- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Canım geçmiş olsun ne detoksu yaptın sen öncelikle düşük tansiyonlular detoksu çok dikkatli yapmalı ben ki sağlam bir bünyeye sahibim ama ayran detoksu beni çok zorluyor ikinci güne geçemiyorum sen daha çok başında detoks niye yapıyorsun ayrıca dur bi vücut ödemi atsın önce kilo vermeye başla zaten kilon durduğunda öneririz bişeyler canım benim geçmiş olsun tekrar kendine dikkat et sen lazımsın önce bize ama sağlıklıgünaydın.dün bir detoks programına başladım.benı mahvetti.tansiyonum düştü.müğde bulantım oldu çok.o yüzden dün hep miğdemi bastırcak seyler yedım.yemekte yağ olduğu için yemek yiyemedim.tüm gün karbonitratla beslendim maalesef.işte olduğum için ne bulabilirsme onu yedım toparlanabilmek için.o yüzden dünün menüsünü hiç yazmak istemiyorum.çünkü menü yok maalesef.
Canım geçmiş olsun ne detoksu yaptın sen öncelikle düşük tansiyonlular detoksu çok dikkatli yapmalı ben ki sağlam bir bünyeye sahibim ama ayran detoksu beni çok zorluyor ikinci güne geçemiyorum sen daha çok başında detoks niye yapıyorsun ayrıca dur bi vücut ödemi atsın önce kilo vermeye başla zaten kilon durduğunda öneririz bişeyler canım benim geçmiş olsun tekrar kendine dikkat et sen lazımsın önce bize ama sağlıklı
Soğuk sıkım ve iyi bir markanın olacak canım balla karıştırıp yiyebilir üstüne bir yudum su içebilirsin daha çok var da ben bende işe yarayan kısımlarını söyledim
Şimdi Benim haftada iki yumurta hakkım var kızlar sabah Demir takviyem var bir saat süt ürünleri yenmeyecek dolayısıyla sabah kahvaltısı önerileri istiyorum sizden neler yiyebilirim ben tabi ete de sınırlama geldi
Malesef yumurta haftada iki ile sınırlı canım en iyisi mercimek çorbası yapayım ben sebzeli sabah içmek içingünaydın herkesekolum bugün daha iyi ama elim aynı nooolur karpaltünel olmasın..
Bal ya da pekmez olabilir iyi Fikir :) teşekkürler kaptişim..
Geçmiş olsun kaptişim. Ben bir dönem kızımın süt alerjisi yüzünden süt protein diyeti yapmıştım.. Hatta sonrasında yumurtayı da kesmiştim..Çok saçma günlerdi bildiğin aç kalmıştım.. Süt ürünü gidince yerini tabiki karb sebze ya da proteinle doldurmak gerekiyor.. Zeytinli minik ekmekçikler yapmıştım ben sütsüz.. Çok da lezzetli oluyor.. Onun dışında çorba hem doyurucu oluyor hem de istediğin sebzeyle yapabilirsin.. Madem yumurta kısıtın yok kendine kocaman bir omlet yapabilirsin ya da sütsüz krep yapabilirsin. Hatta kreplerin muzlu ya da onun gibi alternatif olanları var biraz araştırırsan pankek ya da krep diye.. Ama n yaparsan yap süt ürünü olmadan kahvaltı kahvaltı değil malesef
Malesef yumurta haftada iki ile sınırlı canım en iyisi mercimek çorbası yapayım ben sebzeli sabah içmek içinnot ekmeği de kesmem gerekiyormuş
Malesef bir süre böyle diyet yapmam lazım kolesterolüm yaşım gereği fazlaca yüksek o yüzden dikkat etmem gerekiyor hamurişi de tetikliyormuş kolesterolü ekmeksiz ve yağsız bir hayatAmanın çok fena yumurtayı ben günde 2 sanmıştım.. Ekmeğin nesi var ki anlamadım.. Ama 2 saat sonra istediğini yiyebilirsin değil mi?
