel eksiyle gelirsin.

Manti gunde iki kere diyecektim ki toplamda sadece 4yk oldugunu gordum ve demiyorum afiyet olsun canim

Ay şimdi anladım ben de az miktarda normal spagetti yedin sandım diyetisyen sana günde 1 dlm ekmek mi veriyor

Teşekkür ederim şekerim.. Arada meyvem vardı ama vaktim olmadı o da olsa daha güzel olacaktı..
Öğlen ve akşam yemeği için 3 ayrı seçeceğim var. Ona göre değişiyor. Bazı seçeneklerde öğle ve akşam için de ekmek var.

Kızlar bugün kötü bi gün geçirdim. Aslında daha kötülerini de görmüştüm. Durun düzelteyim, kötü değil de düzensiz bi gün oldu. Kahvaltı edemeden evden çıktım, yarım saate dönerim dediğim yerden eve gelmem 4 saati buldu. Gelince kahvaltı ettim. Yarın misafirim gelicek diye evi temizleyim dedim ama salon ve mutfaktan sonra pert oldum bıraktım. Akşam yemek yicektik fakat gelen nahoş bi telefon bizi alt üst edince iştahımız kaçtı ve eşimle beraber işaret dili kursuna yazılmıştık, bu akşam 6da onun dersine geçtik. Eve yeni geldik. Evde yemek yok ne yalan söyleyim :) bi makarna var. Eşim de çiğköfte ve midye aldı. Bi de tuzlu fıstık. Ben bu saatte ne yesem sıkıntı olmaz?

Iyı akşamlar kızlar
Saat 9 da
Sabah kahvaltıda
2 kayısı yumurta
1 kasık tulum peynırı
1 adet Kırmızı bıber
9 adet zeytın
Bır dılım kaşar peynırı
Meyve olarak yesıl elma

Yarım saat sonra form çayı
Gün içersinde iki fıncan kahve
Ve 2lt su

Akşam 18.30 da

Haslanmış balık
Zeytınyaglı 6 kucuk adet bezelye havuc doldurulmus
Engınar
Yarım saat sonra form cayı
Ve bol su yatana kadar

seni aşırı iyi anlıyorum.

Sabah 13.00
1 bardak süt
8 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir

Akşam 22.00
3 çiğköfte
3 midye
Yarım avuç tuzlu fıstık

Su 2 litre
18.270 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…