evet daha tam motive olamadım sanırım o yüzden
Çok doğru ama migrenden kaynaklı, 1 günlük biseydi. Bugün normale döndüm çok şükür
Anlıyorum..
Akşamı hafif geçirmek istersen 1 kase çorba iç..
Hadi yemek yemek istemedin yoğurtla bir şeyler yemeğe çalış..
Anladım canım, bilirim berbat birşey..
Çok geçmiş olsun..
olmamış. niye eksik bu menü. hasta edeceksiniz kendinizi.. yapmayın. önce sağlık..Dün menü yazamadım...
Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber
2 litre su
günaydın .. dün ki menüm
sabah
tam buğday ekmeği ile yapılan çeyrek sandwiç
2 bardak şekersiz çay
öğle
yarım tavuk
1 bardak kola
akşam
2 muz
2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
hosgeldin canimevet daha tam motive olamadım sanırım o yüzden
günaydın .. dün ki menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay
öğle
yarım tavuk
1 bardak kola
akşam
2 muz
2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım.. Turşu olmasa daha iyi, ödem yapmasın..
Afiyet olsun..
Sende de turşu var, kilo aldıracağından değil de ani artı olabilir ödem yüzünden..
Meyve, çekirdek fazla bana göre..
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun..
Günaydın arkadaşlar
Ya ben dün formu dıldurdum gönderdim ama bu sabah88.7 çıktım ne oldu anlamadım. Gruba girmek yaramadı mı neyat kalk bir kilo nasıl iş yahu bu.88.7 olarak düzeltme yapıyorum çok üzgün olarak. Hep mirana yüZünden.hormonlu olduğu için 1 ayda4 kilo aldırdı bana
Yani hem muz hem kola..evet cnm haklısın sadece muz mu abartı olmuş?
..
olmamış. niye eksik bu menü. hasta edeceksiniz kendinizi.. yapmayın. önce sağlık..
o kola olmamış özellikle. kendinizi hasta edecek kadar az beslenmeyin..
hoşgeldin bu arada.
Dahlia_ hoşgeldin canım Smile Forever sen de hoşgelmiştin nereye gittin sana da al sana al sana
Burdayim gitmedim bir yere..
olmamış. niye eksik bu menü. hasta edeceksiniz kendinizi.. yapmayın. önce sağlık..
hoşgeldin bu arada.
Dahlia_ hoşgeldin canım Smile Forever sen de hoşgelmiştin nereye gittin sana da al sana al sana
..
hoşgeldin bu arada.
hoşbuldum
kola içen birisi değilim aslında uzun süredir içmiyordum öyle biri teklif edince geri çevirmedim birdaha içmem muhtemelen
hosgeldin canim
Herkese selam :)
Hımmm kolabenden de sana bitane bundan..
birdaha yoook :)
Bu neeeee hiç bişey YokDün menü yazamadım...
Öğle
1 sade Türk kahvesi
1 muz
Akşam
1 kase ezogelin çorbası
1 tabak yoğurtlu acı biber
2 litre su
Kolaaaaaa kolaaaaa kolaaaaaaa 2 muzda kabız yapar alışacaksın zamanla inşallah senden ümitliyimgünaydın .. dün ki menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay
öğle
yarım tavuk
1 bardak kola
akşam
2 muz
2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
Canım olabilir öyle sen çok takılma buna mirana ne bu arada hiç bilmiyorumGünaydın arkadaşlar
Ya ben dün formu dıldurdum gönderdim ama bu sabah88.7 çıktım ne oldu anlamadım. Gruba girmek yaramadı mı neyat kalk bir kilo nasıl iş yahu bu.88.7 olarak düzeltme yapıyorum çok üzgün olarak. Hep mirana yüZünden.hormonlu olduğu için 1 ayda4 kilo aldırdı bana
afiyet olsun güzelllllllllselam kızlar biraz nasılsınız
dünkü menü
sabah 1 domates + 1 yk peynir + 5 zeytin +1 salatalık
ara: 1 mandalina
öğlen 12:00 1 kepçe şehriye çorbası suyu (şehriyelerini ayırdım)+ 4 kaşık fasülye + 1 kaşık yoğurt + 1 kaşık pilav
ara: 1 avuç leblebi
akşam: 5-6 lahana sarması (sarmaların içi az lahanası çok hem de etli iç ) domates+salatalık
1500 cc su
3000 adım ama o jumping jack vallahi 150 yapabildim bileklerim tutmaz oldu dayanamadım.
Canım dün bi başım ağrıdı sorma gelemedim zaten bütün gün dışardaydım@tuzsuz_ruh nerdesin tuz ruhum geldim yoksun gel hele de iki lafin belini kiralim.
