Malesef bir süre böyle diyet yapmam lazım kolesterolüm yaşım gereği fazlaca yüksek o yüzden dikkat etmem gerekiyor hamurişi de tetikliyormuş kolesterolü ekmeksiz ve yağsız bir hayat
Evet iki elimde onunla yatiyordum, iyilestirmiyor ama agri azalmisti epeyce, hamilelik sonrasi da bitti neyseki.. doktor gorene kadar en azindan faydasi olur insallah
Senin menünde güzel olmuş canım afiyet olsun mercimeği çok severim çok faydalı bir besin önümüzdeki hafta bende yapayım bari.Bu arada sende de ceviz var farz oldu herkez bol bol ceviz yiyor ne güzel.Burası insana yemeyi unuttuğu besinleri hatırlatıyor.Ha bide kivi bakacam inşallah.
Afiyet olsun canım..
Menü güzel ama bana göre çok..
Bu haftaki kilo durumuna göre araları azalt bence..
Aleykum selam..
Afiyet olsun..
Nasıl oldun??
Hamilelikte olanlar geciyor ama normalde olunca nasil oluyor bilemiyorumYaşın gereği miduyan da 80 yaşında sanır ..
Geçiyo mu ki karpal tünel yoksa hamileyken olduğu için mi geçti acaba?
Ben de çok severim.. :) kiviyi de aldım ama çok sertler yoksa çoktan yemiştim..
Elim aynı ama omuzum daha iyi..
Sagol canim. Ben de cuma gununu bekliyorum. Bakayim kilo durumuma gore degisiklik yaparim. Gunduz cok yedim diye aksami salata ve yogurtlakapatyim.Afiyet olsun canım..
Menü güzel ama bana göre çok..
Bu haftaki kilo durumuna göre araları azalt bence..
Aleykum selam..
Afiyet olsun..
Nasıl oldun??
Guzel olmus canim. Afiyet olsun. Hurma diyetini ben de hic yapmadim.İyi akşamlar ..
Bugün hurma yoğurt yapayım dedim 2 gün ama sonra vazgeçtim..
Bu haftaki kiloma göre sonra bakacağım..
Bugünkü menüm..
Sabah
5 kuru hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
1 parça tavuk kızarmış
Yoğurt
Domates
Soğan
5-6 küçük dilim salatalık turşusu
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
3 hurma
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
15-20 tane kadar siyah üzüm
Su 1.5 litre
Spor
1 saat yürüyüş - 7.200 adım
Afiyet olsun canim. Menun guzel. Sadece 22daki yiyecekleri anlamadim. Muz icin cok gec bir saat bence. Yogurtla degistir istersen o muzu.İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 7.30 : 30 kadar kuru üzüm+12 badem
Sabah 9.30 : 2 tane ev yapımı kraker(ekmek yerine) + peynir+çeri domats
Sabah 12.00: 1.h.yumurta+5 zeytin
Öğlen 15.00 : 1 dilim t.t dan peynirli hindi fümeli tost+ tarçınlı süt
Akşam 19.00: yarım kase çorba+3 y.k kapuska+3 yk etli pilav+yarım kase yohurt
Akşam 22.00 gibi 1 tane muz +1 yk dut pekmezi+1yk keten tohumu yiyecem
Şuan su 3 lt içtim yatana kadar 3.5 ltyi bulur
Bugün 1.5 temizlik saat yaptıktan sonra 1 saat dans ettim tam leslie değilde onun benzeri,attım göbecikleri(leslieden daha efor gerektiriyor valla )
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Bu arada bazen bana yazan arkadaşlara dönüş yapmıyorum galiba ben inanın okuyorum sonra hatta cevap verdiğimi sanıyorum sonra yatağa yatınca yazdım mı ben ya şu kişiye cevap diye düşünüp duruyorum şimdiden özür,dediğim gibi ceptende girmediğim içinde evde yazabiliyorum o zaman da kucağımda benim velet atlayıp zıplıyor tuşlara basmaya çalışır yaniBu arada banada yorum yazan ve teşekkür edemediğim arkadaşlara da burdan topluca teşekkürler
Al canim. O krakerlerin/kurabiyenin yerine ceviz, badem, findik koy. Hem bebisine faydali hem sana. Emziriyorsun ya kisa surede dikkat edersen super kilo verirsin. Senin metabolizma hizin tavan su andaCanım ben menünü beğendim canım sağlık deposu olmuş,sende göre göre ceviz almaya karar verdim pazardan bakacam iyi bulabilirsem alayım bari.
Aynen canim haklisin. Menu okurken benim de aklima uzun zamandir yemedigim urunler geliyor. Bugun hurmayi gordum meselaSenin menünde güzel olmuş canım afiyet olsun mercimeği çok severim çok faydalı bir besin önümüzdeki hafta bende yapayım bari.Bu arada sende de ceviz var farz oldu herkez bol bol ceviz yiyor ne güzel.Burası insana yemeyi unuttuğu besinleri hatırlatıyor.Ha bide kivi bakacam inşallah.
