Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım kaptanımız gelsin seni bilgilendirir. alınacak yerimiz varsa alınırsın. sonra burda hep birlikte paylaşımda bulunup motive oluyoruzz işte birlikte.. o kadarcık... kaptanı bekleyelim bakalım...

Teşekkür ederim canım sağol kaptanı bekliyorum mademboyum 1.62 kilo 63 56 olup sonrada 52 ye düşmeyi hayal ediyorum 63.600 ile başladım bir haftada 600 gr verip 63 e düştüm her pzt tartılıyorum daha ikinci haftam devam ediyorum kendimce sizinle daha çok motive olurum inşallah bu sabahki kahvaltım bir adet activia kivili yoğurt ,5 kaşık kellogs corn flakes kırmızı meyveli
ara öğün bir kuru incir

öğle bulgur pilavını yeme akşam ekmeksiz domatesi bol 1-2 yumurtadan menemen ye mesela. böyle hileler daha çok işe yarıyor. kalsiyum protein alıyorsun, karbonhidrat almıyorsun

aslında çok mantıklı ama ben kışın asla domates biber türü şey yemiyorum hormunlu diye her yıl menemenlik yapar yada derin dondurucuda saklardık bu yıl tembellik ettik onuda yapmadık.
canım genelde kışın baklagiyat yaparım ama kalorisi fazla galiba

gayet güzel canım çok doğru başlamışsınn. tebrikler:)

bulgur aslında pirinci göre tercih edilen daha sağlıklı besin ancak karbonhidrat sınıfına giriyor. sen bunu tüketmemelisin ki vücudun karbonhidratı kullanmak yerine sakladığın yağlarını kullansın onları yaksın

günaydın kızlarr

kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7

Toplam : 127.85 kal.

40 dk plates

vee hypatia'nın muhteşem dönüşü kızlaaaaaaaar

sabah: iki dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim ince kaşar ile yapılmış tost, bir tutam maydanoz( azıcık koparıp geldim işte yıkadım yedim valla, keşke bir demet getirseymişim)
ara: bir yemek kaşığı kuru üzüm
öğle: bir kase çorba, 3 yemek kaşığı türlü, bir kase yoğurt ve bol yeşil salata, kırmızı lahana
ara: bir adet yeşil elma
akşam: peynirli yeşil salata
ara: soda

spor: bir saat fitness (bekle beni canım spor salonummmm ben geliyorum, çok özledim...)
su: 3 litre.

afferim gizemim akıllı bıdığım... maşallah çok güzel gidiyorsun.

çok güzel maşallahh
keşke bende günde 3 lt içeblsemm ...
spora geri dönüş .. tebrklerr
senin akşam yemeklerin muhteşem oluyo valla keşke bende salatayla dayanablsemm

çok güzel maşallahh
keşke bende günde 3 lt içeblsemm ...
spora geri dönüş .. tebrklerr
senin akşam yemeklerin muhteşem oluyo valla keşke bende salatayla dayanablsemm

salatayı zengin tutarsan neden olmasın? peynir, kabak, ananas rendele, yeşilliklerin hepsini kullan, yumurta kat içine vs..

ben haftalarca bir bardak su bile içmezdim. diyet bana su içmeyi öğretti. zor kullanarak su içirirlerdi bana daha 6 ay öncesine dek.

ben 1.5 2 ltre içebliyorum.. yavaş yavaş çoğaltmam grek..
ayy bde kabzm allahm nefret ediyorum bu durumdan tartı fazla gösterdii yaa

hypatia bencede usulme artik inan hepimis uzuluyoruz.eski hypatiami geri istiyorum ben.hem yesil cay en buyuk dostumuz.anlaşın barisin artik yesilcayla:)kuyabiye ben sabah 2 koca bardak ictim yeşilimi

hypatiam menun super 3 lt su dahada super heh sole toparlan.gizem kabızlık cok kotu yesil cay iyi geliyor bana.ama bunyeden bunyeye degisiyor tabi.

canım fazla ara öğün yapmamışsın sanırım ,
canim montide sabah ve ögle arasinda ara yapmak önerilmiyo pek tabi cok acikmassan mesela bugün yaptim :)

valla canim ailede var annem ve teyzemde benimde o gün yasadigim tam migreni anlatiyodu,dayanilmaz bi bas agrisi migde bulantisi ve kusma ama ben hayatimda böyle bi bas agrisi yasamadim hatta doktooprada dedim bu normal bi bas agrisina benzemiyo diye,emar filan cektirdi ama bisey cikmadi sükür bakalim aslinda gitmek istiyorum ama cocuklardan bana firsat kalmiyoki,al yine bugün doktordaydik Muhammed bogazlari iltihap yapmis

günaydin kizlar,

sabah doktordaydik gene oglum bogazlari iltihap yapmis dünde atesi vardi,sabah zorla kahvalti ettim hic canim istemedi,aslinda itiraf etmem gerekirse ben bu haftadan beri resmen savas veriyorum,ins yenilmem ama an meselesi

ben 1.5 2 ltre içebliyorum.. yavaş yavaş çoğaltmam grek..
ayy bde kabzm allahm nefret ediyorum bu durumdan tartı fazla gösterdii yaa

canım sabah kahvaltısı yerine iki portakal ve bir bardak süt iç. hemen faydasını göreceksin.

zevcan yokmu bugun yoksa ben mi kacırdım?

ı ıh zevcancım hiiç gelmedi.

hypatia bencede usulme artik inan hepimis uzuluyoruz.eski hypatiami geri istiyorum ben.hem yesil cay en buyuk dostumuz.anlaşın barisin artik yesilcayla:)kuyabiye ben sabah 2 koca bardak ictim yeşilimi

evet canım artık geri geldim.. acım sürüyor ama kendime eziyeti bırakıyorum, bıraktım. emeklerimi yazık etmeyeceğim!
yeşil çayımı alıyım ben de yarım saat sonra :))

günaydin kizlar,

sabah doktordaydik gene oglum bogazlari iltihap yapmis dünde atesi vardi,sabah zorla kahvalti ettim hic canim istemedi,aslinda itiraf etmem gerekirse ben bu haftadan beri resmen savas veriyorum,ins yenilmem ama an meselesi

çook geçmiş olsun canım ama sık dişini. cumaya ne kaldı? harika gidiyosun...

sagol canim ,cuma dan sonra patlamam ins

hasretim ogluna gecmis olsun.ve pes etme sakın hepimize donem donem oluyor sanirım.birbirimize destek olarak atlatacagız bu donemleri.hypatia afiyet olsun yesilcay hemencik yaglarini yaksın bitirsin.zevcanin yine int kesmislerdir.umarım kotu birsey olmamistir.

sagol canim,pes etmis degilim ama iste,aslinda monti yapior olmasam yiyicem ufak bisey ama montide kacamak cok önemli egr yaparsan 1 2 hafta düzene giremiyosun yine kilo vermen yavasliyo falan filan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…