Bugunku menun guzel canim sadece ogleden sonraki tahinli kurabiye olmasa daha iyi olurmus.Hayırlı akşamlar kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandwiç + 1 şekersiz çay
Ara öğün 1 ufak tahinli kurabiye + 1 şekersiz çay
Öğle
Sebzeli tavuk suyu çorbası + 1 dilim tam buğday ekmegi
Ara öğün
1 tahinli kurabiye + 1 avuç fındık + 1 şekersiz çay
Akşam
1 tabak taze fasulye+3 kaşık pilav yarım dilim tam buğday ekmeği +salata
1 muz + 2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
İzmir de soğuk bugün eşim istanbul da o da çok burası diyor kombiyi yakmaya başladım bugünKesinlikle bende istanbuldayim. Acayip soğuk bir hava var evin icindeyiz ama yine soğuk yine soguk
Meyve çok fazla günde 3 porsiyon yeterli canım gerisi şeker olarak depo oluyor ve bu da seni çok acıktırır düşen tansiyonun değil bence çok meyve insülinini oynatıyor oda seni açlığa dayanıksız yapıyorMerhabalar bugünkü menüm(sabah çok erken çıkıyorum evden ,çalışıyorum maalesef,sabah yazamıyorum)
Sabah 7 gibi : 20 tane kadar kuru üzüm +2 hurma
Saat 10 gibi : elma
Saat 11 gibi : 2 dilim t.b ekmeği + 1 kibrit k. peynir +hindi füme + bir kase yoğurt
Saat üç gibi : Yarım aşure+1 haşlanmış yumurta+ bir dilim ekmek(tam.b)
Akşam : Bir tabak kurufasülye + yoğurtlu mor lahana +1 dilim tam b ekmeği
Büyük ihtimalle saat 8 gibi : yarım ayva+cennet hurması+yarım mandalina
Şuan 2 litre suru içtim yatana kadar 3ü rahat bulurum her zamanki gibi
Bu arada @tuzsuz_ruh bugün yürüyüş yaptım hemde yaklaşık 4 kilometre çok mutlu oldum ya,yavaş yavaş spora doğru akıyorum
Evet pek diyet menüsüne benzemiyor ama şuan bu benim yediklerimi azaltmış halim.Ve ben şuan bile tansiyonum düşecek diye ödüm kopuyor.Bu guruba katılmadan önce yediklerimi buna benzer şekilde kıstım ve 3 kilo verdim ama tansiyonum düştü sütüm azaldı şimdi biraz daha tutarlı kısıyorum.
Biscolata olmamış bu güzel menüyeBugün
Sabah-öğle 1 yumurtadan kıymalı yulaflı omlet
Lor peynir az
1 bardak süt
Yarım dilim ekmek
Ara biscolata mood yedim eccuk alip tatlı istiyor canım
Akşam 3 yemek kaşığı fellah köfte sossuz yerinden
1 tabak pırasa yemeği
2 litre su
O yağ bağırsaklarını yumşatır belki :)) bende fırınlıyorum öyle de çok lezzetli oluyorEvet patlıcanlar yağda kızarıyo. Hatta fırına versek ya dedim, gözlerini devirip kim uğraşıcak şimdi dedi. Kız bu daha zor dedim, ama lezzetli dedipatlıcanları kızartıp kesti. Sonra da üzerine soğan ve domatesle kavurduğu kıymayı ekledi. Bakalim menü vericem birazdan. İnşallah yine ofsayta düşmemişimdir...
Pilav olmamış hele ki bi de ekmekle.kurabiye de iki ara öğünde de yemeseymişsin keşkeHayırlı akşamlar kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandwiç + 1 şekersiz çay
Ara öğün 1 ufak tahinli kurabiye + 1 şekersiz çay
Öğle
Sebzeli tavuk suyu çorbası + 1 dilim tam buğday ekmegi
Ara öğün
1 tahinli kurabiye + 1 avuç fındık + 1 şekersiz çay
Akşam
1 tabak taze fasulye+3 kaşık pilav yarım dilim tam buğday ekmeği +salata
1 muz + 2 mandalina
2 litre su
40 dakika yürüyüş
Çok güzel olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
Sabah: 08:00_ 2 haslanmis yumurta
09:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi, 3 ceviz
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
13:00_ 1 tabak salata, 200gr firinda hindi eti
16:00_ 1 bardak sebze suyu, 1 portakal.
19:30_ 1 kase yogurt, salata.
Su: 2.5lt
Afiyet olsun canım11.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
13.00
Türk kahvesi
17.00
Yarım tabak sebzeli bulgur pilavı
İki parmak büyüklüğünde 2 parça patlıcan oturtma
2 kaşık yoğurt
2 kaşık közde patlıcan
18.30
Yarım cennet hurması
20.00
1 fincan yeşilçay
2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank
Bugunku menun guzel canim sadece ogleden sonraki tahinli kurabiye olmasa daha iyi olurmus.
