Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende seviniyorum hafif bişeyler yedim diye :) diyet olayını çok yanlış anlamışım herhalde :))
bugün yorumlara göre biraz daha dikkat ediyorum inşallah olur bu kez

evet çoğunlukla çünkü nasıl olması gerektiğini henüz kavrayamadım
Anladim. O zaman şöyle söyleyeyim çok yanlis bir menü olmuş. Menulerine sebze meyve protein mutlaka eklemeli karbonhidratida olabildigince cikartmalisin. Ornegin iki dilim ekmeği gecmemeye çalış gun icinde, mumkunse sabah kahvaltida tercih et ekmeği. Ve yine mümkünse esmer ekmekler tercih olmali. Beyaz ekmek safi zarar.
merak ettiklerini sorabilirsin ama zamanla ne yiyip ne yememen gerektiğini ogrenirsin

teşekkür ederim evet toparlıyorum biraz biraz :) sorarım artık

Çalışırken gerçekten diyet yapmak çok zor.. Öneri olarak şunları söyleyebilirim.. Sabah mutlaka evden çıkmadan yumurtanı peynirini ekmeğini ye..yemeye vakit olmuyorsa yanına al.. Yumurta seni gün boyu tutar..
Öğlen yemeği için evden bi sandviç götürsen çok daha iyi olacak gibi ama yapamıyorsan ve gözleme yemek zorundaysan özellikle yağ sürmemelerini söyleyebilirsin..
Ara öğünler için yanında mutlaka kutu süt ya da yoğurt bulundur.. 10 badem, 10 fındık ya da 2 cevizi ara öğünde sütle tüketebilirsin aynı şekilde 1 porsiyon meyve ile yoğurt da olabilir.
Akşam evde yiyebilirsen mutlaka salatan ve proteinin olsun.. Mesela ton balıklı salata aynı şekilde buzluğa porsiyonluk olarak attığın fasülye nohut vb baklagilleri de ısıtarak salatanla tüketebilirsin..

Malesef sağlıklı beslenmek çok kolay değil..

Oturtma şu patlıcanlı köfte sarması gibi bişi değilmiydi kızarmış oluyor değil mi? Yani 1 porsiyon onun yanında salata yesen çok kötü olmaz herhalde biraz bastırıp yağını çıkartırsın yapcak bişey yok anne bu yemezsen de bozulur şimdi..

Alah yardım etsin canım çocuklarla hasta olmak gerçekten çok kötü bir de yanlız başına felaket... Çok geçmiş olsun..

kizlar bugun hava ne kadar soguk ya, kar soğuğu gibi ayni. Donuyorum.

Yaa ben de spordan sonra kızımı aldım biraz yürüdük üşüdüm anne dedi aslında üstü kalındı ama umarım hasta olmamıştır ben sporun sıcağıyla hissetmedim galiba

harika önerin için teşekkürler.. evde yapamıyorum malesef yetişemiyorum ama yanımda götürebilirim

bende seviniyorum hafif bişeyler yedim diye :) diyet olayını çok yanlış anlamışım herhalde :))
bugün yorumlara göre biraz daha dikkat ediyorum inşallah olur bu kez
Bak sulu yemek sebze tavuk balık et fırın ya da ızgara köfte haşlanmış sebze kısır salata kuru baklagil yemekleri tabi ekmek ve pilav olmayacak yanında haftada bir defa falan haşlanmış veya fırın patates çiğ köfte mercimek köftesi yenir bu saydıklarım ama bir hamurişi bir tost börek çörek kızartma atıştırmalık tarzı market ürünleri diyete uygun değil malesef bu şekilde kilo verilmez zaten bizim amacımız en başta sağlıklı yaşama adım atmak zayıflamak ve bunu sağlıklı bir şekilde sürdürmek bu Arada ayran kefir yoğurt süt meyve çiğ kuruyemiş hazır olmayan meyve suyu ve hoşafları kararında sütlü tatlı hatta arada bir kabak tatlısı tarzı tatlılar paketlenmiş olmayan dondurma yenebilir sen evlisin akşam yemek yapmıyor Musun evde ne yiyorsunuz bence yemek yapmaya başlamalısın hem akşam yaptığını ertesi gün işe götürebilirsin

Çok düşüncelidir
Gece pizza cips cola getirmiş.
Boğazıma diziliyor diye bir ısrar kıyamet.
Ağzıma zorla sokacak oldu. Odaya kaçtım
Ooooooo gece kokoreç bilimum market ürünleri çiğ köfte kuruyemiş ne ararsan yenir bizim evde hatta bana yemeyecekmisin neden yemiyorsun yesene diye baskı kurulur yırttığım yere kadar yemiyorum ama arada kaçmıyor değil

Merhabalar dün yazamadım bugünde hiç fırsat bulamadım eve giderken yolda yazayım bari dedim dünkü menüm
Sabah 1 yumurta peynirli omlet çay
Ara 1 yemekkaşığı tahin pekmez çay
Öğle 1 dilim rosto köfte patates püresi salata
Akşam 1 minik patlıcan karnıyarık başka bişey yok
Şekersiz Türk kahvesi 2 fincan
Su 2 şt 200 jumping jack
Bu da adımım K klbk33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…