Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah için sor bana bi var mı fırsatın buraya girmek için diye.
Özel Hastaneler beni benden aldı artık, dengem bozuldu diyebilirim
Küstüm işte
Çok güzel bence denenir ben bunu ekşi mayayla yaparım offff süper olur
Bendeki çok acı 1 çay kaşığı bile döksem Eminim yiyemem tiksindim çok fena bir denemekte fayda var bence özellikle elma suyunu da yap tok tutuyor zaten
Allahımm 120 mesajjj :)
Bana kolay gelsin :))

hafta sonunda yapayim elma suyunu haklisin kaptanim. Bakalim cuma gunune cok umutluyum.

Yaklaşık 2 haftadır kabızlık sorunu çekiyorum.. 2.5kilo fazla geliyorum. Mümkün mü bu kadar kilo yoksa ben mi kilo aldım @tuzsuz_ruh bana da bir el atıverin.

Ben kronik kabızım..
Ama diyete başlayalı limonlu yeşilçay içiyorum 1-2 büyük kupayla, ondan geçti sanırım benimki, çok rahatım içtiğim zaman..

Kaç çeşit gördüm ben..
Soğuk sıkım ne onu anlamadım..
Kilo için değil de sivilceler için içmek istiyorum..

Çok sağol canım..
Allaha şükür sorun yok, takmamayı beceremiyorum şimdilik ama idare etmeyi öğreniyorum..
Yani mesela dün gitmesem durduk yere sorun çıkacaktı.. Çıkan sorun da bir bakıyorsun hiçbirşeyden fil kadar olmuş..
Arada kalan yine ben..
O yüzden idare etmeye çalışıyorum ki sorun çıkmasın..
Bir de ye diye ısrarları var, zor kurtuldum, gelirken evde yersin diyerekten bir kaç tane de verdi ama hala duruyor.. Dün zaten midemi bozdu..
Canım ekmeklerim çok küçük, 2si 1 dilim kadar ancak oluyor. Resim atmanın bir yolunu bulamadım ki atayım :)

Geçmiş olsun canım..

Malesef bir süre böyle diyet yapmam lazım kolesterolüm yaşım gereği fazlaca yüksek o yüzden dikkat etmem gerekiyor hamurişi de tetikliyormuş kolesterolü ekmeksiz ve yağsız bir hayat

Kolesterol işi zor..
Hatırlıyorum babam sıfır yağlı bir hayat sürüyordu yükseldiği zaman..
Ama ekmek olarak doktor çavdatşr ekmeği yiyebilirsin demişti ona..

Çok sağol. Geçmeyen günleri de yuvarlayıp geçirmeye çalışıyoruz :)
Normalde ben de gözlemeden geçemem ama hem diyet, hem de kvnin yaptığı otlu gözleme midemi bozuyor.. Geçen sefer de öyle olmuştu, birşey dokunuyor bana ama çözemedim..

Çörekotu yağı bir antibiyotiktir özellikle vücut arınması için içmek gerekir sivilce için hem içten hem dıştan tedavi şart sabah içiyorsun akşam sivilce üzerine sürüp yatıyorsun yada otururken sür akşamları yastık yağ olmasın
Soğuk sıkım şöyle normalde yağını çıkarmak için ısıtıyorlar hatta kavuruyorlar çörekotunu hemde 110 derecelerde ama içindeki yararlı yağlar kayboluyor o zamanda soguk sıkım ise en çok 60 dereceye kadar ısıtılıp sıkılması demek hem Isıyla ortaya çıkan yağlar aktifleşiyor hemde sağlıklı yağlar içinde kalıyor

Yogurt ve peynir de yiyemiyorsun o zaman değil mi? Su ile yulaf ezmesi pisirip meyve ile yiyebilirsin, veya domates yesillik ekleyip tuzlu da yapabilirsin, yumurtasiz menemen olabilir bol domates biber, corba olabilir, kinoa pisirip yine domates, bol limon ve yesillik ile (taze sogan da çok guzel oluyor), hatta ben bazen kinoa ile kisiri yapiyorum, normal kisir tarifi, sadece bulgur yerine kinoa
Hatta bazen de tortilla ekmegi icine humus surup soyacak ile havuc ve salatalik incecik dilimleyip durum yapiyorum harika oluyor
Kepekli sandvicler de baska alternatif
Yazdikca yazasim geldi resmen

Canım benim hamilelikte karpal tunel olmustu, iki elimde bileklikle uyuyordum, çok faydasini gormustum, bir dene istersen, burada fizyoterapist vermisti bileklikleri ama normal uyurken bilegini bukmemek icin siradan bilekliklerden

Canım benim hamilelikte karpal tunel olmustu, iki elimde bileklikle uyuyordum, çok faydasini gormustum, bir dene istersen, burada fizyoterapist vermisti bileklikleri ama normal uyurken bilegini bukmemek icin siradan bilekliklerden
El bilek ateli mi diyorsun ? Ondan var bende hemen takıyorum

