- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim probiyotik al hergun duzenli bir sekilde en az 6 ay boyunca. Iyi bir probiyotik istersen - epic pro copk guzel. Ona pahali dersen sanprobi de olur.Kızlar güncel kilom 58.9a çıktı. Tuvalet sorunum var diye doktora gittim fitil verdi. Pazartesiden beri fazla et türevi yiyorum. Kabızlığı buna bağladım. Tiroid ilacım bitmişti ben de unutmuş almamıştım. Yaklaşık 15 gündür kullanmıyodum. Dün ilacımı yeniden aldım. 1 haftada 2 kilo almamın muhakkak mantıklı bi açıklaması olmalı. Zira kürler, spor hiç biri işe yaramıyo... Ve ben artık yerlerdeyim...
Afiyet olsun canim. Ay nasil 2 yk kasigi yeyip biraktin nohuttan? Bana gore cok az olmus ama tabi bunye meselesi ve ben cok yiyorum da ne oluyor veremiyorum o da ayri bir mesele.Selammm pek giremiyorum bu ara menümü yazıp gidiyorum
Sabah 1 yumurta süt yulaf lor peyniri domates biberden oluşan efsane omlet
Süt
1 büyük dilim ekmek
Akşam 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı nohut yemeği
Yeşil salata
2 mandalina 1 havuç
Beş altı hoşbeş çay
1 buçuk litre su
Menunu begendim canim sadece etli guves biraz az olmus o kadar. Afiyet olsunBu da benim bugun ki menum kizlar
Sabah
1yumurtadan pastırmalı yumurta
1 yesil 1 siyah zeytin- 1 çatal peynir
1 t.k visne reçeli - çeyrek dilim ekmek
Çay baya çayyy
Ara
iki çiğköfte yeşillik
Ara
Muz ve kahve
Aksam
1servis kaşığı firinda etli güveç
2y.kasik yada uc kasik pilav
Salata
Ara
Soda-bir dilim limon
Su 3litre
Spor en az 3 saat yürüdüm
Bu da benim bugun ki menum kizlar
Sabah
1yumurtadan pastırmalı yumurta
1 yesil 1 siyah zeytin- 1 çatal peynir
1 t.k visne reçeli - çeyrek dilim ekmek
Çay baya çayyy
Ara
iki çiğköfte yeşillik
Ara
Muz ve kahve
Aksam
1servis kaşığı firinda etli güveç
2y.kasik yada uc kasik pilav
Salata
Ara
Soda-bir dilim limon
Su 3litre
Spor en az 3 saat yürüdüm
Sagol canim 1 servis kasigiydi baya vardi aslinda teşekkür ederimMenunu begendim canim sadece etli guves biraz az olmus o kadar. Afiyet olsun
Sütü normalde çok tüketirim. Ama bu ara dokunuyor siskinlik yapiyor nedense. Ama kahve sütlü ve şekersizdi. ben ogle yemeği çok nadir yerim. Diyetteykende oğlen yemegim olmazdi ara ogunlerim olurdu. Çiğköfte de disardaydik, hatta tum gun disaridaydim Dun. Teşekkür ederim yorum icinSelam herkese çok şükür elim bugün daha iyi.. O kadar ümidimi kaybetmişim ki bugün ağrıması azalınca şaşırdımyine de bir kaç gün daha zorlamayı düşünmüyorum.. Cumartesi misafirim olabilir umarım o zamana geçer...
Bence genel olarak fena değil ama süt ürünü biraz az olmuş.. Yoğurt zaten yok peynir 1 çatal umarım kahvede süt vardıronun dışında öğleni atlayıp ara niyetine çiğ köfte yemişsin.. Zorunda kaldıysan yapacak bişey yok.. Aralarına yağlı tohumlardan eklersen de yağ yakımını arttırabilirsin..
Zumba 30 dakika ile dene kesinlikle lesliden çok daha iyiArkidişler bana leslie hafif geliyor.. Jillian da yapamam elimden dolayı bana bişey önerir misiniz ağırlıksız ama leslie den yoğun bişeyler..
Link atar mısn canım?Zumba 30 dakika ile dene kesinlikle lesliden çok daha iyi
Link atar mısn canım?
Teşekkürler canım benim...Canim probiyotik al hergun duzenli bir sekilde en az 6 ay boyunca. Iyi bir probiyotik istersen - epic pro copk guzel. Ona pahali dersen sanprobi de olur.
Canim afiyet olsun. Ama bak benim menuleri goruyorsun cok et tuketiyorum ve wcye hergun en az 1 kere cikarim. Bunda en cok probiyotigin etkisi var. Lutfen probiyotik kullanmaya basla hergun. Etkisini goreceksin inan bana.Bir kaç günlük et tüketimimi bugün noktaladım. En az 5 gün et yemeyeceğim.
Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kb kutusu büyüklüğünde süzme peybir
Ara
1 büyük boy muz
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 litre su
Doktora gittim bugün. Fitil verdiama işe yaradı. En azından biraz... Yarından daha da ümitliyim...
Cok gecmis olsun canim. Kendini daha iyi hissetmene sevindim.Selam herkese çok şükür elim bugün daha iyi.. O kadar ümidimi kaybetmişim ki bugün ağrıması azalınca şaşırdımyine de bir kaç gün daha zorlamayı düşünmüyorum.. Cumartesi misafirim olabilir umarım o zamana geçer...
Bence genel olarak fena değil ama süt ürünü biraz az olmuş.. Yoğurt zaten yok peynir 1 çatal umarım kahvede süt vardıronun dışında öğleni atlayıp ara niyetine çiğ köfte yemişsin.. Zorunda kaldıysan yapacak bişey yok.. Aralarına yağlı tohumlardan eklersen de yağ yakımını arttırabilirsin..
Bitter olmamis hani zaten elma ve kivi yedigin icin olmamis canim. Yoksa elma ve kivi olmasa kahvenin yanina 28gr bitter olurdu yani miktari da cok degil. Geri kalan menunu cok begendim afiyet olsun.Menüm
Sabah
1 h yumurta
Lor beyaz karışımından tost
7 zeytin
Yeşillik
Öğlen
Salata
5 yk mercimekli bulgur pilavı
Ayran
Ara
Sütten kahve
1 minik elma
1 kivi
1 tane 28 gr fıstıklı bitterbu yanlışlıkla oldu
Akşam
3 yk mercimekli bulgur
Buharda az yağlı brokoli
Domates çorbası
Salata
Ara yoğurt yicem keten tohumlu
2 yeşil
1 form
Bol su
Spor leslie strong 3 miles ağırlıksız..
Geçmiş olsun kabızlık baya kilo aldırıyor tiroid ilacını da birakmossin hipotiroidi de ödem yapıyor sisiriyor vücudu. Bu ilaçları kullan 1 haftada forma girersin canimKızlar güncel kilom 58.9a çıktı. Tuvalet sorunum var diye doktora gittim fitil verdi. Pazartesiden beri fazla et türevi yiyorum. Kabızlığı buna bağladım. Tiroid ilacım bitmişti ben de unutmuş almamıştım. Yaklaşık 15 gündür kullanmıyodum. Dün ilacımı yeniden aldım. 1 haftada 2 kilo almamın muhakkak mantıklı bi açıklaması olmalı. Zira kürler, spor hiç biri işe yaramıyo... Ve ben artık yerlerdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?