Afiyet olsun canım..
Muz yiyeceksen gündüz yemeye çalış..
Akşam hem pilav hem ekmek de olmamış..
Az diyebilirsin ama o az bayağı etkiliyor..
Afiyet olsun canım..
Güzel, afiyet olsun :)
Nasıl canım çekti bende menü vericem Kaptanı taşlamak yerden yere vurmak serbesttir arkadaşlarizin verdim menüm her türlü yoruma açıktır
Sabah 9
Bir dilim tt ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık zeytinyağlı bir kaşık çökelek
Ara bir bardak çay kursta
Öğle 1
İki kaşık menemen
Yarım dilim ekmek
Akşam
İki kaşık kuru fasulye biraz soğan ve domates söğüş
Normalde akşam menü başkaydı fırında sebze yapacaktım ama kocayla kavgalıyız sinirimden yemek yapmadım
Ya ilk günler biraz zorlanıyorum.birde emziriyorum bütün gece daha ufak olduğu için prenses çok sık emiyo.o emdikçe midemde bi boşluk oluşuyo sankiGüzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
tşk ederim canım evet akşam ekmeği kesmeliyim o haklısın
akşam da abur cubur yerine meyve ile günü kapatayım demiştim muz zararlı mı?
O boşluğu ayran tarçınlı süt yoğurt üstü tarçınlı elma ile geçirebileceğini biliyorsunYa ilk günler biraz zorlanıyorum.birde emziriyorum bütün gece daha ufak olduğu için prenses çok sık emiyo.o emdikçe midemde bi boşluk oluşuyo sanki
İyi akşamlar kızlar
Menü:
Sabah: 1 elma, 1 bardak süt, 3 yk yulaf ezmesi, biraz tarçın ve 4 ceviz
Ara: 1 protein bar ve latte
Akşam: 5 yk tavuk sote, haşlanmış karnabahar ve salata
Ara: yeşil çay ve 1 mandalina
Spor: 45 dk pilates
Eki Görüntüle 2205957
K klbk33
Bugün rahatsızım canım bişi hazırlayıp yiyemedim açıkçası akşam yemeğini iğne sayesinde yaptım oda oğlum için yoksa onu bile yapamazdım
Gece sabaha karşı
Bir halley
Sabah
kasarlı omlet
4 zeytin
Salatalık
İk çay kaşığı tahin pekmez
İki çay biri yarım küp şekerli biri şekersiz
Bir dilim tam buğday ekmek
Ara bir mandalina
Yarım küp şekerli türk kahvesi
Öğlen
Sebze haslama
Bir dilim tam buğday ekmek
Bir bardak ayran
Ara
Bir kibrit kutusu tahin helva
Akşam
Beş köfte bir kaşıl pilav yeşil salata bir dilim ekmek tam buğday
2.5 lt su
5000 adım
Nasıl canım çekti bende menü vericem Kaptanı taşlamak yerden yere vurmak serbesttir arkadaşlarizin verdim menüm her türlü yoruma açıktır
Sabah 9
Bir dilim tt ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Bir kaşık zeytinyağlı bir kaşık çökelek
Ara bir bardak çay kursta
Öğle 1
İki kaşık menemen
Yarım dilim ekmek
Akşam
İki kaşık kuru fasulye biraz soğan ve domates söğüş
Normalde akşam menü başkaydı fırında sebze yapacaktım ama kocayla kavgalıyız sinirimden yemek yapmadım
Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)
Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..
Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor
ahahahhaha kızım mezun ol sende öyle paylaş sen daha önceki menülerini gördün mü hiç onun istikrarla hiç durmadan verdi o kiloyu hakkıdırBana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)
Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..
Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor
su kesintisiz 2 Den aşağıya inmez spor 25 dakika tempolu yürüyüş ve 1 Den akşam 9 a kadar evde temizlik ve hazırlık misafir gelecekYaniii pek taşlanacak bir şey yok dasuyu, sporu yazmamışsın kaptanımm :))
Heeeee tamam bildim kendin mi yaptın deneyim bende bir defa severim değişik şeyleri
tam olarak onun adı regl artısı kuzum hiç sıkmıyoruz canımızı hemen bir kırmızı elma 8 bardak su 1 tarçın kabuğu kaynatıp ılıyınca içiyorsun tabi yanına su da içilecek bir su bir Elmalı su şeklinde 3 gün yap bak yarın ne şişlik ne bişey kalmazGünaydın herkeseyarın regl olucam bu sabah tartı başlangıç kilomdan da fazlasını gözterdi.. Menüleri görüyorsunuz.. Nasıl oluyor anlamıyorum bir de dün akşam kas gevşetici aldım acaba onun etkisi varmıdır
Aaa bu sefer az yürümüşsün eski rakibem nasıl oldu :)
Geçmiş olsun rakibem umarım bugün daha iyisindir.. Seni en kısa zamanda sahalara bekliyoruz..
Spor kısmına emzirmeyi de yaz bence.. Halley olmasaymış iyiymiş.. Akşam arasını yapmamışsın mutlaka yatmadan yoğurt ve yanında ceviz fındık ya da badem yemelisin.. Bu seni gece açlığından korur.. Onun dışında bence çok iyi..
Neresini taşlicaz bu menünün kaptişim..
1. Seviye çok zor değil.. 2yi yaparken bir keresinde bileğimi burkmuştum o zaman bırakmıştım ama bu sefer 3 ve 4 ü de yapabilirim diye düşünüyorum..
Bu alıntın için seni tebrik ediyorum. Başına bişey mi geldi acaba semunun hiç böyle yapmazdıGüzel olmuş afiyet olsun
Bak şimdi fasulye barbunya misal kereviz mesela köfte bunları yapmak normal sofra hazırlama süren kadar bence ya da bir çorba bir menemen eşin çorbayı karıştırır sen menemeni yaparsın toplasan en geç 8 buçukta yenmeye hazır olur bunlar aslında yapılacak o kadar çok şey var ki mesela bir arkadaşım var çalışıyor hemde çok yoğun evlerine gittik yemeğe kalın diye ısrar ettiler kaldık kalktık ki kız bütün sebzeleri önceden yıkamış sadece 3 dakikada salata yaptı 10 dakika da pilav ve çorba salatalık malzeme alsan yıkayıp kurulayıp saklama kabına koysan işe götürür bir ton balığı yanına bir dilim ekmek al sana bir öğün aynı şeyi nohut yeşil mercimek börülce fasulye haşlayarak da yapabilirsin hem sağlıklı yersin hem çok güzel doyarsın ve tavsiyem yanında mutlaka ayranın olsun yada bir kutu süt iki hurma süper ara öğün bunlar
Zamanla azaltacaksın bence de tansiyon değil düşen bir ara öğünü kaldır bakalım birgün düşmez tansiyon ekmek çok yiyorsun şeker bir anda yükselip düşüyor ama sporuna sevindim İnan olacak zamanla
nasıl oluyor fellah köftesi denemedim hiç ben afiyet olsun kaçamak var ama görmüyorum
Bugun yazalım bahara diskalifiye olacak
Yürrrrrü beeee ne güzel anlatmış
aşure acıktırmıştır seni uzun zamandır şekerli şeyleri azaltmıştın ya vücut birden alınca yedi bitirdi ne varsa
Günde bir bardak ise ve içinde şeker var mı ekstra asıl o önemli yoksa tabiki içebilirsin
Bak bugünkü menüye gayet iyi işte daha ne olsun bir iki fazlalık var onun harici süper menü
Afiyet olsun çok güzel menü senin için
Gayet güzellllllll
Afiyet olsun kola yerine ayran tercihim ama her zaman olamayabiliyor ve hastasın mazur görülür
Ahahahahah ama en doğru şekil bu beslenmede herşeyden zamanında yiyerek beslenme
Çok beğendim gayet güzel
Canım inşallah tez zamanda geçer hiç gerek kalmaz operasyona bizi haberdar et
Gayet hoş bir menü olmuş
Bence geç değil gayet güzel olmuş menü
Çok az gibi geldi gözüme iki öğün mü besleniyorsun hep bugun mu böyle denk geldi