ay çok sevindim kısır yüzünden vicdan azabından ölüyordum. ama yine de içiyorum o suyu.Hayırlısı olsun canım benim bir dahakine olur inşallah
Krakeri nasıl yaptınız siyez unu alıcam bende menü de gayet güzel
Tek fazlalık kızarmış balık burda yoksa süper ötesi bir menü olmuş
Ilık iç suyu ama içmen gerek malesef menü ise gayet başarılı
çörekotu yağını nasıl ekledin kız salataya Allahım ölüyorum içerken ben onu kokusundan Bile midem bulanıyor yanından bile geçemiyorum sabah zorla içiyorum suyu bir ceviz elma bişeyi yanımda bulunduruyorum ki kokusu gelmesin agZıma
Senin kilo verememeni ben neye bağlıyorum biliyormusun cano gündüz çok sık ara öğün yapıyorsun miden öğütme işine geçerlerden yeni bir yemek geliyor yine baştan başlıyor üzgünüm ama öğün arası en ideali 4 saatte bir hatta sibalın yaptığı ketojenik diyetinde kimisi 8 -16 saat arası yemek yiyorlar bunu bende deneyeceğim birkaç gün
Yetersiz geldi bana yemek yahuuu ne bu hiç bişey yememişsin
şimdi tek sorun börekse 3 cm ilk börek bişey yapmaz kısır zaten sağlıklı bişey canım ama yap sen yine de ödemi falan atsın vücudun hem tok tutuyor o çay menü gayet yerinde bence
bende onu soracaktım sana yaaaa nerde bu kız diye bekliyoruz en kısa zamanda inşallah
Sende eski beni görüyorum sende öğreneceksin takmamayı ben akıllandım ama 6 yıl sonra sen o kadar yıpratma kendini canım
ilk gün 3 dilim ekmek üstüne bezelye olmamış dün zaten 3 tane gözleme bence sana fazla gelmiştir yanında yoğurt yemişsin Allah’tan
Geçmiş olsun bu arada zorlama fazla
Yok canım vicdan yapacak bişey detaylı yenecek listesi paylaşayım ben senin için ama iç çok faydalı o su yanında su da içeceksinay çok sevindim kısır yüzünden vicdan azabından ölüyordum. ama yine de içiyorum o suyu.
sorma ya üzerinde fondan olan kakakolu kurabiyeler , fıstıklı baklavalar neler neler vardı da kısırı yiyip kaçtım ortamdan. ama kısır için bile baya azap çektim önceki gün de pizza kaçırmıştım bi de stres oldum cuma tartısında + çıkarsam diye , hafta sonu da annemin yanına gideceğiz orda da hep hamur işi olur yumurta çay meyve takılmaya karar verdim.Bence de menün çok kötü değil.. İyi frenlemişsin kendini.. Börek yerine kısırdan 6 yk yeseydin daha iyi olurdu yoğurdu da biraz arttırabilirdin.. Akşama bi de salata ekleyebilsen süper olurdu..
canım kaptanımmmmYok canım vicdan yapacak bişey detaylı yenecek listesi paylaşayım ben senin için ama iç çok faydalı o su yanında su da içeceksin
Annene sebze yada et yapalım yada salata yapalım anne diyeceksin canım kısır mercimek köftesi bol sebzeli patates salatası ama diğer öğünlerde mutlaka bir protein sebze yoğurt salata yemelisinsorma ya üzerinde fondan olan kakakolu kurabiyeler , fıstıklı baklavalar neler neler vardı da kısırı yiyip kaçtım ortamdan. ama kısır için bile baya azap çektim önceki gün de pizza kaçırmıştım bi de stres oldum cuma tartısında + çıkarsam diye , hafta sonu da annemin yanına gideceğiz orda da hep hamur işi olur yumurta çay meyve takılmaya karar verdim.
