Günaydın herkeseeeeee
Bugün Perşembe napıyoruz hafif besleniyoruz ve spor yapmayıp yan gelip yatıyoruz
Geçmiş olsun canım .Kızlar güncel kilom 58.9a çıktı. Tuvalet sorunum var diye doktora gittim fitil verdi. Pazartesiden beri fazla et türevi yiyorum. Kabızlığı buna bağladım. Tiroid ilacım bitmişti ben de unutmuş almamıştım. Yaklaşık 15 gündür kullanmıyodum. Dün ilacımı yeniden aldım. 1 haftada 2 kilo almamın muhakkak mantıklı bi açıklaması olmalı. Zira kürler, spor hiç biri işe yaramıyo... Ve ben artık yerlerdeyim...
Şu fitili kullan da bi bakarız ne olacak canım bana haber ver tamam mıKızlar güncel kilom 58.9a çıktı. Tuvalet sorunum var diye doktora gittim fitil verdi. Pazartesiden beri fazla et türevi yiyorum. Kabızlığı buna bağladım. Tiroid ilacım bitmişti ben de unutmuş almamıştım. Yaklaşık 15 gündür kullanmıyodum. Dün ilacımı yeniden aldım. 1 haftada 2 kilo almamın muhakkak mantıklı bi açıklaması olmalı. Zira kürler, spor hiç biri işe yaramıyo... Ve ben artık yerlerdeyim...
Atarım belki deBu hafta bi gol atıp mezun olsaydı ya sen bu menü be böyle hergün paketli bir gıda var yahuuu
Bedenimizi sevelim.. Ama küçük ölçüde tabiS değil M bile hayal gibi ama olacak İnşaAllah
slm kızlar
bu aralar sürekli dışardayım. ıvır zıvırla besleniyorum malesef. regl de girdi araya. inş yarına artı çıkmam ya. bugun evdeyim hafif besleniyorum .
Bu sabah hala sabittim bakalim yarina ne olur. Kaptanim ama ben cok da azaltamiyorum menumu yara iyilesme doneminde oldugum icin cok ac da kalmamam lazim. Neyse bakalim bir yarin listede cok bir etkim yok, yeni uyeye yer kalmayinca lutfen bana soyle kaptanim cikarim listeden.Bu dediklerinin hepsini yapmaya başladım bende cevizi de kırdım attım suya mecbur öyle yapıcam kahvaltıyı da en çok yumurtamdan ayrılmak koyuyor bana haftada iki ile sınırlandırdı doktor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kızarmış tavuk harici güzel
Yok canım önemli değil dert etme çocuk var olur öyle
Menü için herkes söylemiş aslında farklı bişey Yok diyecek ama emziriyorsun
Yaşım gereği olmasından yüksek yani yüksek olmaması gerekiyormuş çünkü bu yaşta yani 28 yaşında kolesterol sahibi olursam kalp problemi hatta riskli grupta yer alıyorum malesef
Bu hafta bi gol atıp mezun olsaydı ya sen bu menü be böyle hergün paketli bir gıda var yahuuu
güzel menü
Yo yo yo canım benim o kadar da krakeri kurabiyeyi menümden çıkaramam,ben ekmeğin ve buğdayım temel gıdalardan olduğunu düşünenlerdenimAl canim. O krakerlerin/kurabiyenin yerine ceviz, badem, findik koy. Hem bebisine faydali hem sana. Emziriyorsun ya kisa surede dikkat edersen super kilo verirsin. Senin metabolizma hizin tavan su anda
Teşekkürler yorumun içinumarım gozden kacirmamisimdir, herkesin menüsünü alıntıladim sanirim. Telefondan girince çok karisiyor
Çok az bu menü sankim :),hayatta kalacak kadar yani,afiyet olsun canım.Çok iyide yürümüşsün.Bu da benim bugun ki menum kizlar
Sabah
1yumurtadan pastırmalı yumurta
1 yesil 1 siyah zeytin- 1 çatal peynir
1 t.k visne reçeli - çeyrek dilim ekmek
Çay baya çayyy
Ara
iki çiğköfte yeşillik
Ara
Muz ve kahve
Aksam
1servis kaşığı firinda etli güveç
2y.kasik yada uc kasik pilav
Salata
Ara
Soda-bir dilim limon
Su 3litre
Spor en az 3 saat yürüdüm
Canım benim ya bu durumun nedenini bulman bile iyi. inşallah çabucak düzelirsin,wcye çıkamamakta zor yani.bu arada lahana bu konuda çok iyi gerçi sen biliyorsundur.Ben lahana salatasını yiyemiyorum bile.Beni wc olayım çok düzenlidir hatta bazen fazla bile çalışır lahana salatası yedim mi mahvoluyorum veci bişey ya bağırsaklarım kendini dışarı atmak istiyor resmenKızlar güncel kilom 58.9a çıktı. Tuvalet sorunum var diye doktora gittim fitil verdi. Pazartesiden beri fazla et türevi yiyorum. Kabızlığı buna bağladım. Tiroid ilacım bitmişti ben de unutmuş almamıştım. Yaklaşık 15 gündür kullanmıyodum. Dün ilacımı yeniden aldım. 1 haftada 2 kilo almamın muhakkak mantıklı bi açıklaması olmalı. Zira kürler, spor hiç biri işe yaramıyo... Ve ben artık yerlerdeyim...
