Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım :) teşekkür ederim.. Beğendiğine sevindim.. Aslında diyetisyene gitmemin amacı o zaten bana uygun bir menü hazırlaması için gidiyorum.. Normalde de tencere yemeği yapıyorum mutlaka hergün. Diyetisyenin beni zorladığı tek şey 3 öğün yeşillik yeşillik yemezsek yeşillenemezmişiz öyle diyor ...

Ama diyetisyenim veriyor akşam 1 dlm
Ama oradaki mısır fazla tabi

Hosgeldin canim. Afiyet olsun

kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
Cuma günü 52.5 dim şimdi pazartesi tartısında 52.1 ama cuma kesin 52.3 filan olur iradeli ilerlersem bu 52de takıldım kaldım 2 haftadır ya
kilon çok az olduğundan takılıyorsun. ben de böyleydim. sabret geçecek.. istikrarını bozma. 51 çok yakın
pazartesi sabah tartısı malesef 76,3 ü gösteriyor cuma 76,1 di hafta sonu azıcık yaramazlık olmuş. bu günden itibaren telafi etmek için çaba sarf edeceğim.
cumaya kadar verebilirsin aslında. adetin mi yakın acaba? ondan olabilir.
Günaydın pazartesi kilo bildirimi;
Başlangıç: 78
Cuma:77
Bugün: 76.8
K klbk33 @tuzsuz_ruh
harika
Pazartesi bildirimi.
Cuma: 70.8
Bugün: 70.5
harika

Nasıl yani? Öyle kürler, çaylar, çorbalar sadece ödem atmaya yaramıyo mu?

Ben çok kötü bi gece geçirdim ve uyuyamadım. O yüzden öğlen oldu uyanmam. Böyle geç kalkınca da vücudum 60 yaşındaymış gibi hissediyorum. Enerjim yerine gelsin diye birazdan egzersiz yapıcam. Tartıda 57.5 gördüm bugün

Kizlar hepinize merhaba, diyette degilim ama yinede olabildigince beslenmeme dikkat ediyorum. Ama spor kesinlikle yapmam gerektiği için 1 haftadir duzenli leslie yapiyorum. Eskiden duzenli olarak zumba yapardim. Simdi yeniden leslienin yaninda zumbaya da baslayacagim.

Bu arada yuruyus yarismasiydi sanirim K klbk33 bildirimler hangi gunler yapiyoruz yeniden spor yarismalarinda birinci olmaya geldim hodri meydan

Bugun leslie 5 mil ve 30 dakika zumba ile gunu aciyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…