- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)
Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..
Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor
Begenmene cook sevindim kaptanim. Bir sure deneyeyim soyle ekmeksiz az meyveli insallah su 65ten bir kurtulayim ya. Saglik yonunden gelisme yok bari kilo vereyim de moralim yerine gelsin :)Güzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Sagol canimAfiyet olsun canım..
Muz yiyeceksen gündüz yemeye çalış..
Akşam hem pilav hem ekmek de olmamış..
Az diyebilirsin ama o az bayağı etkiliyor..
Afiyet olsun canım..
Güzel, afiyet olsun :)
2 öğün yiyorum. Öğlen dediğim en geç 3-4’te yemiş oluyorum.Güzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Afiyet olsun kararında olmuşGünaydın kIzlar ben de geri kalanlarimiz gibi çok hastayım iki gündür menü paylasamadim iş çok yoğun bu günlerde akşam da bir iki biseye bakıp kanepede siziyorum salı menüsü
Sabah 1/4 simit 1 kaşık peynir domates salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12 kabak dolması iki küçük +3 kaşık yoğurt
Ara yarım muz
Ara 1 bardak süt
Akşam 7 lahana sarması 5-6 adet + salata
Su 1500 cc
3400 adım
Çarşamba
Sabah 1/4 simit domates salatalık 1 kaşık peynir
Ara yok fırsat olmadı
Öğlen 12 1 .5 kepçe yoğurt çorbası+4 kaşık patlıcan oturtma 2 kaşık yoğurt
Ara 16 1 kornison turşu
Akşam 7 4 kaşık havuclu pirasa +salata +3 kaşık yoğurt
Ara yarım portakal yarım kivi
İnşallah canım ayağın nasıl bu aradaBegenmene cook sevindim kaptanim. Bir sure deneyeyim soyle ekmeksiz az meyveli insallah su 65ten bir kurtulayim ya. Saglik yonunden gelisme yok bari kilo vereyim de moralim yerine gelsin :)
Yapma canım bugun off günü zaten Cuma’dan dolayı spor şişlik yapmasın diye zorlamıyoruz kendimiziKaptişim bugün kolum çok ağrıyor boynumdan işaret parmağıma kadar inanılmaz bi ağrı.. Dün kas gevşetici aldım ama bugün etkisi geçti bi tane başka bi ilaç aldım az önce.. Ama bugün spor yapamicam galibaşunu yazarken bile çok zorlanıyorum haftaya doktora gidicem..
çok güzel daha da olacaksın inşallah azimle devamm2 öğün yiyorum. Öğlen dediğim en geç 3-4’te yemiş oluyorum.
Sabah uyandım 66.700gr ayyy nasıl sevindim :)
Rolantideyim kuzu,az kaldı,gelicemIcimdekiSonsuzDeniz nerelerde görünmüyor?
BekliyoruzRolantideyim kuzu,az kaldı,gelicem
öylemiii bak ya ben bunu hiç düşünemedimMeyve çok fazla günde 3 porsiyon yeterli canım gerisi şeker olarak depo oluyor ve bu da seni çok acıktırır düşen tansiyonun değil bence çok meyve insülinini oynatıyor oda seni açlığa dayanıksız yapıyor
Çok güzel olmuş biraz geç oldu dönütüm ama ben beğendim fıstık ezmesini severim ödül gibi olmuş birazMenü
Sabah 2 yumurtadan omlet 1 dilim peynir 7 zeytin 1 domates salatalık yeşillik
Öğle 3 kaşık yoğurt tarçınlı
Ara 1 fincan sütlü Nescafe 1 çk şekersiz fıstık ezmesi
Ara 1 fincan sade Türk kahvesi
Akşam 2 parça tavuk ızgara 1 bardak zero
Su 2.5
tamam canım ama tadı çok fena, süt arttırıyor diye almıştım ama bende hiç işe yaramadı bir daha deneyim bari ekmek yerine onu tüketeyim.Semiz otu güzel hemde ekşi ekşi dene bakBulgur belki şişiriyordur bende öyle yapmıyor. Bende semizotunu hiç yemek olarak yemedim deneyim bi kere
Yulaf beni acaip tok tutuyor dene bence
Keten tohumunu nasıl tüketiyorsun ?
Aynen olmadı ama
Ay inşallah canım benim ya.Adaçayı falan içsen yada maydanoz falan denesen rahim içini uyaran ürünler bunlar hareketlendiren besinler belki işini kolaylaştırır,duam seninle canımAz az kaptanım şiddetli olmadı şimdiye kadar hiç
Bugun çok sancım var canım ayağa kalkamıyorum. Bir de tuvalete çıkmak ölüm gibi bıçaklar saplanıyor çığlık atıyorum resmengeçer inşallah
Maşallah sağlık deposu olmuşkizlar menum
09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin
13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi
17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt
2.5 litre su
Menümü yazayım
Sabah,
1 haşlanmış Yumurta minik 3 domates 1 dilim ekmek üzerine bal ceviz
Öğlen 4 minik köfte 4 yemek kaşık yoğurt salata
1 litre su,1 bardak kahve
20 dakika egzersiz.
