Maşallah menün güzel, sporun daha da güzel...Kızlar menü
Saat 7.00 : limonlu ılık su
Saat 8.45 : 2 dilime kaşarlı hindi fümeli tost + 200 ml 1 çk dut pekmezi+1 çk ballı süt
Saat 11.00 : 1 h. yumurta+ekşi maya ama yarısının yarısı
Saat 13.00 : 2 kare bitter çiko
Saat 18.00 : 1 dolu tabak yeşil mercimek + 3 dolu kaşık yoğurt
Saat 21.30 : 2 ceviz +30 k.üzüm + 8 badem
3.5 lt su
spor zaten yukarda verdiğim gibi
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
egzersiz 10dk (3klolk dambıllarla) =20
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p
Iyi uykular canim. Uyu dinlen.sen ben kırdın geçirdin gülmekten Allahta gani gani seni güldürsün
Kızlar çok yorgunum özür dilerim bitün sayfaları bugün okumadan yatıp uyuyacam
Hergun katiliyorsun canim birgun de boyle olsuntekrar herkesden özür diliym çünkü kimseye bugünlük yorum yazamıyorum iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
Sporun harika canim. Menun guzel sadece yeme eylemini yatmadan en gec 3 saat once bitir canim tamamen. Degilse gece vucut yediklerini ogutmekle ugrasiyor ve sabaha cok yorgun uyanirsin.Kızlar menü
Saat 8.45 : 2 dilime kaşarlı hindi fümeli tost + 200 ml 1 çk dut pekmezi+1 çk ballı süt
3.5 lt su
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p
Maşallah menün çok güzel olmuş. Sadece sabah yediğin bir buçuk avuç ceviz fazla geldi gözüme. Genelde kahvaltıda falan 2 tane öneriyolar ya...Bugunku menum
09:00_ 2 yk yulaf, 3 yk sut, 1 bucuk avuc ceviz, bolca tarcin, 1 elma. Hepsini karistirip yedim.
10:00_ 1 fincan sutlu tarcinli kahve
11:30 1 fincan tarcinli sutlu kahve
13:30 _ 1 tabak etli patatesli yesil fasulye.
14:30_ 1 fincan yesil cay
15:30_ 1 fincan yesil cay
16:30_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 tabak yesil fasulye, 2 yk haslanmis patates,1 kase biber domates.
Su:2 5 lt
menun tam persembe gunune uygun olmus canim. Afiyet olsun. Sporun da cok guzel.09.30
Yarım avokado
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kb kutusu kadar süzme peynir
5 siyah zeytin
1 bardak süt
Dereotu
12.30
4 fırında köfte
3 dilim fırında patates
Bol mevsim salata
18.30
1 kase mercimek çorbası
Bol mevsim salata
2 litre su
5000 adım
35 sn plank
Mari Winsor videolu egzersizi
Haklisin canim. Ise giderken gun boyu yerim diye aldim. Sabah 1 kerede hepsini yedimMaşallah menün çok güzel olmuş. Sadece sabah yediğin bir buçuk avuç ceviz fazla geldi gözüme. Genelde kahvaltıda falan 2 tane öneriyolar ya...
Canim bitteri gunduz saatlerinde yemen daha iyi olur, sabah metabolizma hizli calistigi icin.
Harpy himm burclar konusunda cok ilgilisin ne guzel .Bir ara kendi burcuma sarmistim ama digerlerini cok bilmem. Sorayim o zaman sana ikizler kadini ve boga erkegi uyumu nedir canim? Esim ve ben
Yok canim benim niye kizayim yillardir evliyiz zaten. Aslinda cok yumusak bir babadir benim esim. Kizinin bir dedigini iki etmez. Bogaydi galiba esim
Canım bitterde çok bir şekeryokki.. Ayrıca benim diyetisyenim onu yağdan sayıyor..
Kaptişimde pek tutturamadım ama elimden geleni yaparım kötü bişey yazarsam kızma ama
İkizlerin hava burcu olmasına ramen mantığı ön plandadır.. Ve bu konuda boğayla iyi anlaşabileceklerini düşünüyorum. ayrıca İkizlerin ani mod değişikliklerine şaşırsa da boğa bunu kaldırabilecek yapıdadır.. Boğaların sert babalar olduklarını okumuştum bir yerde ikizler bu konuda onları dengeleyebilir..
