Dahlia_ çok tanıdık geliyor nickin sanki sen de vardın o zamanlar..
hoşbulduk canım,diyetisyen işi olduğu belliydi ama ben senin diyetisyen tarzı birşey olabileceğini sanmıştım.Aslında diyetisyenle yapmak lazım bu işi ama cidden zor diyetisyenin dediklerini yapmak.Sen baya uyguluyorsun Ben yapamam bide azar yerim heralde.Napalım burda sizden öğrendiklerimizle birazda birbirimize verdiğimiz gazla yollayacağız bu kilolar bu bedenlerden.Evet minik bir adamım var eğer daha büyük olsa zaten çok sıkı bir diyet uygulardımda işte.Bu arada 5-6 aya vermek zorundayım 10 kiloyu çünkü 2. çocuğu düşünüyoruz.
Ama diyetisyenim veriyor akşam 1 dlmCanım bit liste halinde isteyelim yarın kazenden vakit olmadı ki bunlarca uğraşmaya
Hoşgeldin canımmmm yarın detaylı konuşalım olur mu
Evet yarın halledelim
O ilk başlarda zaman gelecek haftada 100 gram oynayacak o yüzden arada kürler uygulamak duran kilo vermeyi düzenlemek gerekiyor yarın bir çorba paylaşıcam meta hızlandıran çorba
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel patates olsa da ama akşam ekmek ah o ekmek
Güzel güzel senin için büyük adım bunlar eski menülere bakarak yüzde 90 düzelme var
Bu menü sence nasıl alt alta yazınca önce senin yorumlamanı istiyorum canım
Ne demek kabul ediyormusun tabikiii canım sormana bile gerek Yok gelene kapımız açık
Masallah canim. Haftaya eksi baslamak cok guzel olsa gerek.
En azindan cok degil canim. 200 gr vrrirsin cumaya kadar.pazartesi sabah tartısı malesef 76,3 ü gösteriyor cuma 76,1 di hafta sonu azıcık yaramazlık olmuş. bu günden itibaren telafi etmek için çaba sarf edeceğim.
Hosgeldin canim. Afiyet olsunsağolun kızlar,korksun bizden kilolar,çok ama çok öfkeliyim onlara .
Bugün sabah
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yemek kaşığı biberli lor yedim
öğlen
1 avuç çekirdek
yarım bardaktan biraz fazla boza(süt yapıyor diye)
2 parça çikolata
akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
1 buçuk kepçe yeşil mercimek
2 yemek kaşığı bulgur
bir tabak tavuk çorbası
saat 8 gibide
çeyrek ayva
yarım cennet huması
yarım muz
ayrıca kızlar 45 dakika yürüyüş.
ay çok güzel ya canım rakibem senin adına çok sevindim.
ay inşallah diyet konusunda böyle kararlı olduğum bir dönem daha olmamıştı inşallah düşerim daha daEn azindan cok degil canim. 200 gr vrrirsin cumaya kadar.
Adımları saymak için mi? iPhone’nin Sağlık uygulaması.Çok güzel olmuş..
Kullandığın programın adı ne?
kilon çok az olduğundan takılıyorsun. ben de böyleydim. sabret geçecek.. istikrarını bozma. 51 çok yakınCuma günü 52.5 dim şimdi pazartesi tartısında 52.1 ama cuma kesin 52.3 filan olur iradeli ilerlersem bu 52de takıldım kaldım 2 haftadır ya
cumaya kadar verebilirsin aslında. adetin mi yakın acaba? ondan olabilir.pazartesi sabah tartısı malesef 76,3 ü gösteriyor cuma 76,1 di hafta sonu azıcık yaramazlık olmuş. bu günden itibaren telafi etmek için çaba sarf edeceğim.
harika
harikaPazartesi bildirimi.
Cuma: 70.8
Bugün: 70.5
İnşallah. İnşallah mezun olduğum günleri de görebilirim...İlk başlarda giden büyük ihtimal ödemdir. Sonra gram gram kilo gider. Bizde öyle verdik. Zamanla gidecek kilolar. Başarabilirsin
Nasıl yani? Öyle kürler, çaylar, çorbalar sadece ödem atmaya yaramıyo mu?Canım bit liste halinde isteyelim yarın kazenden vakit olmadı ki bunlarca uğraşmaya
Hoşgeldin canımmmm yarın detaylı konuşalım olur mu
Evet yarın halledelim
O ilk başlarda zaman gelecek haftada 100 gram oynayacak o yüzden arada kürler uygulamak duran kilo vermeyi düzenlemek gerekiyor yarın bir çorba paylaşıcam meta hızlandıran çorba
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel patates olsa da ama akşam ekmek ah o ekmek
Güzel güzel senin için büyük adım bunlar eski menülere bakarak yüzde 90 düzelme var
Bu menü sence nasıl alt alta yazınca önce senin yorumlamanı istiyorum canım
Ne demek kabul ediyormusun tabikiii canım sormana bile gerek Yok gelene kapımız açık
Ha ri ka!!!
Evet canım onu soruyordum..Adımları saymak için mi? iPhone’nin Sağlık uygulaması.
@tuzsuz_ruh nerdesin tuz ruhum geldim yoksun gel hele de iki lafin belini kiralim.
Arkadaslarin bir çoğunu tanimiyorum. Gecmiside okuyamadim hic. Cok geri kaldim sizlerden. Hep birlikte toparliycaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?