Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sorma valla çok zor Sağol canım

afiyetler olsun bal şekr olsun,çok sağlıklı bir menü birde üzerine spor darısı bana

çok yoğun çalışıyorum canım saat civarı evde olabiliyorum 8 den sonra da sağlıklı bir yemek yapmak çok vaktimi alıyor bu yüzden evde de atıştırmalık yiyoruz kahvaltı tarzı yada makarna arada tavuk ızgara filan yapıyorum değişiyor bazen yetişemiyorum yorgun oluyorum hazır yiyoruz birde iş yerinde yemek ısıtma gibi bir imkanım yok sıcak yapabiliceğim şeyler götüremiyorum

Merhabalar bugünkü menüm(sabah çok erken çıkıyorum evden ,çalışıyorum maalesef,sabah yazamıyorum)
Sabah 7 gibi : 20 tane kadar kuru üzüm +2 hurma
Saat 10 gibi : elma
Saat 11 gibi : 2 dilim t.b ekmeği + 1 kibrit k. peynir +hindi füme + bir kase yoğurt
Saat üç gibi : Yarım aşure+1 haşlanmış yumurta+ bir dilim ekmek(tam.b)
Akşam : Bir tabak kurufasülye + yoğurtlu mor lahana +1 dilim tam b ekmeği
Büyük ihtimalle saat 8 gibi : yarım ayva+cennet hurması+yarım mandalina
Şuan 2 litre suru içtim yatana kadar 3ü rahat bulurum her zamanki gibi
Bu arada @tuzsuz_ruh bugün yürüyüş yaptım hemde yaklaşık 4 kilometre çok mutlu oldum ya,yavaş yavaş spora doğru akıyorum

Evet pek diyet menüsüne benzemiyor ama şuan bu benim yediklerimi azaltmış halim.Ve ben şuan bile tansiyonum düşecek diye ödüm kopuyor.Bu guruba katılmadan önce yediklerimi buna benzer şekilde kıstım ve 3 kilo verdim ama tansiyonum düştü sütüm azaldı şimdi biraz daha tutarlı kısıyorum.

Kesinlikle haklısın. Ama eminim ilerleyen zamanlarda sen de, düzenini oturtur; sağlıklı beslenmeye çabalayan çalışan kadınların sefertası hareketine katılır böylece kilo vermeyi hızlandırırsın :)

Ay çok mu olmuş dün yani bana çeşit çok ama miktarı az gelmişti. Hatta yatmadan acıkmıştım yine Allam nerelere gidem beeeen bugün dikkat ettim zaten kaptanım. Bi de çorba içmeme rağmen bağırsak sorunum var. Onu da bi halletsem... Cuma gelicek diye ödüm kopuyo şuan

Evet patlıcanlar yağda kızarıyo. Hatta fırına versek ya dedim, gözlerini devirip kim uğraşıcak şimdi dedi. Kız bu daha zor dedim, ama lezzetli dedi patlıcanları kızartıp kesti. Sonra da üzerine soğan ve domatesle kavurduğu kıymayı ekledi. Bakalim menü vericem birazdan. İnşallah yine ofsayta düşmemişimdir...

afiyet olsun canım.Şu fellah köftesiyle bir türlü aram iyi olmadı.Biraz yesem bile midem şişiveriyor sanki dünyaları yemiş gibi oluyorum,sende belki aynı etkiyi yapmıyordur.Onu yiyeceğim zaman altına soğanlı az kavrulmuş semiz otu yapıyorum tabi üstü yine sarımsaklı yoğurtlu o zaman sanki biraz hafifliyor.Yulaflı omleti ilk defa duydum gerçi burada bir çok şeyi yeni duydum.
Ben ne zamandır yemeyi unuttuğum keten tohumuna başlayacam.Aklınızda olsun kızlar çok tıkıyor tok hissettiriyor alacam hafta sonu unutmazsam.
kaptanım ben bu arada meyveyi yememeye karar verdim onun yerine 1 bardak erikli elmalı ev yapımı meyvesuyu içecem

Kaptanim haklisin. Aksamidaha guzel yapacagim.

Hayırlı akşamlar kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 çeyrek sandwiç + 1 şekersiz çay

Ara öğün 1 ufak tahinli kurabiye + 1 şekersiz çay

Öğle
Sebzeli tavuk suyu çorbası + 1 dilim tam buğday ekmegi

Ara öğün
1 tahinli kurabiye + 1 avuç fındık + 1 şekersiz çay

Akşam
1 tabak taze fasulye+3 kaşık pilav yarım dilim tam buğday ekmeği +salata

1 muz + 2 mandalina

2 litre su
40 dakika yürüyüş

Bugunku menum
Sabah: 08:00_ 2 haslanmis yumurta
09:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistan cevizi yagi, 3 ceviz
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
13:00_ 1 tabak salata, 200gr firinda hindi eti
16:00_ 1 bardak sebze suyu, 1 portakal.
19:30_ 1 kase yogurt, salata.

Su: 2.5lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…