Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ailenle iyi sohbetler canim.

Afiyet olsun. Güzel olmuş

7 hurmayı nasıl yiyosun yaa ben 2 tane yesem komaya girerim kanımca

Canim bitteri gunduz saatlerinde yemen daha iyi olur, sabah metabolizma hizli calistigi icin.

Garip bir şekilde çok heyecanlıyım..
Bu hafta çok şeye hayır dedim, yarın eksi görmezsem üzülürüm
İyi yapmışsın. Ben hala heyecanlanıyorum.cuma pazartesi tartılıyorum hep. Alışkanlık kazandırdı burası bana Saksi_Degilim_Ben diyeti bıraktım diye salma canım

Canim nasil tok tuttu bu diyet? Yesil caylardan mi acaba. Yoksa cok az kalori. Umarim degsin ve yarin cok guzel bir eksiyle gel.

Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hep
sen ben kırdın geçirdin gülmekten Allahta gani gani seni güldürsün
Kızlar çok yorgunum özür dilerim bitün sayfaları bugün okumadan yatıp uyuyacam

29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 20p
4157 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 60p

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
egzersiz 10dk (3klolk dambıllarla) =20
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE][/QUOTE]

29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
30 dk ev işi = 20p
4157 adım 40dk yürüyüş= 40p
Toplam = 60p

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
3000 adım= 30 puan

kaju :
ev işi 90 dk = 30p
leslie 45 dk = 67p
egzersiz 10dk (3klolk dambıllarla) =20
pilates 20dk =40p
Toplam = 157p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz
[/QUOTE]

Harpy canım sende eklemişsin pardon eskisini cevaplayınca sen çıkmamılsın yeniden yaptım yorgunluktan gözlerimin içi kızardı
kaju sensiz olmaz. Gel bakim
Yoksa bişeyler mi yiyorsun seni seni seni
Patron beni nasıl tanımış ama seviyorum napim yemeyi,ama vallahi yemiyom menümü verip kaçmak zorundayım yarın herzamanki gibi 6da kalkış var

sen ben kırdın geçirdin gülmekten Allahta gani gani seni güldürsün
Kızlar çok yorgunum özür dilerim bitün sayfaları bugün okumadan yatıp uyuyacam
Amiiiiin cümlemiz gülelim inşallah :) iyi geceler canım benim. Bu hafta bana ve etrafımdaki insanlara çok yoğun ve yorucu geçti. Sen de onlardan birisin galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…