Boğaz ağrısına ne iyi gelir kızlar sol tarafı iptal yutkunamıyorum :/
Canım dün bi başım ağrıdı sorma gelemedim zaten bütün gün dışardaydım
Olur öyle Cuma inşallah düzelecek
olur canım sorun yok
100 grammı çok dert etme gidecek hepsi
hadi maşallah
Abowwwwww bu menü neeeee hadi börek tamam yağlı katmer çok akşamda aşure çok yedin hadi az yeseydin bari emziriyordun dimi sen alışacaksın yavaş yavaş
Leslie ve bölgesel yapacaksın o zaman sıkılaşmak için ve squat hemde bebeğini kucağına alıp koltuğa otur kalk yapacaksın dik bir pozisyonda hamurişi elden geldiğince azalacak yeme demiyorum miktar azaltalım diyorum suyu çoğaltıyoruz meyve yenir bulgur çorba yeşillik sütlü tatlı kabul ammaaaaaa böyle bir dünya hamurişi üstüne aşure gibi ağır bir tatlı olmamalı yani ikisinden biri tercih edilmedi
Geçmiş olsun hamurişi yerine yumurta menemen çorba ye salata ye
Aynı fikirdeyim birde kellemizi almasınlar elimizden bizim yiyin afiyet olsun ona da yasak diyemem çok severim çokkk
Allah kavuştursun canımmm
Süper çok beğendim menünü
Afiyet olsun akovser menüsü bu Arada özlemiştim iyi ki geldin
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm ideal menü ideal akşam yemeği
ilk başladığım kilodasın canım hoşgeldin emin ol yavaş yavaş da olsa istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece herşey güzel olacak sen hiççç merak etme
Bak yaaaaaa ne güzel üyeeegelmiş kuralları anlatıyor
Afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun çok güzel
Bak yaaaaaa menünü sevsinler senin çok güzelll beğendim hatta bayıldımmmmmmm
Bu menü olmuş mu canım sence hep karbon hep karbon
Leslie yapacaksın o zaman evde o da yürüyüş hemde süper sıkılaştırıcı ve terletici
Ve kendimi tebrik ediyorum böyle bir alıntı yaptığım için @My SouL
Kaptannn cok mutlu oodummmm,cok tesekkur ederimmmmmnnCanım dün bi başım ağrıdı sorma gelemedim zaten bütün gün dışardaydım
olur canım sorun yok
hadi maşallah
Abowwwwww bu menü neeeee hadi börek tamam yağlı katmer çok akşamda aşure çok yedin hadi az yeseydin bari emziriyordun dimi sen alışacaksın yavaş yavaş
Leslie ve bölgesel yapacaksın o zaman sıkılaşmak için ve squat hemde bebeğini kucağına alıp koltuğa otur kalk yapacaksın dik bir pozisyonda hamurişi elden geldiğince azalacak yeme demiyorum miktar azaltalım diyorum suyu çoğaltıyoruz meyve yenir bulgur çorba yeşillik sütlü tatlı kabul ammaaaaaa böyle bir dünya hamurişi üstüne aşure gibi ağır bir tatlı olmamalı yani ikisinden biri tercih edilmedi
Aynı fikirdeyim birde kellemizi almasınlar elimizden bizim yiyin afiyet olsun ona da yasak diyemem çok severim çokkk
ilk başladığım kilodasın canım hoşgeldin emin ol yavaş yavaş da olsa istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece herşey güzel olacak sen hiççç merak etme
Afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun çok güzel
Leslie yapacaksın o zaman evde o da yürüyüş hemde süper sıkılaştırıcı ve terletici
Adaçayı da yok şansa bak bal zencefil yapayım bari çok kötüyümEv yapımı değilse içme gargara da yapma adaçayı yap
O yok malesef yarın tekrar doktora gideyim böyle olmayacak. Taze zencefil de yok kurusunu deneyim artık mecburKloroben diye bi sprey var o harika bişey 3 kere 3 puf sabaha iyileşir.. Ama ilaç kullanmak istemiyorum dersen zencefili ince bir dilim halinde çiğnemek iyi gelir yada rendeleyip balla karıştır limon sık öyle ye çok ta lezzetli oluyor.. Aynı şekilde ıhlamur ya da adaçayına 1 tk ekleyebilirsin bundan...
sagol canim. Bu ara kilo verme cok iyi gitmiyor bakalim khyi azalttim iyice insallah bu hafta eksi gorurum.hoşbulduk canım nasılsın :) nasıl gidiyor
Canm gecmis olsun , bir sure ilik su ic suyunun 8cine de limon sık,limonlu su iyigeliyor benim bildigim, bende gecen yillar bogaz agrisi cok cekmistim, cok kotu olur bilirim benim sesim bile gitmisti ayy,cok gecmis ols7nAdaçayı da yok şansa bak bal zencefil yapayım bari çok kötüyüm
O yok malesef yarın tekrar doktora gideyim böyle olmayacak. Taze zencefil de yok kurusunu deneyim artık mecbur
sagol canim. Bu ara kilo verme cok iyi gitmiyor bakalim khyi azalttim iyice insallah bu hafta eksi gorurum.
Sen nasilsin?
Dikkat ediyorum evet ama ilk gün mutsuzuyumHerkese selam :)
Hımmm kolabenden de sana bitane bundan..
