Kıran kırana yarış bekliyorum sizdenRakibim nerelerdesin yarisalim mi,@hega8286
Hatirlimmm die gözümünönünde dur söyleJUMPİNG JACK ve YÜRÜYÜŞ YARIŞMASI
Kural: herkes tek. En çook yapan kazanır.
Sınır: 600 JUMPİNG JACK (4günlük toplam) YÜRÜYÜŞ GÜNDE 3000ADIM (4GÜNLÜK 12000ADIM)
Süre: bu hafta (Pazar, Pazartesi, salı, çarşamba. Perşembe öğlen 12 ye kadar bildirim yapılacak.menünüzün altına yazın ve beni etiketleyin. Etiketsizlere bakamayabilirim.
Not: ceza sayılmıyor biliyorsunuz.
Yapmayanın cezası: 500 mekik. (Şimdiden belirteyim.)
@semurcan
@Sibal57
DeryaOnDiet Muaf
tomrs
@Saksi_Degilim_Ben
@stitch
@hega8286
@matilda34 Muaf
@AKovser
@glsmhmt
dtcf muaf
@tuzsuz_ruh
@konus dinliyorum
@inkpin
selinbs
Harpy
@imzaben
@zsaracoglu
52 kaptanım. Ben yıllarca hiç 56nın altına inemedim. Uğraştım, bıraktım hep. Buradaki motivasyonu iyi değerlendirip yıllar önce gittiğim diyetisyenimin benim için ideal oldugunu söylediği 52 kiloyu görmek istiyorum burda :) benim kalçam ve basenimde toplanıyo hep kilo. Şimdi bile beni otururken gör 50, ayakta gör 60Sende baya zayıfsın. Kaç kiloydu hedefin?
Ama çok üzülüyorum5kg kalmış senin de ha gayret. Başarabilirsin
Sagol canim.Kıyamam ya. Nasıl zahmet çekiyosun. İnşallah hayırlısıyla bi an evvel iyileşirsin. Allah kolaylık versin. Gerçekten hayret ediyorum. Ama işte duadan başka elimizden bişey gelmiyo
Canim duzenli veriyirsun masallah. Baslardaki gibi olmuyor tabiki. Belli bir kilodan sonra zor gidiyor vucut da diyete alisiyor galiba. Insallah hedefini goreceksin yakinda.Ama çok üzülüyorumİlk başlarda haftada 1 kilo giderdi rahatça. Şimdi hep gram gram gidiyo. Zaman uzadıkça sanki o gün hiç gelmicekmiş gibi geliyo. Sizler de olmasanız yine bırakırdım gibi geliyo...
İnşallah. 2 hafta öncesine kadar "ohooo 1 buçuk aya hedefi rahat rahat yakalıcam" diyodum. Şuan 3 ay diyebiliyorumCanim duzenli veriyirsun masallah. Baslardaki gibi olmuyor tabiki. Belli bir kilodan sonra zor gidiyor vucut da diyete alisiyor galiba. Insallah hedefini goreceksin yakinda.
Ama aşağıda yokPerşembe 17.34 de yazmışsın. 12ye kadar sınır koymuştuk. 12den sonrasına bakmadım..
Yukarıda var ya seninde. İste tüm nazar boncukları senin olsun..
Asslında kendimi de yazsaydım keşke iyi yürümüşüm derece yapacak kadar.. Yazınca dereceye girebilirmiyim @tuzsuz_ruh sonuçta kilomu korumak için çabalıyorum.
Hoş geldin canım@Saksi_Degilim_Ben canım sağol paylaştığın menü için fotosunu çektim
Kullanıcı Adı : kaju
İsim (İsteğe Bağlı ):----
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 ---4,5 aylık
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 176
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 62 (60 olursa süper olur)
Kilo alma hikayeniz: Doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Saglik ve görüntü güzelliği
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Insallah canimİnşallah. 2 hafta öncesine kadar "ohooo 1 buçuk aya hedefi rahat rahat yakalıcam" diyodum. Şuan 3 ay diyebiliyoruminşallah hepimiz hayırlısıyla bi an evvel hedeflerimize ulaşırız...
İlk başlarda giden büyük ihtimal ödemdir. Sonra gram gram kilo gider. Bizde öyle verdik. Zamanla gidecek kilolar. BaşarabilirsinAma çok üzülüyorumİlk başlarda haftada 1 kilo giderdi rahatça. Şimdi hep gram gram gidiyo. Zaman uzadıkça sanki o gün hiç gelmicekmiş gibi geliyo. Sizler de olmasanız yine bırakırdım gibi geliyo...
Merhaba kızlar
Keyfiler nasıl?
Dün giremedim çalışıyordum.
Akşam da geç bitirince hiç vaktim kalmadı.
Cumartesi menümü yazayım
Sabah:
1 haşl yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, ıspanak ve salatalık
Ara: 2 ceviz ve yeşil çay
Öğle: 2 yumurtalı omlet ve salata
Ara: 2 mandalina ve sütlü kahve
Akşam: hindifümeli ve bol yeşillikli sandviç
Ara: 1 kivi ve yeşil çay
K klbk33
Bir otelde banket sorumlusuyum canımSelam canım menü güzel.. Ne iş yapıyorsun? Her gün bu kadar adım işten mi kaynaklanıyor..
BURDAYIMMMRakibim nerelerdesin yarisalim mi,@hega8286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?