O kadar tok tutuyor mu yaSağol canım..
Pek sevmem ben de, sadece bunu denedim, biliyorum.. Hem aç kalmıyorum, hem de etkili..
İştahım da olmayınca yapayım dedim..
Ailenle iyi sohbetler canim.Slm kızlar nabersiniz sonunda regl oldum rahatladım bakalım yarın kaç çıkcam.Regliyken tartılmayı hiç sevmiyorum.Annemler geldi dün aydından pek giremiyorum affedin. Pazartesi döncekler.@tusuz_ruh kaptanım sen ne yaptın regl oldun mu sende rahatsızdın
Afiyet olsun. Güzel olmuşBugunku menum
09:00_ 2 yk yulaf, 3 yk sut, 1 bucuk avuc ceviz, bolca tarcin, 1 elma. Hepsini karistirip yedim.
10:00_ 1 fincan sutlu tarcinli kahve
11:30 1 fincan tarcinli sutlu kahve
13:30 _ 1 tabak etli patatesli yesil fasulye.
14:30_ 1 fincan yesil cay
15:30_ 1 fincan yesil cay
16:30_ 1 bardak sebze suyu
18:00_ 1 tabak yesil fasulye, 2 yk haslanmis patates,1 kase biber domates.
Su:2 5 lt
Benim de reglim gelicek bakalım yarın ne sürpriz çıkıcakCok guzel haber canim. cantanda surekli kefir, ceviz, findik , badem gibi seyler atip da disariya cik canim.
Benim bugunlerde yumurtlama donemim yarin arti gelmemek icin bugun bol yesil cay tukeetcegim bakalim.
Bugün kendimi pek iyi hissetmedim..
Hem moralim bozuktu, hem kendimi şişkin gördüm..
Hurma detoksu yaptım..
Umarım yarın eksi görürüm, yoksa modum düşer diye korkuyorum..
Sabah
7 hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 bardak yoğurt
Akşam
7 hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 bardak yoğurt
Su 1 litre
Spor 40 dk yürüyüş
4.200 adım oldu
844 kalori almışım bu arada..
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Gelsin bol eksilerInsallah gorelim canim yarin eksi. Ben de aynen son 2 haftadir cok dikkat ediyorum.
Canim bitteri gunduz saatlerinde yemen daha iyi olur, sabah metabolizma hizli calistigi icin.Aa neden ki bitter yağ yakıyormuş diyorlar
Yengeç kadınlarını çok beğeniyorum ben çok iyi anne ve eş oluyorlar.. Ama duygusallıklarıyla beni yedikleri doğrudur.. Normalde çok enerjik neşeli ve pozitif görünselerde içten içe bir kara deliğe evsahipliği yaptıklarını düşünüyorum.. Biraz tanıyıp yakınlaşınca devamlı modlarını yükseltmek için çabalar buluyorum kendimi
Oğlaklara gelince erkeklerini hiç sevmediğimi söylemek zorundayım.. Bence onlara keçi dersek ayıp olur diyerekten oğlak demişler..
Insallah kelebegim. Tek korkum bugun yumurtlama gunum olmasi. Ben yumurtlama zamani genelde az da olsa arti cikarim.Gelsin bol eksiler
İyi yapmışsın. Ben hala heyecanlanıyorum.cuma pazartesi tartılıyorum hep. Alışkanlık kazandırdı burası banaGarip bir şekilde çok heyecanlıyım..
Bu hafta çok şeye hayır dedim, yarın eksi görmezsem üzülürüm
Canim nasil tok tuttu bu diyet? Yesil caylardan mi acaba. Yoksa cok az kalori. Umarim degsin ve yarin cok guzel bir eksiyle gel.Bugün kendimi pek iyi hissetmedim..
Hem moralim bozuktu, hem kendimi şişkin gördüm..
Hurma detoksu yaptım..
Umarım yarın eksi görürüm, yoksa modum düşer diye korkuyorum..
Sabah
7 hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 bardak yoğurt
Akşam
7 hurma
1 kupa limonlu yeşilçay
Ara
1 bardak yoğurt
Su 1 litre
Spor 40 dk yürüyüş
4.200 adım oldu
844 kalori almışım bu arada..
@tuzsuz_ruh
K klbk33
Sagol canim. Off su 64u64u bir goreyim artik.Afiyet olsun. Güzel olmuş
İnşallah. Menüler ortada. Hepsi birbirinden güzel. Kaçamaksız.Daha ne olsun.Insallah kelebegim. Tek korkum bugun yumurtlama gunum olmasi. Ben yumurtlama zamani genelde az da olsa arti cikarim.
.insallah canim. Son gunlerde kendimi verebildim saglikli beslenmeye.İnşallah. Menüler ortada. Hepsi birbirinden güzel. Kaçamaksız.Daha ne olsun.
Takipteyim kelebenkİyi yapmışsın. Ben hala heyecanlanıyorum.cuma pazartesi tartılıyorum hep. Alışkanlık kazandırdı burası banaSaksi_Degilim_Ben diyeti bıraktım diye salma canım
Ben ve hamur açmak. Ah ben pazardan bakla diye bezelye alıp evde pazarcıyı suçlamış insanım... Hazır yufka kullanıyorum hep
Patron beni nasıl tanımış ama seviyorum napim yemeyi,ama vallahi yemiyom menümü verip kaçmak zorundayım yarın herzamanki gibi 6da kalkış var
Amiiiiin cümlemiz gülelim inşallah :) iyi geceler canım benim. Bu hafta bana ve etrafımdaki insanlara çok yoğun ve yorucu geçti. Sen de onlardan birisin galiba...sen ben kırdın geçirdin gülmekten Allahta gani gani seni güldürsün
Kızlar çok yorgunum özür dilerim bitün sayfaları bugün okumadan yatıp uyuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?