Cok gecmis olsun canm,rabbim sifa versin,hakkinds hayirlisiİyi geceler kizlar tam donuyorum bomba gibiyim dedim patladimspiralim vardi ve ona ragmen dis gebelik gecirdim cok berbat bir seymis allah kimseye gostermesin. Birkac gundur takip ediyorduk bugun doktorum artik dusuk yapmam icin igne vurdu. İnsallah bu sekilde sonlanir yoksa ameliyat olmam gerekiyor tupler aliniyormus. Ben ikinci cocuk ivin kilo vermek isterken basima gelene bakin sagligim duzelince tekrar gelicem insallah kaptanim @tuzsuz_ruh herkese basarilar diliyorum kilo vermenizde en kisa zamanda tekrar araniza katilirim insallah
Çok acıkırsan 1 bardak süt iç.Sporu ogleden sonra yaptim yuruyusu aksam ,aciktim ama cok d3gil sukur
Menümü yazim
Sabah
1 tam 1 beyaz yumurtadan lorlu omlet
Kıvırcık
5 zeytin
1 muz (canım çok istedi ekmek niyetine yedim)
Öğlen
5 yk nohut
Salata
1 dlm ekemk
(Yoğurt kalmamıştı yiyemedim)
Turşu
Ara 1 bdk sütte
1 elma
Akşam
5 yk mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
(Yoğurt yemeyi unuttum)
Ara yoğurt (yiyim artık)
1 saat zumba
Adım resmen yok
Bol su 2 yeşil
Bende irade iyi ama tatlı isteğim var acayip şimdi jumping jack yapcam
İyi geceler kizlar tam donuyorum bomba gibiyim dedim patladimspiralim vardi ve ona ragmen dis gebelik gecirdim cok berbat bir seymis allah kimseye gostermesin. Birkac gundur takip ediyorduk bugun doktorum artik dusuk yapmam icin igne vurdu. İnsallah bu sekilde sonlanir yoksa ameliyat olmam gerekiyor tupler aliniyormus. Ben ikinci cocuk ivin kilo vermek isterken basima gelene bakin sagligim duzelince tekrar gelicem insallah kaptanim @tuzsuz_ruh herkese basarilar diliyorum kilo vermenizde en kisa zamanda tekrar araniza katilirim insallah
Tesekkur ederimÇok acıkırsan 1 bardak süt iç.
Sağol canım bilgilerin için meyveyle süt denemesi yapıcamAkşam buharda pişmiş az yağlı brokoli yemiştim yazmayı unutmuşum..
Tarçın çok fydalı oluyor o konuda yeşil çayına yoğurduna atabilirsin. Ben regl öncesi o sıkıntıyı yaşıyorum tarçın çözüm oluyor.. Birde beyaz ekmek ve onun gibi basit şekerler bu hissi körükler.. Bir de meyvenin yanında mutlaka protein al yoksa seni acıktırır.. Mesela süt.
Çok geçmiş olsun inşallah kendi düşer
Geçmiş olsun canım ama spiral kesin çözüm değil benden demesi ki canlı örnek sensin nasip değilmiş diyelim geçmiş olsun korkma inşallah gerek kalmaz öyle bir operasyona Allah yardımcın olsun her zaman beklerim buradayızİyi geceler kizlar tam donuyorum bomba gibiyim dedim patladimspiralim vardi ve ona ragmen dis gebelik gecirdim cok berbat bir seymis allah kimseye gostermesin. Birkac gundur takip ediyorduk bugun doktorum artik dusuk yapmam icin igne vurdu. İnsallah bu sekilde sonlanir yoksa ameliyat olmam gerekiyor tupler aliniyormus. Ben ikinci cocuk ivin kilo vermek isterken basima gelene bakin sagligim duzelince tekrar gelicem insallah kaptanim @tuzsuz_ruh herkese basarilar diliyorum kilo vermenizde en kisa zamanda tekrar araniza katilirim insallah
Gunaydin canmGünaydınnnn..
Doğru söylüyosun. Özellikle sabah saatlerinde kardiyo şart diyolar...57.5 in gramıyla cilveleşsen ne olur dostumdoğru şeyi yaptığın sürece zamanla yavaş da olsa gider o grlar tadını çıkar çok şükür enazından sağlıklı bir kilodasın... belki adımlarını biraz arttırırsan faydası olur. En hızlı kilo verdiğim zamanlar en çok yürüdüğüm zamanlar oldu hep..
