Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar menü
Saat 7.00 : limonlu ılık su
Saat 8.45 : 2 dilime kaşarlı hindi fümeli tost + 200 ml 1 çk dut pekmezi+1 çk ballı süt
Saat 11.00 : 1 h. yumurta+ekşi maya ama yarısının yarısı
Saat 13.00 : 2 kare bitter çiko
Saat 18.00 : 1 dolu tabak yeşil mercimek + 3 dolu kaşık yoğurt
Saat 21.30 : 2 ceviz +30 k.üzüm + 8 badem
3.5 lt su
spor zaten yukarda verdiğim gibi
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
egzersiz 10dk (3klolk dambıllarla) =20
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

09.30
Yarım avokado
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kb kutusu kadar süzme peynir
5 siyah zeytin
1 bardak süt
Dereotu

12.30
4 fırında köfte
3 dilim fırında patates
Bol mevsim salata

18.30
1 kase mercimek çorbası
Bol mevsim salata

2 litre su
5000 adım
35 sn plank
Mari Winsor videolu egzersizi

Maşallah menün güzel, sporun daha da güzel...

29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 20p
4157 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 60p

DeryaOnDiet :
100 bolgesel: 20 p
30 mekik: 30p
Toplam: 50 puan

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
3000 adım= 30 puan

kaju :
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

]29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 20p
Toplam = 60p

DeryaOnDiet :

dtcf :
5000 adım=50 puan
35 sn plank=7 puan
Mari Winsor(20 dk pilates)=40 puan
Toplam=97 puan

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
3000 adım= 30 puan

kaju :
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE][/QUOTE]

Sporun harika canim. Menun guzel sadece yeme eylemini yatmadan en gec 3 saat once bitir canim tamamen. Degilse gece vucut yediklerini ogutmekle ugrasiyor ve sabaha cok yorgun uyanirsin.

29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 20p
Toplam = 60p

DeryaOnDiet :
100 bolgesel: 20 p
30 mekik: 30p
Toplam: 50 puan

dtcf :
5000 adım=50 puan
35 sn plank=7 puan
Mari Winsor(20 dk pilates)=40 puan
Toplam=97 puan

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
3000 adım= 30 puan

kaju :
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Eki Görüntüle 2209979

Maşallah menün çok güzel olmuş. Sadece sabah yediğin bir buçuk avuç ceviz fazla geldi gözüme. Genelde kahvaltıda falan 2 tane öneriyolar ya...

menun tam persembe gunune uygun olmus canim. Afiyet olsun. Sporun da cok guzel.

Canim bitteri gunduz saatlerinde yemen daha iyi olur, sabah metabolizma hizli calistigi icin.

Canım bitterde çok bir şekeryokki.. Ayrıca benim diyetisyenim onu yağdan sayıyor..

Harpy himm burclar konusunda cok ilgilisin ne guzel .Bir ara kendi burcuma sarmistim ama digerlerini cok bilmem. Sorayim o zaman sana ikizler kadini ve boga erkegi uyumu nedir canim? Esim ve ben

Kaptişimde pek tutturamadım ama elimden geleni yaparım kötü bişey yazarsam kızma ama
İkizlerin hava burcu olmasına ramen mantığı ön plandadır.. Ve bu konuda boğayla iyi anlaşabileceklerini düşünüyorum. ayrıca İkizlerin ani mod değişikliklerine şaşırsa da boğa bunu kaldırabilecek yapıdadır.. Boğaların sert babalar olduklarını okumuştum bir yerde ikizler bu konuda onları dengeleyebilir..

Yok canim benim niye kizayim yillardir evliyiz zaten. Aslinda cok yumusak bir babadir benim esim. Kizinin bir dedigini iki etmez. Bogaydi galiba esim 8 mayis.

Benim de reglim gelicek bakalım yarın ne sürpriz çıkıcak
Ah şu regl dönemi ah. Herşeyi kadınlar yaşıyor. Ne zor..
7 hurmayı nasıl yiyosun yaa ben 2 tane yesem komaya girerim kanımca
Bu bizim oruç açarken yediğimiz küçük hurma değil mi? Yoksa cennet elması da dedikleri hurmadan mı? Küüçükse 20 tane bile yerim ben
Harpy himm burclar konusunda cok ilgilisin ne guzel .Bir ara kendi burcuma sarmistim ama digerlerini cok bilmem. Sorayim o zaman sana ikizler kadini ve boga erkegi uyumu nedir canim? Esim ve ben
İyi aklıma getirdin. Ben de sorayım. Boğa kadını-koç erkeği uyumu nasıl @Harpy
Çok erkenmiş. İyi uykular. Yatmadan uğrayarak gösterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim. Haftanın Sporlar kraliçesi sen olacaksın bu gidişle.
Afiyet olsun. Güzel.
harika. Afiyet olsun.
tekrar herkesden özür diliym çünkü kimseye bugünlük yorum yazamıyorum iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
Bana yazmışsın çok incesin ki özür dilemişsin.

@tuzsuz_ruh nerede sporlar niye yapmıyorsun 50 squat yap yaz listeye en kısa zamanda.
Haklisin canim. Ise giderken gun boyu yerim diye aldim. Sabah 1 kerede hepsini yedim
Afiyet olsun
Yok canim benim niye kizayim yillardir evliyiz zaten. Aslinda cok yumusak bir babadir benim esim. Kizinin bir dedigini iki etmez. Bogaydi galiba esim 8 mayis.
Eşinle aynı gün doğmuşuz

Aa ne guzel .Esim cok fazla ozverilidir. Hic bencilligi yoktur. Onceligi hicbir zaman kendisi degil hep ben ve kizimiz. Sen de mi oylesin canim?

Ayy boğa kadınını da çok severim benim kızım da boğa evi çok güzel çekip çevirirler tutumludurlar ama keyfine de düşkündür.. koç erkekleri için aynı şeyi söyşeyemicem malesef biraz bencil olabilirler bazen ve para yönetiminde iyi değillerdir. Bu konuda dengeleyebilirsiniz birbirinizi.. ateş ve toprak grubu nasıl buldunuz birbirinizi bilmiyorum ama sen onun hızına yetişemezsin,o da seni beklerken olur.. koç erkeğinin iyisi iyidir ama kötüsüne denk gelirseniz hemen ordan kaçsanız iyi olur umarım seninki iyidir kaptişim..

Ay bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…