Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canm,rabbim sifa versin,hakkinds hayirlisi

Akşam buharda pişmiş az yağlı brokoli yemiştim yazmayı unutmuşum..

Bende irade iyi ama tatlı isteğim var acayip şimdi jumping jack yapcam

Tarçın çok fydalı oluyor o konuda yeşil çayına yoğurduna atabilirsin. Ben regl öncesi o sıkıntıyı yaşıyorum tarçın çözüm oluyor.. Birde beyaz ekmek ve onun gibi basit şekerler bu hissi körükler.. Bir de meyvenin yanında mutlaka protein al yoksa seni acıktırır.. Mesela süt.

Çok geçmiş olsun inşallah kendi düşer

Arkadaslar ben yarın yazmaya baslayayım menülerimi...bugun akşm girdiğimi düşünürsek gündüz yediklerimle mahcup olmayayım.yarın itibariyle menülerimi paylaşacağım.ama yürüyüş için söz veremiyorum.bebek var onunla soğuk havalarda yada hastayken filan dısarı cıkamam .bakalım bişeyler yapıcaz inşallah.

Sağol canım bilgilerin için meyveyle süt denemesi yapıcam

Geçmiş olsun canım ama spiral kesin çözüm değil benden demesi ki canlı örnek sensin nasip değilmiş diyelim geçmiş olsun korkma inşallah gerek kalmaz öyle bir operasyona Allah yardımcın olsun her zaman beklerim buradayız

Doğru söylüyosun. Özellikle sabah saatlerinde kardiyo şart diyolar...

Günaydın :)

Dün menü yazamadım...

Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz

Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber

2 litre su

Hasta olduğun için mi böyle besleniyorsun hiç bişey yememişsin biliyorsun ki belli kalorinin altında vucut kendini korumaya alıyor.. Kilo versen de bu düzenin biraz dışına çıksan hemen kilo almaya başlarsın.. Ayrıca leptin diye yağ yakmayı destekleyen bi hormon var, eğer bilmiyorsan araştırmanı öneririm

Hoşgeldin :)

Afiyet olsun canım.. Turşu olmasa daha iyi, ödem yapmasın..
kizlar menum

09.00 yagli kahve,17 badem

12.00 peynirli,chiali omlet,3 ceviz

14 30 yogurtlu kereviz 2 kasik,2 tavuk kanat

17.00 5 kasik ispanak,2-3 kasik yogurt,kirmizi biber tursusu

2.5 litre su,yarim saat yuruyus( 3300 adim)

Afiyet olsun..
Sende de turşu var, kilo aldıracağından değil de ani artı olabilir ödem yüzünden..

Meyve, çekirdek fazla bana göre..

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun..

Afiyet olsun..

Dün menü yazamadım...

Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz

Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber

2 litre su

Çok az yemişsin..
Böyle zorlarsın vücudunu.

günaydın .. dün ki menüm

sabah
tam buğday ekmeği ile yapılan çeyrek sandwiç
2 bardak şekersiz çay

öğle
yarım tavuk
1 bardak kola

akşam
2 muz
2 mandalina

2 litre su
40 dakika yürüyüş

Günaydın..
Pek iyi bir menü olmamış, farkındasındır umarım..
Kola hiç olmaz..
Akşamı meyveyle geçiştirmen doğru değil, hele de 2 muz çok fazla..

Yok canım benim hasta değilim. Dün, gece uyuyamadığımdan 12de kalktım. Bu da migrenimin tutmasına sebep oldu. Hiç bişey yemek gelmedi içimden. Ama bugün normale döndüm. Leptin için de çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…