Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim probiyotik al hergun duzenli bir sekilde en az 6 ay boyunca. Iyi bir probiyotik istersen - epic pro copk guzel. Ona pahali dersen sanprobi de olur.

Afiyet olsun canim. Ay nasil 2 yk kasigi yeyip biraktin nohuttan? Bana gore cok az olmus ama tabi bunye meselesi ve ben cok yiyorum da ne oluyor veremiyorum o da ayri bir mesele.

Menunu begendim canim sadece etli guves biraz az olmus o kadar. Afiyet olsun

Selam herkese çok şükür elim bugün daha iyi.. O kadar ümidimi kaybetmişim ki bugün ağrıması azalınca şaşırdım yine de bir kaç gün daha zorlamayı düşünmüyorum.. Cumartesi misafirim olabilir umarım o zamana geçer...

Bence genel olarak fena değil ama süt ürünü biraz az olmuş.. Yoğurt zaten yok peynir 1 çatal umarım kahvede süt vardır onun dışında öğleni atlayıp ara niyetine çiğ köfte yemişsin.. Zorunda kaldıysan yapacak bişey yok.. Aralarına yağlı tohumlardan eklersen de yağ yakımını arttırabilirsin..

Menüm

Sabah
1 h yumurta
Lor beyaz karışımından tost
7 zeytin
Yeşillik

Öğlen
Salata
5 yk mercimekli bulgur pilavı
Ayran

Ara
Sütten kahve
1 minik elma
1 kivi
1 tane 28 gr fıstıklı bitter bu yanlışlıkla oldu

Akşam
3 yk mercimekli bulgur
Buharda az yağlı brokoli
Domates çorbası
Salata

Ara yoğurt yicem keten tohumlu

2 yeşil
1 form
Bol su
Spor leslie strong 3 miles ağırlıksız..

Sütü normalde çok tüketirim. Ama bu ara dokunuyor siskinlik yapiyor nedense. Ama kahve sütlü ve şekersizdi. ben ogle yemeği çok nadir yerim. Diyetteykende oğlen yemegim olmazdi ara ogunlerim olurdu. Çiğköfte de disardaydik, hatta tum gun disaridaydim Dun. Teşekkür ederim yorum icin

Bir kaç günlük et tüketimimi bugün noktaladım. En az 5 gün et yemeyeceğim.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
7 siyah zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kb kutusu büyüklüğünde süzme peybir

Ara
1 büyük boy muz

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği

2 litre su

Doktora gittim bugün. Fitil verdi ama işe yaradı. En azından biraz... Yarından daha da ümitliyim...

Bugunku menum
Sabah_ 08:00_ 1 avuc fistik. 3 dilim dana jambon.
09:30_ 1 fincan sutlu kahve. 2 ceviz
11:30_ 1 fincan sutlu kahve
15:30_ 1 buyuk tabak cevizli kereviz salatasi ustune 1 yk kenevir yagi, 5 yk etli yesil fasulye, 150gr kadar haslanmis ordek eti.
17:00_ 400ml kefir.

Su: 3lt

Canim afiyet olsun. Ama bak benim menuleri goruyorsun cok et tuketiyorum ve wcye hergun en az 1 kere cikarim. Bunda en cok probiyotigin etkisi var. Lutfen probiyotik kullanmaya basla hergun. Etkisini goreceksin inan bana.

Cok gecmis olsun canim. Kendini daha iyi hissetmene sevindim.

Bitter olmamis hani zaten elma ve kivi yedigin icin olmamis canim. Yoksa elma ve kivi olmasa kahvenin yanina 28gr bitter olurdu yani miktari da cok degil. Geri kalan menunu cok begendim afiyet olsun.

Selamlar kIzlar dun sabah yazarım diye yazmamistim menüyü ama bu gün çok yoğun geçti ancak girebikdim siteye önce dünün menüsünden başlayım dün detox yapmaya çalıştım an akşam dayanamayıp normal diyet menüsü ile sonlandirdim açlıktan midem yapışmıştı
Sabah 1 yumurta (çok az yağ ile tavada) + 1 yeşil elma
Arada bol bol elma kabuklu tarcinli maydonozlu çay
Öğle omlet + 1 yeşil elma
Arada çay
Akşam 4 yemek kaşığı kuru fasulye+ 1 kase cacık + 1 dilim ekmek
2500 cc su
1litre detox çayı
3400 kusur adım
K klbk33

bu arada inşallah herkes iyidir .Bu gün sabah8:30. 1/4 simit + 3 zeytin yarım kibrit kutusu kadar yağlı peynir + 3-5 dilim domates + salatalık
Ara 1 bardak ılık süt
Öğle 12:30 1,5 kepçe domates çorbası+ salata+ 3 kaşık patatesli kabak yemeği +1 kaşık bulgur pilavı + 2 kaşık yoğurt
Ara yok
Akşam 7 :4 kaşık etli kuru fasulye+ 1 kase cacık
1000 cc su ( evet su az su için üzgünüm fırsat olmadı )
6400 adım
30 dk plates
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Geçmiş olsun kabızlık baya kilo aldırıyor tiroid ilacını da birakmossin hipotiroidi de ödem yapıyor sisiriyor vücudu. Bu ilaçları kullan 1 haftada forma girersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…