Kızarmış olması dışında güzel menün içme konusunda bişey diyemiyorum sadece ricam Cumartesi ya da Pazar olması Cuma öncesi çok tercih etme derim
Afiyet olsun akşamı daha bi beğendim
Sevindim canım aç kalmayın lütfen
Salata ye bol bol şimdi tam yeşillik zamanı yoğurt hurma çiğ kuruyemiş incir tabi hepsi kararında
Güzelllll
Aşure azalmış ama yine karbon dolu menü pirinç kuru fasulye simit poğaça
Canım birer mil yaparak başla ondan sonra atlayabilirsen biraz ip atla gazı ısınmışken nasıl yağ yakar
Ne istersen sor buraya tarif edecek biri çıkar özellikle sebze ve kızarmamış et yemekleri
Herşey kararında güzellll
Akşam niye böyle bi brokoli haşlasan ekmek niyetine daha iyi olmaz mı yani eşin haşlasa beş dakika uğraşmaz
beğendim menünü diyette olsan aynı menü olsa yine beğenirdim süper
Abowwwwww bu menü neeeee salata al yanına akşamdan iki sebze haşla yada fırına sür koy saklama kabına götür bu. Şekilde bağırsk hiç çalışmaz hep kuru şeyler var
Bak ne güzel söylemiş aferin sana oldun sen oldunnnnnn
Çok güzel beğendim gerçekten ilk güne göre süper
Afiyet şeker olsun süper ötesi bayıldım menüye
Bu menüyü görmesek daha iyi dimi hele gramlarla boğuşan ve çok az kalmış biri için
Söyleyebilirsin ben dikkat ediyorum uygun olmazsa yiyemem anne bana göre de bişey yapalım yada bir salata yapayım canım çekti de
afiyet olsun cano akıvser menüsü olmuş
geçmiş olsun Allah şifa versinSlm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
ÇOK geçmiş olsun.Slm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
Çok düşüncelidirMaşallah düşünceli eşin var bak Allah bozmasın
Çok düşüncelidir
Gece pizza cips cola getirmiş.
Boğazıma diziliyor diye bir ısrar kıyamet.
Ağzıma zorla sokacak oldu. Odaya kaçtım
Anladim. O zaman şöyle söyleyeyim çok yanlis bir menü olmuş. Menulerine sebze meyve protein mutlaka eklemeli karbonhidratida olabildigince cikartmalisin. Ornegin iki dilim ekmeği gecmemeye çalış gun icinde, mumkunse sabah kahvaltida tercih et ekmeği. Ve yine mümkünse esmer ekmekler tercih olmali. Beyaz ekmek safi zarar.evet çoğunlukla çünkü nasıl olması gerektiğini henüz kavrayamadım
Anladim. O zaman şöyle söyleyeyim çok yanlis bir menü olmuş. Menulerine sebze meyve protein mutlaka eklemeli karbonhidratida olabildigince cikartmalisin. Ornegin iki dilim ekmeği gecmemeye çalış gun icinde, mumkunse sabah kahvaltida tercih et ekmeği. Ve yine mümkünse esmer ekmekler tercih olmali. Beyaz ekmek safi zarar.
merak ettiklerini sorabilirsin ama zamanla ne yiyip ne yememen gerektiğini ogrenirsin
kizlar bugun hava ne kadar soguk ya, kar soğuğu gibi ayni. Donuyorum.
İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandviç + 1 az şekerli çay
Ara öğün mini pankek 2 adet
Öğle
1 adet gözleme + 1 şekersiz çay
Ara öğün
1 avuç fındık içi + 3 mini pankek
Akşam
1 küçük tost + 1 az şekerli çay
Bugün salatayı denicem. Zira akşam yemekte oturtma varCanım Youtube'a Mari Winsor Pilates Buns & Thigh yazarsan 19 dakikalık bi video çıkıyo karşına. Kadınlar Klübü'nde methini çok duydum. Ben de basenlerden şikayetçiyim. O yüzden onu, plank ve yürüyüşle destekleyerek yapıyodum ama Ankara'ya geldiğimden beri dışarı çıkıp yürüyüş yapamaz oldum. Hiç olmazsa videoya devam edeyim diye uğraşıyorum bende...