Karnım acıktı

geçmiş olsun kaptanım , demir ilaçları aldıktan sonra yeşil ve turuncu şeyler tüketmek demir emilimini hızlandırır. sabah kahvaltıda portakal mutlaka olmalı+ maydonoz nane marul gibi yeşillikleri de tüketmede baya fayda var. ama en güzeli sabah erkenden demir ilacını içip kahvaltı saatini beklemek.
kolesterol için iyi yağları kötü yağlara dönüştürmemek önemli kaptanım yani biz bu zeytinyağları ile yemek yapıp bu yağları ısıtıyoruz tencere içinde ısı 400-500 dereceleri buluyor güzelim sızma yağ trans yağa dönüşüyor. mutlaka çiğ tüketmek lazım bu yağları ve çiğ kuruyemiş fındık , ceviz badem ... en güzeli de 1 bardak suya akşamdan 3 ceviz kırıp suda bekletip sabah bu cevizleri yiyip suyunu da içince kolesterol için oldukça faydalı , bir de elma sirkesi sabah 1 kaşık elma sirkesi içerseniz o da kolesterolu düşürme konusunda çok iyi.

Anladım canım, çok sağol..
Umarım bulabilirim soğuk sıkım..

Bugunku menum
Sabah 08:30_ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 ceviz.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 2 mandalina
11:00_ 1 fincan sutlu kahve icibe 1tk bal.
14:00_ 200 gr firibda hindi eti, 1 tabak salata, 4 ceviz, 1 kivi
15:30_ 1 fincan sebze suyu
17:00_ yarim bardak tarcinli sut, 1 elma,1armut.
18:30_ 1 tabak peynirli salata, 1 bardak kefir

Su: 2.5 lt

Selam herkese
Menümü yazim

Sabah
1 yumurta
1 dlm denge
Beyaz peynir lor karışımından tost
5 zeytin
Kıvırcık

Ara
Latte
Ballı yeşil çay

Öğlen
5yk taze fasülye
3 yk buğday pilavı
Ayran
Salata

Ara
Minik bir elma
2 ceviz

Akşam
5 yk Mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 yk yoğurt

Bi kahve hakkım kaldı onu da kullanıcam akşam

Spor gene yok
Yarın lesli yapcam sös ;( 1 haftadır sporun s sini yapamadım
Bol su içtim bugün daha da içerim
3 yeşil çay da içtim..

Afiyet olsun canim. Guzel olmus menun

Canım ben menünü beğendim canım sağlık deposu olmuş,sende göre göre ceviz almaya karar verdim pazardan bakacam iyi bulabilirsem alayım bari.

Senin menünde güzel olmuş canım afiyet olsun mercimeği çok severim çok faydalı bir besin önümüzdeki hafta bende yapayım bari.Bu arada sende de ceviz var farz oldu herkez bol bol ceviz yiyor ne güzel.Burası insana yemeyi unuttuğu besinleri hatırlatıyor.Ha bide kivi bakacam inşallah.

Afiyet olsun canım..
Menü güzel ama bana göre çok..
Bu haftaki kilo durumuna göre araları azalt bence..

Aleykum selam..
Afiyet olsun..
Nasıl oldun??

İyi akşamlar ..
Bugün hurma yoğurt yapayım dedim 2 gün ama sonra vazgeçtim..
Bu haftaki kiloma göre sonra bakacağım..

Bugünkü menüm..

Sabah
5 kuru hurma
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 tabak karabuğday
1 parça tavuk kızarmış
Yoğurt
Domates
Soğan
5-6 küçük dilim salatalık turşusu

Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
3 hurma

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba

15-20 tane kadar siyah üzüm

Su 1.5 litre

Spor
1 saat yürüyüş - 7.200 adım

İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 7.30 : 30 kadar kuru üzüm+12 badem
Sabah 9.30 : 2 tane ev yapımı kraker(ekmek yerine) + peynir+çeri domats
Sabah 12.00: 1.h.yumurta+5 zeytin

Öğlen 15.00 : 1 dilim t.t dan peynirli hindi fümeli tost+ tarçınlı süt

Akşam 19.00: yarım kase çorba+3 y.k kapuska+3 yk etli pilav+yarım kase yohurt
Akşam 22.00 gibi 1 tane muz +1 yk dut pekmezi+1yk keten tohumu yiyecem
Şuan su 3 lt içtim yatana kadar 3.5 ltyi bulur
Bugün 1.5 temizlik saat yaptıktan sonra 1 saat dans ettim tam leslie değilde onun benzeri,attım göbecikleri (leslieden daha efor gerektiriyor valla )
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Bu arada bazen bana yazan arkadaşlara dönüş yapmıyorum galiba ben inanın okuyorum sonra hatta cevap verdiğimi sanıyorum sonra yatağa yatınca yazdım mı ben ya şu kişiye cevap diye düşünüp duruyorum şimdiden özür,dediğim gibi ceptende girmediğim içinde evde yazabiliyorum o zaman da kucağımda benim velet atlayıp zıplıyor tuşlara basmaya çalışır yaniBu arada banada yorum yazan ve teşekkür edemediğim arkadaşlara da burdan topluca teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…