Allah için sor bana bi var mı fırsatın buraya girmek için diye.Sen bizi unuttun artık
ben geç kaldım ama yorum yapayım dedim.Kahvaltın 10 numaraSabah-öğlen
1 yumurta yulaf lor ceviz ve acı yeşil biberden omlet
1 dilim ekmek
Akşam
1 kaseden az patates salatası
Bolca çay
Bikaç saat sonra 1 duble türk kahvesi 1 çikolatalı gofret
1 litre su
Sirkeli ballı limonlu su
iyi dayanmışsın pasta gününden başarılı çıkmısın,tebrik ederim.İyi geceler hanımlar , durum bildirimi yapayım yarın gonderene kadar akşam oluyor ,
Sabah 8:30 1 bardak laktozsuz süt + 1 kaşık peynir + 2 zeytin 3-4 dilim domates ve salatalık
Ara yok
Öğle 4 kaşık sebzeli kısır + 3 yk yoğurt küçücük 3x3 cm lik patatesli börek (iş yerinde öğle yemeği yapmamış hanım pasta günü yapmak istemişler olan yine bana oldu.
Ara yok ne yiyim herşey karbonhidrat zaten
Akşam 20 1 kepçe etli kuru fasulye 1 kase cacık
Su 1000 cc
2500 adım
Spor yapamadım eve 8 de gelebildim
yarın için elmalı çay hazırladım kendime menü çok kötü biliyorum cuma tartisinda + çıkmak istemiyorum üstelik takıma alindigim ilk hafta o yüzden yarın yumurta ile beslenmeye çalışacağım.
Anam anam hele bide gözleme yemeye çağırmışlar uçar giderdim herhalGünaydın..
Dün diyet açısından kötü bir gün geçirdim..
Umarım toparlayabilirim..
Daha sabah kahvaltımı etmeden kv öğlen gözleme yemeğe çağırdı..
Başta gitmicem dedim ama sonrasını düşününce vazgeçtim..
Bir kaç kez anlattım burda da zaten, yoruyorlar sonra beni, resmen yaşama isteğim kalmıyor.
En ufak sıkıntıda 1 hafta kendime gelemiyorum..
Neyse gittim, zorla da yedim, bu yüzden kalvaltı da yapmadım..
Yeşilçayım, meyvelerim eksik kaldı dün.
Akşam da misafir gittim, çocukların bağırmaları hala kulağımda sanki..
Yorucu ve kötü bir gündü..
ben menülerini beğendim afiyet olsun19 kasım menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
Ara
1 kupa yeşilçay
1 elma
Öğlen
1 kase kırmızı mercimek çorbası
4-5 parça et kavurma
1 kase çoban salata
Yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
(bu açlık krizi geçirdiğim gündü :))
Akşam
1 tabak karabuğday
Ev yoğurdu
5-6 kaşık bezelye
Suyu hatırlamıyorum ama içtim bayağı..
Spor
1 saat yürüyüş - 7.000 adım
20 kasım menü
Öğlen
3 gözleme (Otlu, ince hamurluydu)
Yoğurt
Ara
1 kupa çay
Akşam
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş - 5.000 adım
@tuzsuz_ruh
@klbk33
Ayağım ağrıyor kaç gündür, yürüyüşü kesmedim ama adımlarım da artacağına azaldı 1 saat içinde.. Ağrıdan dolayı jumping jack da yapamadım, bugün hafiflemiş çok şükür, gezerken zorlamıyor artık..
