Bravo canım Harikasın ben bu ara kaplumbağa hızında ilerliyorumOlmam gereken kilo 74.9du eğer sıkıntı olmayacaksa listeye girmek isterim 74.8 çıktım bu hafta
Sen bugün listeye artık inşallah***4. Takım 598.Etap***
DeryaOnDiet(65.9///%)
Tomrs (60.3///%)
stitch(67.3///%)
hega8286(63.8///%)
matilda34(76.5///%)
dtcf(59///%)
inkpin(74.5///%)
4. Takım ortalaması %
AKovser (62. 4///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(72///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(76.3///%)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(70.6/ 69.0/ -1.6/ %2.27) yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Sırası geleni alıcaz cancagzımListeye girmek isteyen var mı kızlar?? Harpy senin biraz kilo vermen lazım liste için biliyorsun
@AKovser :
@inkpin :
selinbs :
Harpy :
kaju :
@BamfirADB :
@saribaykus
@Konus dinliyorum :
@tuzsuz_ruh
Alalım seni de bi yüzdeyi hesaplamam lazımOlmam gereken kilo 74.9du eğer sıkıntı olmayacaksa listeye girmek isterim 74.8 çıktım bu hafta
Tebrikler arkadaşım gitmiş 700gr
Tebrikler arkadaşım gitmiş 700gr
Ortalama sıkıntısı olursa bi hafta daha beklerim kaptişim..Alalım seni de bi yüzdeyi hesaplamam lazım
Canım emziriyorsun diye hatırlıyorum dimi aç kalmayın bebeleri aç bırakmayın lütfen kilo gider her türlü ama bebekler anne sütüyle daha sağlıklı olacaklar ilerde bugünleri birdaha yok malesef o yüzden afiyet olsunKüçüklerdi gözümü doyurmadılar yani
İşte ortalamaya bakmam gerek şekerim yoksa katılımınız tam hepinizin istikrar var neden almayayımOrtalama sıkıntısı olursa bi hafta daha beklerim kaptişim..
Ay kaptişim ya çok tatlısın nasılda düşünür biziCanım emziriyorsun diye hatırlıyorum dimi aç kalmayın bebeleri aç bırakmayın lütfen kilo gider her türlü ama bebekler anne sütüyle daha sağlıklı olacaklar ilerde bugünleri birdaha yok malesef o yüzden afiyet olsun
Canım karnın doyuyorsa süt olur elbet Allah verir rızkını sizi düşünmüyorum ki siz bir şekilde olmuşsunuz gelecek nesil sağlıklı olsun ben onları düşünüyorumAy kaptişim ya çok tatlısın nasılda düşünür bizi.Anacım ama çok var bu kiloları şubata kadar atmak istiyorum.Bide elim hep göğsümde Allaha şükür bir şekilde doluyor göğsüm dolmazsa zaten hemen yerim bişeyler.Sağolasın canımcım
Canım senin hedef kaç baya durmaya başladı kilon
Senin ekstra dikkat etmen gerekirken kek mi yedin bu hafta hergün menü verilecek özellikle beni etiketleyeceksin her kaçamaga ceza bu hafta kaçamak hakkı da YokKizlar ben dün çok kotu kacamak yaptim, 2 dilim cikolatali kek yedim ve hemen bugün artiyim
Evde yemek yoktu, ekmek yoktu, peynir yoktu.. yumurta ve meyve yedim doymayinca da keke saldirdim(
Neyse baska abur cubur kalmadi, insallah baska getiren olmaz yine
Gecen hafta 67.3
Bu hafta 67.6
Fark +300gr
Yuzde %0.45
Tebrik ederim canım gayet güzel gidiyorsun vallahi senin de liste sıran geldi bu aralar şehir dışına falan çıkacakmısın çünkü sağlık problemi ve hamilelik hariç 2 ay iZine ayrılamıyor listeye giren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?