Arkadaslarin bir çoğunu tanimiyorum. Gecmiside okuyamadim hic. Cok geri kaldim sizlerden. Hep birlikte toparliycaz insallah
Olur öyle Cuma inşallah düzelecekCuma 54,6
Bugün 55,00
Yine bir pazartesi tartısı ve yine artıyım :)
olur canım sorun yokkizlar yazamadim 300 gram fazlayim
100 grammı çok dert etme gidecek hepsiYok canım benim. Ben cuma 57.4tüm bugün 57.5. Cilveleşiyoruz gramlarla
hadi maşallahDAHA YENİ yazabildim cumaya göre 200gr eksiyim . inş eksilerek devam ederrr...
herkese güxzel bir hafta diliyorum
kilo verenleri tebrik ederim. koruyun lütfen. kilo bildirimi yapmayanlar yapsın lütfen. bekliyorum sonuçlarınızı..
60 mı
her gün bildirim yapıyoruz. beni etiketle canım. menü de yazacak mısın? kilo mu aldın? kaç kilo
sen bunu tanıyor musun
Abowwwwww bu menü neeeee hadi börek tamam yağlı katmer çok akşamda aşure çok yedin hadi az yeseydin bari emziriyordun dimi sen alışacaksın yavaş yavaşArkadaşlar bugünkü menüm
sabah: 4 parmak uzunluğunda 2 parmak genişliğinde tavuklu börek+200ml erik elma suyu
öğlen : 1.5 yağlı katmer yanında 1 kibrit kutusu kadar peynir+3 yemek k. biberli lor
akşam : bir tabak (siyezli)tavuk çorbası + 5 kaşık kadarda yumurtalı ıspanak+1 kase aşure
meyve saati saat 20.00 de : yarım ayva+yarım cennet hurması+yarım mandalina+yarım nar
az öncede tartıldım
Leslie ve bölgesel yapacaksın o zaman sıkılaşmak için ve squat hemde bebeğini kucağına alıp koltuğa otur kalk yapacaksın dik bir pozisyonda hamurişi elden geldiğince azalacak yeme demiyorum miktar azaltalım diyorum suyu çoğaltıyoruz meyve yenir bulgur çorba yeşillik sütlü tatlı kabul ammaaaaaa böyle bir dünya hamurişi üstüne aşure gibi ağır bir tatlı olmamalı yani ikisinden biri tercih edilmediI inkpin ne menü ama sizin menüleri okudukça bengaliba yanlış yoldayım. @tuzsuz_ruh kaptanımının önce sen değerlendir demesine göre var bir problem.Bu arada kabul edildiğim için teşekkürler Ama baştan belirteyim benim kilom çok hızlı inip çıkabiliyor nedenini çözemedim.
@Konus dinliyorum temizlikte aslında süper bir spor.ama maalesef yapmaya korkuyorum hemen sütüm azalıyor biraz hareket ettimmi.Ne saçma birşey ya.
K klbk33 tamam canım peki son menüm için bakalım ne diyeceksin korkuyorum.
Geçmiş olsun hamurişi yerine yumurta menemen çorba ye salata yeKizlar ben çok kotu hasta oldum, off gelen de hep hamur işi getiriyor, ben de yemek yapamiyorum karnim acikinca da hamur islerine daliyorum
Bugün ptesi oldugunu unutmusum ama kesin arti cikardim, aksama corba yogurt falan yiyecegim
Dun 5700 adim attım ama jj yapamadim hic
Opuyorum sizi ve kaciyorum
Korkma
Kaptan bana yeni arkadaşları korkutma demişti
Aynı fikirdeyim birde kellemizi almasınlar elimizden bizim yiyin afiyet olsun ona da yasak diyemem çok severim çokkkKilo 6apmaz sanirim canm,pacanin cok saglikli oldugunu duymustum canan hocadan,yenilmeli bence, cok severim,
Allah kavuştursun canımmmSlm kızlar ne yoğun bir haftasonuydu.Eşimi sabah tekrardan istanbul a yolcu ettim.çocuğu okula bıraktım geldim evi topladım yemek yaptım filan derken bu saat olmuş anca oturdum.sabah telaşla tartılamadım yarın sabah durumuma bi bakayım ne haldeyim çünkü eşim burdayken pek bakamadım.
Süper çok beğendim menünüMenü
Sabah yarım donmuş muz yarım donmuş şeftali 6 fındık 1 yk yulaf ezmesi 1 bardak sütü ve tarçını bıztlattım içtim
Öğle tonbalıklı salata
Ara sütlü nescafe
Akşam kabak yemeği yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2 lt
Afiyet olsun akovser menüsü bu Arada özlemiştim iyi ki geldin12 kasım menü
Sabah
1 elma
1 büyük kupa yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
4 kaşık yoğurt
Et kavurma (4-5 kuşbaşı)
1 domates
1 salatalık
Ara
1büyük kupa yeşilçay
Akşam
4-5 kaşık karabuğday
Et sote
Çoban salata
Yemekten sonra 1 kupa çay..
Su 1 litre
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm ideal menü ideal akşam yemeğiİyi akşamlar kızlar
Nasılsınız?
Bugün biraz halsizdim. Dün işten geç çıkınca sabah da geç kalktım. Bütün gün evdeydim.
