Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoş geldin canım
Bol eksiler
Umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız
sağolun kızlar,korksun bizden kilolar,çok ama çok öfkeliyim onlara.
Bugün sabah
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 yemek kaşığı biberli lor yedim
öğlen
1 avuç çekirdek
yarım bardaktan biraz fazla boza(süt yapıyor diye)
2 parça çikolata
akşam
2 dilim tam buğday ekmeği
1 buçuk kepçe yeşil mercimek
2 yemek kaşığı bulgur
bir tabak tavuk çorbası
saat 8 gibide
çeyrek ayva
yarım cennet huması
yarım muz
ayrıca kızlar 45 dakika yürüyüş.

Harpy 1 yaprak ıspanak derken tek çiğ olarak mı yiyiyorsun.Senin menü baya uğraşlı baya adamışsın kendini kendi menüme bakınca bilmedim şimdiMenüm de değişiklikler yapsam olurdu ama uğraşamıyorum bu sıralar oğlum sorunlu geçsin bende bu konuya daha iyi eğilecem
tomrs bende kelle paçadan vazgeçemem heralde, acaba kilo yaparmıki.sucuklu yumurta yazıyon buraya zorla kafama sokuyon kızzz
Patron @tuzsuz_ruh benide kabul ediyormusun guruba ben bilgilerimi verdim ama bu haftayı kaçırdım galiba

Canım bu benim hergünkü menüm değil aslında normalde daha çok sebze tüketiyorum.. 1 yaprak ıspanak çiğ evet ama o saatte başka yiyemedim boğazımda kaldı yeminlen aslında ben çocuklar için yapıyorum ama sağlıklı şeyler yapıyorum.. Diyetisyenim ev yemeğini susuz olmak kaydıyla 5 yk hak veriyor yanında salata yoğurt ve 1-2 dlm tb ekmeğiyle.. Sen de öyle yapabilirsin hem sütüne de faydası olur düzenli beslenmenin.. Oğlun minik değilmi emziriyorsun allah kolaylık versin umarım bu süreç kısa sürer.. Hoş geldin bu arada

hoşbulduk canım ,diyetisyen işi olduğu belliydi ama ben senin diyetisyen tarzı birşey olabileceğini sanmıştım.Aslında diyetisyenle yapmak lazım bu işi ama cidden zor diyetisyenin dediklerini yapmak.Sen baya uyguluyorsun Ben yapamam bide azar yerim heralde.Napalım burda sizden öğrendiklerimizle birazda birbirimize verdiğimiz gazla yollayacağız bu kilolar bu bedenlerden.Evet minik bir adamım var eğer daha büyük olsa zaten çok sıkı bir diyet uygulardımda işte.Bu arada 5-6 aya vermek zorundayım 10 kiloyu çünkü 2. çocuğu düşünüyoruz.

Öğle ve akşam yeterince yemeyince acıkmışsın. Akşama tavuk/balık/et/köfte vb bişey eklemelisin. Tok tutar

Öncelikle hoşgeldin. Bebeğin küçüktü o yüzden menüne bişey demiyorum. Tartıldıktan sonraki gidişatına göre menüne tekrar bakacağım.
yorumlar harika

Nasıl 55 kilo olacaksın bu menülerle olamazsın. Halbuki mezuniyet şapkası profilde çok şık duruyor. Size niye takım tavşanı vermediler @tuzsuz_ruh artık vermiyorlar mı
Canım bit liste halinde isteyelim yarın kazenden vakit olmadı ki bunlarca uğraşmaya
Hoşgeldin canımmmm yarın detaylı konuşalım olur mu
istikrarını bozma. 55 olmadan mezun olamıyorsun. İstersen hedefini yükselltebilirsin. Listeye girenlere tavşan veriliyordu aslında. @tuzsuz_ruh biliyor detayı. Kazene yazıyordu sanırım.
Evet yarın halledelim
O ilk başlarda zaman gelecek haftada 100 gram oynayacak o yüzden arada kürler uygulamak duran kilo vermeyi düzenlemek gerekiyor yarın bir çorba paylaşıcam meta hızlandıran çorba
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel patates olsa da ama akşam ekmek ah o ekmek
Güzel güzel senin için büyük adım bunlar eski menülere bakarak yüzde 90 düzelme var
Bu menü sence nasıl alt alta yazınca önce senin yorumlamanı istiyorum canım
Ne demek kabul ediyormusun tabikiii canım sormana bile gerek Yok gelene kapımız açık

İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Menümü yazayım hemen
Sabah+Öğle (geç kalktım)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 10 badem, domates, ıspanak, salatalık
Ara: yeşil çay ve 2 ceviz
Ara: 2 mandalina ve sade activia
Akşam: 4 yk kuzu sote( yağsız), 2 kaşık bulgur pilavı ve yeşil salata
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
Spor: 45 dk pilates ve 35 dk yürüyüş
Su: 3.5l

K klbk33

Selamlar çok Yorgun’um.
Misafirim vardı. Temizliğim yeni bitti.
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta 3 adet patates kızarma 1 çay
Öğlen,
2 tavuk but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı.
1 elma 1 muz
1 litre su.
Tatl felan yaptım asla yemedim vicdan azabı çekmeden uyuyacağım

Menün ve adımlarım süper

Tatlıyı yağışta yememekte büyük başarı maaşallah ben gibi bir pilavcıda şenmişim kızzz

günaydın kızlar dün çok yoğundu fırsat bulşamadım
sabah 11:00 yarım çay bardağı haşlanmış buğday , 1 kase yoğurt , 1 kaşık peynir ,çay
ara 13:00 1/8 nar
ara 15:00 sekersiz sütlü türk kahvesi
18:00
4 kaşık saç kavurma+ 3 kaşık pirinç pilavı + 1 kase cacık + 1 kase salata
su: 1500 cc
adım: adım sayarı sabahtan unutmuşum ama eve gelince leslie yaptım 3500 adım ile

Afiyet olsun güzellll spor daha da güzel
Tatlı yemediğin için aferini hak ettin canım bravo azmine menü için kararında olmuş herşey
Pilavsız gün kurabiyeli gün olmuş neyse açmıyorum ağzımı güzellll
Cuma günü 52.5 dim şimdi pazartesi tartısında 52.1 ama cuma kesin 52.3 filan olur iradeli ilerlersem bu 52de takıldım kaldım 2 haftadır ya
bi kür yapsana sen takılmalarda bugun bir çorba tarifi vericem tabiki bende yapıcam dene mutlaka sende

Herkesler pilav yemiş haftasonu maşallah afiyet olsun
pazartesi sabah tartısı malesef 76,3 ü gösteriyor cuma 76,1 di hafta sonu azıcık yaramazlık olmuş. bu günden itibaren telafi etmek için çaba sarf edeceğim.
İşte böyle bunu gördün diye yılmak Yok aynı şekilde devam edeceksin

Günaydın herkese..
Çok ihmal ettim burayı biliyorum..
Hala hastayım, toparlanamıyorum bir türlü..
Soğudum herşeyden, nasıl derler bitki gibi yaşıyorum sanki..

Çok güzel olmuş..
Kullandığın programın adı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…