hasretim ogluna gecmis olsun.ve pes etme sakın hepimize donem donem oluyor sanirım.birbirimize destek olarak atlatacagız bu donemleri.hypatia afiyet olsun yesilcay hemencik yaglarini yaksın bitirsin.zevcanin yine int kesmislerdir.umarım kotu birsey olmamistir.
afferim gizemim akıllı bıdığım... maşallah çok güzel gidiyorsun.
hypatia bencede usulme artik inan hepimis uzuluyoruz.eski hypatiami geri istiyorum ben.hem yesil cay en buyuk dostumuz.anlaşın barisin artik yesilcayla:)kuyabiye ben sabah 2 koca bardak ictim yeşilimi
zevcancım bu hafta tekim arkadaş izin aldı ve iş çok yoğun nolur beni affedin ne menü bildirdim nede siteye girebildim ama yarın sabah kilo bildiririm bu arada hergün sporumu yaptım özür diliyorum .....
selam kızlar herkeseeeee
kuyabiye evet menuleriyi gidiyo canım ama sanki kiloda hiç bi oynama yokbende hipotriodi var çok zorlanıyorum
yasemincim çok geçmiş olsun , çocuklardan sıra gelmez haklısın ama, anlattığın baş ağrısı tam olarak migren , ben o kabusu yaklaşık her ay 1 veya 2 sefer yaşıyorum kabusum o benimhele ailede varsa kesilikle git doktora arkadaşım , hemen git
tamam canim,suan doktorlar kapali 3 de acilcak arayip randevu alicam ( ins unutmam) az basim agrisa korkudan ölüyorum yine öyle olcak diye,valla Allah yardimcin olsun senincok zor ya,cocuk olunca ne yapicaksin,Allahtan annen yakininda bakar sana :)
3 temi açılıcak sizin doktorlar akşamcımıhe orda eve geliyolardı dimi pardon
Bilmiyorum hiç ya inşallah o zaman kadar geçer tedavi oluyorum işte, bir de yaşantıma dikkat ediyorum. ne biliyim herşeyi yiyip içmemem lazım, sakin bir hayat sürmem lazım, stres yapmamam lazım, gürültüden , fazla ışıktan, kalabalıktan uzak olmam lazım. bunlara dikkat ederek atakların süresini uzatıyorum işte.
yasemin ne zaman gelcektn sen
gunaydin kızlar.ise gitmeden cee diyım dedim:)bu hafta diyetim bence iyiydi ama regl dönemim geldi umarım yarın guzel sonuc alırım.1986 hosgeldin aramıza umarım keyifle saglikla kilo verırsin..ya kızlar dun halamın kızı merdiven cıkmak basen buyutur dedı.simdi bu merdiven olayı yararlımı zararlimı?
gunaydınn sekerlerımmbu sabah tartılmadım ama hypatıam boyle bır gobek ıcerı gocmöştu kalktıgımda .tartılamadım cunku su ıcmıctım dedım yarına suprız olsun dun evde yururyus yapamadım ama dun arazıde yarım metre karda 1 saat 15 dk yuruduk okadar cok yoruldumkı kardan adımımı cıkarmak bıle 3 adım nıyetıne kalorı yaktımıstır dıye dusundum aksamda eve gelınce bır portakal yarım paket cubuk kreker yedım ınsallah yarına kılo vermıs olurum ya
canım bence bütün arkadaşlarına söyle ben diyetteyim diye
ben de lise dönemimde fln çok diyet yaptım ve başlarda çok zorlandım
sonra herkese söyledim "ben diyetteyim, siz yiyin afiyet bal şeker olsun ve inanın benim canım çekmiyo siz yerken, siz yeter ki rahatınıza bakın ve bana yemem için ısrar etmeyin" diye
önceleri dalga geçenler, bişeyler yedirmeye çalışanlar fln oluyodu ama zamanla resmen evden benim için meyve, diyet bisküvi fln getirmeye başladılar
haklısın ben 68.5'ta pinekledim malesef. halbuki 14 şubat hedefim 65 kg olmaktı. hemencecik hedefime ulaşmam lazım, akşam spora gideyim en iyisi.
