Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar selam, durum bildirimi yapayim ben de, çok fena grip oldum , kafami kaldiramiyorum, o yuzden diyet ve spor dusunemedim bu hafta ama hastaliktan çok da yemiyorum, daha çok bol meyveli caylar, ihlamur falan ve c vitamini iceren butun meyveler.. spor hic yok, hatta buldugum her firsatta uyumaya calisiyorum. Herkes çok iyi gidiyor gordugum kadariyla, bence bu cuma çok güzel kilolar gitmis olucak

Güzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum

Merhaba. @tuzsuz_ruh
@semurcan geldi mi
Ne yapacağız yine gelmezse?
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa

Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
En son söyletti zaten cumaya kadar ben iptalim yoksa ağır cezalar alıcam diye. Kız siz bi araya gelip zayıflamaya mı çalışıyosunuz deyip kikirdiyo
Ahahahahahha gözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
kizlar menum

09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin

13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi

17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt

2.5 litre su
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış de bak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin

Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Menümü yazayım
Sabah,
1 haşlanmış Yumurta minik 3 domates 1 dilim ekmek üzerine bal ceviz
Öğlen 4 minik köfte 4 yemek kaşık yoğurt salata
1 litre su,1 bardak kahve
20 dakika egzersiz.
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen

Nasıl canım çekti bende menü vericem Kaptanı taşlamak yerden yere vurmak serbesttir arkadaşlar izin verdim menüm her türlü yoruma açıktır

Sabah 9
Bir dilim tt ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık zeytinyağlı bir kaşık çökelek

Ara bir bardak çay kursta

Öğle 1
İki kaşık menemen
Yarım dilim ekmek

Akşam
İki kaşık kuru fasulye biraz soğan ve domates söğüş
Normalde akşam menü başkaydı fırında sebze yapacaktım ama kocayla kavgalıyız sinirimden yemek yapmadım

Dünkü menşmğ vereyim kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Çeri domates zeytin peynir yarım bardak süt
ara 1 form çayı form bisküvi
Öğle 1 kepçe mercimek çok az spagetti makarna shnıtzel
Akşam 1 patlıcan karnıyarık ekmek yok
Su 2 lt suyum biraz azaldı bu aralar şişkinlik hissediyorum kürler yapmam gerek yapamıyorum
Jumping jack yapamadım dün adımım da bu kadar K klbk33

Neresini taşlayacağız ayol taşş gibi menü. Bi biskokata falan olsa neyse

mrb ben 89 kgyum.2 yıl once doğum yaptım ve kiloları atamadım. çok mutsuzum.böye bir platformun bana motivasyon olacağını duşunuyorum.nasıl katılıcam

Hoşgeldin :)

Afiyet olsun.. Adımların da süper..

Afiyet olsun canım..
Kısmak gerekli tabi kilo vermek için, ama bunun yanında başka şeyler artırabilirsin..
Sebze, salata gibi.. Çok yesen de rahatsız etmeyen şeyler bunlar..

O biscolata yok muuu :)
Ne zamandır istiyorum ama yemicem :)

Elma kürü şişliğe birebir bir elma küp doğranmış 8 bardak su bir kabul tarçın haşla ılıyınca suyunu iç haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakılması gerekiyor

Neresini taşlayacağız ayol taşş gibi menü. Bi biskokata falan olsa neyse
Yok ben baya bi azalttım paketli gıdaları heee unuttum bi tane de küçük şişe gazoz var kızzzzzz zaten bitsin bir daha almayalım dedim herife gazozu

Heeeee tamam bildim kendin mi yaptın deneyim bende bir defa severim değişik şeyleri
Dene dene görüntüsü falan da çok hoş oluyor
Kendim yaptım tebi keşke birileri yapsa da ben yesem ama nerde

O biscolata yok muuu :)
Ne zamandır istiyorum ama yemicem :)
Cuma ye birazcık benim tatlı krizim tutmasa öyle yapardım dayanamadım

Afiyet olsun canım..
Muz yiyeceksen gündüz yemeye çalış..
Akşam hem pilav hem ekmek de olmamış..
Az diyebilirsin ama o az bayağı etkiliyor..

Afiyet olsun canım..

Güzel, afiyet olsun :)

Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)

Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..

Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor

Afiyet olsun..
Kızına da acil şifalar..

Afiyet olsun, sadece latte konusunda bir fikrim yok :)

kizlar menum

09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin

13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi

17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt

2.5 litre su

Güzel :)

O halleyin evde ne işi var ?? Küp şekeri hayatından çıkar.. Tahin helvadan da uzak dur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…