- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Walla öyle yğun oldu gerçekten evde olsun dışarda olsun yoğundu inşallah haftaya biraz rahat ederim.Amiiiiin cümlemiz gülelim inşallah :) iyi geceler canım benim. Bu hafta bana ve etrafımdaki insanlara çok yoğun ve yorucu geçti. Sen de onlardan birisin galiba...
Sağol canım spor denince ben kendimi kaybediyorum eşim çok kızıyor yani başlayınca bırakmak istemiyor,var kafada bir rahatsızlıkSporun harika canim. Menun guzel sadece yeme eylemini yatmadan en gec 3 saat once bitir canim tamamen. Degilse gece vucut yediklerini ogutmekle ugrasiyor ve sabaha cok yorgun uyanirsin.
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın bende burçlara çok düşkünüm benim eşimde boğa ve dediklerinin hepsi tutuyor otoriter,evde benimle konuşurken sanki okuldaki öğrencisiyle konuşur gibi konuşuyor şaşkın.Ayy boğa kadınını da çok severim benim kızım da boğaevi çok güzel çekip çevirirler tutumludurlar ama keyfine de düşkündür.. koç erkekleri için aynı şeyi söyşeyemicem malesef biraz bencil olabilirler bazen ve para yönetiminde iyi değillerdir. Bu konuda dengeleyebilirsiniz birbirinizi.. ateş ve toprak grubu nasıl buldunuz birbirinizi bilmiyorum ama sen onun hızına yetişemezsin,o da seni beklerken olur.. koç erkeğinin iyisi iyidir ama kötüsüne denk gelirseniz hemen ordan kaçsanız iyi olur umarım seninki iyidir kaptişim..
Kız valla ne çok vermişsin harika yaYani 68’di sanırım.
Bugün 65.7 olmuşum.
Boyum 1.70
Kuzum sende çok güzel kilo vermişsin,tebriklerKaptanlarım ben yarın sabah belki zamanında bildirim yapamam malum 3 saat fark var aramızda. Bu sabahki kilomla bildirim yapayım. Eğer yarın yetişirsem güncellerim.
Geçen Cuma: 70.0
Bugün:69.0
Fark: 1kg
Yüzde: 1.43%
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Hem okadar dolu dolu sağlıkla beslenip hemde böyle güzel kilo vermeler önünde saygıyla eğiliyorumBildirim
Geçen hafta: 76.3 kg
Bu hafta: 74.8 kg
Fark: 1.5 kg
Oran: %1.97
Haftaya hedef: 73.9
Eki Görüntüle 2210743
Kız 62 kiloya geldin ya benim inmek istediğim kilo daha önümde çok yol var,tebrik ederimgüncel kilo:63.3
500gr vermiim.
yüzdesi:%0.78
O kadar da dikkat ediyorsun sen canım ya menülerin çok güzel oluyor.Emzirip tartılıyorsun dimi,o da kilo yapıyor tartıda en 200-300gr kadar,ben göğüslerim doluyken kattiyen tartılmıyorum.Öyle acı acı sallama kafanı canım benim ya,çözülecek bir şekilde nedeniGunaydin kizlar
Bugun hafta dikkat ettim ama artidayim. Umarim yumurtlama donemindendir.
Kilom: 66.5
Fark: +600 gr
Yuzde: %-0.9
Cok uzgunum
Patronları eklemeyi unuttum :))Geçen hafta : 70.6
benim güncel kilom : 69.0
Fark : 1.6 kg
Oran : %2.27
Haftaya hedef : 68.0
Hayırlı cumalar canım herkese güzel hayırlı olsun inşallah.Günaydın kızlar..
Hayırlı Cumalar..
Dönemseldir büyük ihtimalleGunaydin kizlar
Bugun hafta dikkat ettim ama artidayim. Umarim yumurtlama donemindendir.
Kilom: 66.5
Fark: +600 gr
Yuzde: %-0.9
Cok uzgunum
Hayırlı cumalar canımGünaydın kızlar..
Hayırlı Cumalar..
Bunu görmeyi ummuyordum Arada tatlı serzenişler iyi oluyor demekki***4. Takım 598.Etap***
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (60.3///%)
stitch(67.3///%)
hega8286(63.8///%)
matilda34(76.5///%)
dtcf(59///%)
inkpin(74.5///%)
4. Takım ortalaması %
AKovser (62. 4///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(76.3///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(70.6///%)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Bunu görmeyi ummuyordum Arada tatlı serzenişler iyi oluyor demekkibundan sonra sık sık yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?