Ah şu regl dönemi ah. Herşeyi kadınlar yaşıyor. Ne zor..Benim de reglim gelicek bakalım yarın ne sürpriz çıkıcak
Bu bizim oruç açarken yediğimiz küçük hurma değil mi? Yoksa cennet elması da dedikleri hurmadan mı? Küüçükse 20 tane bile yerim ben7 hurmayı nasıl yiyosun yaa ben 2 tane yesem komaya girerim kanımca
İyi aklıma getirdin. Ben de sorayım. Boğa kadını-koç erkeği uyumu nasıl @HarpyHarpy himm burclar konusunda cok ilgilisin ne guzel .Bir ara kendi burcuma sarmistim ama digerlerini cok bilmem. Sorayim o zaman sana ikizler kadini ve boga erkegi uyumu nedir canim? Esim ve ben
Çok erkenmiş. İyi uykular. Yatmadan uğrayarak gösterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim. Haftanın Sporlar kraliçesi sen olacaksın bu gidişle.Harpy canım sende eklemişsin pardon eskisini cevaplayınca sen çıkmamılsın yeniden yaptım yorgunluktan gözlerimin içi kızardı
Patron beni nasıl tanımış ama seviyorum napim yemeyi,ama vallahi yemiyom menümü verip kaçmak zorundayım yarın herzamanki gibi 6da kalkış var
Afiyet olsun. Güzel.Kızlar menü
3.5 lt su
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p
harika. Afiyet olsun.09.30
Yarım avokado
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kb kutusu kadar süzme peynir
5 siyah zeytin
1 bardak süt
Dereotu
12.30
4 fırında köfte
3 dilim fırında patates
Bol mevsim salata
18.30
1 kase mercimek çorbası
Bol mevsim salata
2 litre su
5000 adım
35 sn plank
Mari Winsor videolu egzersizi
Bana yazmışsıntekrar herkesden özür diliym çünkü kimseye bugünlük yorum yazamıyorum iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
Afiyet olsunHaklisin canim. Ise giderken gun boyu yerim diye aldim. Sabah 1 kerede hepsini yedim
Eşinle aynı gün doğmuşuzYok canim benim niye kizayim yillardir evliyiz zaten. Aslinda cok yumusak bir babadir benim esim. Kizinin bir dedigini iki etmez. Bogaydi galiba esim8 mayis.
Aa ne guzelAh şu regl dönemi ah. Herşeyi kadınlar yaşıyor. Ne zor..
Bu bizim oruç açarken yediğimiz küçük hurma değil mi? Yoksa cennet elması da dedikleri hurmadan mı? Küüçükse 20 tane bile yerim ben
İyi aklıma getirdin. Ben de sorayım. Boğa kadını-koç erkeği uyumu nasıl @Harpy
Çok erkenmiş. İyi uykular. Yatmadan uğrayarak gösterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim. Haftanın Sporlar kraliçesi sen olacaksın bu gidişle.
Afiyet olsun. Güzel.
harika. Afiyet olsun.
Bana yazmışsınçok incesin ki özür dilemişsin.
@tuzsuz_ruh nerede sporlar niye yapmıyorsun 50 squat yap yaz listeye en kısa zamanda.
Afiyet olsun
Eşinle aynı gün doğmuşuz
Ah şu regl dönemi ah. Herşeyi kadınlar yaşıyor. Ne zor..
Bu bizim oruç açarken yediğimiz küçük hurma değil mi? Yoksa cennet elması da dedikleri hurmadan mı? Küüçükse 20 tane bile yerim ben
İyi aklıma getirdin. Ben de sorayım. Boğa kadını-koç erkeği uyumu nasıl @Harpy
Çok erkenmiş. İyi uykular. Yatmadan uğrayarak gösterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim. Haftanın Sporlar kraliçesi sen olacaksın bu gidişle.
Afiyet olsun. Güzel.
harika. Afiyet olsun.
Bana yazmışsınçok incesin ki özür dilemişsin.
@tuzsuz_ruh nerede sporlar niye yapmıyorsun 50 squat yap yaz listeye en kısa zamanda.
Afiyet olsun
Eşinle aynı gün doğmuşuz
Aa ne guzel.Esim cok fazla ozverilidir. Hic bencilligi yoktur. Onceligi hicbir zaman kendisi degil hep ben ve kizimiz. Sen de mi oylesin canim?
Ay bu çocuklarDaha gelmedi gelsinde inşallah doğru kişi odur. Bu da aşk gibi doğru kişiyi arıyorsun
Öyle işte... Darısı başına ...
Maşallah ne çok yürümüşsün
Geçen gün de benimkiler süt dökmece oynamışlar ben wc deyken
Suyu arttırmalısın. Menü harika.. Sporda güzel. Daha ne olsun
Teşekkürler.. Evet inatçıyım o da mı kan grubumla ilgiliymiş.
Menün güzel seninde.
Benim de etsiz karnım doymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?