Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

[/QUOTE]
Kilo veren arkadaslar tebrikler.
Ama yuzdemiz düşük yeterli degil bence

ay çok güzel ya canım rakibem senin adına çok sevindim. inşallah böyle böyle gitsin kilolar .

Teşekkür edeim rakibem.. Darısı başına :) artılar moralini bozmasın özellikle de yaramaslık yaptıysan ders çıkarıyoruz bi daha yapmıyoruz

Pazartesi bildirimi.
Cuma: 70.8
Bugün: 70.5

Teşekkğr ederim kaptişim umarım bu istikrarla cumaya kadar devam edebilirim..

Teşekkür ederim sen cuma tartını yazmamışsın. Senin de gitti mi biraz

Cuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)

Hafta sonları benim içinde genelde kiloalma zamaanı olur ;( dışarda ya da diğer insanlar yanındayken diyeti uygulamak çok kolay olmuyor malesef. Umarım sadece şişkinliktir

Yok canım benim. Ben cuma 57.4tüm bugün 57.5. Cilveleşiyoruz gramlarla

Gider merak etme :)
İnş canım
Geçmiş olsun bu arada göremedim epeydir seni

Hafta sonları benim içinde genelde kiloalma zamaanı olur ;( dışarda ya da diğer insanlar yanındayken diyeti uygulamak çok kolay olmuyor malesef. Umarım sadece şişkinliktir
Evet bende öyle umuyor ve pembe gözlüklerimi takıyorum

kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
60 mı
her gün bildirim yapıyoruz. beni etiketle canım. menü de yazacak mısın? kilo mu aldın? kaç kilo
Cuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)
sen bunu tanıyor musun
kizlar yazamadim 300 gram fazlayim

DAHA YENİ yazabildim cumaya göre 200gr eksiyim . inş eksilerek devam ederrr...

herkese güxzel bir hafta diliyorum

57.5 in gramıyla cilveleşsen ne olur dostum doğru şeyi yaptığın sürece zamanla yavaş da olsa gider o grlar tadını çıkar çok şükür enazından sağlıklı bir kilodasın... belki adımlarını biraz arttırırsan faydası olur. En hızlı kilo verdiğim zamanlar en çok yürüdüğüm zamanlar oldu hep..

Arkadaşlar bugünkü menüm
sabah: 4 parmak uzunluğunda 2 parmak genişliğinde tavuklu börek+200ml erik elma suyu
öğlen : 1.5 yağlı katmer yanında 1 kibrit kutusu kadar peynir+3 yemek k. biberli lor
akşam : bir tabak (siyezli)tavuk çorbası + 5 kaşık kadarda yumurtalı ıspanak+1 kase aşure
meyve saati saat 20.00 de : yarım ayva+yarım cennet hurması+yarım mandalina+yarım nar
az öncede tartıldım

Eklentiler

• kilo2.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 30
Aynen bi kür yapsak olucak

I inkpin ne menü ama sizin menüleri okudukça ben galiba yanlış yoldayım. @tuzsuz_ruh kaptanımının önce sen değerlendir demesine göre var bir problem.Bu arada kabul edildiğim için teşekkürlerAma baştan belirteyim benim kilom çok hızlı inip çıkabiliyor nedenini çözemedim.
K Konus dinliyorum temizlikte aslında süper bir spor.ama maalesef yapmaya korkuyorum hemen sütüm azalıyor biraz hareket ettimmi.Ne saçma birşey ya.
K klbk33 tamam canım peki son menüm için bakalım ne diyeceksin korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…