Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım..
Muz yiyeceksen gündüz yemeye çalış..
Akşam hem pilav hem ekmek de olmamış..
Az diyebilirsin ama o az bayağı etkiliyor..

Afiyet olsun canım..

Güzel, afiyet olsun :)

tşk ederim canım evet akşam ekmeği kesmeliyim o haklısın
akşam da abur cubur yerine meyve ile günü kapatayım demiştim muz zararlı mı?

Yaniii pek taşlanacak bir şey yok dasuyu, sporu yazmamışsın kaptanımm :))

Ya ilk günler biraz zorlanıyorum.birde emziriyorum bütün gece daha ufak olduğu için prenses çok sık emiyo.o emdikçe midemde bi boşluk oluşuyo sanki

Ya ilk günler biraz zorlanıyorum.birde emziriyorum bütün gece daha ufak olduğu için prenses çok sık emiyo.o emdikçe midemde bi boşluk oluşuyo sanki
O boşluğu ayran tarçınlı süt yoğurt üstü tarçınlı elma ile geçirebileceğini biliyorsun

Günaydın herkese yarın regl olucam bu sabah tartı başlangıç kilomdan da fazlasını gözterdi.. Menüleri görüyorsunuz.. Nasıl oluyor anlamıyorum bir de dün akşam kas gevşetici aldım acaba onun etkisi varmıdır

Aaa bu sefer az yürümüşsün eski rakibem nasıl oldu :)

Bugün rahatsızım canım bişi hazırlayıp yiyemedim açıkçası akşam yemeğini iğne sayesinde yaptım oda oğlum için yoksa onu bile yapamazdım

Geçmiş olsun rakibem umarım bugün daha iyisindir.. Seni en kısa zamanda sahalara bekliyoruz..

Spor kısmına emzirmeyi de yaz bence.. Halley olmasaymış iyiymiş.. Akşam arasını yapmamışsın mutlaka yatmadan yoğurt ve yanında ceviz fındık ya da badem yemelisin.. Bu seni gece açlığından korur.. Onun dışında bence çok iyi..

Neresini taşlicaz bu menünün kaptişim..

Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)

Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..

Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor

1. Seviye çok zor değil.. 2yi yaparken bir keresinde bileğimi burkmuştum o zaman bırakmıştım ama bu sefer 3 ve 4 ü de yapabilirim diye düşünüyorum..

Bana göre nescafe ve zero olmamalı..
Afiyet olsun :)

Güzell :)
Rippedi nasıl yapıyorsunnn..

Yok kaptanım Smile menü paylaşmasın, baksana kuruvasan diyor, püre diyor
ahahahhaha kızım mezun ol sende öyle paylaş sen daha önceki menülerini gördün mü hiç onun istikrarla hiç durmadan verdi o kiloyu hakkıdır Smile Forever

Yaniii pek taşlanacak bir şey yok dasuyu, sporu yazmamışsın kaptanımm :))
su kesintisiz 2 Den aşağıya inmez spor 25 dakika tempolu yürüyüş ve 1 Den akşam 9 a kadar evde temizlik ve hazırlık misafir gelecek

tam olarak onun adı regl artısı kuzum hiç sıkmıyoruz canımızı hemen bir kırmızı elma 8 bardak su 1 tarçın kabuğu kaynatıp ılıyınca içiyorsun tabi yanına su da içilecek bir su bir Elmalı su şeklinde 3 gün yap bak yarın ne şişlik ne bişey kalmaz

Bi de menü için taşlanacak bişey Yok demişsin bugun olabilir o taşlanacak şey o yüzden yazdım

Bu alıntın için seni tebrik ediyorum. Başına bişey mi geldi acaba semunun hiç böyle yapmazdı

Günaydın kIzlar ben de geri kalanlarimiz gibi çok hastayım iki gündür menü paylasamadim iş çok yoğun bu günlerde akşam da bir iki biseye bakıp kanepede siziyorum salı menüsü
Sabah 1/4 simit 1 kaşık peynir domates salatalık
Ara 1 mandalina
Öğlen 12 kabak dolması iki küçük +3 kaşık yoğurt
Ara yarım muz
Ara 1 bardak süt
Akşam 7 lahana sarması 5-6 adet + salata
Su 1500 cc
3400 adım

Çarşamba
Sabah 1/4 simit domates salatalık 1 kaşık peynir
Ara yok fırsat olmadı
Öğlen 12 1 .5 kepçe yoğurt çorbası+4 kaşık patlıcan oturtma 2 kaşık yoğurt
Ara 16 1 kornison turşu
Akşam 7 4 kaşık havuclu pirasa +salata +3 kaşık yoğurt
Ara yarım portakal yarım kivi

Canım ya özledim seniiii yazamıyorum giremiyorum eskisi kadar... Ama hep kalbimdesin

Selam Millett

Bana hiç böyle şeyler olmazdı yaşlandım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…