Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hacamattan korkuyorm ben :)
Cok okudum fayda gorenleri sulugu dusunebilirim aslinda :)
Gülüm hacamat sülükten kolay ya korkacak ne var şifa Allah’tan ben 5 defa hacamat yaptırdım hiç korkma İnan korkacak bişey Yok iki defa sırtımdan 2 defa adet agrılarımdan dolayı yumurtalıklarımdan 1 kere ayaklarımdan bir kere başımdan yaptırdım kesinlikle tavsiye ederin ve kalıbı başarım yaptırsan bir kere ben bundan mı korkmuşum dersin defalarca yaptırdım ben kefilim zannedildiği gibi bişey değil özellikle hacamat üstü sülük yaptır bak ilaçtan etkili olacak emin ol nerdesin bilmiyorum ama instagramda hadidergi diye bir sayfa var birde Ersin ismi ama soyismini öğrenirim hem doktor hem hacamat öğreticisi kendisi yüzde 90 iyileşme var bende bile adet agrım yok denecek kadar azaltı

Az oldu canim farkindayim. Umarim bunye sasirmistir da eksiye devam eder. Az olsun eksi olsun

canim emziren annelerin gunluk en az 3lt icmesi lazim. Degilse sutun cok azalir. Ve tabii pizza aksama olmamis ama cuma menusu ins haftaya kadar eksi gelirsin yie

Hiç sorma, genel olarak ters bir gündü..

Hoşgeldin..
Çok geçmiş olsun..
En son hatırladığım evleniyordun :) MaşaAllah doğum da yapmışsın, Allah analı babalı büyütsün..

Kek, pizza.. iyi menü değil..
Evde olmayınca diyet zorlaşıyor onu da bilirim..
Pizzayla doyum olmuyor zaten, 3/4 nü yemezsen hiç birşey yememiş gibi oluyorsun :)
[/QUOTE]
Pizza 8dilimdi ama büyük boy. Gerci eskiden olsa daha da yerdim

Günaydın kIzlar kilo verenleri tebrik ediyorum kilo alanların ise bu hafta kendilerini toparlayacaklarina eminim. Benim dünkü menü
Sabah 11:00 3 kaşık patates salatası +yarım kibrrit kutusu peynir + 1 bardak filtre kahve 5 zeytin
Ara 15:00 1 bardak sütlü kahve + 1 küçük yerli muz
Akşam 18:30 4 kaşık kapuska + 3 kaşık yoğurt + 2 kornison turşu
Yarım mandalina + çeyrek elma
1500.cc su
2500 adım
50 dakika plates
K klbk33 @tuzsuz_ruh

canim emziren annelerin gunluk en az 3lt icmesi lazim. Degilse sutun cok azalir. Ve tabii pizza aksama olmamis ama cuma menusu ins haftaya kadar eksi gelirsin yie
Evet dün çok kotu oldu ama baska kacamak olmayacak.. ama en kotusu su. 1lt falan iciyorum günlük.. 2 gundur onu arttirmak için elimden geleni yapiyorum. Ufaklik Ben yanindaysam iyi ama biraz uzaklasamiyorum, kiyameti kopariyor. Bir derdi var ama bakalim.

Hasta olmasin da canim, bazi bebeklerde tek basina kalma fobisi oluyor. 3lt ic lutfen hergun emzirneye devam etmek istiyorsan.

Hasta olmasin da canim, bazi bebeklerde tek basina kalma fobisi oluyor. 3lt ic lutfen hergun emzirneye devam etmek istiyorsan.
3 haftadir hasta zaten, hala bir suru ilac kullaniyoruz, belki yanina dis de geliyordur. 2 disi 6aylikken cikti, nerdeyse 9aylik oldu baska cikmadi henüz.

ay sesli güldüm ama yaa Allah seni her daim güldürsün emi o boğulma hissi gelse de ne kadar çok şey okumak zorundayım her gün bi bilsen
durun artık gözlerimden yaş geldi içerdekiler uyanıp delirdimi bu kadın dicekler
Amin amin
Ben pek üşengeçimdir sizleri takdir ederim saygıyla önünüzde eğilirim ancak

3 haftadir hasta zaten, hala bir suru ilac kullaniyoruz, belki yanina dis de geliyordur. 2 disi 6aylikken cikti, nerdeyse 9aylik oldu baska cikmadi henüz.
Haklisin canim o zaman fmdis cikariyordur. Cabucak ciksin inci gibi olsun disleri bebisinin

Kucuk bi sehirdeyim ben

Yok canım öğretmen değilim ama 2 çocuk olunca 4 tane de öğretmen olunca bayağı bi iş çıktı bana.. Bileklik talkmayı denedim ama pek iyi gelmedi sanki.. Zaten doktor da aynı şeyi söyledi tedaviden teşhise gidelim dedi.. inşallah saçma bişeyler çıkmaz parmağımdaki ağrı bayağı azaldı ama bileğim ve omuzum devam ediyor..

Benim diyetisyenim çiklatayı yağdan sayıyor. Eğer yersen yağlı tohumlrı biraz azalt diyor..

Hacamattan korkuyorm ben :)
Cok okudum fayda gorenleri sulugu dusunebilirim aslinda :)

Çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. Benim bi arkadaşımın aynı rahatsızlığı var çok zor gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…