Az tuzlu ev turşusu ;( çok da seviyom. Ama iştah artışı yapıyor aslında yememem lazım ama dayanamıyorum..
Kaardişim seni görmek ne kader güzelolsun böyle şeyler olur hergün tartılma biz sadece cuma ve ptesi tartılıyoruz.. Sen daha emziriyorsun yavaş yavaş verirsin takma kafana.. Başladın mı dikkat ediyorsun değil mi yediklerine?
Saol canım benimCanm gecmis olsun , bir sure ilik su ic suyunun 8cine de limon sık,limonlu su iyigeliyor benim bildigim, bende gecen yillar bogaz agrisi cok cekmistim, cok kotu olur bilirim benim sesim bile gitmisti ayy,cok gecmis ols7n
Gün içinde tükürükten dolayı yumuşar sabaha tekrar aynısı olmasın taze zencefil bal limon suyu karışım yapıp ye bak biri daha söylemiş doğal antibiyotik zencefil yakında vardır aktar çık al merkezin göbeğinde oturuyorsun üşenmeSaol canım benim
Sabahtan beri limonlu ılık su içiyorum ilk kalktığım kadar deil gerçekten de
yaaaa çok güzel çokkkkk iyi yaptın alıp getirdin burayaKloroben diye bi sprey var o harika bişey 3 kere 3 puf sabaha iyileşir.. Ama ilaç kullanmak istemiyorum dersen zencefili ince bir dilim halinde çiğnemek iyi gelir yada rendeleyip balla karıştır limon sık öyle ye çok ta lezzetli oluyor.. Aynı şekilde ıhlamur ya da adaçayına 1 tk ekleyebilirsin bundan...
O benim kardişim tabiki anlatıcaz kaptişim ilkokuldan beri arkadaşız onunla
Menümü beğendiğine sevindim kaptişim
BamfirADB ona leslie hafif gelir bence direk jilliandan başlasın tabi bebiş kucaktayken biraz zor olabilir ama
Çık al iki dakka bin tane bulunacak yer var pekdemirde bile var artıkAdaçayı da yok şansa bak bal zencefil yapayım bari çok kötüyüm
O yok malesef yarın tekrar doktora gideyim böyle olmayacak. Taze zencefil de yok kurusunu deneyim artık mecbur
Lesli kardio ip atlama squat mekik şınav daha çok aklıma gelmiyorKızlar evde yapılabilicek spor çeşitleri nedir ne önerirsiniz özellikle simit bölgesi için fikri olan var mı ?
İlk zamanlar olur öyle sıkmıyoruz çanımızı kötü de yesek yazmaktan hatamızı görmekten vazgeçmiyoruzDikkat ediyorum evet ama ilk gün mutsuzuyum
Mirana hormonlu spiral ...yan etki olarak evet kilo aldırıyo ama malum dönem için çok rahatlatıcı...
Jilliana baslamak için bi kaç kilo vereyim ondan sonra dedim.bu kilo ile yaparken beni görse jili videoyu çektiğine pişman olur
Canım dün bi başım ağrıdı sorma gelemedim zaten bütün gün dışardaydım
olur canım sorun yok
hadi maşallah
Afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun çok güzel
Kızlar evde yapılabilicek spor çeşitleri nedir ne önerirsiniz özellikle simit bölgesi için fikri olan var mı ?
Sağol guzum mesajını gördüm ama yazacak vakit olmadan çıkmak zorunda kaldım evden zeytin toplamaya gittik kusura bakma lütfenÇok sağol canım..
Geçmiş olsun bu arada..
Valla 1 Jillian yap başka hiçbirşeye ihtiyacın kalmasın..
Çok sağol canım..
Geçmiş olsun bu arada..
evet farklı birşeymiş yapıyor musun zor oluyor mu??Çok sağol canım..
Geçmiş olsun bu arada..
Valla 1 Jillian yap başka hiçbirşeye ihtiyacın kalmasın..
Yarın alıcam sağlık ocağına da giderimGün içinde tükürükten dolayı yumuşar sabaha tekrar aynısı olmasın taze zencefil bal limon suyu karışım yapıp ye bak biri daha söylemiş doğal antibiyotik zencefil yakında vardır aktar çık al merkezin göbeğinde oturuyorsun üşenme
Dikkat ediyorum evet ama ilk gün mutsuzuyum
Mirana hormonlu spiral ...yan etki olarak evet kilo aldırıyo ama malum dönem için çok rahatlatıcı...
Jilliana baslamak için bi kaç kilo vereyim ondan sonra dedim.bu kilo ile yaparken beni görse jili videoyu çektiğine pişman olur
Selamlar dün menümü yazamadım.
Sabah,1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık közlenmiş patlıcan 1 bardak çay.
Öğlen kızarmış 2 tavuk butu salata.
1 litre su.
Akşam 1 bardak şarap
1 günlükçüktü kaptanım..
olmamış. niye eksik bu menü. hasta edeceksiniz kendinizi.. yapmayın. önce sağlık..
o kola olmamış özellikle. kendinizi hasta edecek kadar az beslenmeyin..
hoşgeldin bu arada.
Dahlia_ hoşgeldin canım @Smile Forever sen de hoşgelmiştin nereye gittin sana da al sana al sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?