Ahahahahahhagözümde canlandı şuan benden selam söyle annene ellerinden öpüyormuş ama Cuma’ya kadar cısssslı yemek yapmasın diyor de
Nefis afiyet olsun
mercedes araba veriyorlarmış debak nasıl destek olacak o zaman sonra da ben yanlış anlamışım dersin
Afiyet olsun belli bir liste var mı yoksa kendin mi canının istediğine göre yiyorsun canım ekmekler biraz fazla olmamış mı hemde pilav var
Hani akşam nerde bu kadar mı menü
geçmiş olsun kendine iyi bak bize lazımsın sen
Bilmiyorum ki o Cuma ve Salı girmiş ama bişey yazmadı da benim yapacak başka birşeyim yok 3 haftadır onu bekliyorumBu alıntın için seni tebrik ediyorum. Başına bişey mi geldi acaba semunun hiç böyle yapmazdı
3hafta uzun bir süreymişBilmiyorum ki o Cuma ve Salı girmiş ama bişey yazmadı da benim yapacak başka birşeyim yok 3 haftadır onu bekliyorum
Burayayum. Okuyup çıkıyorum. Akşama doğru sana mesajlarım olacakAşgummmmm nereyesun özledimmmm
Canım ya özledim seniiii yazamıyorum giremiyorum eskisi kadar... Ama hep kalbimdesinCanım dün bi başım ağrıdı sorma gelemedim zaten bütün gün dışardaydım
Olur öyle Cuma inşallah düzelecek
olur canım sorun yok
100 grammı çok dert etme gidecek hepsi
hadi maşallah
Abowwwwww bu menü neeeee hadi börek tamam yağlı katmer çok akşamda aşure çok yedin hadi az yeseydin bari emziriyordun dimi sen alışacaksın yavaş yavaş
Leslie ve bölgesel yapacaksın o zaman sıkılaşmak için ve squat hemde bebeğini kucağına alıp koltuğa otur kalk yapacaksın dik bir pozisyonda hamurişi elden geldiğince azalacak yeme demiyorum miktar azaltalım diyorum suyu çoğaltıyoruz meyve yenir bulgur çorba yeşillik sütlü tatlı kabul ammaaaaaa böyle bir dünya hamurişi üstüne aşure gibi ağır bir tatlı olmamalı yani ikisinden biri tercih edilmedi
Geçmiş olsun hamurişi yerine yumurta menemen çorba ye salata ye
Aynı fikirdeyim birde kellemizi almasınlar elimizden bizim yiyin afiyet olsun ona da yasak diyemem çok severim çokkk
Allah kavuştursun canımmm
Süper çok beğendim menünü
Afiyet olsun akovser menüsü bu Arada özlemiştim iyi ki geldin
Bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm ideal menü ideal akşam yemeği
ilk başladığım kilodasın canım hoşgeldin emin ol yavaş yavaş da olsa istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece herşey güzel olacak sen hiççç merak etme
Bak yaaaaaa ne güzel üyeeegelmiş kuralları anlatıyor
Afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun çok güzel
Bak yaaaaaa menünü sevsinler senin çok güzelll beğendim hatta bayıldımmmmmmm
Bu menü olmuş mu canım sence hep karbon hep karbon
Leslie yapacaksın o zaman evde o da yürüyüş hemde süper sıkılaştırıcı ve terletici
Ve kendimi tebrik ediyorum böyle bir alıntı yaptığım içinMy SouL
Canım ya özledim seniiii yazamıyorum giremiyorum eskisi kadar... Ama hep kalbimdesin
Selam Millett
tam olarak onun adı regl artısı kuzum hiç sıkmıyoruz canımızı hemen bir kırmızı elma 8 bardak su 1 tarçın kabuğu kaynatıp ılıyınca içiyorsun tabi yanına su da içilecek bir su bir Elmalı su şeklinde 3 gün yap bak yarın ne şişlik ne bişey kalmaz
Bi de menü için taşlanacak bişey Yok demişsin bugun olabilir o taşlanacak şey o yüzden yazdım
Yaş ilerledikçe neler oluyor neler ben eskiden hiç yorulmazdım uzun saatler mutfaktan çıkmaz herşeyi yapardım şimdi iki yapıp iki oturuyorum yaş daha 30 a anca dayanıyor sen düşünBana hiç böyle şeyler olmazdıyaşlandım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?