Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)

Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..

Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor
iki kasik yedim p.püresi krema yok icinde tuz karabiber cok az sut blendir
Bence olculu sekilde püre diyettede yenilebilir. Netice de haşlanmış pattis
Ama kruvasan da haklisin

Begenmene cook sevindim kaptanim. Bir sure deneyeyim soyle ekmeksiz az meyveli insallah su 65ten bir kurtulayim ya. Saglik yonunden gelisme yok bari kilo vereyim de moralim yerine gelsin :)

Kaptişim bugün kolum çok ağrıyor boynumdan işaret parmağıma kadar inanılmaz bi ağrı.. Dün kas gevşetici aldım ama bugün etkisi geçti bi tane başka bi ilaç aldım az önce.. Ama bugün spor yapamicam galiba şunu yazarken bile çok zorlanıyorum haftaya doktora gidicem..

2 öğün yiyorum. Öğlen dediğim en geç 3-4’te yemiş oluyorum.
Sabah uyandım 66.700gr ayyy nasıl sevindim :)

Afiyet olsun kararında olmuş
Begenmene cook sevindim kaptanim. Bir sure deneyeyim soyle ekmeksiz az meyveli insallah su 65ten bir kurtulayim ya. Saglik yonunden gelisme yok bari kilo vereyim de moralim yerine gelsin :)
İnşallah canım ayağın nasıl bu arada
Yapma canım bugun off günü zaten Cuma’dan dolayı spor şişlik yapmasın diye zorlamıyoruz kendimizi
2 öğün yiyorum. Öğlen dediğim en geç 3-4’te yemiş oluyorum.
Sabah uyandım 66.700gr ayyy nasıl sevindim :)
çok güzel daha da olacaksın inşallah azimle devamm

İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2tane .2,5 ve 6,5 yaş
Yaşadığınız şehir:denizli
Boyunuz :165
Kilonuz:89
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum, kullandığım ilaçlar, bazı sıkıntılar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi taşıyamıyorum artık
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?evet

öylemiii bak ya ben bunu hiç düşünemedimGece yimem o zaman azaltıyım bari.

Çok güzel olmuş biraz geç oldu dönütüm ama ben beğendim fıstık ezmesini severim ödül gibi olmuş biraz
Bulgur belki şişiriyordur bende öyle yapmıyor. Bende semizotunu hiç yemek olarak yemedim deneyim bi kere
Yulaf beni acaip tok tutuyor dene bence
Keten tohumunu nasıl tüketiyorsun ?

Aynen olmadı ama
tamam canım ama tadı çok fena, süt arttırıyor diye almıştım ama bende hiç işe yaramadı bir daha deneyim bari ekmek yerine onu tüketeyim.Semiz otu güzel hemde ekşi ekşi dene bak

Ay inşallah canım benim ya.Adaçayı falan içsen yada maydanoz falan denesen rahim içini uyaran ürünler bunlar hareketlendiren besinler belki işini kolaylaştırır,duam seninle canım
kizlar menum

09.00 2 yumurta peynirli, 16 fistik,2 yemek kasigi tahin

13.30 3 ceviz,5 kasik kabak yemegi

17.00 firinda patlican,bruksel lahanasi,2 kasik yogurt

2.5 litre su
Maşallah sağlık deposu olmuş

Menümü yazayım
Sabah,
1 haşlanmış Yumurta minik 3 domates 1 dilim ekmek üzerine bal ceviz
Öğlen 4 minik köfte 4 yemek kaşık yoğurt salata
1 litre su,1 bardak kahve
20 dakika egzersiz.

Az olmuş sanki..

Çok geçmiş olsun..

MaşaAllah sana.. Ben yapamıyorum..

Canım ya özledim seniiii yazamıyorum giremiyorum eskisi kadar... Ama hep kalbimdesin

Selam Millett

Ve aleykum selam..

Hoşgeldiniz :)

Canım ben böyle öylen yemeği yedimmi kisinlikle kilo almaya başlıyorum o yüzden sadece hafif şekilde atıştırmaya çalışıyorum(duyanda atııştırma derken az yiyorum sanacak ama inanın normal daha fazla yiyorum bu benim atıştırmam) ama tabi herkesin bünyesi farklı.Bence öğleyi kaldır ortadan araya daha hafif şeyler sok desemmi acaba yani benim haddim mi bilemedim şimdi

Benimki akşam çok şey yiyor kestane tatlı incir ceviz meyve çay kahve patlamış mısır birde beni zorluyor
Çok çok zor sürekli aç bir kocaBende bir zaman eşime öyle yapıyordum sürekli yerdim eşimi de zorlardım oda bana kızardı "yanımda yeme,benim tabağıma az koy...." tabi o zamanlar 56 kiloydum.Kaptanım gazoz ha demek gazoz içtin

Canım TR'de nedense bircok kisi yulaf ezmesini sutle karistirip yemeye calisiyor ama tadi öyle çok kotu gercekten. Sutle biraz pisir (Ben mikrodalgada 2dk pisiriyorum) sonra ustune yarim muz, veya elma, tarcin vs ekle harika oluyor puding gibi.. hele havalar da soguyor şimdi, favori kahvaltim kisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…