Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldinn...

zayıflama yolundabizimle devam etmek istersin belki takım kurallarımızı belirteyim..

cuma zayıflama yarısmasında 95 kişi falanız ve 10 tane takıma ayrılmıs sekilde kişiler her hafta cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi yapıyoruz ve aksama bir sıralama hazırlanıyor en cok kilo veren 3 kişi bireysel derece alıyor en cok kilo veren 3 takımda haftalık derecelendiriliyor..

tatlım takım kuralları
her gün menünü bildiriceksin ve en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacaksın
3 gün mazeretsiz takıma menü bildirimi yapmazsan diskalifiye ediliyorsun..

evet ne dersin bizimle cuma yarısmasında yarısmak istermisin..

Son düzenleme:
hoşgeldinnn :) gazan mübarek, allah yardımcın olsun inş.

teşekkürler, hepimize :)

kolay gözüküyor, yapabilirim sanırım :) sanırım cumadan sonra başlayabileceğim. ne zaman başlayabilirim :) internete hergün girebiliyorum, giremezsem de bildidirim artık :)

canım sen kalori hesabı ile diyet yapıyosun değilmii...
takımlara gelmen iyi olmuş.. motivasyon ve destek artar daha başarılı olursun iyi seçim yapmışsın canım
başarılarr

sen de buradasın ne güzel, yabancılık çektirmezdi arkadaşlar ama senin olman daha bi iyi olmuş :)

selam kizlar,cok sinir bi aksam gecirdim,spoa gittim bütün sinirimi bosalttim geldim oh :)

1983
hosgeldin canim

bugünkü menüm
sabah yarim elma
ekmek,krem peynir,zeytin,salatalik

ögle
kabak yemegi yogurt

ara
1 elma,1 nektarin

aksam
kuru fasulye,yogurt,1 avuc beyaz leblebi

40 dk plates
40 dk salonda spor

Son düzenleme:

canım dışarda olunca beslenme hep problem oluyor zaten.
afiyet olsun çok ta kötü görünmüyor dışarda yemiş olmana ragmen

canım fazla ara öğün yapmamışsın sanırım ,

canım bana yazdığın birkaç mesajı görmemişim,

iyileştin mi diye sormuşsun , migrenim evet saolsun yaklaşık 32 saat kadar sürdü , inşallah tekrar uğramamak üzere gitti . Soğuk algınlığım devam ediyo işte , ama hayatta devam ediyo , 2 gün dinlendim işte.

Sende migren olduğundan şüphe etmişsin. Öyle bir şüphen var ise hemen 1dak. bile beklemeden gerekli tetkikleri yaptır, başlancıçsa tedavisi daha kolay, ihmal etme çok beter bişey, yakaladımı zor bırakıyor.

Bir de gelirken sakın unutma he getireceğin şeyi.

selam kızlar ben geldim.:81::81:
yaşasınnn sonunda yogun bir günden evime ve sizlere kavuşabildim.:81:

hoşgeldin canım

tesekkurler canım menu ıçın.ıyiyım sen nasılsın? Allah rahmet eylesin defneye

rica ederim tatlım iyiyim bende teşekkürler

amin canım amin mekanı cennet olsun...

afiyet olsun canım güzel görünüyor

meyvenull meraba, davet etmişsin geldim :)

selam kızlar :)

merhaba canım hoşgeldin aramıza

afiyet olsun canım güzel görünüyor

sinirinin geçmesine sevindim spor iyi geliyor böyle durumlarda

canım dışarda olunca beslenme hep problem oluyor zaten.
afiyet olsun çok ta kötü görünmüyor dışarda yemiş olmana ragmen

öyle tatlım ya doğru düzgün bir şey bulamıyor insan ayak da uydurmak istiyorsun arakadaşlara e böyle olunca da hamur işi ilk sırada geliyor maalesef

sağol tatlım ama ayçöreği içime oturdu yarın listeye harfiyen uyucam

gunaydin kızlar.ise gitmeden cee diyım dedim:)bu hafta diyetim bence iyiydi ama regl dönemim geldi umarım yarın guzel sonuc alırım.1986 hosgeldin aramıza umarım keyifle saglikla kilo verırsin..ya kızlar dun halamın kızı merdiven cıkmak basen buyutur dedı.simdi bu merdiven olayı yararlımı zararlimı?

ben bunu ender saraç'a sormuştum. merdiven çıkarken basen genişliyor görüntüsü var ya... bir de böyle duyup sormuştum adamcağıza.. bana totosuyla gülmüştü
yok öyle bir şey canım. hatta amerika'da çalan müziğin temposuna göre merdiven inip çıkma sporu bile var, hızlı form tutmak için yapıyorlar. basenleri de gayet fit

günaydın herkeseeeeeeeeeeeee

Gunaydın supermis oyleyse esıme kalsa 29 katida merdivenden cık diyor:)) dun 5 katta tıkandım bıde topukluyla cıkiyorum

gunaydınn sekerlerımm bu sabah tartılmadım ama hypatıam boyle bır gobek ıcerı gocmöştu kalktıgımda .tartılamadım cunku su ıcmıctım dedım yarına suprız olsun dun evde yururyus yapamadım ama dun arazıde yarım metre karda 1 saat 15 dk yuruduk okadar cok yoruldumkı kardan adımımı cıkarmak bıle 3 adım nıyetıne kalorı yaktımıstır dıye dusundum aksamda eve gelınce bır portakal yarım paket cubuk kreker yedım ınsallah yarına kılo vermıs olurum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…