Afiyet olsun guzelBugunku menum
Sabah 08:30_ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 ceviz.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 2 mandalina
11:00_ 1 fincan sutlu kahve icibe 1tk bal.
14:00_ 200 gr firibda hindi eti, 1 tabak salata, 4 ceviz, 1 kivi
15:30_ 1 fincan sebze suyu
17:00_ yarim bardak tarcinli sut, 1 elma,1armut.
18:30_ 1 tabak peynirli salata, 1 bardak kefir
Su: 2.5 lt
Menü güzel afiyet olsun ama pilavlar fazla olmus en azindan bi öğündekiSelam herkese
Menümü yazim
Sabah
1 yumurta
1 dlm denge
Beyaz peynir lor karışımından tost
5 zeytin
Kıvırcık
Ara
Latte
Ballı yeşil çay
Öğlen
5yk taze fasülye
3 yk buğday pilavı
Ayran
Salata
Ara
Minik bir elma
2 ceviz
Akşam
5 yk Mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 yk yoğurt
Bi kahve hakkım kaldı onu da kullanıcam akşam
Spor gene yok
Yarın lesli yapcam sös ;( 1 haftadır sporun s sini yapamadım
Bol su içtim bugün daha da içerim
3 yeşil çay da içtim..
sabah az, öğlen güzel, aksam az bana gore ama hurmalar var o güzel. ama sen toksan sorun yok. Su yine az. Afiyet olsun canim.İyi akşamlar ..
Bugünkü menüm..
Sabah
5 kuru hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
1 parça tavuk kızarmış
Yoğurt
Domates
Soğan
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
3 hurma
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Su 1.5 litre
Spor
Krakerler nasildi bilmiyorum ama onun yerine bir cay bardagi kadar ceviz yesen cok daha karli olur.Oglen ayrica tost var sebze olabilirse bence daha guzel olurdu.aksam da pilav var oda 1dilim ekmek demektir. Gece muz olmasa daha iyi sanki. Afiyet olsun.İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Bugün 1.5 temizlik saat yaptıktan sonra 1 saat dans ettim tam leslie değilde onun benzeri,attım göbecikleri(leslieden daha efor gerektiriyor valla )
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Bu arada bazen bana yazan arkadaşlara dönüş yapmıyorum galiba ben inanın okuyorum sonra hatta cevap verdiğimi sanıyorum sonra yatağa yatınca yazdım mı ben ya şu kişiye cevap diye düşünüp duruyorum şimdiden özür,dediğim gibi ceptende girmediğim içinde evde yazabiliyorum o zaman da kucağımda benim velet atlayıp zıplıyor tuşlara basmaya çalışır yaniBu arada banada yorum yazan ve teşekkür edemediğim arkadaşlara da burdan topluca teşekkürler
Sabah guzel canim ekmek buyuk olmasa daha guzeldi:), oglen yok ara öğünde yok, oglen yoksa en azindan ara ogun yapmaya çalışmalısın. Aksam guzel ikiser kasik ve salata afiyet olsun. Ama su cok az.Selammm pek giremiyorum bu ara menümü yazıp gidiyorum
Sabah 1 yumurta süt yulaf lor peyniri domates biberden oluşan efsane omlet
Süt
1 büyük dilim ekmek
Akşam 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata
2 mandalina 1 havuç
Beş altı hoşbeş çay
1 buçuk litre su
canım ben çok geç kalkıyorum sabah aslında öğlen oluyor o yüzden :)Afiyet olsun guzel
Menü güzel afiyet olsun ama pilavlar fazla olmus en azindan bi öğündeki
sabah az, öğlen güzel, aksam az bana gore ama hurmalar var o güzel. ama sen toksan sorun yok. Su yine az. Afiyet olsun canim.
Krakerler nasildi bilmiyorum ama onun yerine bir cay bardagi kadar ceviz yesen cok daha karli olur.Oglen ayrica tost var sebze olabilirse bence daha guzel olurdu.aksam da pilav var oda 1dilim ekmek demektir. Gece muz olmasa daha iyi sanki. Afiyet olsun.
Sabah guzel canim ekmek buyuk olmasa daha guzeldi:), oglen yok ara öğünde yok, oglen yoksa en azindan ara ogun yapmaya çalışmalısın. Aksam guzel ikiser kasik ve salata afiyet olsun. Ama su cok az.