Kizlar selam, durum bildirimi yapayim ben de, çok fena grip oldum, kafami kaldiramiyorum, o yuzden diyet ve spor dusunemedim bu hafta ama hastaliktan çok da yemiyorum, daha çok bol meyveli caylar, ihlamur falan ve c vitamini iceren butun meyveler.. spor hic yok, hatta buldugum her firsatta uyumaya calisiyorum. Herkes çok iyi gidiyor gordugum kadariyla, bence bu cuma çok güzel kilolar gitmis olucak
Günaydın herkeseyarın regl olucam bu sabah tartı başlangıç kilomdan da fazlasını gözterdi.. Menüleri görüyorsunuz.. Nasıl oluyor anlamıyorum bir de dün akşam kas gevşetici aldım acaba onun etkisi varmıdır
Aaa bu sefer az yürümüşsün eski rakibem nasıl oldu :)
Geçmiş olsun rakibem umarım bugün daha iyisindir.. Seni en kısa zamanda sahalara bekliyoruz..
Spor kısmına emzirmeyi de yaz bence.. Halley olmasaymış iyiymiş.. Akşam arasını yapmamışsın mutlaka yatmadan yoğurt ve yanında ceviz fındık ya da badem yemelisin.. Bu seni gece açlığından korur.. Onun dışında bence çok iyi..
Neresini taşlicaz bu menünün kaptişim..
1. Seviye çok zor değil.. 2yi yaparken bir keresinde bileğimi burkmuştum o zaman bırakmıştım ama bu sefer 3 ve 4 ü de yapabilirim diye düşünüyorum..
Canım ya özledim seniiii yazamıyorum giremiyorum eskisi kadar... Ama hep kalbimdesin
Selam Millett
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane .2,5 ve 6,5 yaş
Yaşadığınız şehir:denizli
Boyunuz :165
Kilonuz:89
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum, kullandığım ilaçlar, bazı sıkıntılar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi taşıyamıyorum artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet
Canım ben böyle öylen yemeği yedimmi kisinlikle kilo almaya başlıyorum o yüzden sadece hafif şekilde atıştırmaya çalışıyorum(duyanda atııştırma derken az yiyorum sanacakEki Görüntüle 2206026 Dünkü menşmğ vereyim kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Çeri domates zeytin peynir yarım bardak süt
ara 1 form çayı form bisküvi
Öğle 1 kepçe mercimek çok az spagetti makarna shnıtzel
Akşam 1 patlıcan karnıyarık ekmek yok
Su 2 lt suyum biraz azaldı bu aralar şişkinlik hissediyorum kürler yapmam gerek yapamıyorum
Jumping jack yapamadım dün adımım da bu kadar @klbk33
Çok çok zor sürekli aç bir kocaBenimki akşam çok şey yiyor kestane tatlı incir ceviz meyve çay kahve patlamış mısır birde beni zorluyor
Canım TR'de nedense bircok kisi yulaf ezmesini sutle karistirip yemeye calisiyor ama tadi öyle çok kotu gercekten. Sutle biraz pisir (Ben mikrodalgada 2dk pisiriyorum) sonra ustune yarim muz, veya elma, tarcin vs ekle harika oluyor puding gibi.. hele havalar da soguyor şimdi, favori kahvaltim kisinöylemiii bak ya ben bunu hiç düşünemedimGece yimem o zaman azaltıyım bari.
Çok güzel olmuş biraz geç oldu dönütüm ama ben beğendim fıstık ezmesini severim ödül gibi olmuş biraz
tamam canım ama tadı çok fena, süt arttırıyor diye almıştım ama bende hiç işe yaramadı bir daha deneyim bari ekmek yerine onu tüketeyim.Semiz otu güzel hemde ekşi ekşi dene bak
Ay inşallah canım benim ya.Adaçayı falan içsen yada maydanoz falan denesen rahim içini uyaran ürünler bunlar hareketlendiren besinler belki işini kolaylaştırır,duam seninle canım
Maşallah sağlık deposu olmuş
Evet canım herkes kendi menusunu uyguluyor, yanlis yaptigin yerler olunca da hep beraber yorumlarla bilgilendiriyoruz birbirimiziteşekkür ederim.burda herkezin diyet listesi ayrı sanırım diymi.ortak bir liste yok
Bence mucizevi diye satilan urunlere hic gerek yok, sonuc olarak diyet bitince de saglikli yemege devam edebilmek için hep kullanacagimiz günlük menuler en guzeliayrıca aspir yağı ve sandaloz sakızlı elma sirkesi konsunda fikirleriniz almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?