Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inş. canım. bir de o sıkıntı olmasın ona..

evet yarın sonuç günü... ben adet dönemindeyim diye kg verememişimdir ama haftasonu detoks yaptığım için de çok şişkim çıkacağımı sanmıyorum inş. öyle olur:/

zevcancım bu hafta tekim arkadaş izin aldı ve iş çok yoğun nolur beni affedin ne menü bildirdim nede siteye girebildim ama yarın sabah kilo bildiririm bu arada hergün sporumu yaptım özür diliyorum .....

afferim gizemim akıllı bıdığım... maşallah çok güzel gidiyorsun.

hypatia bencede usulme artik inan hepimis uzuluyoruz.eski hypatiami geri istiyorum ben.hem yesil cay en buyuk dostumuz.anlaşın barisin artik yesilcayla:)kuyabiye ben sabah 2 koca bardak ictim yeşilimi

ooo tebrikler efem yine örnek bi menü ile aramıza hoşgeldiniz

zevcancım bu hafta tekim arkadaş izin aldı ve iş çok yoğun nolur beni affedin ne menü bildirdim nede siteye girebildim ama yarın sabah kilo bildiririm bu arada hergün sporumu yaptım özür diliyorum .....

elinden gelmiyorsa napıcaksın canım? kgni bildir yeter ki... kolay gelsin sana ve spor için tebrikler afferim :)

selam kızlar herkeseeeee

kuyabiye evet menuleriyi gidiyo canım ama sanki kiloda hiç bi oynama yok bende hipotriodi var çok zorlanıyorum

yasemincim çok geçmiş olsun , çocuklardan sıra gelmez haklısın ama, anlattığın baş ağrısı tam olarak migren , ben o kabusu yaklaşık her ay 1 veya 2 sefer yaşıyorum kabusum o benim hele ailede varsa kesilikle git doktora arkadaşım , hemen git

tamam canim,suan doktorlar kapali 3 de acilcak arayip randevu alicam ( ins unutmam) az basim agrisa korkudan ölüyorum yine öyle olcak diye,valla Allah yardimcin olsun senin cok zor ya,cocuk olunca ne yapicaksin,Allahtan annen yakininda bakar sana :)

3 temi açılıcak sizin doktorlar akşamcımı he orda eve geliyolardı dimi pardon
Bilmiyorum hiç ya inşallah o zaman kadar geçer tedavi oluyorum işte, bir de yaşantıma dikkat ediyorum. ne biliyim herşeyi yiyip içmemem lazım, sakin bir hayat sürmem lazım, stres yapmamam lazım, gürültüden , fazla ışıktan, kalabalıktan uzak olmam lazım. bunlara dikkat ederek atakların süresini uzatıyorum işte.

yasemin ne zaman gelcektn sen

yok kiz burda doktorlar sabah 8 de acar 12 de mola veri 3 e kadar sonra bi daha 6 ya kadar aciktir,evede geliler ama acil durumlarda bide doktorlarin kapali oldugu saatlerde..valla canim eger bende migren baslarsa yanidm demektir,benim her günüm sinir sters

17 subat ins

günaydın canım iyi ettin

merdiven olayı hakkında şunu söyleyebilirim annemin gittiği diyetisyen yavaş çıkasan basen yapar hızlı çıkarsan yakar demişti ama tam emin değilim. bence tempolu çıkarken kalori yakabilirsin neden olmasın hareket sonuçta

günaydın minnoşcuğum

oh ne güzel yürümüşsün canım bravo sana karda yaptığın hareket daha zorlayıcı bence daha fazla kalori yakmışsındır yarın tartıya eksi olarak yansıyacak bence

en sonunda öyle yapcam canım ya ne derlerse desinler umarumda değil ben bu yola başkoydum bir kere kilo verip çıtır olduğumda bende onlara gülücem

teşekkürler tatlım benim iyi geldi bu

haklısın ben 68.5'ta pinekledim malesef. halbuki 14 şubat hedefim 65 kg olmaktı. hemencecik hedefime ulaşmam lazım, akşam spora gideyim en iyisi.

oy hypatiacım sporsuz olmuyor tatlım spora başlamak en iyisi hedefine ulaşacaksın inşallah

afiyet olsun canım gayet güzel görünüyor

günaydın gizemcim yine güne süper başlamışsın canım maşallah yarın yüzün gülecek inş

hypatiacım sonunda toparlanmanı görmek ne kadar güzel

bravo sana canım harikasın sen

yarın inşallah karşılığını alacaksın bunların

günaydin kizlar,

sabah doktordaydik gene oglum bogazlari iltihap yapmis dünde atesi vardi,sabah zorla kahvalti ettim hic canim istemedi,aslinda itiraf etmem gerekirse ben bu haftadan beri resmen savas veriyorum,ins yenilmem ama an meselesi

geçmiş olsun canım ah tatlım sabret az daha yarınki sonuçtan sonra tekrar düşünürsün bence az daha sabır

sanada selam canım

öğlen yediklerim
yumurtalı ıspanak yemeği (1 yumurtalı )
3 kaşık yoğurt
1,5 dilim kepekli ekmek
yemekten bir saat sonra 20 dk hızlı ve tempolu yürüyüş(netten araştırmama göre sadece 55 kalloricik yakılıyormuş benim kilomdaki biri için çok az yaaa oysa terlemiştim )

kızlar evde bundan var. bel için sanırım.. yapsam faydasını görürmüyüm ? ve kaç dk yapmalıyım.. kullanan vrmıı ?

Son düzenleme:

hasret'im sen neredesin bakiiim? italya'da böyleydi bi adamlar çalışmayıp para kazanıyorlardı :))

Selam kızlar nasılsınız sabah elektrikler kesildi o yüzden geç geldim

güzel bir gün geçirirsiniz umarım

Bugünkü menüm:

Sabah:
yulaf ezmesi ve süt, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı pekmez
Ara:
1 yeşil elma, 4-5 tane fındık
1 fincan acı türk kahvesi sütsüz.
Öğle:
Izgara tavuk ve salata
ara:
elma bitmiş ama alıcam bugün hurma yedim 5 tane
yeşilçay ve kuru kayısı 2 tane
Akşam:
mantar sote ve yoğurt salata da olabilir
ara:elma yerim alırsam yoksa greyfurt

3.5 lt su, yeşilçay, 1.5 saat yürüyüş

kızlar ilk 2si 79 kilo .. 3. foto 66 4. foto 65
pek beceremedim tam fark görünmüyo fotoları kestiğim için...
bikaç hafta sonra 62 olunca ;
82 kiloluk ve 62 kiloluk foto koycam aradaki 20 kilo farkı göstercem bu pek iyi olmadı ama nysee

Son düzenleme:

kızlar evde bundan var. bel için sanırım.. yapsam faydasını görürmüyüm ? ve kaç dk yapmalıyım.. kullanan vrmıı ?

tatlım bu twist sanırım yengemdede vardı 15 dakika yapıyodu o gittikçe artırabiliyormuşsun:44:

biz spor salonundayken de 5 dakika yaptırıyorlardı ilkten sonra 1o dk oldu yorulana kadar yap bel çevresi gittikçe daha kıvrımlı oluyormuş ama bunun püf noktası sadece alt bölgen dönecek üst bölge sabit kalacak o yüzden bir yere tutun yaparken

teşekkür ederim canımmm sağolll

işte bir başarı hikayesi

bravo gizemcim harikasın sen

maşallah diyelim

daha da süper olacaksın inşallah fıstık olacaksın

62 oluncada koy mutlaka fotonu

teşekkür ederim canımmm sağolll

rica ederim tatlım umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…