Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Malesef bir süre böyle diyet yapmam lazım kolesterolüm yaşım gereği fazlaca yüksek o yüzden dikkat etmem gerekiyor hamurişi de tetikliyormuş kolesterolü ekmeksiz ve yağsız bir hayat

Yaşın gereği mi duyan da 80 yaşında sanır ..

Evet iki elimde onunla yatiyordum, iyilestirmiyor ama agri azalmisti epeyce, hamilelik sonrasi da bitti neyseki.. doktor gorene kadar en azindan faydasi olur insallah

Geçiyo mu ki karpal tünel yoksa hamileyken olduğu için mi geçti acaba?

Ben de çok severim.. :) kiviyi de aldım ama çok sertler yoksa çoktan yemiştim..

Afiyet olsun canım..
Menü güzel ama bana göre çok..
Bu haftaki kilo durumuna göre araları azalt bence..

Aleykum selam..
Afiyet olsun..
Nasıl oldun??

Elim aynı ama omuzum daha iyi..

Hamilelikte olanlar geciyor ama normalde olunca nasil oluyor bilemiyorum

Afiyet olsun canım..
Menü güzel ama bana göre çok..
Bu haftaki kilo durumuna göre araları azalt bence..

Aleykum selam..
Afiyet olsun..
Nasıl oldun??
Sagol canim. Ben de cuma gununu bekliyorum. Bakayim kilo durumuma gore degisiklik yaparim. Gunduz cok yedim diye aksami salata ve yogurtlakapatyim.

Guzel olmus canim. Afiyet olsun. Hurma diyetini ben de hic yapmadim.

Afiyet olsun canim. Menun guzel. Sadece 22daki yiyecekleri anlamadim. Muz icin cok gec bir saat bence. Yogurtla degistir istersen o muzu.

Canım ben menünü beğendim canım sağlık deposu olmuş,sende göre göre ceviz almaya karar verdim pazardan bakacam iyi bulabilirsem alayım bari.
Al canim. O krakerlerin/kurabiyenin yerine ceviz, badem, findik koy. Hem bebisine faydali hem sana. Emziriyorsun ya kisa surede dikkat edersen super kilo verirsin. Senin metabolizma hizin tavan su anda

Aynen canim haklisin. Menu okurken benim de aklima uzun zamandir yemedigim urunler geliyor. Bugun hurmayi gordum mesela .

Selammm pek giremiyorum bu ara menümü yazıp gidiyorum

Sabah 1 yumurta süt yulaf lor peyniri domates biberden oluşan efsane omlet
Süt
1 büyük dilim ekmek

Akşam 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata

2 mandalina 1 havuç
Beş altı hoşbeş çay

1 buçuk litre su

Afiyet olsun guzel

Menü güzel afiyet olsun ama pilavlar fazla olmus en azindan bi öğündeki
sabah az, öğlen güzel, aksam az bana gore ama hurmalar var o güzel. ama sen toksan sorun yok. Su yine az. Afiyet olsun canim.
Krakerler nasildi bilmiyorum ama onun yerine bir cay bardagi kadar ceviz yesen cok daha karli olur.Oglen ayrica tost var sebze olabilirse bence daha guzel olurdu.aksam da pilav var oda 1dilim ekmek demektir. Gece muz olmasa daha iyi sanki. Afiyet olsun.
Sabah guzel canim ekmek buyuk olmasa daha guzeldi:), oglen yok ara öğünde yok, oglen yoksa en azindan ara ogun yapmaya çalışmalısın. Aksam guzel ikiser kasik ve salata afiyet olsun. Ama su cok az.

Bu da benim bugun ki menum kizlar
Sabah
1yumurtadan pastırmalı yumurta
1 yesil 1 siyah zeytin- 1 çatal peynir
1 t.k visne reçeli - çeyrek dilim ekmek
Çay baya çayyy

Ara
iki çiğköfte yeşillik

Ara
Muz ve kahve

Aksam
1servis kaşığı firinda etli güveç
2y.kasik yada uc kasik pilav
Salata

Ara
Soda-bir dilim limon

Su 3litre
Spor en az 3 saat yürüdüm

canım ben çok geç kalkıyorum sabah aslında öğlen oluyor o yüzden :)
Teşekkür ederim yorumum için. Suyu azalttım bu arada hava soğuyunca :/

canım ben çok geç kalkıyorum sabah aslında öğlen oluyor o yüzden :)
Teşekkür ederim yorumum için. Suyu azalttım bu arada hava soğuyunca :/
Anladım canim olabilir tabi. Ama 1 tanede olsa ara ogun eklemeni tavsiye ederim. Bir iki cesit meyve bile olabilir bu.

Yeşilçay eşliğinde hepinize günaydınnn
Bugün perşembe, hafif beslenelim, ödem yapacak yiyeceklerden uzak duralım, bol su içelim..
Ben pek umutlu değilim yarınki tartıdan..
Adet belirtileri erken başladı bu ay, her yerim ağrıyor, şişkinlik de var.. Umarım az da olsa eksi görürüm.

Bu dediklerinin hepsini yapmaya başladım bende cevizi de kırdım attım suya mecbur öyle yapıcam kahvaltıyı da en çok yumurtamdan ayrılmak koyuyor bana haftada iki ile sınırlandırdı doktor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kızarmış tavuk harici güzel
Yok canım önemli değil dert etme çocuk var olur öyle

Menü için herkes söylemiş aslında farklı bişey Yok diyecek ama emziriyorsun
Yaşım gereği olmasından yüksek yani yüksek olmaması gerekiyormuş çünkü bu yaşta yani 28 yaşında kolesterol sahibi olursam kalp problemi hatta riskli grupta yer alıyorum malesef
Bu hafta bi gol atıp mezun olsaydı ya sen bu menü be böyle hergün paketli bir gıda var yahuuu
güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…