haşlanmış yada fırınlanmış patates olabilir belki ayrıca yanına da maydanoz,zeytin,limonlu suda yapabilirsin bu arada oda kolesterolü düşürmeye etkili olur sanırsam.Şimdi Benim haftada iki yumurta hakkım var kızlar sabah Demir takviyem var bir saat süt ürünleri yenmeyecek dolayısıyla sabah kahvaltısı önerileri istiyorum sizden neler yiyebilirim ben tabi ete de sınırlama geldi
Corekotu yagini salataya az miktarda ekleyince bana pek tadi gelmiyor. Hafif aci oluyor o kadar. ama ben sadece 1 ck ekliyorum kaptanim.Hayırlısı olsun canım benim bir dahakine olur inşallah
Krakeri nasıl yaptınız siyez unu alıcam bende menü de gayet güzel
Tek fazlalık kızarmış balık burda yoksa süper ötesi bir menü olmuş
Ilık iç suyu ama içmen gerek malesef menü ise gayet başarılı
çörekotu yağını nasıl ekledin kız salataya Allahım ölüyorum içerken ben onu kokusundan Bile midem bulanıyor yanından bile geçemiyorum sabah zorla içiyorum suyu bir ceviz elma bişeyi yanımda bulunduruyorum ki kokusu gelmesin agZıma
Senin kilo verememeni ben neye bağlıyorum biliyormusun cano gündüz çok sık ara öğün yapıyorsun miden öğütme işine geçerlerden yeni bir yemek geliyor yine baştan başlıyor üzgünüm ama öğün arası en ideali 4 saatte bir hatta sibalın yaptığı ketojenik diyetinde kimisi 8 -16 saat arası yemek yiyorlar bunu bende deneyeceğim birkaç gün
Yetersiz geldi bana yemek yahuuu ne bu hiç bişey yememişsin
şimdi tek sorun börekse 3 cm ilk börek bişey yapmaz kısır zaten sağlıklı bişey canım ama yap sen yine de ödemi falan atsın vücudun hem tok tutuyor o çay menü gayet yerinde bence
bende onu soracaktım sana yaaaa nerde bu kız diye bekliyoruz en kısa zamanda inşallah
Sende eski beni görüyorum sende öğreneceksin takmamayı ben akıllandım ama 6 yıl sonra sen o kadar yıpratma kendini canım
ilk gün 3 dilim ekmek üstüne bezelye olmamış dün zaten 3 tane gözleme bence sana fazla gelmiştir yanında yoğurt yemişsin Allah’tan
Geçmiş olsun bu arada zorlama fazla
Valla ben onu kaçamak olarak görmüyorum işin aslızaten şekerini az yaptırttım.Bide içinde kuru kayısı elma,üzüm,nohut,kurufasülye,buğday var ya besleyici diye ihmal etmiyorum zaten 3 yk kadar bir kasem az yani.
Sağol canım ya üşenmedin aradın buldun valla,bende açtım okudum menülerini,ama o arkadaş baya ara öğün yapıyor.Öyle yapmaya çalışayım diyecem ama zor ya ama klbk33 bana çorba iç dedi yarın onu deneyeceğim.Ha bu arada o dediğin arkadaş maydanoz kürü yapıyor onu yapacam en kısa zamanda,bu arada 2 yumurta yiyor vay bebelki orada hata yapıyorum.Bu arada ben sabah limon suyuna başlayacam midenizde sorun yoksa tavsiye ederim işe yarıyor
ha bide hiç tatlı yememiş çok ilginçBen normalde bildiğin helvayı reçele sokup yiyen biriydim size katılana kadar
Yürüyüşleri aksatmazsan olur senin iş
Kolesterolü tavan yapanlarda bugüngünlerdir yataktan kafamı kaldıramıyorum hatunlar gittim dün tahlil yaptırdım iki kolesterolüm de yüksek yani diyete 180 derece geri döndüm @klbk33 beni yeni haftada herşeye dahil et canımcım bu kolesterol düşmek zorunda
Pazar günü normal beslendim ama bugün de 58 çıktım. 2 günde 1200 gram yağ depolanmaz ama yaptığım yanlışı nasıl düzelteceğimi çözemedim ve çok endişeliyim.
