- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
[/QUOTE]***4. Takım 595.Etap***
Sibal57(72.7/72.4/0.3/%0.41)
DeryaOnDiet(65.9/66/+0,1/-%0,15)
Tomrs (62.3/62.2/0.1/%0.16)
Saksi_Degilim_Ben(55,0/54,6/0,4/%0,73)
stitch(68.0/67.9/0.1/%0.15)
hega8286(64.6/64.1/0.5/%0.39)geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Semurcan(49.5///%)bildirimde bulunmadı
matilda34(78.0/77/1/%1.28)
dtcf(57.6/57.4/0.2/%0.35)
4. Takım ortalaması %0.369
AKovser (62.1///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.7?///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
inkpin(79///%)yeni üye başlangıç tarihi 24 ekim başlangıç kilo 79 hedef kilo 59
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(78///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
HosbuldukİnşaAllah, hoşgeldin :)
Cuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)
ay çok güzel ya canım rakibem senin adına çok sevindim.inşallah böyle böyle gitsin kilolar .
Pazartesi bildirimi.
Cuma: 70.8
Bugün: 70.5
kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
kilon çok az olduğundan takılıyorsun. ben de böyleydim. sabret geçecek.. istikrarını bozma. 51 çok yakın
cumaya kadar verebilirsin aslında. adetin mi yakın acaba? ondan olabilir.
harika
harika
Teşekkür ederimHa ri ka!!!
Cuma 54,6
Bugün 55,00
kizlar yazamadim 300 gram fazlayim
Yok canım benim. Ben cuma 57.4tüm bugün 57.5. Cilveleşiyoruz gramlarlaTeşekkür edeim rakibem.. Darısı başına :) artılar moralini bozmasın özellikle de yaramaslık yaptıysanders çıkarıyoruz bi daha yapmıyoruz
Teşekkğr ederim kaptişimumarım bu istikrarla cumaya kadar devam edebilirim..
Teşekkür ederimsen cuma tartını yazmamışsın. Senin de gitti mi biraz
İnş canımGider merak etme :)
Evet bende öyle umuyor ve pembe gözlüklerimi takıyorumHafta sonları benim içinde genelde kiloalma zamaanı olur ;( dışarda ya da diğer insanlar yanındayken diyeti uygulamak çok kolay olmuyor malesef. Umarım sadece şişkinliktir
60 mıBen çok kötü bi gece geçirdim ve uyuyamadım. O yüzden öğlen oldu uyanmam. Böyle geç kalkınca da vücudum 60 yaşındaymış gibi hissediyorum. Enerjim yerine gelsin diye birazdan egzersiz yapıcam. Tartıda 57.5 gördüm bugün
her gün bildirim yapıyoruz. beni etiketle canım. menü de yazacak mısın? kilo mu aldın? kaç kiloKizlar hepinize merhaba, diyette degilim ama yinede olabildigince beslenmeme dikkat ediyorum. Ama spor kesinlikle yapmam gerektiği için 1 haftadir duzenli leslie yapiyorum. Eskiden duzenli olarak zumba yapardim. Simdi yeniden leslienin yaninda zumbaya da baslayacagim.
Bu arada yuruyus yarismasiydi sanirim K klbk33 bildirimler hangi gunler yapiyoruz yeniden spor yarismalarinda birinci olmaya geldim hodri meydan
Bugun leslie 5 mil ve 30 dakika zumba ile gunu aciyorum insallah
Cuma 54,6
Bugün 55,00
kizlar yazamadim 300 gram fazlayim
Yok canım benim. Ben cuma 57.4tüm bugün 57.5. Cilveleşiyoruz gramlarla
DAHA YENİ yazabildim cumaya göre 200gr eksiyim . inş eksilerek devam ederrr...
herkese güxzel bir hafta diliyorum
Yok canım benim. Ben cuma 57.4tüm bugün 57.5. Cilveleşiyoruz gramlarla
Çıkaramadımsen bunu tanıyor musun
Aynen bi kür yapsak olucakAfiyet olsun güzellll spor daha da güzel
Tatlı yemediğin için aferini hak ettin canım bravo azmine menü için kararında olmuş herşey
Pilavsız gün kurabiyeli gün olmuş neyse açmıyorum ağzımı güzellll
bi kür yapsana sen takılmalarda bugun bir çorba tarifi vericem tabiki bende yapıcam dene mutlaka sende
Herkesler pilav yemiş haftasonu maşallah afiyet olsun
İşte böyle bunu gördün diye yılmak Yok aynı şekilde devam edeceksin
Cağnıömöö rakibem durumlar nasılİnş canım
Geçmiş olsun bu arada göremedim epeydir seni
Evet bende öyle umuyor ve pembe gözlüklerimi takıyorum
Günaydın canım :) teşekkür ederim.. Beğendiğine sevindim.. Aslında diyetisyene gitmemin amacı o zaten bana uygun bir menü hazırlaması için gidiyorum.. Normalde de tencere yemeği yapıyorum mutlaka hergün. Diyetisyenin beni zorladığı tek şey 3 öğün yeşillikyeşillik yemezsek yeşillenemezmişiz öyle diyor ...
ha ha çok iyiymiş,demek illaki yeşillenmemiz gerekiyor bende bugün yeşillenecem3 öğün yeşillik çokmuş ben hamileyken bile dedikleri menülere uyamadım.Hamileyken 5-6 öğün yiyin diyorlar ama okadar nasıl yenir bana fazla geliyordu dediklerinden az yememe rağmen 20 kilo aldım.bari bende salata malzemesi alayım en azından onu yiyeyim
Canımcım bugün iyi gidiyorum. Atıştırma yok, suyu arttırdım. sende durumlar nasılCağnıömöö rakibem durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?