Menüm şu şekilde
Sabah: 10 badem, 1 bardak süt, 3 yk yulaf ezmesi ve 2 hırma
Ara: yeşil çay ve activia
Ara: sütlü kahve ve 2 mandalina
Akşam: 1 kase tavuk çorbası, salata ve 4 yk yoğurt
Su: 2l ( yatmadan 2.5 olur)
ilk başladığım kilodasın canım hoşgeldin emin ol yavaş yavaş da olsa istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece herşey güzel olacak sen hiççç merak etmeKullanıcı Adı :bamfiradb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Meslek:esnaf
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3
0-10-15
Yaşadığınız şehir:ist
Boyunuz :169
Kilonuz:87
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :3 doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?şişko yaşamaktan bıkmış olabilirim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Bak yaaaaaa ne güzel üyeeeHarikasın kardişim tekrar hoş geldin beraberce vericez kiloları
Her akşam menüleri paylaşıyoruz.. Pazartesi cuma sabahları da kilo bildirimi..
Afiyet olsun güzel menüMenümü yazim
Sabah
1 tam 1 beyaz yumurtadan lorlu omlet
Kıvırcık
5 zeytin
1 muz (canım çok istedi ekmek niyetine yedim)
Öğlen
5 yk nohut
Salata
1 dlm ekemk
(Yoğurt kalmamıştı yiyemedim)
Turşu
Ara 1 bdk sütte
1 elma
Akşam
5 yk mercimekli bulgur pilavı
Salata
Turşu
(Yoğurt yemeyi unuttum)
Ara yoğurt (yiyim artık)
1 saat zumba
Adım resmen yok
Bol su 2 yeşil
afiyet olsun çok güzelkizlar menum
09.00 yagli kahve,17 badem
12.00 peynirli,chiali omlet,3 ceviz
14 30 yogurtlu kereviz 2 kasik,2 tavuk kanat
17.00 5 kasik ispanak,2-3 kasik yogurt,kirmizi biber tursusu
2.5 litre su,yarim saat yuruyus( 3300 adim)
Bak yaaaaaa menünü sevsinler senin çok güzelll beğendim hatta bayıldımmmmmmmBugun menusu
Sabah, 9 civar
Bir avuc cig fistik,birtane cenne5 hirma ve mandalina
Ogle
Bir tabak etli yesilfasulye ve yesillik
Ara
Cig cekirdek kucuk kase ve mandalina
Aksam
4yk barbunya pilaki ve yesillik
Su 2 litre
Spor,
400 jamping j, 100 mekik ve 100 duvar suguati
Eki Görüntüle 2205358 K klbk33
Bu menü olmuş mu canım sence hep karbon hep karbonMenüm
Sabah 08.30
Peynirli domatesli sandviç çay
Ara 11 .00
Bir mandalina
Öğle 13.00
1 kepçe etli kuru fasulye 4 yk bulgur pilavı
Akşam 19.00
çeyrek ekmek sucuklu tost çay
Şekersiz Türk kahvesi 2 fincan
2 litre su
200 jumping jack bacaklarımı hissetmiyorum adımım da bu K klbk33 Eki Görüntüle 2205362
Leslie yapacaksın o zaman evde o da yürüyüş hemde süper sıkılaştırıcı ve terleticiArkadaslar ben yarın yazmaya baslayayım menülerimi...bugun akşm girdiğimi düşünürsek gündüz yediklerimle mahcup olmayayım.yarın itibariyle menülerimi paylaşacağım.ama yürüyüş için söz veremiyorum.bebek var onunla soğuk havalarda yada hastayken filan dısarı cıkamam .bakalım bişeyler yapıcaz inşallah.
Günaydınnnn..
Sirke var mı ev yapımı iç ve gargara yap artı adaçayı gargarası ve viks sürüp boğazını sar canımBoğaz ağrısına ne iyi gelir kızlar sol tarafı iptal yutkunamıyorum :/
Bu neeeee hiç bişey Yok
Kolaaaaaa kolaaaaa kolaaaaaaa 2 muzda kabız yapar alışacaksın zamanla inşallah senden ümitliyim
Canım olabilir öyle sen çok takılma buna mirana ne bu arada hiç bilmiyorum
afiyet olsun güzelllllllll
Ev yapımı deil ama yinede yapayımSirke var mı ev yapımı iç ve gargara yap artı adaçayı gargarası ve viks sürüp boğazını sar canım
Ev yapımı değilse içme gargara da yapma adaçayı yapEv yapımı deil ama yinede yapayım
Suyla falan karıştırmadan mı duzsuz?
Evet haklisin canm meyveden vazgeemi6orum sanirim ,cekirdekte g9zumun onunde oluyor genelde yememei kacinilmaz oluyor bejm icin, d8kkat edey8mAfiyet olsun canım.. Turşu olmasa daha iyi, ödem yapmasın..
Afiyet olsun..
Sende de turşu var, kilo aldıracağından değil de ani artı olabilir ödem yüzünden..
Meyve, çekirdek fazla bana göre..
Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?