Alah yardım etsin canım çocuklarla hasta olmak gerçekten çok kötü bir de yanlız başına felaket... Çok geçmiş olsun..Slm kızlar dün hastanelik oldum.dün sırtım ve göğsümë bi ağrı girdi üşütmüşüm iğne vuruluyorum ama daha düzelemedim eşim de yok bu ay ne zor yalnızlık. ev çocuk bide hastalık olunca çok zorlandım.
kizlar bugun hava ne kadar soguk ya, kar soğuğu gibi ayni. Donuyorum.
Çalışırken gerçekten diyet yapmak çok zor.. Öneri olarak şunları söyleyebilirim.. Sabah mutlaka evden çıkmadan yumurtanı peynirini ekmeğini ye..yemeye vakit olmuyorsa yanına al.. Yumurta seni gün boyu tutar..
Öğlen yemeği için evden bi sandviç götürsen çok daha iyi olacak gibi ama yapamıyorsan ve gözleme yemek zorundaysan özellikle yağ sürmemelerini söyleyebilirsin..
Ara öğünler için yanında mutlaka kutu süt ya da yoğurt bulundur.. 10 badem, 10 fındık ya da 2 cevizi ara öğünde sütle tüketebilirsin aynı şekilde 1 porsiyon meyve ile yoğurt da olabilir.
Akşam evde yiyebilirsen mutlaka salatan ve proteinin olsun.. Mesela ton balıklı salata aynı şekilde buzluğa porsiyonluk olarak attığın fasülye nohut vb baklagilleri de ısıtarak salatanla tüketebilirsin..
Malesef sağlıklı beslenmek çok kolay değil..
Oturtma şu patlıcanlı köfte sarması gibi bişi değilmiydikızarmış oluyor değil mi? Yani 1 porsiyon onun yanında salata yesen çok kötü olmaz herhalde biraz bastırıp yağını çıkartırsın yapcak bişey yok anne bu yemezsen de bozulur şimdi..
Alah yardım etsin canım çocuklarla hasta olmak gerçekten çok kötü bir de yanlız başına felaket... Çok geçmiş olsun..
Bak sulu yemek sebze tavuk balık et fırın ya da ızgara köfte haşlanmış sebze kısır salata kuru baklagil yemekleri tabi ekmek ve pilav olmayacak yanında haftada bir defa falan haşlanmış veya fırın patates çiğ köfte mercimek köftesi yenir bu saydıklarım ama bir hamurişi bir tost börek çörek kızartma atıştırmalık tarzı market ürünleri diyete uygun değil malesef bu şekilde kilo verilmez zaten bizim amacımız en başta sağlıklı yaşama adım atmak zayıflamak ve bunu sağlıklı bir şekilde sürdürmek bu Arada ayran kefir yoğurt süt meyve çiğ kuruyemiş hazır olmayan meyve suyu ve hoşafları kararında sütlü tatlı hatta arada bir kabak tatlısı tarzı tatlılar paketlenmiş olmayan dondurma yenebilir sen evlisin akşam yemek yapmıyor Musun evde ne yiyorsunuz bence yemek yapmaya başlamalısın hem akşam yaptığını ertesi gün işe götürebilirsinbende seviniyorum hafif bişeyler yedim diye :) diyet olayını çok yanlış anlamışım herhalde :))
bugün yorumlara göre biraz daha dikkat ediyorum inşallah olur bu kez
Ooooooo gece kokoreç bilimum market ürünleri çiğ köfte kuruyemiş ne ararsan yenir bizim evde hatta bana yemeyecekmisin neden yemiyorsun yesene diye baskı kurulur yırttığım yere kadar yemiyorum ama arada kaçmıyor değilÇok düşüncelidir
Gece pizza cips cola getirmiş.
Boğazıma diziliyor diye bir ısrar kıyamet.
Ağzıma zorla sokacak oldu. Odaya kaçtım
Canım hoşgeldin ilk sayfadaki formu doldururmusunmrb ben 89 kgyum.2 yıl once doğum yaptım ve kiloları atamadım. çok mutsuzum.böye bir platformun bana motivasyon olacağını duşunuyorum.nasıl katılıcam
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak tut sırtını
Aleykum selam.
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine..
Teşekkür ederim kızlar sıcak su torbasıyla yatıyorum:)Geçmiş olsun
Hastalık zor allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?