Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hatirlimmm die gözümünönünde dur söyle

Sende baya zayıfsın . Kaç kiloydu hedefin?
52 kaptanım. Ben yıllarca hiç 56nın altına inemedim. Uğraştım, bıraktım hep. Buradaki motivasyonu iyi değerlendirip yıllar önce gittiğim diyetisyenimin benim için ideal oldugunu söylediği 52 kiloyu görmek istiyorum burda :) benim kalçam ve basenimde toplanıyo hep kilo. Şimdi bile beni otururken gör 50, ayakta gör 60 o yüzden hem kilo vermeye hem de basenlerimi küçültmeye/şekillendirmeye çalışıyorum

Canim duzenli veriyirsun masallah. Baslardaki gibi olmuyor tabiki. Belli bir kilodan sonra zor gidiyor vucut da diyete alisiyor galiba. Insallah hedefini goreceksin yakinda.

Canim duzenli veriyirsun masallah. Baslardaki gibi olmuyor tabiki. Belli bir kilodan sonra zor gidiyor vucut da diyete alisiyor galiba. Insallah hedefini goreceksin yakinda.
İnşallah. 2 hafta öncesine kadar "ohooo 1 buçuk aya hedefi rahat rahat yakalıcam" diyodum. Şuan 3 ay diyebiliyorum inşallah hepimiz hayırlısıyla bi an evvel hedeflerimize ulaşırız...

Ama aşağıda yok benden az adımlara boncuk vermişsin.. Bu arada şaka yapıyorum bi boncuğun lafı mı olur

Merhaba kızlar
Keyfiler nasıl?
Dün giremedim çalışıyordum.
Akşam da geç bitirince hiç vaktim kalmadı.
Cumartesi menümü yazayım
Sabah:
1 haşl yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, ıspanak ve salatalık
Ara: 2 ceviz ve yeşil çay
Öğle: 2 yumurtalı omlet ve salata
Ara: 2 mandalina ve sütlü kahve
Akşam: hindifümeli ve bol yeşillikli sandviç
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
K klbk33

Eklentiler

• 74D1218B-565C-45BB-A7A4-A926A2FEA7DE.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
Hoş geldin canım
Bol eksiler
Umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız

İlk başlarda giden büyük ihtimal ödemdir. Sonra gram gram kilo gider. Bizde öyle verdik. Zamanla gidecek kilolar. Başarabilirsin

Selam canım menü güzel.. Ne iş yapıyorsun? Her gün bu kadar adım işten mi kaynaklanıyor..

Bugün avrasya maratonuna katıldım çok keyfliydi hava da çok güzeldi aslında ben çok daha fazla yürürdüm hatta bi kısmında koşmayı düşünüyordum, ama arkadaşlarım malesef benim gibi düşünmediler ve yürümek hatta bayağı yavaş yürümek zorunda kaldım

Menüm:
Sabah (6:00)
2 haşlanmış yumurta
beyaz peynirden tost
5 zeytin
1 yaprak ıspanak

Öğlene doğru (11:00)
Menemen
Peynir

Ara: 1 bdk sütten kahve

Öğlen 3 gibi
Fırınlanmış 2 küçük patates az yağlı

Akşam:
Balık
1 dlm denge
Salata
3-4 ısırık haşlanmış mısır

Ara:
1 kahve daha içmek istiyorum sütten

12000 adım
2 ltden fazla su
2 yeşil 1 form

K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bugun menu
Sabah 10 civari

S7cuklu yumurta,yesilfasulye kavurmasi 3yk,peynir kk,5 zeytin, bol yesillik bir dilimden az ekmek

Oglen

1 ade5 cennet hurmas8

Aksam,5 civari
Bir kase paca,2yk kasigi bulgur pilavi vebol yesillik

Aksam 8 civari

dayanamadim cok aciktim biraz fistik ve cig cekirdek yedimbir tanede mandalina!
Su 2 li5re yuruy7s, K klbk33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…