Çok sağol canımAllah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Gülüm hacamat sülükten kolay ya korkacak ne var şifa Allah’tan ben 5 defa hacamat yaptırdım hiç korkma İnan korkacak bişey Yok iki defa sırtımdan 2 defa adet agrılarımdan dolayı yumurtalıklarımdan 1 kere ayaklarımdan bir kere başımdan yaptırdım kesinlikle tavsiye ederin ve kalıbı başarım yaptırsan bir kere ben bundan mı korkmuşum dersin defalarca yaptırdım ben kefilim zannedildiği gibi bişey değil özellikle hacamat üstü sülük yaptır bak ilaçtan etkili olacak emin ol nerdesin bilmiyorum ama instagramda hadidergi diye bir sayfa var birde Ersin ismi ama soyismini öğrenirim hem doktor hem hacamat öğreticisi kendisi yüzde 90 iyileşme var bende bile adet agrım yok denecek kadar azaltıHacamattan korkuyorm ben :)
Cok okudum fayda gorenleri sulugu dusunebilirim aslinda :)
Ahahahahah korkutma kaptanım ben ordan başladım daha korkmasın diyeO en basit kısmı. Sen asıl karar defterini oku
Oku oku çok eğlenceliOkumıycam
Az oldu canim farkindayim. Umarim bunye sasirmistir da eksiye devam eder. Az olsun eksi olsunsupersin
Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi
Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim
harika
Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin
tebrikler
mezun olmussun tebrikler
super
super
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?
Cok az sanki bu menu
canim emziren annelerin gunluk en az 3lt icmesi lazim. Degilse sutun cok azalir. Ve tabii pizza aksama olmamis ama cuma menusu ins haftaya kadar eksi gelirsin yieKizlar unuttugum/atladigim kimse varsa kusura bakmayin, herkesi buradan tekrar tebrik ederim. Telefondan çok zor oluyor takip etmesi. Benim bu aralar zor geciyor bebekle, ne duzgun yiyebiliyorum ne en onemlisi su icebiliyorum. Sutum azaldi sanki
Bu hafta elimden geldigince daha çok dikkat edicem ve menulerimi de yazacagim
Bunun uzerine bugunku menumu yazayim
Sabah 10:00 peynirli yumurta (2 yumurta ile) 2 küçük dilim tt ekmegi, sekersiz cay
13:00 sekersiz sutlu kahve
15:00 bir dilim kek, sekersiz siyah kahve (arkadasima gitmistim, akşam yemegine de oradaydim ve kek yemezsem aksam yemegine kadar ac kalicaktim)
19:00 bir tabak sebze corbasi, 3 dilim pizza (baska yemek yoktu, pizza daha az yiyebilirdim ama doymadim)
Baska birsey yemem artik. Sabah da bebek izin verirse spora gidicem.
Su 2lt olmustur maksimum, gidip biraz daha iceyim
Spor yuruyus yaptim sadece. 11bin adim olmus bugün
Off cok kotu bugun menum
Yarıya kadar okudum bi boğulma hissi geldi bıraktım allah affetsin
Pide dışında güzel..
Rica ederim canım sonunda 60 geldi
Herşey mi ters gider bugun
Senden beklenen asıl performans bu
cumartesi öğlene kadar vakit var olmadı Cumartesi yaparım Cuma akşamı evde olmuyorum çünkü
Bi bakmak lazım
herkes verirse problem Yok ama biri ya da bir kaç kişi böyle yüklü kilo aldığı zaman takım yüzdesini etkiliyor 0.300 altında olan takım yüzdesi bir nota olarak dönüyor 2 nota 1 sarı kart 2 sarı kart 4 hafta 10 takımın sonuç listesini yapma cezası olarak dönüyor kaptana maalesef
ben alıyorum cezayı malesef 4 hafta sonuç listesi hazırlama listeye girmek mesele değil asıl mesele takım olarak kilo verebilmek yüzdeyi yüksek tutmak
Kız durO en basit kısmı. Sen asıl karar defterini oku
Okumıycam
Oku oku çok eğlenceli
Evet dün çok kotu oldu ama baska kacamak olmayacak.. ama en kotusu su. 1lt falan iciyorum günlük.. 2 gundur onu arttirmak için elimden geleni yapiyorum. Ufaklik Ben yanindaysam iyi ama biraz uzaklasamiyorum, kiyameti kopariyor. Bir derdi var ama bakalim.canim emziren annelerin gunluk en az 3lt icmesi lazim. Degilse sutun cok azalir. Ve tabii pizza aksama olmamis ama cuma menusu ins haftaya kadar eksi gelirsin yie
Hasta olmasin da canim, bazi bebeklerde tek basina kalma fobisi oluyor. 3lt ic lutfen hergun emzirneye devam etmek istiyorsan.Evet dün çok kotu oldu ama baska kacamak olmayacak.. ama en kotusu su. 1lt falan iciyorum günlük.. 2 gundur onu arttirmak için elimden geleni yapiyorum. Ufaklik Ben yanindaysam iyi ama biraz uzaklasamiyorum, kiyameti kopariyor. Bir derdi var ama bakalim.