Afiyet olsun canim. Guzel olmus.11.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
13.00
Türk kahvesi
17.00
Yarım tabak sebzeli bulgur pilavı
İki parmak büyüklüğünde 2 parça patlıcan oturtma
2 kaşık yoğurt
2 kaşık közde patlıcan
18.30
Yarım cennet hurması
20.00
1 fincan yeşilçay
2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank
Afiyet olsun canim. Aksamki cola zero yerine salata olsa iyi olurduMenü
Sabah 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 7 zeytin 1 domates salatalık yeşillik
Öğle 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Ara 1 fincan sütlü Nescafe 1 çk şekersiz fıstık ezmesi
Ara 1 fincan sade Türk kahvesi
Akşam 2 parça tavuk ızgara 1 bardak zero
Su 2.5
Sagol canim.Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
evet malesef havalar sogudu artik pek olmaz guzel hava. Kar soğuğu sankiİzmir de soğuk bugün eşim istanbul da o da çok burası diyor kombiyi yakmaya başladım bugün
Bak sulu yemek sebze tavuk balık et fırın ya da ızgara köfte haşlanmış sebze kısır salata kuru baklagil yemekleri tabi ekmek ve pilav olmayacak yanında haftada bir defa falan haşlanmış veya fırın patates çiğ köfte mercimek köftesi yenir bu saydıklarım ama bir hamurişi bir tost börek çörek kızartma atıştırmalık tarzı market ürünleri diyete uygun değil malesef bu şekilde kilo verilmez zaten bizim amacımız en başta sağlıklı yaşama adım atmak zayıflamak ve bunu sağlıklı bir şekilde sürdürmek bu Arada ayran kefir yoğurt süt meyve çiğ kuruyemiş hazır olmayan meyve suyu ve hoşafları kararında sütlü tatlı hatta arada bir kabak tatlısı tarzı tatlılar paketlenmiş olmayan dondurma yenebilir sen evlisin akşam yemek yapmıyor Musun evde ne yiyorsunuz bence yemek yapmaya başlamalısın hem akşam yaptığını ertesi gün işe götürebilirsin
Yaw bu kadar çok istambullu vardı da neden kimse avrasya maratonuna benimle gelmediKesinlikle bende istanbuldayim. Acayip soğuk bir hava var evin icindeyiz ama yine soğuk yine soguk
Ustu kalinsa insallah bisey olmaz da. Tam tersi sen sporun teriyle carpilmayasin.
Evet patlıcanlar yağda kızarıyo. Hatta fırına versek ya dedim, gözlerini devirip kim uğraşıcak şimdi dedi. Kız bu daha zor dedim, ama lezzetli dedipatlıcanları kızartıp kesti. Sonra da üzerine soğan ve domatesle kavurduğu kıymayı ekledi. Bakalim menü vericem birazdan. İnşallah yine ofsayta düşmemişimdir...
Soguktan ben disari cikmiyorum ki, markete koşarak gidip uçarak geri geliyorum. Ya da ben çok usuyorum..Ne güzel listeledin kaptişim şoktayım şuan
Yaw bu kadar çok istambullu vardı da neden kimse avrasya maratonuna benimle gelmedi
Ben duş almıştım saçımı bile kururtmuştum ama duştan sonra böyle bi afakanlanma durumu oluyor geçmiyor kabanla çıktım sonra çıkardım kabanı geberdim terden.. Bişey olmaz inşallah
Haklı kadındaha lezzetli olduğu kesin.. Tabi senin diyet biraz yanış olabilir
Bulgur belki şişiriyordur bende öyle yapmıyor. Bende semizotunu hiç yemek olarak yemedim deneyim bi kereafiyet olsun canım.Şu fellah köftesiyle bir türlü aram iyi olmadı.Biraz yesem bile midem şişiveriyor sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum,sende belki aynı etkiyi yapmıyordur.Onu yiyeceğim zaman altına soğanlı az kavrulmuş semiz otu yapıyorum tabi üstü yine sarımsaklı yoğurtlu o zaman sanki biraz hafifliyor.Yulaflı omleti ilk defa duydum gerçi burada bir çok şeyi yeni duydum.
Ben ne zamandır yemeyi unuttuğum keten tohumuna başlayacam.Aklınızda olsun kızlar çok tıkıyor tok hissettiriyor alacam hafta sonu unutmazsam.
kaptanım ben bu arada meyveyi yememeye karar verdim onun yerine 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyvesuyu içecem
Aynen olmadı amaBiscolata olmamış bu güzel menüye
Katıldın mı maratonaNe güzel listeledin kaptişim şoktayım şuan
Yaw bu kadar çok istambullu vardı da neden kimse avrasya maratonuna benimle gelmedi
Ben duş almıştım saçımı bile kururtmuştum ama duştan sonra böyle bi afakanlanma durumu oluyor geçmiyor kabanla çıktım sonra çıkardım kabanı geberdim terden.. Bişey olmaz inşallah
Haklı kadındaha lezzetli olduğu kesin.. Tabi senin diyet biraz yanış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?