Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

11.00
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri

13.00
Türk kahvesi

17.00
Yarım tabak sebzeli bulgur pilavı
İki parmak büyüklüğünde 2 parça patlıcan oturtma
2 kaşık yoğurt
2 kaşık közde patlıcan

18.30
Yarım cennet hurması

20.00
1 fincan yeşilçay

2 litre su
Mari Winsor
30 sn plank

Bugunku menun guzel canim sadece ogleden sonraki tahinli kurabiye olmasa daha iyi olurmus.

Meyve çok fazla günde 3 porsiyon yeterli canım gerisi şeker olarak depo oluyor ve bu da seni çok acıktırır düşen tansiyonun değil bence çok meyve insülinini oynatıyor oda seni açlığa dayanıksız yapıyor

Biscolata olmamış bu güzel menüye

O yağ bağırsaklarını yumşatır belki :)) bende fırınlıyorum öyle de çok lezzetli oluyor

Pilav olmamış hele ki bi de ekmekle.kurabiye de iki ara öğünde de yemeseymişsin keşke

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim. Guzel olmus.

Afiyet olsun canim. Aksamki cola zero yerine salata olsa iyi olurdu

Ne güzel listeledin kaptişim şoktayım şuan

Kesinlikle bende istanbuldayim. Acayip soğuk bir hava var evin icindeyiz ama yine soğuk yine soguk
Yaw bu kadar çok istambullu vardı da neden kimse avrasya maratonuna benimle gelmedi

Ustu kalinsa insallah bisey olmaz da. Tam tersi sen sporun teriyle carpilmayasin.

Ben duş almıştım saçımı bile kururtmuştum ama duştan sonra böyle bi afakanlanma durumu oluyor geçmiyor kabanla çıktım sonra çıkardım kabanı geberdim terden.. Bişey olmaz inşallah

Haklı kadın daha lezzetli olduğu kesin.. Tabi senin diyet biraz yanış olabilir

Soguktan ben disari cikmiyorum ki, markete koşarak gidip uçarak geri geliyorum. Ya da ben çok usuyorum..

umarim hasta olmazsin. Sen bence bir iki bardak limonlu ihlamur icin olcaksanda cabuk geçsin

Bulgur belki şişiriyordur bende öyle yapmıyor. Bende semizotunu hiç yemek olarak yemedim deneyim bi kere
Yulaf beni acaip tok tutuyor dene bence
Keten tohumunu nasıl tüketiyorsun ?
Biscolata olmamış bu güzel menüye
Aynen olmadı ama

Katıldın mı maratona

Sabah
Lorlu omlet
Süzme peynirden salamlı tost
Yeşillik
5 zeytin

Öğlen
Ssalata ayğ yerine çeyrek avokado
Etli çorba
Karnabahar
Yoğurt

Ara
Sütten kahve
2 kare bitter
Minik elma

Akşam
Etli çorba
Ayraın
Taze börülce salatası
Salata

Ara yoğurt keten tohumu

Spor
Jillian ripped lvl 1
3400 adım
Su az içtim daha içerim
2 yeşil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…