gunaydınn sekerlerımmbu sabah tartılmadım ama hypatıam boyle bır gobek ıcerı gocmöştu kalktıgımda .tartılamadım cunku su ıcmıctım dedım yarına suprız olsun dun evde yururyus yapamadım ama dun arazıde yarım metre karda 1 saat 15 dk yuruduk okadar cok yoruldumkı kardan adımımı cıkarmak bıle 3 adım nıyetıne kalorı yaktımıstır dıye dusundum aksamda eve gelınce bır portakal yarım paket cubuk kreker yedım ınsallah yarına kılo vermıs olurum ya
karda ve buzda yürürken düşmemek için kendimizi kasıyoruz ya normal yürümeden daha çok kalori harcandığını düşünüyorum bende. inş hepimiz vermişizdir bende tartılmıyorum cumaya kadar ama benim regli dönemim başladı zevcanın diyetini uyguladım ama çok işe yaradığını sanmıyorum kendimde değişiklik farketmiyorum çünkü canım
ayy ınsallah yarına kılo vermıs oluruz karcıcegıcımm gercekten cok gormek ıstıyorum ama ben 66 yı yaa neolursun goreyım yaa artık:18::18:
Gunaydın supermis oyleyse esıme kalsa 29 katida merdivenden cık diyor:)) dun 5 katta tıkandım bıde topukluyla cıkiyorum
gunaydınn sekerlerımmbu sabah tartılmadım ama hypatıam boyle bır gobek ıcerı gocmöştu kalktıgımda .tartılamadım cunku su ıcmıctım dedım yarına suprız olsun dun evde yururyus yapamadım ama dun arazıde yarım metre karda 1 saat 15 dk yuruduk okadar cok yoruldumkı kardan adımımı cıkarmak bıle 3 adım nıyetıne kalorı yaktımıstır dıye dusundum aksamda eve gelınce bır portakal yarım paket cubuk kreker yedım ınsallah yarına kılo vermıs olurum ya
canım ben de iki gün metrobüs merdiveni indim çıktım topuklularla.. bacaklarım sıkılaştı gibi geldi. azıcık farklı hareket bile faydasını gösteriyor sanki
maşallah minnoşum.. aynen devam inş... sana güveniyorummmm
BU SENİN İÇİN CANIM ARTIK ÜZÜLME DİYE
sabah sabah ilaç gibi geldi :)) çoook teşekkür ederim :)
canım greyfurt büyük değildi portakal kadardı..
ama dışarıdaydım zevcancım arkadaşlar yemeyince dalga geçiyor ya diğer şeyleri görseydin börek kek pasta filan neyse bugünlük böyle oldu artık napiyim
bugükü menüm:
sabah: pastırmalı 1 adet yumurta( yagsız) 1dilim ekmek , şekersiz yeşil çay
ara: 1elma
öğlen 1tabak sebze yemeği 1dilim ekmek ayran
ara: beyaz leblebi
akşam: 150-200 kcal arasında herhangi birşey
ara: elma
bu arada geçmişi okuyup geliyorum kızlar
selam kizlar,cok sinir bi aksam gecirdim,spoa gittim bütün sinirimi bosalttim geldim oh :)
1983 hosgeldin canim
bugünkü menüm
sabah yarim elma
ekmek,krem peynir,zeytin,salatalik
ögle
kabak yemegi yogurt
ara
1 elma,1 nektarin
aksam
kuru fasulye,yogurt,1 avuc beyaz leblebi
40 dk plates
40 dk salonda spor
artık toparlanman ve hedefine hızla koşman lazım. inan bana yıllar demiyorum aylar sonra arkana dönüp baktığında çok komik gelecek bunlar sana. hatıralar anılar hepsi boş şeylar. sana değer verenler için geçerlidir anılar hatıralar. tamammı canım. hem senle yarış halindeydik kilo verme konusunda değilmi sen böyle olunca bak bende boşluyorum bu yarışı. hadi bakalım daha önümüzde çokkkkk uzun bir yol var ver elini kilo verme yolunda birlikte koşalım.
karcicegi supermiş kuyumcu yazısı
merhaba kızlar bende katılmak istiyorum bu yarışmaya ne yapmam gerekiyor?
karcicegi supermiş kuyumcu yazısı
karçiçeğim benim içinnn paylaşmış yaaaaa
kızlar yeşil çayımı aldım geldim
unutan varsa hemen koşsun alsın, içelim beraber
evet canım senin için paylaştım artk üzülmeni istemiyorum
şimdide bugünkü menümü paylaşıyım yorumlarınızı bekleyim
sabah
2 bardak şekersiz çay. 2 çatal peynir. 1 yumurta 1 ince dilim ekmek
öğle
fırında etli patetes var ama ben sadece etlerinden çatallayacağım. bulgur pilavı 3 yemek kaşığı kadar.tatlıda var ama almayacağım onun yerine meyve yiyeceğim
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba. yeşil salata
gece
yoğurt yada elma
45 dakika yürüyüş. 20 tane mekik 3 lt su
gidiyim aliiim bari hiiç sevmiyorum ama :76:
gayet güzel. patates ve havuç yavaş kilo verdiriyor. onlardan sakınmak lazım ve yoğurt, süt, peynir vs. metabolizmayı hızlandırıyor. onları bol yiyebilirsin.
bence bulgur pilavını da yeme:/ cuma birazcık tartıda oynama görelim artıkk
onuda yemesem doymamki bu sefer daha büyük bir açlıkla saldırıyorum her şeye. akşam sadece çorba içti aklım hep mutfaktaydı doymadığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?