Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)
"yine" deme kuzum öğrenilmişlik çaresizlik yok.boyun ka. merak ettim kilon düşük sanki 3-4 kilo fazlan var gibi geldi bana.Belki bundan dolayı olmuştur artış.Bazen insan kendine güvenir "nasıl olsa veririm" der ya öyle olmuştur.

menüne bayıldım.Profiline koyduğun resim de zaten insanı gaza getiriyor.Bide pilates dedin beni benden aldın.Kızlar valla pilates süper sıkılaştırıyor daha önceden fitness falan da denedim ama pilates 10 numara.Ben bebeğim 6 aylık olsun başlayacam inşallah çünkü sütüm az geliyor çok hareket edince.

Kizlar ben çok kotu hasta oldum, off gelen de hep hamur işi getiriyor, ben de yemek yapamiyorum karnim acikinca da hamur islerine daliyorum
Bugün ptesi oldugunu unutmusum ama kesin arti cikardim, aksama corba yogurt falan yiyecegim
Dun 5700 adim attım ama jj yapamadim hic
Opuyorum sizi ve kaciyorum

Bu sabah cok erken doktora gittik. Tartilamadim canim.

Cok gecmis olsun canim. Bol bol ssalata ye az hamur isi ye.

Korkma

Kaptan bana yeni arkadaşları korkutma demişti

Her pazartesi böyle oluyor ondan diyorum tabi benim hatam eşim evde olunca yeme içme düzensiz oluyor haftasonları :) boyum 163

Kilo 6apmaz sanirim canm,pacanin cok saglikli oldugunu duymustum canan hocadan,yenilmeli bence, cok severim,

Ayy tesekkur ederim kaptan,evet neydim oyle eskiden artik daha iyim cok sukur,

Menü arada yazabilirim belki. Diyet yapmiyorum cunku. Sadece spor yapicam. Kilo aldim bari onu koruyim istiyorum. Etiket yaparim.

Slm kızlar ne yoğun bir haftasonuydu.Eşimi sabah tekrardan istanbul a yolcu ettim.çocuğu okula bıraktım geldim evi topladım yemek yaptım filan derken bu saat olmuş anca oturdum.sabah telaşla tartılamadım yarın sabah durumuma bi bakayım ne haldeyim çünkü eşim burdayken pek bakamadım.

Menü
Sabah yarım donmuş muz yarım donmuş şeftali 6 fındık 1 yk yulaf ezmesi 1 bardak sütü ve tarçını bıztlattım içtim
Öğle tonbalıklı salata
Ara sütlü nescafe
Akşam kabak yemeği yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2 lt

Senin durumlar nasıl harpyciğim bi gözüm üstünde ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…