Bizim burda çıktı enginar canım alıcam Cuma günü tabi çanağı yok daha yapraklı yerlerinin biz yemeğini yaparız gayet güzel olur akşam balık yicem humus ve balık gündüz için de taze fasulye pişirdim yoğurtla yedim şimdiben geç kaldım ama yorum yapayım dedim.Kahvaltın 10 numara
öğlen hiç aran yok sanırsam bitkin düşmüyorsan iyi akşamda sadece patates ne kadar yeter bilemedim.Çikolatalı gofrete zaten hiç girmeyelim ama biliyorum insanın canı çekiyor tatlı bir tarif almıştım çok güzel piramit pasta yapıyorsun hep kuru meyveler var içinde.Hurma kayısı üzüm kakao ceviz incir ee tabi biraz da biküvi (kendinde yapabilrsin bisküviyi kek gibi pişiriyorsun) tereyağ,siyah çikolata.... ne sağlıklı ha.Ya bende bunu bir ara yapayım bari.
iyi dayanmışsın pasta gününden başarılı çıkmısın,tebrik ederim.Belki aralarda meyve yada yoğurt tarzı birşey olabilirdi (sana yazık baya aç kalmışsın)ama bazı günler hele bide dışarıda olunca olabiliyor aksamalar.
Anam anam hele bide gözleme yemeye çağırmışlar uçar giderdim herhalÇocuklarına söz geçiremeyen insanları bir türlü anlayabilmiş değilim,kıyamam sana.Ne yapacaksın bazı günler geçmek bilmiyor sanki.İnşallah bugünün güzel olur
ben menülerini beğendim afiyet olsun
haşlanmış yada fırınlanmış patates olabilir belki ayrıca yanına da maydanoz,zeytin,limonlu suda yapabilirsin bu arada oda kolesterolü düşürmeye etkili olur sanırsam.
akşam yemeği olarak yeşil mercimeği yiyebilirsin,kolestrolü düşürmeye etkili olduğunu duymuştum.ha bide enginar ama şimdi vakti değil
Bizim burda çıktı enginar canım alıcam Cuma günü tabi çanağı yok daha yapraklı yerlerinin biz yemeğini yaparız gayet güzel olur akşam balık yicem humus ve balık gündüz için de taze fasulye pişirdim yoğurtla yedim şimdiben geç kaldım ama yorum yapayım dedim.Kahvaltın 10 numara
öğlen hiç aran yok sanırsam bitkin düşmüyorsan iyi akşamda sadece patates ne kadar yeter bilemedim.Çikolatalı gofrete zaten hiç girmeyelim ama biliyorum insanın canı çekiyor tatlı bir tarif almıştım çok güzel piramit pasta yapıyorsun hep kuru meyveler var içinde.Hurma kayısı üzüm kakao ceviz incir ee tabi biraz da biküvi (kendinde yapabilrsin bisküviyi kek gibi pişiriyorsun) tereyağ,siyah çikolata.... ne sağlıklı ha.Ya bende bunu bir ara yapayım bari.
iyi dayanmışsın pasta gününden başarılı çıkmısın,tebrik ederim.Belki aralarda meyve yada yoğurt tarzı birşey olabilirdi (sana yazık baya aç kalmışsın)ama bazı günler hele bide dışarıda olunca olabiliyor aksamalar.
Anam anam hele bide gözleme yemeye çağırmışlar uçar giderdim herhalÇocuklarına söz geçiremeyen insanları bir türlü anlayabilmiş değilim,kıyamam sana.Ne yapacaksın bazı günler geçmek bilmiyor sanki.İnşallah bugünün güzel olur
ben menülerini beğendim afiyet olsun
haşlanmış yada fırınlanmış patates olabilir belki ayrıca yanına da maydanoz,zeytin,limonlu suda yapabilirsin bu arada oda kolesterolü düşürmeye etkili olur sanırsam.
akşam yemeği olarak yeşil mercimeği yiyebilirsin,kolestrolü düşürmeye etkili olduğunu duymuştum.ha bide enginar ama şimdi vakti değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?