Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boğaz ağrısına ne iyi gelir kızlar sol tarafı iptal yutkunamıyorum :/

Kloroben diye bi sprey var o harika bişey 3 kere 3 puf sabaha iyileşir.. Ama ilaç kullanmak istemiyorum dersen zencefili ince bir dilim halinde çiğnemek iyi gelir yada rendeleyip balla karıştır limon sık öyle ye çok ta lezzetli oluyor.. Aynı şekilde ıhlamur ya da adaçayına 1 tk ekleyebilirsin bundan...

O benim kardişim tabiki anlatıcaz kaptişim ilkokuldan beri arkadaşız onunla
Menümü beğendiğine sevindim kaptişim
BamfirADB ona leslie hafif gelir bence direk jilliandan başlasın tabi bebiş kucaktayken biraz zor olabilir ama

Kaptannn cok mutlu oodummmm,cok tesekkur ederimmmmmnn

Ev yapımı değilse içme gargara da yapma adaçayı yap
Adaçayı da yok şansa bak bal zencefil yapayım bari çok kötüyüm
O yok malesef yarın tekrar doktora gideyim böyle olmayacak. Taze zencefil de yok kurusunu deneyim artık mecbur

O yok malesef yarın tekrar doktora gideyim böyle olmayacak. Taze zencefil de yok kurusunu deneyim artık mecbur
Canm gecmis olsun , bir sure ilik su ic suyunun 8cine de limon sık,limonlu su iyigeliyor benim bildigim, bende gecen yillar bogaz agrisi cok cekmistim, cok kotu olur bilirim benim sesim bile gitmisti ayy,cok gecmis ols7n

sagol canim. Bu ara kilo verme cok iyi gitmiyor bakalim khyi azalttim iyice insallah bu hafta eksi gorurum.
Sen nasilsin?

inşallah.
bende iyiym çok şükür tüp bebeğe ara verdim tarihi henüz belli değil bende bu süreçte kilo vermek istedim inşallah birkaç kilo olsun verebilirim..

Dikkat ediyorum evet ama ilk gün mutsuzuyum

Mirana hormonlu spiral ...yan etki olarak evet kilo aldırıyo ama malum dönem için çok rahatlatıcı...

Jilliana baslamak için bi kaç kilo vereyim ondan sonra dedim.bu kilo ile yaparken beni görse jili videoyu çektiğine pişman olur

Canm gecmis olsun , bir sure ilik su ic suyunun 8cine de limon sık,limonlu su iyigeliyor benim bildigim, bende gecen yillar bogaz agrisi cok cekmistim, cok kotu olur bilirim benim sesim bile gitmisti ayy,cok gecmis ols7n
Saol canım benim
Sabahtan beri limonlu ılık su içiyorum ilk kalktığım kadar deil gerçekten de

Saol canım benim
Sabahtan beri limonlu ılık su içiyorum ilk kalktığım kadar deil gerçekten de
Gün içinde tükürükten dolayı yumuşar sabaha tekrar aynısı olmasın taze zencefil bal limon suyu karışım yapıp ye bak biri daha söylemiş doğal antibiyotik zencefil yakında vardır aktar çık al merkezin göbeğinde oturuyorsun üşenme

yaaaa çok güzel çokkkkk iyi yaptın alıp getirdin buraya

Çık al iki dakka bin tane bulunacak yer var pekdemirde bile var artık
Kızlar evde yapılabilicek spor çeşitleri nedir ne önerirsiniz özellikle simit bölgesi için fikri olan var mı ?
Lesli kardio ip atlama squat mekik şınav daha çok aklıma gelmiyor
İlk zamanlar olur öyle sıkmıyoruz çanımızı kötü de yesek yazmaktan hatamızı görmekten vazgeçmiyoruz

Çok sağol canım..
Geçmiş olsun bu arada..

Kızlar evde yapılabilicek spor çeşitleri nedir ne önerirsiniz özellikle simit bölgesi için fikri olan var mı ?

Valla 1 Jillian yap başka hiçbirşeye ihtiyacın kalmasın..

Yarın alıcam sağlık ocağına da giderim

Aslansın sen yaparsın mutsuz olma kendini zayıf hayal et :)

Ay ben de taktırmayı düşünüyordum taktırmıyım o zaman
O zaman başlangıç olarak leslie yapabilirsin kaptişimin dediği gibi 3 mile 45 dk biraz uzun gelebilir istersen 2 mile yap..

Selamlar dün menümü yazamadım.
Sabah,1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık közlenmiş patlıcan 1 bardak çay.
Öğlen kızarmış 2 tavuk butu salata.
1 litre su.
Akşam 1 bardak şarap

Ben sizin menülerinize çok şaşırıyorum sabah neredeyse hiç bişey yok öğlen. Kızarmış akşam şarap neyse bi bardaktan bişi olmaz da.. Şaşkınım

Menüm

Sabah:
2 haşlanmış yumurta
Kıvırcık
1 bdk sütten kahve
5 zeytin
1 dlm ekemk

Öğlen
8 yk mercimekli bulgur pilavı
Salata yağ yerine yarım avokado
Ayran

Ara
1 bdk sütten kahve

Akşam
Karnabahar
Etli çorba
Salata
2 yk yoğurt

Ara yoğurt +keten tohumu
Belki bir de elma yerim

8700 adım
Bol su
2 yeşil

1 günlükçüktü kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…