Anladım canim olabilir tabi. Ama 1 tanede olsa ara ogun eklemeni tavsiye ederim. Bir iki cesit meyve bile olabilir bu.canım ben çok geç kalkıyorum sabah aslında öğlen oluyor o yüzden :)
Teşekkür ederim yorumum için. Suyu azalttım bu arada hava soğuyunca :/
Yarın öyle yapayım teşekkür ederimAnladım canim olabilir tabi. Ama 1 tanede olsa ara ogun eklemeni tavsiye ederim. Bir iki cesit meyve bile olabilir bu.
Bu dediklerinin hepsini yapmaya başladım bende cevizi de kırdım attım suya mecbur öyle yapıcam kahvaltıyı da en çok yumurtamdan ayrılmak koyuyor bana haftada iki ile sınırlandırdı doktorgeçmiş olsun kaptanım , demir ilaçları aldıktan sonra yeşil ve turuncu şeyler tüketmek demir emilimini hızlandırır. sabah kahvaltıda portakal mutlaka olmalı+ maydonoz nane marul gibi yeşillikleri de tüketmede baya fayda var. ama en güzeli sabah erkenden demir ilacını içip kahvaltı saatini beklemek.
kolesterol için iyi yağları kötü yağlara dönüştürmemek önemli kaptanım yani biz bu zeytinyağları ile yemek yapıp bu yağları ısıtıyoruz tencere içinde ısı 400-500 dereceleri buluyor güzelim sızma yağ trans yağa dönüşüyor. mutlaka çiğ tüketmek lazım bu yağları ve çiğ kuruyemiş fındık , ceviz badem ... en güzeli de 1 bardak suya akşamdan 3 ceviz kırıp suda bekletip sabah bu cevizleri yiyip suyunu da içince kolesterol için oldukça faydalı , bir de elma sirkesi sabah 1 kaşık elma sirkesi içerseniz o da kolesterolu düşürme konusunda çok iyi.
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 08:30_ 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 ceviz.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1 tk hindistan cevizi yagi, 2 mandalina
11:00_ 1 fincan sutlu kahve icibe 1tk bal.
14:00_ 200 gr firibda hindi eti, 1 tabak salata, 4 ceviz, 1 kivi
15:30_ 1 fincan sebze suyu
17:00_ yarim bardak tarcinli sut, 1 elma,1armut.
18:30_ 1 tabak peynirli salata, 1 bardak kefir
Su: 2.5 lt
Afiyet olsun canımSelam herkese
Menümü yazim
Sabah
1 yumurta
1 dlm denge
Beyaz peynir lor karışımından tost
5 zeytin
Kıvırcık
Ara
Latte
Ballı yeşil çay
Öğlen
5yk taze fasülye
3 yk buğday pilavı
Ayran
Salata
Ara
Minik bir elma
2 ceviz
Akşam
5 yk Mercimekli bulgur pilavı
Salata
4 yk yoğurt
Bi kahve hakkım kaldı onu da kullanıcam akşam
Spor gene yok
Yarın lesli yapcam sös ;( 1 haftadır sporun s sini yapamadım
Bol su içtim bugün daha da içerim
3 yeşil çay da içtim..
Kızarmış tavuk harici güzelİyi akşamlar ..
Bugünkü menüm..
Sabah
5 kuru hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
1 parça tavuk kızarmış
Yoğurt
Domates
Soğan
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
3 hurma
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Su 1.5 litre
Spor
Yok canım önemli değil dert etme çocuk var olur öyleİyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Yaşım gereği olmasından yüksek yani yüksek olmaması gerekiyormuş çünkü bu yaşta yani 28 yaşında kolesterol sahibi olursam kalp problemi hatta riskli grupta yer alıyorum malesefYaşın gereği miduyan da 80 yaşında sanır ..
Geçiyo mu ki karpal tünel yoksa hamileyken olduğu için mi geçti acaba?
Ben de çok severim.. :) kiviyi de aldım ama çok sertler yoksa çoktan yemiştim..
Elim aynı ama omuzum daha iyi..
Bu hafta bi gol atıp mezun olsaydı ya sen bu menü be böyle hergün paketli bir gıda var yahuuuSelammm pek giremiyorum bu ara menümü yazıp gidiyorum
Sabah 1 yumurta süt yulaf lor peyniri domates biberden oluşan efsane omlet
Süt
1 büyük dilim ekmek
Akşam 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata
2 mandalina 1 havuç
Beş altı hoşbeş çay
1 buçuk litre su
güzel menüBu da benim bugun ki menum kizlar
Sabah
1yumurtadan pastırmalı yumurta
1 yesil 1 siyah zeytin- 1 çatal peynir
1 t.k visne reçeli - çeyrek dilim ekmek
Çay baya çayyy
Ara
iki çiğköfte yeşillik
Ara
Muz ve kahve
Aksam
1servis kaşığı firinda etli güveç
2y.kasik yada uc kasik pilav
Salata
Ara
Soda-bir dilim limon
Su 3litre
Spor en az 3 saat yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?