Dün menü yazamadım...
Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber
2 litre su
Kullanıcı Adı :bamfiradb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Meslek:esnaf
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3
0-10-15
Yaşadığınız şehir:ist
Boyunuz :169
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :3 doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?şişko yaşamaktan bıkmış olabilirim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Menümü yazim
Sabah
1 tam 1 beyaz yumurtadan lorlu omlet
Kıvırcık
5 zeytin
1 muz (canım çok istedi ekmek niyetine yedim)
Öğlen
5 yk nohut
Salata
1 dlm ekemk
(Yoğurt kalmamıştı yiyemedim)
Turşu
Ara 1 bdk sütte
1 elma
Akşam
5 yk mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
(Yoğurt yemeyi unuttum)
Ara yoğurt (yiyim artık)
1 saat zumba
Adım resmen yok
Bol su 2 yeşil
kizlar menum
09.00 yagli kahve,17 badem
12.00 peynirli,chiali omlet,3 ceviz
14 30 yogurtlu kereviz 2 kasik,2 tavuk kanat
17.00 5 kasik ispanak,2-3 kasik yogurt,kirmizi biber tursusu
2.5 litre su,yarim saat yuruyus( 3300 adim)
Bugun menusu
Sabah, 9 civar
Bir avuc cig fistik,birtane cenne5 hirma ve mandalina
Ogle
Bir tabak etli yesilfasulye ve yesillik
Ara
Cig cekirdek kucuk kase ve mandalina
Aksam
4yk barbunya pilaki ve yesillik
Su 2 litre
Spor,
400 jamping j, 100 mekik ve 100 duvar suguati
Eki Görüntüle 2205358 K klbk33
İyi geceler kizlar tam donuyorum bomba gibiyim dedim patladimspiralim vardi ve ona ragmen dis gebelik gecirdim cok berbat bir seymis allah kimseye gostermesin. Birkac gundur takip ediyorduk bugun doktorum artik dusuk yapmam icin igne vurdu. İnsallah bu sekilde sonlanir yoksa ameliyat olmam gerekiyor tupler aliniyormus. Ben ikinci cocuk ivin kilo vermek isterken basima gelene bakin sagligim duzelince tekrar gelicem insallah kaptanim @tuzsuz_ruh herkese basarilar diliyorum kilo vermenizde en kisa zamanda tekrar araniza katilirim insallah
Menüm
Sabah 08.30
Peynirli domatesli sandviç çay
Ara 11 .00
Bir mandalina
Öğle 13.00
1 kepçe etli kuru fasulye 4 yk bulgur pilavı
Akşam 19.00
çeyrek ekmek sucuklu tost çay
Şekersiz Türk kahvesi 2 fincan
2 litre su
200 jumping jack bacaklarımı hissetmiyorum adımım da bu K klbk33 Eki Görüntüle 2205362
Dün menü yazamadım...
Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber
2 litre su
günaydın .. dün ki menüm
sabah
tam buğday ekmeği ile yapılan çeyrek sandwiç
2 bardak şekersiz çay
öğle
yarım tavuk
1 bardak kola
akşam
2 muz
2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
Günaydın..
Pek iyi bir menü olmamış, farkındasındır umarım..
Kola hiç olmaz..
Akşamı meyveyle geçiştirmen doğru değil, hele de 2 muz çok fazla..
Yok canım benim hasta değilim. Dün, gece uyuyamadığımdan 12de kalktım. Bu da migrenimin tutmasına sebep oldu. Hiç bişey yemek gelmedi içimden. Ama bugün normale döndüm. Leptin için de çok teşekkür ederimGünaydın :)
Hasta olduğun için mi böyle besleniyorsunhiç bişey yememişsin biliyorsun ki belli kalorinin altında vucut kendini korumaya alıyor.. Kilo versen de bu düzenin biraz dışına çıksan hemen kilo almaya başlarsın.. Ayrıca leptin diye yağ yakmayı destekleyen bi hormon var, eğer bilmiyorsan araştırmanı öneririm
Çok doğru ama migrenden kaynaklı, 1 günlük biseydi. Bugün normale döndüm çok şükürAfiyet olsun..
Çok az yemişsin..
Böyle zorlarsın vücudunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?