3 haftadir hasta zaten, hala bir suru ilac kullaniyoruz, belki yanina dis de geliyordur. 2 disi 6aylikken cikti, nerdeyse 9aylik oldu baska cikmadi henüz.Hasta olmasin da canim, bazi bebeklerde tek basina kalma fobisi oluyor. 3lt ic lutfen hergun emzirneye devam etmek istiyorsan.
ay sesli güldüm ama yaa Allah seni her daim güldürsün emi o boğulma hissi gelse de ne kadar çok şey okumak zorundayım her gün bi bilsen
Amin amindurun artık gözlerimden yaş geldi içerdekiler uyanıp delirdimi bu kadın dicekler
O en basit kısmı. Sen asıl karar defterini oku
Amin amin
Ben pek üşengeçimdir sizleri takdir ederim saygıyla önünüzde eğilirim ancak
Haklisin canim o zaman fmdis cikariyordur. Cabucak ciksin inci gibi olsun disleri bebisinin3 haftadir hasta zaten, hala bir suru ilac kullaniyoruz, belki yanina dis de geliyordur. 2 disi 6aylikken cikti, nerdeyse 9aylik oldu baska cikmadi henüz.
Kucuk bi sehirdeyim benGülüm hacamat sülükten kolay ya korkacak ne var şifa Allah’tan ben 5 defa hacamat yaptırdım hiç korkma İnan korkacak bişey Yok iki defa sırtımdan 2 defa adet agrılarımdan dolayı yumurtalıklarımdan 1 kere ayaklarımdan bir kere başımdan yaptırdım kesinlikle tavsiye ederin ve kalıbı başarım yaptırsan bir kere ben bundan mı korkmuşum dersin defalarca yaptırdım ben kefilim zannedildiği gibi bişey değil özellikle hacamat üstü sülük yaptır bak ilaçtan etkili olacak emin ol nerdesin bilmiyorum ama instagramda hadidergi diye bir sayfa var birde Ersin ismi ama soyismini öğrenirim hem doktor hem hacamat öğreticisi kendisi yüzde 90 iyileşme var bende bile adet agrım yok denecek kadar azaltı
supersin
Senle biz yavas yavas gidiyoruz ama en azindan eksi, değil mi
Yaa tomrs harikasin, çok ozeniyorum sana, maşallah, darisi hepimizi basina.. hedef kilon kacti? Çok az kaldi sanirim
harika
Neden böyle oldu ki acaba, bence kaptanimim elma kurunu yap, odem olma ihtimali daha mantikli, guzel yiyiyordun bence kilo almis olamazsin
tebrikler
mezun olmussun tebrikler
super
super
Cok az olmuş sanki, ama doyabildiysen belki bunyeni sasirtabilmissindir biraz
Bence menun çok güzel, asureyi annen en azindan az bir balla veya pekmezle yapsa beyaz şeker yerine, cunku bayaa seviyorsun sanki
Sinitzel yagda kizarmiyor mu? Pek diyetlik degil sanki
Ogretmen misin canım sen? Ogretmenler günün kutlu olsun :)
Nasıl oldu karpal tunel agrilarin? Denedin mi bileklik ile yatmayi, hic faydasi oldu mu?
Yalnız karpal tunel omuzda agri yapmaz, bileklerde ve ozellikle elinde ve parmaklarinda yapar diye biliyorum ben. Emin misin rahatsizliginin o olduguna
Bence menu güzel ama pide olunca cikolata olmayabilirmis
Com gecmis olsun, tedavisi yok muymus?
Cok az sanki bu menu
Hacamattan korkuyorm ben :)
Cok okudum fayda gorenleri sulugu dusunebilirim aslinda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?