Zar zorda yapmışsın ya daha ne olsun,ben yağmurdan dışarı çıkamadım bende yürüyecektim halbuki yarın inşallah artık.Günaydın canım..
Zar zor başladım zaten, o yüzden yürüyüşü aksatmak istemedim..
Yağmur sağ olsun az yürüdüm..
Haklisin canim, tamamen cikartmayi ben de yapamam zaten. Ama menulerin son gunlerde cok guzel yarina eksi geleceksin bence senin optimistliginden de belli :)Yo yo yo canım benim o kadar da krakeri kurabiyeyi menümden çıkaramam,ben ekmeğin ve buğdayım temel gıdalardan olduğunu düşünenlerdenim.Azaltıyorum sadece ama menümden çıkarmam heralde badem üstüne yerim ama o ayrı ,zaten siyez olduğu içinde gönlüm ferah.Sağol canım desteğin için verecez hep birlikte alçak kiloları öyle yada böyle,inanmak başarmanın yarısıdır.Ay bugün kendimi pek optimist gördüm hayır olsun.
Teşekkürler yorumun için
Çok az bu menü sankim :),hayatta kalacak kadar yani,afiyet olsun canım.Çok iyide yürümüşsün.
Tabiki böyle bişey olamaz aklından bile geçirme istersen kızarımBu sabah hala sabittim bakalim yarina ne olur. Kaptanim ama ben cok da azaltamiyorum menumu yara iyilesme doneminde oldugum icin cok ac da kalmamam lazim. Neyse bakalim bir yarin listede cok bir etkim yok, yeni uyeye yer kalmayinca lutfen bana soyle kaptanim cikarim listeden.
Az gibi mi gorunuyor. Bilemedim simdi, ben ac kalmadim ve bu aralar midem bulaniyo cok yogunum. Yinede bana normal geliyor menüm tesekkurler.Yo yo yo canım benim o kadar da krakeri kurabiyeyi menümden çıkaramam,ben ekmeğin ve buğdayım temel gıdalardan olduğunu düşünenlerdenim.Azaltıyorum sadece ama menümden çıkarmam heralde badem üstüne yerim ama o ayrı ,zaten siyez olduğu içinde gönlüm ferah.Sağol canım desteğin için verecez hep birlikte alçak kiloları öyle yada böyle,inanmak başarmanın yarısıdır.Ay bugün kendimi pek optimist gördüm hayır olsun.
Teşekkürler yorumun için
Çok az bu menü sankim :),hayatta kalacak kadar yani,afiyet olsun canım.Çok iyide yürümüşsün.
Ben istemiyorum kesinlikle ama cok yeni arkadasimiz var , olur da ilerde listede yer kalmazsa yeni arkadas icin lutfen kaptanim soyle bana. Kac hafta oldu hep ya sabitim yada kucuk eksilerdeyim. KK sag olsun bana cok faydali oldu. 1 yildir sukur mezuniyet kiloyum (+1) ile koruyorum bu benim icin gercekten basari. 1 bucuk sene once 86yi gormustumbenTabiki böyle bişey olamaz aklından bile geçirme istersen kızarım
sen ayaklanmaya başlayınca birden kilo vereceksin gör bakBen istemiyorum kesinlikle ama cok yeni arkadasimiz var , olur da ilerde listede yer kalmazsa yeni arkadas icin lutfen kaptanim soyle bana. Kac hafta oldu hep ya sabitim yada kucuk eksilerdeyim. KK sag olsun bana cok faydali oldu. 1 yildir sukur mezuniyet kiloyum (+1) ile koruyorum bu benim icin gercekten basari. 1 bucuk sene once 86yi gormustumben
ve bu vesileyle once kaptanim sana ve tum arkadaslara cok tesekkur ederim. Bir yere gitmiyorum buradayim, yanlis anlasilmasinsiz olmasaniz 2 aydir yuruyemiyorum kimbilir kac kilo alirdim , sizin sayenizde sabitim ve yattigim yerden ve ustune o kadar vitamin minarel takviyesi aldigim halde.
insallah canim. Ah keske bir ayaklansam inan artik cok bunaldim. saka gibi ya yurumek luksmus de benim haberim yokmus :)sen ayaklanmaya başlayınca birden kilo vereceksin gör bak
Insallah bugunku hafif beslenme yarina yansir canimslm kızlar
bu aralar sürekli dışardayım. ıvır zıvırla besleniyorum malesef. regl de girdi araya. inş yarına artı çıkmam ya. bugun evdeyim hafif besleniyorum .
Kıymetini bilmiyoruz bazı şeylerin gerçekteninsallah canim. Ah keske bir ayaklansam inan artik cok bunaldim. saka gibi ya yurumek luksmus de benim haberim yokmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?