"yine" deme kuzum öğrenilmişlik çaresizlik yok.boyun ka. merak ettim kilon düşük sanki 3-4 kilo fazlan var gibi geldi bana.Belki bundan dolayı olmuştur artış.Bazen insan kendine güvenir "nasıl olsa veririm" der ya öyle olmuştur.Cuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)
menüne bayıldım.Profiline koyduğun resim de zaten insanı gaza getiriyor.Bide pilates dedin beni benden aldın.Kızlar valla pilates süper sıkılaştırıyor daha önceden fitness falan da denedim ama pilates 10 numara.Ben bebeğim 6 aylık olsun başlayacam inşallah çünkü sütüm az geliyor çok hareket edince.İyi geceler kızlar
Nasılsınız?
Menümü yazayım hemen
Sabah+Öğle (geç kalktım)
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 10 badem, domates, ıspanak, salatalık
Ara: yeşil çay ve 2 ceviz
Ara: 2 mandalina ve sade activia
Akşam: 4 yk kuzu sote( yağsız), 2 kaşık bulgur pilavı ve yeşil salata
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
Spor: 45 dk pilates ve 35 dk yürüyüş
Su: 3.5l
Eki Görüntüle 2205095
K klbk33
Bu sabah cok erken doktora gittik. Tartilamadim canim.kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
kilon çok az olduğundan takılıyorsun. ben de böyleydim. sabret geçecek.. istikrarını bozma. 51 çok yakın
cumaya kadar verebilirsin aslında. adetin mi yakın acaba? ondan olabilir.
harika
harika
Cok gecmis olsun canim. Bol bol ssalata ye az hamur isi ye.Kizlar ben çok kotu hasta oldum, off gelen de hep hamur işi getiriyor, ben de yemek yapamiyorum karnim acikinca da hamur islerine daliyorum
Bugün ptesi oldugunu unutmusum ama kesin arti cikardim, aksama corba yogurt falan yiyecegim
Dun 5700 adim attım ama jj yapamadim hic
Opuyorum sizi ve kaciyorum
Tesekkur ederim ,ok akl8mdaÖğle ve akşam yeterince yemeyince acıkmışsın. Akşama tavuk/balık/et/köfte vb bişey eklemelisin. Tok tutar
Korkma@inkpin ne menü ama sizin menüleri okudukça bengaliba yanlış yoldayım. @tuzsuz_ruh kaptanımının önce sen değerlendir demesine göre var bir problem.Bu arada kabul edildiğim için teşekkürler Ama baştan belirteyim benim kilom çok hızlı inip çıkabiliyor nedenini çözemedim.
@Konus dinliyorum temizlikte aslında süper bir spor.ama maalesef yapmaya korkuyorum hemen sütüm azalıyor biraz hareket ettimmi.Ne saçma birşey ya.
K klbk33 tamam canım peki son menüm için bakalım ne diyeceksin korkuyorum.
Her pazartesi böyle oluyor ondan diyorum tabi benim hatam eşim evde olunca yeme içme düzensiz oluyor haftasonları :) boyum 163"yine" deme kuzum öğrenilmişlik çaresizlik yok.boyun ka. merak ettim kilon düşük sanki 3-4 kilo fazlan var gibi geldi bana.Belki bundan dolayı olmuştur artış.Bazen insan kendine güvenir "nasıl olsa veririm" der ya öyle olmuştur.
Kilo 6apmaz sanirim canm,pacanin cok saglikli oldugunu duymustum canan hocadan,yenilmeli bence, cok severim,Harpy 1 yaprak ıspanak derken tek çiğ olarak mı yiyiyorsun.Senin menü baya uğraşlı baya adamışsın kendini kendi menüme bakınca bilmedim şimdi Menüm de değişiklikler yapsam olurdu ama uğraşamıyorum bu sıralar oğlum sorunlu geçsin bende bu konuya daha iyi eğilecem
tomrs bende kelle paçadan vazgeçemem heralde, acaba kilo yaparmıki.sucuklu yumurta yazıyon buraya zorla kafama sokuyon kızzz
Patron @tuzsuz_ruh benide kabul ediyormusun guruba ben bilgilerimi verdim ama bu haftayı kaçırdım galiba
İnş canım
Geçmiş olsun bu arada göremedim epeydir seni
Evet bende öyle umuyor ve pembe gözlüklerimi takıyorum
Ayy tesekkur ederim kaptan,evet neydim oyle eskiden artik daha iyim cok sukur,Canım bit liste halinde isteyelim yarın kazenden vakit olmadı ki bunlarca uğraşmaya
Hoşgeldin canımmmm yarın detaylı konuşalım olur mu
Evet yarın halledelim
O ilk başlarda zaman gelecek haftada 100 gram oynayacak o yüzden arada kürler uygulamak duran kilo vermeyi düzenlemek gerekiyor yarın bir çorba paylaşıcam meta hızlandıran çorba
Çok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun güzel patates olsa da ama akşam ekmek ah o ekmek
Güzel güzel senin için büyük adım bunlar eski menülere bakarak yüzde 90 düzelme var
Bu menü sence nasıl alt alta yazınca önce senin yorumlamanı istiyorum canım
Ne demek kabul ediyormusun tabikiii canım sormana bile gerek Yok gelene kapımız açık
Menü arada yazabilirim belki. Diyet yapmiyorum cunku. Sadece spor yapicam. Kilo aldim bari onu koruyim istiyorum. Etiket yaparim.kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
60 mı
her gün bildirim yapıyoruz. beni etiketle canım. menü de yazacak mısın? kilo mu aldın? kaç kilo
sen bunu tanıyor musun
Senin durumlar nasıl harpyciğim bi gözüm üstünde ona göre57.5 in gramıyla cilveleşsen ne olur dostumdoğru şeyi yaptığın sürece zamanla yavaş da olsa gider o grlar tadını çıkar çok şükür enazından sağlıklı bir kilodasın... belki adımlarını biraz arttırırsan faydası olur. En hızlı kilo verdiğim zamanlar en çok yürüdüğüm zamanlar oldu hep..
Şimdi gördüm vay vay demek 76 yı gördün Tebrikler.beni de fena kamçıladın şimdi yarın ki sonuca göre bi atak geliştirmeliyim:)
Senin durumlar nasıl harpyciğim bi gözüm üstünde ona göre
Şimdi gördüm vay vay demek 76 yı gördün Tebrikler.beni de fena kamçıladın şimdi yarın ki sonuca göre bi atak geliştirmeliyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?