evet canım senin için paylaştım artk üzülmeni istemiyorum
şimdide bugünkü menümü paylaşıyım yorumlarınızı bekleyim
sabah
2 bardak şekersiz çay. 2 çatal peynir. 1 yumurta 1 ince dilim ekmek
öğle
fırında etli patetes var ama ben sadece etlerinden çatallayacağım. bulgur pilavı 3 yemek kaşığı kadar.tatlıda var ama almayacağım onun yerine meyve yiyeceğim
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba. yeşil salata
gece
yoğurt yada elma
45 dakika yürüyüş. 20 tane mekik 3 lt su
günaydın kızlarr
kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
Toplam : 127.85 kal.
40 dk plates
vee hypatia'nın muhteşem dönüşü kızlaaaaaaaar
sabah: iki dilim tam buğday ekmeği ve iki dilim ince kaşar ile yapılmış tost, bir tutam maydanoz( azıcık koparıp geldim işte yıkadım yedim valla, keşke bir demet getirseymişim)
ara: bir yemek kaşığı kuru üzüm
öğle: bir kase çorba, 3 yemek kaşığı türlü, bir kase yoğurt ve bol yeşil salata, kırmızı lahana
ara: bir adet yeşil elma
akşam: peynirli yeşil salata
ara: soda
spor: bir saat fitness (bekle beni canım spor salonummmm ben geliyorum, çok özledim...)
su: 3 litre.
günaydin kizlar,
sabah doktordaydik gene oglum bogazlari iltihap yapmis dünde atesi vardi,sabah zorla kahvalti ettim hic canim istemedi,aslinda itiraf etmem gerekirse ben bu haftadan beri resmen savas veriyorum,ins yenilmem ama an meselesi
selam kızlar herkeseeeee
kuyabiye evet menuleriyi gidiyo canım ama sanki kiloda hiç bi oynama yokbende hipotriodi var çok zorlanıyorum
yasemincim çok geçmiş olsun , çocuklardan sıra gelmez haklısın ama, anlattığın baş ağrısı tam olarak migren , ben o kabusu yaklaşık her ay 1 veya 2 sefer yaşıyorum kabusum o benimhele ailede varsa kesilikle git doktora arkadaşım , hemen git
yok kiz burda doktorlar sabah 8 de acar 12 de mola veri 3 e kadar sonra bi daha 6 ya kadar aciktir,evede geliler ama acil durumlarda bide doktorlarin kapali oldugu saatlerde..valla canim eger bende migren baslarsa yanidm demektir,benim her günüm sinir sters
17 subat ins
kızlar evde bundan var. bel için sanırım.. yapsam faydasını görürmüyüm ? ve kaç dk yapmalıyım.. kullanan vrmıı ?
tatlım bu twist sanırım yengemdede vardı 15 dakika yapıyodu o gittikçe artırabiliyormuşsun:44:
biz spor salonundayken de 5 dakika yaptırıyorlardı ilkten sonra 1o dk oldu yorulana kadar yap bel çevresi gittikçe daha kıvrımlı oluyormuş ama bunun püf noktası sadece alt bölgen dönecek üst bölge sabit kalacak o yüzden bir yere tutun yaparken
kızlar ilk 2si 79 kilo .. 3. foto 66 4. foto 65
pek beceremedim tam fark görünmüyo fotoları kestiğim için...
bikaç hafta sonra 62 olunca ;
82 kiloluk ve 62 kiloluk foto koycam aradaki 20 kilo farkı göstercem bu pek iyi olmadı ama nysee
teşekkür ederim canımmm sağolll
işte bir başarı hikayesi
bravo gizemcim harikasın sen
maşallah diyelim
daha da süper olacaksın inşallah fıstık olacaksın
62 oluncada koy mutlaka fotonu
teşekkür ederim canım.. koycam mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?